267
Chrono Cross !
  • Seth
    Te, asszem be kell szkennelned az egész könyvet :D
  • OiBear
    halljátok srácok ezek már megvoltak nekem
  • OiBear
    köcceb ezzel el leszek egy darabig
  • Seth
    ez nekem is megvan, playtime-hoz adták. Remek kis leírás
  • Banyapapa
    remélem jo lesz igy

egyeskép

kettes

hármaskép
  • OiBear
    vki van fenn???cc mániákusok
  • OiBear
    segits pá
  • OiBear
    héj seth???
  • OiBear
    de terminába mi a faszt??
  • Seth
    Most min akadtál fenn?? Nincs is más út. Fossil Valley, aztán Termina. Nagyon bonyolult
  • OiBear
    hahó????
  • OiBear
    na miután kigyaktamvén faszt be is állt
  • OiBear
    Létszi vegyetek már fel msnre bert ugy [email protected] thx
  • OiBear
    utána??
  • OiBear
    na megvolt és felismerte a harcstilust
  • OiBear
    vmi ötlet??
  • Seth
    Mondom menj Arni ba a házatokba és ott beszélgess egyet. Aztán majd le kell győzni azt az öreget,asszzem Radius-nak híjják
  • OiBear
    neme seth van msnetek???
  • OiBear
    demi-human vok és nem engednek be mert vmi kupak tanács van
  • OiBear
    mit kéne csinálnom??
  • Seth
    menj Arni-ba beszélj a muterral
  • OiBear
    és nincs hajóm
  • Neme.
    Úgy tudom, nem lehet, mert Lynx-nél van az amulet. Amit Harle adott, az csak egy hamisítvány.
  • OiBear
    na létszi
  • OiBear
    na ott a miután testet cseréltél Lynxel és nemtudok világot váltani
  • OiBear
    létszi vegyetek fel msn-re : [email protected] ! köcce szépen !
    Csillag
  • Seth
    kérdezz és vki talán tud válaszolni
  • Neme.
    Lökjed a kérdést. :)
  • OiBear
    császtok
    csillag vok én is cc mániák vok és szeretném kérdezni, van e itt olyan akivégig tolta és tudna e segiteni??
  • Banyapapa
    itt keresgélj,van itt minden.
  • Alfony
    tud valaki adni egy linket ahol van végigjátszás ehez a gamhez?thx
  • nyiknyik
    Valaki elmondaná mi következik a FATE legyőzése utan az én cd szar most kezdem ujra mire odajutok szeretnék némi konkrét információ birtokában lenni :D köszi előre is...
  • nyiknyik
    Csa figyi Neme vegyél fel msnre és majd kiifliozzuk plz, THXXXX
  • dinomano
    oh, köszönöm! a sok szép élmény meg lesz; Dragonnak is nekiveselkedem majd; sok csoda és kevés idö... évek kérdése és sorra kerül a Dragoon is! :-D a leirasokat+végigjatszasokat mar beszereztem, esetleges elakadasok esetere... :-D
  • Ronin1350
    A dragonban’ lehet venni egy gyűrt , ha felrakod automatice megcsinálja a karakter a kombókat . Sajna már nem emlékszem melyik városban . Nagyon régen toltam évekkel ezelőtt.Kellemes kalandozást kívánok és sok szép élményt .
  • dinomano
    ronin..nekem a legend of dragoon-ban a harcrendszer nem tetszik..amugy grafra+hangulatra nagyon jo; de a ritmuskombohoz én béna vagyok elegge... mondjuk ff8ban is van, remelem majd ott is elboldogulok vele... nah mind1, majd eröltetem dragoon-t is, elhet h. belejövök...
  • dinomano
    ronin, "gyikmama" legyakva; tovabbvittem; most barlangos résznél vagyok, ahol adtak vedöruhat mérges gazok+viz ellen; de sajna jövö 7 közepeig idöm nem lesz jatszani... :-D Hu, ne is mondd PS1 rpg-ket: még ki akarom tolni: Legend of dragoon, Chrono, FF8, Valkyrie p., Dragon Q.7, Star ocean 2... :-D Az a poen, h. jRPG arcnak születtem; anno pc-n(mikor még csak az volt...)probalgattam+eröltettem a pc-s rpg-ket; de nagyon nem birtam öket; aztan mikor már 2 éve megvolt ps; (elözö rossz rpg-tapasztalataim legyürve...), nagyon vegyes érzelmekkel /csak bele akartam nezni, meee' szép...)nekiestem FF9-nek... miutan 6oraja gémeztem és nem vettem eszre idö mulasat+nem akartam abbahagyni, rajöttem; h. ezek a nekem valo gémek...csodaszép mesének igerkezik Chrono is... :-D
  • Ronin1350
    Apám de irigy vagyok rád: D Talán a Legend of Dragon’ fogott meg csak jobban annakidején. ( nem beszélve az etalon, FF részekről ) Ha jól emlékszem rá kell ugrani, a fejére a lyuk fölött, ahol kijön , csak vigyázz mert jön a mamája is …..
  • dinomano
    most alltam neki gémnek; X év késéssel ujfent... Square elött megint
    Nahszoval, tetszik egyelöre, bár még csak legelejen vagyok, a kis sarkanyokat hajkuraszom, kell neznem 1 leirast; 2 megvan, a 3. a nagyköves-uteltorlaszolost még nem csinaltam meg(ha kimegyek kepböl; mindig visszateszi alapallapotba a program a követ, a sarkany meg meglog...)
  • dinomano
    emuparadise.org - itt a ps-iso-knal lesz; be kell jelentkezni, de irják jelszot+logint...