Továbbra is Bill Gates a leggazdagabb a Forbes listája szerint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
De volt. Ez a lényeg, nem az, hogy mi lett volna, ha...
Volt lehetõsége, kihasználta, jól járt. Aki ezért megszólja, az egyszerûen irígy és kész. 😊
Amúgy ahogy én tudom Henry és nem Hanry. Szóval William Henry Gates the 3rd. 😊
\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
látjátok erre buknak a csajok
szemüveg + ráncos fej, kevés haj
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
aki fikázza az csinálja utána, a lehetõség adott számára is
Bezony! Ajánlott film a Számító emberek (Pirates of Silicon Valley)
Van erre valami talán hogy így kevesebbet kell adóznia.
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
a magyar oldalakon ezt nem látod, mivel technológiai, gyakorlati jelentõsége nincs
keress rá valamely külföldi hiroldalon a Bill & Melinda Gates Foundation (alapitvány) szóra, pl a legutobbi ez:
Wednesday, Sept. 17, 2003. Gates announced that the Bill & Melinda Gates Foundation will donate $51 million to create 67 small public high schools in poor neighborhoods.
Sõt mi több! Abból a 3-ik!
William Gates III, bezony ám.
Amúgy a Dell bátyó is rágyúrt rendesen, õ a leggazdagabb 40 év alatti amerikai. 😊
Most képzeljétek ha pl. Szabó--nak hívnák, mennyivel hülyébben nézne ki a sok HW-n. 😛
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"Life is around you and in you.\"
William Gates😄DD
Bill Géc! nem William kedves cikkíró😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)