505
Szal vaaazz!!!!
-
eMuleban rákeresel és 1nap / cdvel lejön:) -
Azért,hogy még ha akarsz tudj vele játszani:) -
DC? -
mirt kene mentenem? a materiakat visszakapom mikor elhagyta a csapatot -
topic up! -
St@n #189 Hi FF Fans! Fgy, nem tud vki web-es vagy ftp-s linket adni nekem, ahonnan le tudnám szedni a FF7-et? Pc-re vagy Ps-re, mindegy. Előre is thnx!
-_-!!!FF rULEz!!!-_-
-
Semmi gond mivel ezt sokan eljátszák.Halják valahol aztán mivel ,hogy halál biztosak benne tovább adják mintha már nekik is sikerült volna. -
Ha' figyeje lehet hogy nem igaz de akkor a haver nagy hazug mert o igy meselte... de ha igy mondod lehet tenyleg nem igaz :( Elnezest kerek nem akarok kamuzni de igy meselte.... -
Most nézem...miért kezdem minden hozzászólásom úgy,hogy "Hát figyelj" ... asszem ideje gyarapítanom a szókincsem:) -
Hát figyelj...megölni ugyan csak az elfeledett városban fogja Aerist de neked még a Temple Of Acients előtt kell mentened. -
És mikor oli meg vagy mivan? mindja ujrajatszom ha lesz idom a klegutobbi mentesbol, mert total nem figyeltem, csak azt lattam hogy mar nincs. -
Ramza #183 Így van. Se japánban, se amerikában, se európában, sehol. Max. Gameshark kóddal.
Felejtsük már el ezt. -
Hát figyelj ha belegondolsz ez alapból hülyeség ugyanis hacsak a Daimond Weapont nézzük,hogy mit dob már nem korrekt ugyanis ő Cloud ultimate fegyverét dobja el.A Ruby tudtommal ha jól emlékszek Ribbont dob bár nem tudom.Annyi viszont biztos,hogy megvásárolható tárgyat dob tehát már itt bukta a dolog.
Még ide megjegyzés képp,hogy a japcsi verzió KEVESEBB mint az US mivel az US és az EU verzióban már van plussz visszaemlékezés Nibelihemben Zackel és Clouddal.Szal sorry srácok az FFVII-ben NEM lehet feléleszteni Aerist CSAK TRAINERREL!Már pedig sztem egy ilyen sztorit és ilyen játékot meggyalázni ilyennel nem szabad! -
ha megcsináltad,ird le részletesen,hogy megismételhető legyen... -
Ramza #180 LOL :)
Igen, ilyen legendából terjeng a neten vagy húsz, csak érdekes módon még senki nem tudta bizonyítani... -
Az US verzioba is ujra lehet eleszteni espedig amikor utso alkalommal repuls az eszaki sarkra Sephiroth-hoz. Le kell menni az Ancient City-ben es ott a Weapon-oktol + Ruby + Einzinger szornyektol kapott darabkakkat be ko dobni a vizben ugy ahogy Nanaki nagyapja magyarazza!!!! Es akkor viszaeled de nem jacchato hanem Cloud az oregre bizza amig ok viszajonnek a Sephiroth-os csatabol! -
japán verziót kicsit nehéznek tartom...tudod,a feliratok miatt! -
igy van!örökre meghal,esetleg a filmben feléledhet... -
Jinchuu #176 Legalább is az eu verzióban! :D
A japánban fel lehetett, bár nem értem, hogy az angol verzióbol ezt miért hagyták ki. :(
Sephi:
Azért a Healing Wind limitet már nem nagyon hiányolod akkor amikor Aeris meghal, hisz a negyedét sem tölti fel az életednek már akkor. :D -
Aerist a játékban nem lehet feléleszteni már.Sajnos ez tény.Szóval akinek hiányzik Aeris annak ajánlok előtte egy mentést. -
Na azert nem forever.
magus igen Sephiroth (ejjen ejjen) megoli Aeriset :(
Sajnos most mar minus egy szereplo es a Healing wind magiat nagyon fogod hianyolni.
visza lehet szerezni bar nem kotodik akkorse a tovabbi storyhoz es szerintem amire mer visza lehet eleszteni addigra mar semmi ertelme ujra feltapolni :) -
amen -
ja,now and forewer! -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEGHALAT AERIS, A PICSABAAA. amugy az abaj hogy ittvolt haver es mindenki nyaggattott, de mi lett Aerissel? marmint meghalt vagymi? -
Bone village az azutan jon aszem hogy voltam Cape Town-ban... ott ahol van Cid raketaja :) Nos aBone Village az a Ancient City elott van... hogy is mondjam... Mindgratol eszakra van :) -
A FFIX-et egyszer erdemes vegig vinni es kesz. Szep jatek es marha jo a storyde nem az a huha ... azerty jobb mint a FFVIII :) -
en 20 percet jatszottam vele, de amit lattam az japan volt, szal csak az az elso varos tetszett nagyon, ahol voltak a versenyek, jatekok, ugralokotelezteesk ilyesmi. -
a legszebb amit valaha végigjátszottam! -
Ramza #166 Éltalában nem szokták szeretni annyira.
Nekem nagyon bejött, igazi fantasy hangulata van, ami az 5-ik rész óta nem igazán jellemezte a sorozatot...
Tegyél vele egy próbát, és két óra után tudni fogod, hogy bejön vagy sem. -
csak a te kedvedért!
-
Gábor #164 Szvsz nagyon eltolták, nekem borzasztóan nem tetszik! -
Amúgy a final fantasy 9 az jo? megeri szenvedni az emuval? -
támogatom az ötletet,vesszen a férgese! -
Gábor #161 Hmm....nagy igazság, köszi! -
es mikor lehet elmenni oda?
az a felhold sziget baloldalt fenn? -
Gábor #159 Hojo=szemüveges, fehér köpenyes manus. -
valahol felül a térképen. -
bone village merre is van? hanyas cd es ott hol?:) -
Figyeld az arukat mintha tok ugyanaz lenne.
Msot csak hogy ne haljak meg hulyen... Hojo az a fekete frizuras csavo vala? -
Ramza #155 "Miért nem megy?"
Mert honlapot akarsz képként beszúrni...