267
Chrono Cross !
-
#147 gondolom egyik kedvenc jatekod volt, mert nagyon vááágod! :-P -
OiBear #146 kösz
-
#145 szerinted én mit irtam le lejjebb???? -
OiBear #144 hallod ott járok, hogy 6 dragon relics kell össze gyüjteni a red,earth,blue megvan
de a black dragon nem akar felébredni a greent pedig nem tudom,hogy holvan -
#143 aham..köcci a tippet, majd még probalkozom... Ehhh... Az összes rpg lopasrol szol... :-P Jora nevelik a gyerekeket! :-P (jelen esetben engem) -
#142 A manori lynx bunyora, bá nem emléxem,de leirás elég jo:)
A bandábol guile-t kidobni mer gyik,Poshult berakni,elsö körben 1-1 fehér mágiát küldeni rá (pl: photonray),mivel a cicus fekete szféra,igy nem megüt hanem elökap egy antiwhite cuccost:P
Ja,és lopni,mindiiig lopni,asszem a bossharcokbol el lehet menekülni,ez pont arra jo (pl: a sárkányoknál),igy visszamenve ujra lehet megprobálni ellopni a franko cuccokat tölük:P -
#141 Remélem loptál minden sárkánytol?:P
Remek cuccokat lehet lopni tölük (föleg a yellow plate a franko,de nem akkor nyem:)
A zöld sárkány kicsit körülményes.
El kell jutni Gaea's navel-re (otthoni világ).Menj elöször a Hydra marshba,és menj oda ahol a Beebák voltak (elvileg ha Kid-et nem mentetted meg megjelenik egy Wingapede).
Beeba-t megint leverni.
Ha nincs beebaflute-d ,ako kapsz egyet.
Feljebb mész,van még egy beeba aki ad 1 aincent fruit-et.
Nya,ha használoda Beebaflute-t akkor megjelenik a wingapede,ha nincs meg a elöbb irt gyümi,harcolni kell vele.
Ha van nálad,akkor nemsokára Gaea's navelen leszel.
Itt egy öslény -Leah- csatlakozik.
fedezd fel a szigetet,utána menj ahonnan Leah leugrott,egy idö mulva visszamenni beszélgetni vele.
blabla,menj a nyilt területre,és ott vár egy kisebb boss.
Utána követni Leah,és megis van a zöld dragon.
black dragon:
(Másik világ) Marbule-ba menj (olyan bandát csinálj,amiben nix emberi lény).
A kékruhás embertöl kaphacc egy uj Frame-t,menj a leghátso barlangba,ott alszik:)
Bár még nem ébred fel:o
Menj a otthoni világra,és ott menj a S.S.Zelbessen,fargot bandába rakni.
És beszélj az itteni társával.
Hajó befut Marbule mellé,kis közjáték,de a fontos.
Felszabaditani Marbule-t a kék lényektöl,miko a uccso Lagoonate is megdöglend fura hang:o
Irány vissza a "Másik világ",és ébren a sárkáány:)
HJa,utoljára a Sky dragon maradjon meg, az (másik világ) Sky dragon Isle van, a lépcsön. -
OiBear #140 a darios küldit már megcsináltam -
OiBear #139 hallod ott járok, hogy 6 dragon relics kell össze gyüjteni a red,earth,blue megvan
de a black dragon nem akar felébredni a greent pedig nem tudom,hogy holvan -
OiBear #138 seth itt vagy???? -
#137 itt vagyok,mijabrájlzi? -
OiBear #136 ???? -
OiBear #135 banyapapa fenn van -
OiBear #134 cshábsztok csillag vok -
#133 Nehogy feladd ilyen hamar, majd lesz pár marhajó helyszín -
#132 Én még a game elejen vagyok a Dragoon Manor-nal, vagy hol; de szo-mi-szo a game eleje jobban tetszett; picit unom a helyszint; föleg miutan tök nehezen talaltam meg a fökapuhoz vezetö zarat (ahol a vipera testet kell forgatni)... jo a game; de (az elejen halaszfalu nagyon tetszett(örületesen)); de a mostani helyszinröl már menekülnek :-| nah, majdcsak tuljutok rajt... -
OiBear #131 még dem játszottam
-
#130 müködik? -
OiBear #129 kösz -
#128 nemtom,akko elöször lesd meg a viper manor-t,igaz bemenni nem lehet,utána vissza a terminai kocsmába (norris lejen a csapatban),igy probáld meg. -
OiBear #127 meg ott áll a báros csaj -
OiBear #126 amikor az ajtón bemegyek -
OiBear #125 bemegyek a bárba és ott áll guile a régi csapat társad és vmi olyasmiről pofázik,hogy nem ismer meg -
OiBear #124 de van egy furcsaság -
OiBear #123 köcceb -
#122 Menj terminaba -ha Norris veled van a csapos kinyitja az eddig zárt ajtot.kutasd végig a bal hátso falat.
Karsh és ZOAH van itt.
Állitolag dumcsi jön,odaadnak egy Tear of Hate tárgyat,Riddlet elrabolták,egyiküket magaddal viheted a küldire (leirás szerint ZOAH jobb,mert hamarabb megtalálni a 7.szintü támadását).
Rakd norrist a bandába (megy ugye ZOAH,vagy karsh-t),és igy lehet menni a Manorba.
Megkeresni az itteni Norris-t(odadja a Parlor key-t),itt ha ZOAH veled van,menj a szobába ott a spec képesége.
Lemenni also szintre,lemászni a csatornába,vizen átmenni a lelökött hordokon lehet,kapcsolot kapcsolni:P
lesz pár kapcsolo,majd utána kisebb bossfight,aztán meg nagyobb bossbox:P -
#121 értem pill... -
OiBear #120 érted??? -
OiBear #119 ujra megnyilt -
OiBear #118 miquel már rég túl vok ott járok,hogy megnyilt dimenzió váltó kapu -
OiBear #117 és nincs senki csak a vén csaj a éttermi csaj meg a teret őrzi a halász csávó
és azt gadjogja,hogy csak városi mehet -
OiBear #116 arniba kupak tanács van sergeről a másik világba -
OiBear #115 amit küldtél végig játszást az már megvolt
-
OiBear #114 na izé -
#113 na hol az elakadás?
Helyszin stbstb (vagy kivolt elötte a boss harc vagy mitudomén) -
#112 egen?:P -
OiBear #111 én ott járok,hogy másik világba arniba kupak tanács van -
OiBear #110 na ott tartottunk,hogy
-
OiBear #109 cshábsztok én vok csillag -