A Helyszínelők (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem tudom mért de én nem szeretem a CSI: Miamit.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Miami-t kezdi adni a retekklub, F"

errõl szerintem már volt szó 1-2 hónapja.
A Viasaton pedig február 15.-tõl indul a legújabb Miami évad.<#taps>

Fenrir
Miami-t kezdi adni a retekklub, Ferihegyen már mindenhol kint van a plakát.

A halál csupán a kezdet...

Lizzy Sheffield
Kérlek szépen!!! Ha nem tod mirõl van szó akkor ne üsd bele az orrod!!! Igenis hogy elmegy!! BEEEEE

Lizzy Sheffield :-)

az, hogy pár részben nem fog szerepelni.
Bucser
Nem megy sehova... nem tudom mi ez a Szar lesz Grissom nelkul mania...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lizzy Sheffield
Sz@r lesz Grissom nélkül,de remélem h visszajön! GSR 4EVER!!

fura, mert pont, hogy szokták átfedésekkel (közben zenei betéttel) érzékeltetni, hogy nem 35 mp alatt van meg a megoldás, hanem elröpült egyetlen kielemzéssel, laborvizsgálattal HOPP egy egész delután.
LasDen
azér nem sok olyan rész van mikor 2 ügy összefut....
biztos van annyi ügyük egyszerre, de attól hogy nem mutatják nem jelenti hogy nincs.. (már mint igen, de nem 😄) szóval lehet hogy a sorozatban elméletben több ügye van mindenkinek, de csak azokat mutatják ami a részben a legfontosabb 😄 nem mutatják semelyik helszínelõ minden mozzanatát....

nah ez érdekes lett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
nekem a bajom az, hogy soha nem mutatják, hogy egy ilyen vizsgálat mennyire idõigényes. (pl szerintem poén lenne ha nem ugy érzõdne, hogy z összes nyomot 2 nap alatt kielemeztek és még a gyanúsítottat is volt idejük csõbe húzni😊

Jó tudomsorozat, de akkor is😊 az idõtényezõt jobban éreztethetnék. Vagy azt, hogy egy csoport nem egy ügyön dolgozik (ez pl szinte fix, hogy általában egy helyszínelõnek van vagy 5-6 ügye) És mondjuk azokból emelhetnének ki néhányat..

Azt meg szinte már nagyon unom, hogy minden 2. részben a két külön kezdõd ügy valahol összeforr😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
jobb lenne ha azt mutatnák ahogy görcsölnek az ügy felett, mert nem találták azt a hajszálat és elakadtak...? 😄DDD

LasDen
jobb lenne ha azt mutatnák ahogy az ügy felett görcsölnek, mert elakadtak és nem találták meg azt a hajszálat? 😄DD

Fenrir
Las Vegas-iban szerintem pont azt csinálják amit kell nekik, nyomokat gyûjtenek és elemeznek majd levonják belõle a következtetést, nem kommandósat/bombaszakértõt játszanak, arra ott vannak a megfelelõ emberek. Nekem a CSI ilyen téren sokkal hitelesebbnek tûnik. (bár a kedvenceim a mai napig az amikor találnak valahol egy halandó által észrevehetetlen hajszálat vagy ruhaszövetdarabot ami persze véres 😊

LasDen
másik filmben meg mindent a nyomozók csinálnak... 😄DD

Fenrir
Szerintem pedig sokszor túljátsza a szerepét, úgy tûnik mintha nyomozók csak arra kellenének, hogy a gyanusítottakat/tanukat hozzák be vagy megkeressenek egy házszámot. Mindent a helyszínelõk csinálnak, még a fegyveres akciókat is. Ez egy kicsit sok...

Bucser
Nem A Miami az One man Show by Horatio Caine. (egyébként pl míg a Michael Hayes-ben ez mûködött ez kicsit más szerep lenne. kár, hogy igy irták) Viszont sokkal inkább az akció szemszögébõl közelít eza sorozata mint a klasszikus CSI vagy a New York pl. Sokkal pörgõsebb. Hisz Horatio maga is rendõr és nem pedig tudós mint Grissom.

LasDen
án azért nem szeretem...Horatio túl érzelgõs v mi...

