267
Chrono Cross !
-
Dajin #67 miis ezaz emuparadisos cim? -
#66 zsolt..vazze final VIIet ugyanonnan, 3 CD... :-D az, h. az ISO 700mega, az nem jelenti h. kiirva is annyi lesz, egyeb adatokat is tartalmaz iso, ezert több mint a tenylegesen kiirt cd-re menő mennyiseg... (PS1 asszem 640megaig tudja kezelni CD-ket...)..nem tudom, h. kellene-e mennie ps2-ön, nekem is az emuparadise-os chrono van meg, siman megy... -
zsolt2800 #65 Hello!
Letöltötem az emuparadise-ról a chorno cross-t és a 2-es cd több mint 700mb és ha kiírom akkor nem viszi a ps2-m! Nem tudjátok mi lehet a baj? Az 1-es cd hibátlan, ja és nem tudjátok a fnal VII-t honnan lehet letölteni? Köszi
-
#64 "emulalt ps gém" nincs, emulalt PS1 PC-n van... :-D -
#63 vazz, Nyik-nyik és többiek... az emuparadise-os megy siman PS1-en; winrarral kell kicsomag. mint ahogy irtam; és nekem az introanim fagy, ha nem nyomom el; kb.fél perc utan kiakad..lehet h. nicns masnal iylen gond ezzel az iso-val, lehet cd-hiba is; ne pont iso-gond; amugy tökeletesen üzemel a gém... Szoval mint már paran irtatok; rar-ral kicsomag, 4X speed-el NERO (ha jol tudom sima iso-file..) -
maruzst24 #62 az emuparadise-os chrono cross megy ps1-en.Sőt soha nem akad le vagy fagy le mert végigvittem:) -
#61 mi a fájl kiterjesztése (ha jol irtam:P)
Mámint ISO-BIN,CUE-MDF stbstb? -
#60 baromság, az emuparadise-os chrono cross megy kiírva ps-en. -
nyiknyik #59 Igen egy ps jatek nevezetesen a ChronoCross :D átvan emulálva pcre és nem megy msáhogy csak pc-mn és csake mulátoral
-
#58 hogyhogy emulált és csak pc-n hajlando menni?
ilyenröl nem is hallotam még :o -
nyiknyik #57 Csá all figyuzzatok én egy oldalról leszedtem a chrono-t www.emuparadise.org csak hogy ez emulált játék és csak pc megy emulátorral ezért nekem kéne egy olyan link vagy csávesz aki nem baj ha pénzért de emgtugyga szerezni nekem persze a pénz az egy két ezer körül vagy olcsobban de légyszi vki segítsen... PLEASE!!!!
TankYou!
Ha vki tud segíteni vegyen fel msn re [email protected] thx vagy írjatok ide a forumra KÖSZIKE ALL -
nyiknyik #56 Neme vegyél fel msn re [email protected] és mond el mertz vmiért nem megy CRC file hiányzik aztbírja és ilyen elbaszott fileket csomagol
-
#55 Winrar-ral kell kitömöríteni, szedd le, ha még nem tetted volna meg innen: http://www.winrar.de/
Telepíted, elindítod, kijelölöd az első file-t (nemtom.rar vagy nemtom.r00 vagy nemtom.part01.rar vagy ilyesmi), majd "Extract to", s kitömöríti az összes file-t a megadott helyre. Általában egy .bin meg egy .cue file lesz az eredmény.
-
nyiknyik #54 Vmiért nem jön össze össze vonom mind a 8 filet és azt íja hogy szar mer valami crc fil hiányzik de nincs több file ott ahonann leszedtem
Segítsen vki
-
zsolt2800 #53 Hello! Nem tudjátok Honnan lehet régi os1-es eredeti játékot venni, pl.:Chrono cross, Final fantasy. köszi
-
#52 nyiknyik, nem leszek hetvegen... igen, egy mappaba mindent, kicsomag, és neroval megirod, az ISO-t kezeli...Jah, egy gondja van ennek a verzionak, legalabbis az en ps-emen volt; a kapasbol indulo intro 1 idö utan lefagy sajna; de a gém indul, ha cd-betetel utan nyomsz x-et vagy startot; amugy semmi gáz sincsaz iso-val, csak ez..jah, és 4X sebesseggel ird ki... -
nyiknyik #51 Tehát megfogok eggyet kicsomagpolom (8 fileből áll) berakom mindet egy mappába és az összeset ráírom egy cd-re amugy ISO. -
#50 nyiknyik...winraros ha midnen igaz, fogod winrar alapban elinditja ha rar-os filera kattintasz(nem szamozottra...)bejön ablak, kicsomagolod, nero (ha bin/cue vagy iso file...ha másmilyen akkor szolj.)és 4X sebessggel kiirod... :-D -
nyiknyik #49 Deha megvan fogom a kommandert és össze vonom kírom és megy?
