577
C S I
-
#457 :) furán? :P szegény sarah most fél évig szenved a kocsi alatt hogy megtudjuk mi lesz vele... :( Amúgy tény, hogy zeneileg nagyon sokat romlott a színvonal, és hát azért már a bűntények sem a régiek, már sok a hasonló lefolyású eset... -
Norbi7 #456 Én nézem folyamatosan, de ez a 7. évad nagyon nem jött be. Tényleg ez a sorozat nálam az 1. számú, de ez az évad nálam nem hozta azt az érzést mint az eddigiek. lényegében minden benne volt a részekben de összességében viszont nem ragadt meg. és nézzetek hülyének, de én a zenéket hiányoltam belőle. Ezt leszámítva már várom a 8. évadot, mert hát furán fejezték be. -
#455 Hmmm hát már senki nem nézi ezt a sorozatot, vagy csak szimplán mindenki lusta ebbe a topikba írni? :D -
#454 Tárgytalan -
#453 Háj,
Nincs meg valakinek a Jorja Fox viasat-os reklám hanganyaga? -
#452 Horatio amikor felteszi a napszemüveget már lehet tudni ,hogy valami nagy bölcsességet fog mondani. -
#451 akkor valszeg a Jerry Bruckheimer tökére léptek rá és hanyattlökték: megmondták neki, h jó lenne leállni a 40 perces videoklipekkel, meg a Miami narancssárga szűrővel, NewYork kék szűrővel forgatásokra, az érzelemmentes sablonszövegekkel és közhelyekkel (Horatio), mert amúgy is haragszunk rád (ConAir - A fegyencjárat, ebbe is beleszövegeltél ;) ).
ebben az új évadban van némi koncepció legalább és jó a hangulatteremtés is. csak azt nem értem, egy bűnügyi laborban miért van ilyen picsasötét állandóan...?! Az X-Aktában is mindíg éjjel nyomoztak... :P -
winnie #450 ez nem a rendezőn múlik, rajta múlik legkevésbé. -
#449 hát igen....az egyik legjobb rész az évadból....... :D -
#448 és jó poénok... Lou, a láncfűrészes felesége, két hulla a nappaliban, csaj a rendőrségen:
- ... szétvágta a kanapémat?
- Kék volt...? Igen? Háát, akkor igen...
- ... a konyhabútort is?
- Abból maradt egy-két szék!
- A rohadék, tudta, hogy azt kapta volna...!
Valami ilyesmi, az ismétlést asszem megnézem...! -
#447 ehh, nem tudom, ki rendezte a mai részt, de végre egy nem langyos videoklip, hanem vérhugyozós, bőrvarrós, hullák beszélgetős, láncfűrészes rész... -
Norbi7 #446 Ne felejtsétek el, ma 21:05 Viasat3 A helyszínelők 7. évad 1. rész!!! -
Norbi7 #445 Hát igen én is megpróbáltam felirattal megnézni, de annyira hiányzott a szinkron hangjuk hogy csak az első részig jutottam és abbahagytam. na de majd most. -
#444 én inkább a 8.-at várom :D -
Norbi7 #443 Augusztus 9-én indul a 7. évad a Viasat3-on!!! -
Hát ez iszonyat jó xDDDDDD -
Norbi7 #441 Sziasztok! azt szeretném megtudni hogy a Viasat3 mikor kezdi majd leadni a Las Vegas-i helyszínelők 7. évadját. gondolom majd a miami után vagy majd csak szeptembertől? köszi előre is
-
Norbi7 #440 Szia! én sok helyen kerestem és ezen a helyen mindent megtalálsz
itt -
ULTRA #439 hali, gyári dvd borítókat hol találok?
előre is köszi
(blabla nem kell, köszi) -
Garfield #438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vazze, az infarktust hozták rám a CSI: Miami 5x14 végén... -
bias #437 vili, tettem rá utalást. bocs még1x az OFFért... -
#436 Mi lenne ha a Kés/alatt című topicban beszélnétek ezt meg
Ha nem vettétek volna észre ez nem arról szól!!! -
bias #435 ezt szeretném a rendező nevében is kikérni magamnak. a gyorsaság nem befolyásolta a színészválasztást, a fontosabb hangok pedig nem tucatemberektől lettek "kölcsönözve", Csőre Gábor hol tucat? Dolmány Attila és Karácsonyi Zoltán hol tucat? mind színpadi színész, és nem is akármilyen. nem tudom, mi bajod velük. én leforgattam belük kb. 20 epizódott a kés/alatt-ból és állíthatom, hogy a legjobb dolog volt eddig, ami ebben a szakmában velem történt.
