FF VII 2 !!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õt egészen biztosan nem bányában lehet összeszedni, hanem kint a természetben a világtérképen.
Templom alatt az elsõ cd végén lévõ templomra gondolsz? Mert akkor még senkirõl nem maradtál le, sõt...még meg sem szerezhettél volna extra karaktereket.
Vincent megtalálsi helyére - szégyen, de - nem emlékszem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Dögöljek meg ha látok ilyen kérést 😊
A csíkozás a hetedik részben videokártya-függõ volt, szerintem itt sem az xp-vel lesz gond.
Ezeket a patch-eket találtam, nézd meg õket, hátha:
http://ab.goker.org/fn/Ff8ge12c.rar
http://ab.goker.org/fn/Ff8v12cr.rar
http://ab.goker.org/fn/Ff8nocd.rar
http://ab.goker.org/fn/ff8_spa.zip
(Segítek ám én, ha értelmes a kérdés 😊
Na jó, akkor a gyengébbek kedvéért: Magus megkérdezte, hogy van-e az interneten leírás. Ez kb. olyan kérdés, mint amikor bemész egy dohányboltba, és megkérdezed, hogy:
"Elnézést, cigarettát árulnak?".
De neki legalább lejött a #111-ben, hogy mirõl van szó 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Leírásokat a www.gamefaqs.com-on találsz milliót.
Amit belikeltél is csak hamisítvány!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Az interneten ilyenek nem szoktak lenni!
Miért lenne az interneten ilyesmi?
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendõ tesztelõ,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante........
Let\'s rock BABY..!!!!...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nos ezt csak azért írtam le mivel ,hogy alapjában véve itt ugye egy remakeról lenne szó.Nade minek?Nem hinném,hogy azon kívül sok mindent tudnának rajta javítani,hogy beletesznek egy - két magyarázó részt. (Mondjuk Vincentrõl akinek sztem elkapkodták a dolgait)Zackrõl mondjuk jó lenne több infot tudni.Pl.:Hogyan ismerkedett meg Aerissel v. Clouddal.Sepritoth is jó lenne ha benne lenne kiegészítésnek.Viszont ha mindezeket belevágják akkor is ott van az,hogy már túlsokszor látta az ember a dolgokat meg minden.Szal én most már nagyon remélem,hogy ez csak film lesz és nem kell hozzá megvenni a játékot se semmit.
Igyvolt ez a 576-nál is (mármind a forumon : )
És ha akarod igylesz ez ittis,csak szolnodkell !
Dante........
Let\'s rock BABY..!!!!...
Ramza en nekem is nagy a gyanun hogy ez nem muvi lesz. Figyej eloszor is kicsit furcsa lenne filmet csinalni mert nagyon csalodotak lennenek az emberek. Egy uj FFVII2 jatek szerintem sokkal jobb lenne 😊
1. A FF múvihoz képest technikailag óriási visszalépés
2. Még így is szebb minden másnál...
Szerintem lesz itt még meglepetés, valamit nagyon maszatolnak ezek... (lehet, hogy fél év múlva röhögni fogok a hozzászólásomon, de akkor is leírom: szerintem nem film lesz ez)
Végre nyomhatom a gémet😊)) Végignyomtam a FFV/VI/VIII-at és pont a hetet nem ami állítolag a legjobb😊
V9ykn8_TZL0
Miert en peldaul annyira tudtam a sztorit hogy elkezdtem megirni az egeszet wordba csak abba hagytam ott ahol megleltek nanakit mert mar a 120-as oldalnal voltam es kicsit sok lett volna es ugyse olvassa el senki 😊
Ne ijedj meg a grafikatol!!!Sokan azert nem jaccak mert megszoktak az newage grafikat!
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0