-
#48 neme...majd megsasolom, tul sokan dicseritek, bizti jo lehet! :-D -
#47 Nekem még mindig ez a mérce legteteje. Miután végigjátszottam, semmi más nem érdekelt többé. -
fanatifo #46 dejó ki game volt ez ur isten sztem az rpg-k top 3-ba simáén belefér komplex story ami csodálatos asszem vagy 25felvehető karakter sokfajta befejezés über hangulat,és nagyon hosszú!Szal szuper -
#45 nyiknyik, nezz fel emuparadise.org-ra, a rom szekcioban full psx isoknal megtalalod; letölthetö mind2 cd; ftp connect, hasznalj fileletöltöt...
asszem US NTSC...
megvan gém, idöm még nem volt kitolni... Uh...1 halom gémet kell még kinyomnom, remelem nem üt el holnap egy auto!!! :-DDDDDDDDDDD -
nyiknyik #44 Csá figyuzzatok nem tuggya vki megmondani honna tudnám megszerezni mert megvan csak karcos a 2 cd és nem tok tovább jácani met leáll pécsen lakok hátha vki tud egy onlinet vagy akár itt pécs közelében egy boltot ahonnan meglehet szerezni. please segítsetek... -
#43 Nekem csak egyszer volt meg:) -
fanatifo #42 imádom ezt a játékot halomra játszottam vele magam én aztmondom egyik regjobb rőg!fantasztikus zenével -
#41 Nalam ish :) -
#40 Én is csak a smooth-ot használom. A Fast-ot nemis nagyon szoktam használni, mert a legtöbb game amit próbáltam vele az rövid időn belül kifagyott, vagy más hülye bugokat produkált.. -
#39 Egy nagy kerdesem van meg azoktol akik vegig toltak. Sokan alitottak hogy a CC-ben el lehet majd jutni azokara a helyszinekre ahol a CT jaccodott.... igaz ez? -
#38 Te beraktad a FAST es SMOOTH efekteket ra? En ha berakom hogy FAST akkor a muvik lassan mennek de a SMOOTH effekt eszmeletlenul javit a grafikan! -
#37 Azt birom hogy a CC ben levo dagi/kicsi es sovany/magas hapi kiseretiesen hasonlit a FFX2-bol levo ugyanilyen leirasal rendelkezo alakra :)) (neveket most nem tudok) -
#36 Meg van a javernak is egy SNES-es DVD-je Ps2-re! Aszem azt is elkobzom :) -
#35 Aze mekkora elony hogy amikor tiszta jatek pangas van elo lehet szedni a regi jatekokat! Akkora noszalgia fogott el hogy aszem ujra vegig tolom a FFVII-et is :))) -
#34 Most hogy emlited... a Chrono Triggert mar anno vegig toltam. Most Csak aze jacottam mert unatkoztam de mar elo is szedtem a Chrono Cross-t es nekifogok mert azt alig jaccotam! Kosz az otletet!! -
#33 Mino egybeeses... en most jaccom a Chrono Triggert :)) Megvan a Ps1 es verza :))) -
#32 Neten árulta egy srác--tőle vettem. És tiszta újszerű állapotban van -
Gábor #31 Tesséééék? Hol lehet hozzájutni??? -
#30 szerencsémre eredeti--potom 3000,- volt -
Gábor #29 eredeti vagy backup? -
#28 Semmi mondanivalóm csak most éppen ezzel játszok...imádom