A Helyszínelők (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, a mai rész eléggé sokkoló volt a végére...
az biztos hogy a Miami-ban is tudnak évadot zárni. most meg ennek a folytatását várom nagyon. a lényeg viszont hogy jövõ hét csütörtökön kezdõdik a LV és a beharangozó alapján jónak tûnik.
én inkább a kék kapszulát választom!
Felakarok ébredni... 😄
Felakarok ébredni... 😄
viccelsz, vele az elsõ season finale:
neot holtan találják, akit kedvese, trinity sirat. a gyanú elõször egy orákulum nevû titkos szervezetre terelõdik, annak is az egyik fõ vezetõjére Serafra. A nyomozás közben azonban kiderül, hogy egy másik banda, a Gépek állnak a gyilkosság hátterében, így Seraf helyett Smith lesz az ügy elsõszámú gyanusítottja. Mindeközben Morpheus és Niobé között szerelmi szál van kialakulóban, ahogy két laboráns, Link és Zee között is. Vajon mi lesz a sztori vége? kiderül a 11. évadban <#hehe>#hehe>
neot holtan találják, akit kedvese, trinity sirat. a gyanú elõször egy orákulum nevû titkos szervezetre terelõdik, annak is az egyik fõ vezetõjére Serafra. A nyomozás közben azonban kiderül, hogy egy másik banda, a Gépek állnak a gyilkosság hátterében, így Seraf helyett Smith lesz az ügy elsõszámú gyanusítottja. Mindeközben Morpheus és Niobé között szerelmi szál van kialakulóban, ahogy két laboráns, Link és Zee között is. Vajon mi lesz a sztori vége? kiderül a 11. évadban <#hehe>#hehe>
😄 most megnyugtattál!
ami a 8. évad utolsó részének utolsó pár percében történt. hogy hogyan reagálnak rá a többiek és elkapják e akit kell.
na meg amit Fabio Capello alul belinkelt... még most se bírom el hinni, de hát egyszer minden jónak vége szakad.
na meg amit Fabio Capello alul belinkelt... még most se bírom el hinni, de hát egyszer minden jónak vége szakad.
Igen, (nem gondoltam hogy csak 21 részes lesz) ma volt a 6x20 rész, jövõhéten az évadzáró rész lesz. és 9.-én elkezdik a legkedvesebb helyszínelõ sorozatom! kíváncsi leszek a dolgok fogadtatására. <#szomoru1>#szomoru1>
Április 9.-én jön a 9. évad a V3-on!!!<#szeret>#szeret>
Aki esetleg lemaradt, a V3-on elsõ évadtól megy a helyszínelõk mostantól
elsõ két részt érdemes volt megnézni, sok feltûnõ ellentétre fény derült (Warrick-Brass, Sara-Catherine)
elsõ két részt érdemes volt megnézni, sok feltûnõ ellentétre fény derült (Warrick-Brass, Sara-Catherine)
sajnos rendesen bekavart, én diginél vagyok, remélem náluk megmarad.
régen volt már ennyire húzós rész a Miami helyszínelõkben! és ahogy vége lett, az se semmi.
a gazdasági válság miatt van.<#eplus2>#eplus2>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Hehe, mai részben ugyanaz a csaj játszotta a prostit aki a Dexterben a Dex anyját, és a bûnügyi nyilvántartásban is ugyanaz a kép volt betéve a Helyszínelõkben mint a Dexterben a csajról. Ez kész.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nem semmi, elõfordul! 😊
Biztos úgy van ahogy mondod, amikor most a LV-i ment akkor a Miamit ismételték, most meg fordítva.
Biztos úgy van ahogy mondod, amikor most a LV-i ment akkor a Miamit ismételték, most meg fordítva.
Basszus!
Szerintem a V3 a hülye ismétléseivel összezavart, és én a 4. évadot néztem, közben akkor az az ismétlés volt. Nem az új.