Fenrir
Megnéztem a Miami elsõ évadját, nem rossz de hiányzik az a csapatjáték ami a Las Vegas-iaknál van, itt valakinek mindig személyessé válik az aktuális ügy, az esetek 90%-ában Horatio-nak 😊

LasDen
hát a tv.comon annyit írnak a részhez, hogy Grissom elmegy egy 4 hetes alkotóiszabadságra v mire... 😄

nincs semmi. találni kell egy hiteles külföldi hírofrrást és arra hagyatkozni. ennyi. ha a hír igaz, akkor az amerikai tévés oldalak biztos írnak róla. nem keveset.
LasDen
akko most mi van???

hmm. ez õgy megy, hogy egy magyar blog(!!) megírja, hogy kilép és automatikusan elhiszi mindenki? tavaly, vagyis idén azzal hülyítették a népet, hogy összeállnak a jóbarátok...
LasDen
nem ez most lesz Január 4-én.....utána lesznek még részek...azért arra kiváncsi leszek utána kint mennyit fog esn a nézettsége...

Hát ez hihetetlen, felse fogom!<#rinya> az a rész amit említettél az a 7. évad záró része lesz vagy melyik?
(egy kicsit más: az eddigi hat évadhoz kellene nekem DVD borító sima DVD tokhoz. tudom hogy nem olyan borítójuk van mint egy filmnek hanem 1 DVD-n 4 rész van és ezeknek külön vékony kis tokjuk de ha valaki tudna segíteni azt elõre is megköszönöm.)

LasDen
áh akkor sokat fog esni az egész színvonala... 😞(

Paulie
Kilép a sorozatból William L. Petersen.
http://comment.blog.hu/?rnd=061230a

.

LasDen
mivan?

Paulie
abban a részben ami 4.én lesz D:

.

Paulie
Jan 4.én Grissom kilép a sorozatból<#szomoru1><#falbav><#dumcsi>

.

Paulie
Boldog Karácsonyt!

.

Bizony az nagyon jó rész!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!

LasDen
tegnapi részt nem nézte senki??
az volt amit Tarantino rendezett...hát vmi fasza volt....

Lizzy Sheffield
Alig várom már, hogy megleygen

LasDen
a 7. évad 1-10 része megnézve......eddig nekem bejön eza évad....megin volt egy érdekes sorozat gyilkos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak kár hogy most elkapták vgyis öngyilkos lett.. 😄

a 10. rész kifejezetten tetszett..csávesz milen szerencsétlen volt... 😄DDD

Lizzy Sheffield
magyar?

Megvan az elsõ évad DVD-n, eredeti hanggal nagyon jó!
Az elsõ részeken vagyok még csak túl, de tök érdekes, mert azokat nem láttam. A menüje elég tré (magyar kiadás... :S ), és nincs angol felirat, de amúgy minden klappol.

-the invisible-

Lizzy Sheffield
nekem még mindig vannak címeim

voltak epizódcímek, de a megrendelõ nem kérte, hogy be legyen mondva. egyéként nem is szokás. más sorozatnál sem. talán a Majamiban meg az Ikszatkákban emlékszem epizódikus címekre. 😊
Lizzy Sheffield
én tudok pár magyar címet, ha érdekel!!

akkor nem véletlen nem találtam :'(

köszi a segítséget...
a reszeknek nincs magyar cime. illetve most amik kijottek dvdn (fel elso evad) azoknak van mar. de eddig nem volt soha magyar cim feltuntetve sehol...

Lizzy Sheffield
jaja, alig várom már!!

Fenrir
Ez vitathatatlan, majd kiderül minden az új évadban...

Lizzy Sheffield
nem nem hidd el nekem, több részben is látszódott h van köztük bizsergés. Gondolj csak arra h milyen képet vágott Chat amikor megtudta,h nõs lett

Fenrir
Persze, hogy van, Cath is elvált, de szerintem inkább Nick-kel fogják majd összehozni 😊

Lizzy Sheffield
az lehet h nõs,de tudod van olyan hogy válás!!!

Fenrir
Cath és Warrick? Warrick már nõs, nem? 😊

segítsetek picit nekem...

hol találok egy olyan oldalt, ahol le van írva minden nálunk sugárzott CSI 6 évadnak a _magyar_ címe...

olyan oldal kéne, ami tuti, mert eddig bármilyen oldalt is találtam a gúglival, ott van, hogy angol cím, magyar cím, de a magyar címek alatt is az angol címek szerepelnek... 😞

elõre is köszi :wave:
Lizzy Sheffield
azaz kell is ennél jobb! Gondoljatok csak bele --> Gil+Sara, Chat+Warrick