267
Chrono Cross !
-
#107 Te, asszem be kell szkennelned az egész könyvet :D -
OiBear #106 halljátok srácok ezek már megvoltak nekem -
OiBear #105 köcceb ezzel el leszek egy darabig -
#104 ez nekem is megvan, playtime-hoz adták. Remek kis leírás -
#103 remélem jo lesz igy
egyeskép
kettes
hármaskép -
OiBear #102 vki van fenn???cc mániákusok -
OiBear #101 segits pá -
OiBear #100 héj seth??? -
OiBear #99 de terminába mi a faszt?? -
#98 Most min akadtál fenn?? Nincs is más út. Fossil Valley, aztán Termina. Nagyon bonyolult -
OiBear #97 hahó???? -
OiBear #96 na miután kigyaktamvén faszt be is állt -
OiBear #95 Létszi vegyetek már fel msnre bert ugy [email protected] thx -
OiBear #94 utána?? -
OiBear #93 na megvolt és felismerte a harcstilust -
OiBear #92 vmi ötlet?? -
#91 Mondom menj Arni ba a házatokba és ott beszélgess egyet. Aztán majd le kell győzni azt az öreget,asszzem Radius-nak híjják -
OiBear #90 neme seth van msnetek??? -
OiBear #89 demi-human vok és nem engednek be mert vmi kupak tanács van -
OiBear #88 mit kéne csinálnom?? -
#87 menj Arni-ba beszélj a muterral -
OiBear #86 és nincs hajóm -
#85 Úgy tudom, nem lehet, mert Lynx-nél van az amulet. Amit Harle adott, az csak egy hamisítvány. -
OiBear #84 na létszi
-
OiBear #83 na ott a miután testet cseréltél Lynxel és nemtudok világot váltani
-
OiBear #82 létszi vegyetek fel msn-re : [email protected] ! köcce szépen !
Csillag -
#81 kérdezz és vki talán tud válaszolni -
#80 Lökjed a kérdést. :) -
OiBear #79 császtok
csillag vok én is cc mániák vok és szeretném kérdezni, van e itt olyan akivégig tolta és tudna e segiteni?? -
#78 itt keresgélj,van itt minden. -
Alfony #77 tud valaki adni egy linket ahol van végigjátszás ehez a gamhez?thx
-
nyiknyik #76 Valaki elmondaná mi következik a FATE legyőzése utan az én cd szar most kezdem ujra mire odajutok szeretnék némi konkrét információ birtokában lenni :D köszi előre is... -
nyiknyik #75 Csa figyi Neme vegyél fel msnre és majd kiifliozzuk plz, THXXXX
-
#74 oh, köszönöm! a sok szép élmény meg lesz; Dragonnak is nekiveselkedem majd; sok csoda és kevés idö... évek kérdése és sorra kerül a Dragoon is! :-D a leirasokat+végigjatszasokat mar beszereztem, esetleges elakadasok esetere... :-D -
Ronin1350 #73 A dragonban’ lehet venni egy gyűrt , ha felrakod automatice megcsinálja a karakter a kombókat . Sajna már nem emlékszem melyik városban . Nagyon régen toltam évekkel ezelőtt.Kellemes kalandozást kívánok és sok szép élményt . -
#72 ronin..nekem a legend of dragoon-ban a harcrendszer nem tetszik..amugy grafra+hangulatra nagyon jo; de a ritmuskombohoz én béna vagyok elegge... mondjuk ff8ban is van, remelem majd ott is elboldogulok vele... nah mind1, majd eröltetem dragoon-t is, elhet h. belejövök... -
#71 ronin, "gyikmama" legyakva; tovabbvittem; most barlangos résznél vagyok, ahol adtak vedöruhat mérges gazok+viz ellen; de sajna jövö 7 közepeig idöm nem lesz jatszani... :-D Hu, ne is mondd PS1 rpg-ket: még ki akarom tolni: Legend of dragoon, Chrono, FF8, Valkyrie p., Dragon Q.7, Star ocean 2... :-D Az a poen, h. jRPG arcnak születtem; anno pc-n(mikor még csak az volt...)probalgattam+eröltettem a pc-s rpg-ket; de nagyon nem birtam öket; aztan mikor már 2 éve megvolt ps; (elözö rossz rpg-tapasztalataim legyürve...), nagyon vegyes érzelmekkel /csak bele akartam nezni, meee' szép...)nekiestem FF9-nek... miutan 6oraja gémeztem és nem vettem eszre idö mulasat+nem akartam abbahagyni, rajöttem; h. ezek a nekem valo gémek...csodaszép mesének igerkezik Chrono is... :-D -
Ronin1350 #70 Apám de irigy vagyok rád: D Talán a Legend of Dragon’ fogott meg csak jobban annakidején. ( nem beszélve az etalon, FF részekről ) Ha jól emlékszem rá kell ugrani, a fejére a lyuk fölött, ahol kijön , csak vigyázz mert jön a mamája is ….. -
#69 most alltam neki gémnek; X év késéssel ujfent... Square elött megint
Nahszoval, tetszik egyelöre, bár még csak legelejen vagyok, a kis sarkanyokat hajkuraszom, kell neznem 1 leirast; 2 megvan, a 3. a nagyköves-uteltorlaszolost még nem csinaltam meg(ha kimegyek kepböl; mindig visszateszi alapallapotba a program a követ, a sarkany meg meglog...) -
#68 emuparadise.org - itt a ps-iso-knal lesz; be kell jelentkezni, de irják jelszot+logint...