(Én korábban nem néztem, csak a LV-t, így nem túnt fel.)
Szerintem a V3 a hülye ismétléseivel összezavart, és én a 4. évadot néztem, közben akkor az az ismétlés volt. Nem az új.
(Én korábban nem néztem, csak a LV-t, így nem túnt fel.)
Nos, 1000%, hogy 4x25 részben lövik le Marisolt, aki Delko testvére és Horatio felesége.
itt nézd meg!
4x25: Marisol sírjánál mondja Horatio hogy akkor megyünk Braziliába!
5x01: Ennek a címe Rio és ebben a részben nyírják ki.
A CSI LV és a CSI Miami nálunk váltja egymást. Január-február környékén kezdik a Miami új évadját, augusztusban pedig a Las Vegasit. Igaz most ez felborult, mert az írósztrájk miatt a LV-i rövídebb lett és már most elkezdték adni a Miamit.
Szóval ha minden igaz akkor a Miami 5. évadja ez év nyár elõtt, május-június környékén ért véget, pontosan nem tudom.
Lehet akkor kiesett neked egy egész évad? 😊
itt nézd meg!
4x25: Marisol sírjánál mondja Horatio hogy akkor megyünk Braziliába!
5x01: Ennek a címe Rio és ebben a részben nyírják ki.
A CSI LV és a CSI Miami nálunk váltja egymást. Január-február környékén kezdik a Miami új évadját, augusztusban pedig a Las Vegasit. Igaz most ez felborult, mert az írósztrájk miatt a LV-i rövídebb lett és már most elkezdték adni a Miamit.
Szóval ha minden igaz akkor a Miami 5. évadja ez év nyár elõtt, május-június környékén ért véget, pontosan nem tudom.
Lehet akkor kiesett neked egy egész évad? 😊
Full nem értem! 😄
Én a V3-on néztem és pár hónapja a mikor befejezõdött az volt az utolsó részben. (Elmegyünk Mexikóba zárszó)
Na most meg a 6x03-at adták legutóbb.
Akkor most mi van?
Mikor ment le az 5-. évad? Tuti, hogy nem annak a vége az, hogy megölik a fõszereplõ testvérét?
Én a V3-on néztem és pár hónapja a mikor befejezõdött az volt az utolsó részben. (Elmegyünk Mexikóba zárszó)
Na most meg a 6x03-at adták legutóbb.
Akkor most mi van?
Mikor ment le az 5-. évad? Tuti, hogy nem annak a vége az, hogy megölik a fõszereplõ testvérét?
Nem maradt ki az 5. évad! leadták az összes részét, a Viasaton néztem meg az összeset. ez év kb. májusában lett vége, akkor lehet te maradtál le az egész 5. évadról?
Na de akkor kimaradt egy évad?
Mert ha az az évad, aminek a végén azt mondják elmennek mexikóba a 4x25 és most meg 6. megy, az érdekes.
Mert ha az az évad, aminek a végén azt mondják elmennek mexikóba a 4x25 és most meg 6. megy, az érdekes.
Igen, e héten csütörtökön volt a 6x03 rész.
De most a Viasat 3 -on a 6. évad megy? És legutóbb meg az volt nem? Amikor esküvõre készülnek és megölik a csajt.
Nem nem. A 4x25 rész ér véget azzal, hogy úgy döntenek utána mennek, de ténylegesen az 5x01 részben mennek utána és számolnak le vele. ja és Rio de Janeiro-ba mennek. 😊
A CSI Miami 5x24 az az a rész volt, amikor azzal lett vége, hogy elmennek a gyilkos után Mexikóba?
Sziasztok!
Tunda valaki olyan oldalt adni ahonnan le lehet tölteni az összes évadot magyarul,vagy ha nincs más,akkor angolul!
Köszike!
Tunda valaki olyan oldalt adni ahonnan le lehet tölteni az összes évadot magyarul,vagy ha nincs más,akkor angolul!
Köszike!