az epizódszereplők más tészta, minden stúdiónak vannak recycled, azaz újrapapír színészhangjai, de hogy őszinte legyek, a mostani stúdióban mit nem adnék azokért a mellékszereplő, kisszerep- és tömeghangokért, akikkel a Master-ben volt dolgom...
de inkább vonuljunk el innen az OFFfal a niptuck topicba.
üdv,
bias.
PS:te ilyen kulissza dolgokról honnan tudsz? mert tényleg 1 nap alatt kellett felvenni az első 3 részt. ezért sem én lettem az első évad hangmérnöke (teljes mértékben), mivel pont akkor volt mindössze 4-5 nap szabim.
-
winnie #434 a szinkron lehet, hogy tökéletes, de a nip/tick esetében a csúcsminőség már a hangok kiválasztásakor elúszott, mert egyszerűen a nyári gyors forgatás miatt nem lehetett "normális" színészt hívni, így maradtak a tucatemberek. -
bias #433 nekem sincs vele bajom, ami van, az magánjellegű. :) de ne is OFFoljunk tovább... -
#432 Nekem a Nip/Tuck-kal semmi bajom, a három évad tökéletes szinkronnal van meg. -
bias #431 úgyhogy még több ember fogja magát szembetalálni az első két évad rengeteg szinkronhibájával. én kis hiján lelőttem a tévét, amikor megláttam, hogy kb. 2 másodperccel arrébb vannak a dialógusok kiállásai...
ugye, így jelent meg DVD-n is, és nem kért a Warner javítást a Balogmix-től?
mert engem a kés/alatt-nál az első 2 évadnál jól megszívattak, és gondolom a kaliforniába jöttemnél is ez lesz a helyzet. :(
már alig várom, hogy megjelenjen...
b.
-
winnie #430 nem, csak most volt lehetőségük, hogy megvegyék, mivel egy nemzetközi akvizíció során az RTL csoport megvette a csi-k vetítési jogát. -
#429 Na mi van! Rájött a többi adó is hogy milyen jó és milyen sokan nézik! -
#428 Nekem a New York nem jön be,de most megszereztem az első évadot és talán így hogy az elejétől megnézem, talán tetszeni fog -
#427 nem tudom mért de én nem szeretem a CSI: Miamit.... :D -
winnie #426 "Miami-t kezdi adni a retekklub, F"
erről szerintem már volt szó 1-2 hónapja. -
Norbi7 #425 A Viasaton pedig február 15.-től indul a legújabb Miami évad. -
#424 Miami-t kezdi adni a retekklub, Ferihegyen már mindenhol kint van a plakát. -
#423 Kérlek szépen!!! Ha nem tod miről van szó akkor ne üsd bele az orrod!!! Igenis hogy elmegy!! BEEEEE -
winnie #422 az, hogy pár részben nem fog szerepelni. -
#421 Nem megy sehova... nem tudom mi ez a Szar lesz Grissom nelkul mania... -
#420 Sz@r lesz Grissom nélkül,de remélem h visszajön! GSR 4EVER!! -
bias #419 fura, mert pont, hogy szokták átfedésekkel (közben zenei betéttel) érzékeltetni, hogy nem 35 mp alatt van meg a megoldás, hanem elröpült egyetlen kielemzéssel, laborvizsgálattal HOPP egy egész delután. -
#418 azér nem sok olyan rész van mikor 2 ügy összefut....
biztos van annyi ügyük egyszerre, de attól hogy nem mutatják nem jelenti hogy nincs.. (már mint igen, de nem :D) szóval lehet hogy a sorozatban elméletben több ügye van mindenkinek, de csak azokat mutatják ami a részben a legfontosabb :D nem mutatják semelyik helszínelő minden mozzanatát....
nah ez érdekes lett :D