A Helyszínelők (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az elsõ tuti hogy ismétlés volt, greget most vezetik be a helyszínelés rejtelmeibe... 😊
(CSI: A helyszínelõk (am.-kan. akciófilm-sor., 178. )
Most mi is van pontosan Horatio barátnõjével? RTL-en nézem, részek végén volt egy-két egysorosa a nõvel, ha jól tudom utána randiztak is. Mi lett vele?
thx
Sajnos a napokban az egyik oldalon egy srác nem spoilerként írt egy hozzászólást és eléggé elvette a kedvemet.<#zavart2>#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
De akkor megvárom!
Megismétlik a 7. évadzáróját és 22-tõl meg a 8.-ból az elsõ? Érdekes.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert valahogy full nem emlékszek, mert összekeveredtek a szálak, hogy V3-on is néztem. Mert ilyen babaházas gyilkosság is rémlik, de az meg mintha magyar lett volna. 😊 Én meg angolul néztem. 😊
Meg talán azzal ért véget, hogy Sara Sidle a kocsi alatt feküdt.
De már lehet full összekeveredtem. 😄
ebben az új évadban van némi koncepció legalább és jó a hangulatteremtés is. csak azt nem értem, egy bûnügyi laborban miért van ilyen picsasötét állandóan...?! Az X-Aktában is mindíg éjjel nyomoztak... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
- ... szétvágta a kanapémat?
- Kék volt...? Igen? Háát, akkor igen...
- ... a konyhabútort is?
- Abból maradt egy-két szék!
- A rohadék, tudta, hogy azt kapta volna...!
Valami ilyesmi, az ismétlést asszem megnézem...!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Hát ez iszonyat jó xDDDDDD
elõre is köszi
(blabla nem kell, köszi)
IC7, P4 3.2@4GHz, 2*512/500DDR, X850XT Vivo, Űber moddolt Chieftec Black Dragon by Me RADIO ULTRA: http://scfire-chi0l-2.stream.aol.com:80/stream/1039 \"Aznap őt láttam utoljára anyádban...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha nem vettétek volna észre ez nem arról szól!!!
Lizzy Sheffield :-)
az epizódszereplõk más tészta, minden stúdiónak vannak recycled, azaz újrapapír színészhangjai, de hogy õszinte legyek, a mostani stúdióban mit nem adnék azokért a mellékszereplõ, kisszerep- és tömeghangokért, akikkel a Master-ben volt dolgom...
de inkább vonuljunk el innen az OFFfal a niptuck topicba.
üdv,
bias.
PS:te ilyen kulissza dolgokról honnan tudsz? mert tényleg 1 nap alatt kellett felvenni az elsõ 3 részt. ezért sem én lettem az elsõ évad hangmérnöke (teljes mértékben), mivel pont akkor volt mindössze 4-5 nap szabim.
A halál csupán a kezdet...
ugye, így jelent meg DVD-n is, és nem kért a Warner javítást a Balogmix-tõl?
mert engem a kés/alatt-nál az elsõ 2 évadnál jól megszívattak, és gondolom a kaliforniába jöttemnél is ez lesz a helyzet. 😞
már alig várom, hogy megjelenjen...
b.