Jah az is igaz....frissités is meg a többi is....majd meglátjuk!
ez nem szétbarmolás.......9 év után minden sorozatnál várható ilyen...egyesek beleunnak a szerepbe és nem akarnak hosszabbítani....másokkal meg nem hosszabbítanak....ennyi....ez a sorozatok rendje......amúgy meg azé minõségi embör jön Fishburne személyében....... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amugy olvastam hogy Grissom távozásához köze lesz Saranak is(a forgatokönyv szerint)-(esetleg ujra látjuk),és annak a Lady Heathernek is......amuyg jo a 9ik évad.......bár nagyon nem várom azt a részt amikor Grissomkilép egy idõre...😞sztem nélkülenemlesz olyan a sorozat,kár hogy szétbarmolják.....😞
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy kiadták/adják a többi évadot is a CSI Las Vegasbol vagy csak a 2ik évadig jutnak itthon???Kicsit furcsának találom hogy minden más országban mint pl:A németeknél már kiadták a 8ik évadot is!Meg hogy hol lehetne utánna kérdezni hogy mikorra tervezik a megjelenést???
Meg egy kérés vki esetleg akinek megvan ha nem is magyarul de angolul az eddig vetitett évadok a 3-8ig,tudna segiteni megszerezni ezeket vagy egy olyan link ahol mindegyiket ujbol meg lehet nézni?
Elõre is köszi!
Egy olyan kérdésem lenne ,hogy kiadták/adják a többi évadot is a CSI Las Vegasbol vagy csak a 2ik évadig jutnak itthon???Kicsit furcsának találom hogy minden más országban mint pl:A németeknél már kiadták a 8ik évadot is!Meg hogy hol lehetne utánna kérdezni hogy mikorra tervezik a megjelenést???
Meg egy kérés vki esetleg akinek megvan ha nem is magyarul de angolul az eddig vetitett évadok a 3-8ig,tudna segiteni megszerezni ezeket vagy egy olyan link ahol mindegyiket ujbol meg lehet nézni?
Elõre is köszi!
Warrick és Grisson kiírása is kényszerû volt....a színész - ha jól tudom - akkor kezelhetetlen volt, így inkább kirakták.....Petersen meg saját döntés.......csoda hogy ennyivel megúszták, ilyenkor szoktak lejárni a szerzõdések és iszonyat pézeket kérnek......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már a 9. évad 10. része után? Na ez egyre jobb! értem én hogy ez egy szép kor amit megélt már a sorozat, de azt nagyon nehezen birom nézni mikor széthullik egy ennyire klassz sorozat! Ja és Sara sem jön vissza.
Fishburne-t pedig nem akarom bántani de, egy ekkora módosítás szerintem már sok. Majd úgy megy nyugdíjba ez sorozat, hogy alig marad meg belõle valami eredeti.
Fishburne-t pedig nem akarom bántani de, egy ekkora módosítás szerintem már sok. Majd úgy megy nyugdíjba ez sorozat, hogy alig marad meg belõle valami eredeti.
William Petersen kiszáll a Helyszínelõkbõl.
Az évad 10. része után William Petersen nem marad állandó szereplõ, vendégszereplõként vissza fog térni, ha hívják. (El is mondta, hogy nem akarja elhagyni a sorozatot, de mást is akar csinálni.) Távozásának meg fogják adni a módját.
Cserébe a 9. évadra több epizódra is vissza fog térni a 8. évad elején távozott szereplõ, pl. Lauren Lee Smith csatlakozik a sorozathoz, míg Liz Vassey (Wendy) és David Berman (David) állandó szereplõvé válik, Wallace Langham (Hodges) sokkal több szerepet fog kapni a szezonban, a Makattes gyilkos (Miniature Killer) is vissza fog térni.
és Grissom helyett jön majd Fishburne
Az évad 10. része után William Petersen nem marad állandó szereplõ, vendégszereplõként vissza fog térni, ha hívják. (El is mondta, hogy nem akarja elhagyni a sorozatot, de mást is akar csinálni.) Távozásának meg fogják adni a módját.
