A Helyszínelők (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
amit én láttam, 9-10ig az tuti nem, õszintén bevallom, nem tudom volt e utána rész... ha volt, akkor az tényleg új volt, duplázásnál így szokott lenni 😊

de az elsõ tuti hogy ismétlés volt, greget most vezetik be a helyszínelés rejtelmeibe... 😊

Paulie
sztem meg új rész volt😊

.

Fabio Capello
nem.

kirol
Ami tegnap volt a Viasat3-on az most új rész volt?
(CSI: A helyszínelõk (am.-kan. akciófilm-sor., 178. )

PrisonMan
CSI Miami-s kérdés:

Most mi is van pontosan Horatio barátnõjével? RTL-en nézem, részek végén volt egy-két egysorosa a nõvel, ha jól tudom utána randiztak is. Mi lett vele?

Fabio Capello
pm ment

Hali ha vki tud segíteni, honnan tudnám megszerezni a 7.évadot aviban? Az elsõ hat megvan. Ha vki tudna segíteni az irjon üzit pls.
thx
A tegnapi is nagyon jó volt, remélem tartják ezt a szintet vagy még jobb lesz. És a zene a végén is ellett találva. Nekem is ez az etalon, de a Miami-t is rendszeresen nézem, a NY-it meg csak amikor elkapom. Lehet azért mert a LV indult leghamarabb, de ez a csapat a legjobb, legszimpatikusabb számomra.
Sajnos a napokban az egyik oldalon egy srác nem spoilerként írt egy hozzászólást és eléggé elvette a kedvemet.<#zavart2>

kirol
Kurva jó volt ez a rész is!

A többi csít csak néha néha nézem, de ezt mindig.
Nagyon jó!

kirol
Tudom. Ok.

Fenrir
Már miért lenne az? Rendszerint az elõzõ évad vége szorosan kapcsolódik a következõ évad elejéhez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt ugyebár Sara elrablásáról van szó (amikor betették egy felborult kocsi alá és utána lemakettezték).

A halál csupán a kezdet...

kirol
Máris, pont most kezdtem el leszedni.
De akkor megvárom!

Megismétlik a 7. évadzáróját és 22-tõl meg a 8.-ból az elsõ? Érdekes.

Éééééés július 17.-én indul a 8. évad!!!<#nevetes1>

LasDen
igen.....itthon A helyszínelõket csak a Viasat 3 adja......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
Köszi!
És ezt a Viasat 3-adta le?

LasDen
7. évad

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
Az melyik évad volt, ami úgy kezdõdött, hogy Catherine Willows -t elrabolják vagy mi, és nem tudni, megerõszakolták e vagy sem.

Mert valahogy full nem emlékszek, mert összekeveredtek a szálak, hogy V3-on is néztem. Mert ilyen babaházas gyilkosság is rémlik, de az meg mintha magyar lett volna. 😊 Én meg angolul néztem. 😊

Meg talán azzal ért véget, hogy Sara Sidle a kocsi alatt feküdt.

De már lehet full összekeveredtem. 😄

passatgt
lol 8x15-be mythbusters😄

Fabio Capello
hátigen, én is néztem, nagyon várom a folytatást, rossz néven venném, ha egy újabb fõszereplõtõl kéne megválni 😞

Nagyon szomorú volt a mai CSI: Miami!<#zavart2><#szomoru1><#sir>

Fabio Capello
😊 furán? 😛 szegény sarah most fél évig szenved a kocsi alatt hogy megtudjuk mi lesz vele... 😞 Amúgy tény, hogy zeneileg nagyon sokat romlott a színvonal, és hát azért már a bûntények sem a régiek, már sok a hasonló lefolyású eset...

Én nézem folyamatosan, de ez a 7. évad nagyon nem jött be. Tényleg ez a sorozat nálam az 1. számú, de ez az évad nálam nem hozta azt az érzést mint az eddigiek. lényegében minden benne volt a részekben de összességében viszont nem ragadt meg. és nézzetek hülyének, de én a zenéket hiányoltam belõle. Ezt leszámítva már várom a 8. évadot, mert hát furán fejezték be.

Fabio Capello
Hmmm hát már senki nem nézi ezt a sorozatot, vagy csak szimplán mindenki lusta ebbe a topikba írni? 😄

Humesz
Tárgytalan
Humesz
Háj,

Nincs meg valakinek a Jorja Fox viasat-os reklám hanganyaga?
Adam II
Horatio amikor felteszi a napszemüveget már lehet tudni ,hogy valami nagy bölcsességet fog mondani.