Cserébe a 9. évadra több epizódra is vissza fog térni a 8. évad elején távozott szereplõ, pl. Lauren Lee Smith csatlakozik a sorozathoz, míg Liz Vassey (Wendy) és David Berman (David) állandó szereplõvé válik, Wallace Langham (Hodges) sokkal több szerepet fog kapni a szezonban, a Makattes gyilkos (Miniature Killer) is vissza fog térni.
és Grissom helyett jön majd Fishburne
az a vérfrissítés bõven megtette volna egy laboros személyében, én legalábbis azt mondom hogyha valami jól mûködik akkor nem kell bolygatni!
viszont gondolom õ akart kilépni a sorozatból és nincs mit tenni ez ellen de akkor is olyan sz@r!
viszont gondolom õ akart kilépni a sorozatból és nincs mit tenni ez ellen de akkor is olyan sz@r!
Én az alapcsapatból mindenkit nagyon szeretek, még azt elviseltem hogy Sara lelécelt (nem tudom vissza jön e) de ez túl dúrva! Igaz hogy láttam már hogy egy kedvenc helyszínelõmet kinyírják, de ezt meg sem álmodtam hogy itt is megcsinálják!
nagyon nagyon elvagyok keseredve, 8 év után ilyet meghúzni!
nagyon nagyon elvagyok keseredve, 8 év után ilyet meghúzni!
nekem sose volt szimpatikus.....igazából örülök, hogy meghót....bár az új elég szar....
amúgy meg 9 év után kell egy kiss vérfrissítés a sorozatba.....Fishburnere kiváncsi leszek..... .D
amúgy meg 9 év után kell egy kiss vérfrissítés a sorozatba.....Fishburnere kiváncsi leszek..... .D
annyira éreztem hogy sáros az a kis mocsadék, de valahogy reménykedtem hogy nem... erre...
warrick volt a legszimpatikusabb a bagázsban, ezek után már nem tudom mit akarnak még...
warrick volt a legszimpatikusabb a bagázsban, ezek után már nem tudom mit akarnak még...
így vége az évadnak... hát nem találok szavakat és még nem tértem magamhoz. most minek kellett ez? basszus sztem 2 éven belül kinyírják a sorozatot. remélem azt a rohadékot elkapják!
Szia!
Sara a 8. évad 7. részében lécelt le, abban a részben amelyikben az az okos kiscsaj és a testvére újra szerepeltek, biztos emlékszel. (ha függõ vagy) 😊
Sajnos az okt. 2-án ment részrõl lemaradtam, de az új részek mindig csütörtökön 21:05-kor megy, így biztos hogy akkor ment a 12. rész.
Sara a 8. évad 7. részében lécelt le, abban a részben amelyikben az az okos kiscsaj és a testvére újra szerepeltek, biztos emlékszel. (ha függõ vagy) 😊
Sajnos az okt. 2-án ment részrõl lemaradtam, de az új részek mindig csütörtökön 21:05-kor megy, így biztos hogy akkor ment a 12. rész.
A legújabb rész csütörtökön (10. 09.-én) volt. Ez a 8. évad 13. része volt, összességében a 178. rész! Tehát folyamatosan adják az új részeket, a szokott idõben, csütörtök 21:05-tõl. A kavar ami most itt kialakult gondolom azért van, mert a régi részeket ismétlik, ma lesz a 86. rész.
Akkor most tisztázzuk már.
Egy ideje nem volt új rész, nem?
Amit legutóbb láttam, hogy Sara elmegy, meg még talán 1-2 rész ezután. Ez hányadik rész lehet kb.?
Egy ideje nem volt új rész, nem?
Amit legutóbb láttam, hogy Sara elmegy, meg még talán 1-2 rész ezután. Ez hányadik rész lehet kb.?