ZilogR
akkor valszeg a Jerry Bruckheimer tökére léptek rá és hanyattlökték: megmondták neki, h jó lenne leállni a 40 perces videoklipekkel, meg a Miami narancssárga szûrõvel, NewYork kék szûrõvel forgatásokra, az érzelemmentes sablonszövegekkel és közhelyekkel (Horatio), mert amúgy is haragszunk rád (ConAir - A fegyencjárat, ebbe is beleszövegeltél 😉 ).

ebben az új évadban van némi koncepció legalább és jó a hangulatteremtés is. csak azt nem értem, egy bûnügyi laborban miért van ilyen picsasötét állandóan...?! Az X-Aktában is mindíg éjjel nyomoztak... 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ez nem a rendezõn múlik, rajta múlik legkevésbé.
LasDen
hát igen....az egyik legjobb rész az évadból....... 😄

ZilogR
<#taps> <#nyes> és jó poénok... Lou, a láncfûrészes felesége, két hulla a nappaliban, csaj a rendõrségen:

- ... szétvágta a kanapémat?
- Kék volt...? Igen? Háát, akkor igen...
- ... a konyhabútort is?
- Abból maradt egy-két szék!
- A rohadék, tudta, hogy azt kapta volna...!

Valami ilyesmi, az ismétlést asszem megnézem...!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
ehh, nem tudom, ki rendezte a mai részt, de végre egy nem langyos videoklip, hanem vérhugyozós, bõrvarrós, hullák beszélgetõs, láncfûrészes rész...

Ne felejtsétek el, ma 21:05 Viasat3 A helyszínelõk 7. évad 1. rész!!!<#integet2>

Hát igen én is megpróbáltam felirattal megnézni, de annyira hiányzott a szinkron hangjuk hogy csak az elsõ részig jutottam és abbahagytam. na de majd most.

Met
én inkább a 8.-at várom 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Augusztus 9-én indul a 7. évad a Viasat3-on!!!<#taps><#taps><#taps>

LasDen

Hát ez iszonyat jó xDDDDDD

Sziasztok! azt szeretném megtudni hogy a Viasat3 mikor kezdi majd leadni a Las Vegas-i helyszínelõk 7. évadját. gondolom majd a miami után vagy majd csak szeptembertõl? köszi elõre is

Szia! én sok helyen kerestem és ezen a helyen mindent megtalálsz
itt

hali, gyári dvd borítókat hol találok?
elõre is köszi
(blabla nem kell, köszi)

IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vazze, az infarktust hozták rám a CSI: Miami 5x14 végén...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

vili, tettem rá utalást. bocs még1x az OFFért...
Lizzy Sheffield
Mi lenne ha a Kés/alatt címû topicban beszélnétek ezt meg
Ha nem vettétek volna észre ez nem arról szól!!!

Lizzy Sheffield :-)

ezt szeretném a rendezõ nevében is kikérni magamnak. a gyorsaság nem befolyásolta a színészválasztást, a fontosabb hangok pedig nem tucatemberektõl lettek "kölcsönözve", Csõre Gábor hol tucat? Dolmány Attila és Karácsonyi Zoltán hol tucat? mind színpadi színész, és nem is akármilyen. nem tudom, mi bajod velük. én leforgattam belük kb. 20 epizódott a kés/alatt-ból és állíthatom, hogy a legjobb dolog volt eddig, ami ebben a szakmában velem történt.

az epizódszereplõk más tészta, minden stúdiónak vannak recycled, azaz újrapapír színészhangjai, de hogy õszinte legyek, a mostani stúdióban mit nem adnék azokért a mellékszereplõ, kisszerep- és tömeghangokért, akikkel a Master-ben volt dolgom...

de inkább vonuljunk el innen az OFFfal a niptuck topicba.

üdv,
bias.

PS:te ilyen kulissza dolgokról honnan tudsz? mert tényleg 1 nap alatt kellett felvenni az elsõ 3 részt. ezért sem én lettem az elsõ évad hangmérnöke (teljes mértékben), mivel pont akkor volt mindössze 4-5 nap szabim.
a szinkron lehet, hogy tökéletes, de a nip/tick esetében a csúcsminõség már a hangok kiválasztásakor elúszott, mert egyszerûen a nyári gyors forgatás miatt nem lehetett "normális" színészt hívni, így maradtak a tucatemberek.
nekem sincs vele bajom, ami van, az magánjellegû. 😊 de ne is OFFoljunk tovább...
Fenrir
Nekem a Nip/Tuck-kal semmi bajom, a három évad tökéletes szinkronnal van meg.

A halál csupán a kezdet...

úgyhogy még több ember fogja magát szembetalálni az elsõ két évad rengeteg szinkronhibájával. én kis hiján lelõttem a tévét, amikor megláttam, hogy kb. 2 másodperccel arrébb vannak a dialógusok kiállásai...

ugye, így jelent meg DVD-n is, és nem kért a Warner javítást a Balogmix-tõl?

mert engem a kés/alatt-nál az elsõ 2 évadnál jól megszívattak, és gondolom a kaliforniába jöttemnél is ez lesz a helyzet. 😞
már alig várom, hogy megjelenjen...

b.
nem, csak most volt lehetõségük, hogy megvegyék, mivel egy nemzetközi akvizíció során az RTL csoport megvette a csi-k vetítési jogát.
Lizzy Sheffield
Na mi van! Rájött a többi adó is hogy milyen jó és milyen sokan nézik!

Lizzy Sheffield
Nekem a New York nem jön be,de most megszereztem az elsõ évadot és talán így hogy az elejétõl megnézem, talán tetszeni fog