267
Chrono Cross !
-
#187 jaa télleeeeeeeg,kicsi szobában a zöld folton kell a tagokat váltogatni,és ugy nyilnak meg a folyosok asszem. -
#186 ez egy trükkös rész, a csapatod sorrendje határozza meg a platformok állását. Tehát váltogasd a sorrendet, ne mindíg Serge legyen elöl. Van 1-2 lehetőség de ne add fel ^^ good luck -
#185 ez hol is van most? -
#184 de hogyan lehet a platformokkal varialni? mert ugye ralepek es kesz, semmi nem tortenik -
#183 huh, emlékszem erre, de ne várd hogy emlékezzek a megoldásra :D Össze vissza kell variálni, nyitogatni a platformokat, hamar bele lehet jönni, nem nehéz -
#182 ohh... Nah 3-at már megoldottam leírás segítségével (gamefaq)
Viszont ezt egyszerűen nem értem..
Ez az a terem. Itt mit kell csinálni?
-
#181 huhu kiraly ez nagy segitseg thx :)
Mostmar csak azt kellene tudnom, hogy egyes reszeknel mit kell csinalni :D -
#180 Nem találtam nagyobb képet, de talán kivehető:
-
#179 lolol :D de oldalt van két ajtó. de hol a picsbe van a másik kettő???? -
#178 asszem 4, az utolsó ajtó a terem közepén fog kiemelkedni ha megcsináltad a másik 4 ajtóban lévő feladatokat,akkor már minden látható lesz, tudom,mert én is nyomtam emuval -
#177 csak azt nem tudom hogy itt most ebben a teremben hany ajto van max? 2? és ott fog valami megnyilni? -
#176 hát akkor mégse itt van(patch nemtom hol van sry), de mondom nem is olyan fontos, könnyű az ajtókat megcsinálni -
#175 Amugy az is lehet, hogy tiszta szarul allitottam be az emut :D -
#174 na itt merre? :)
-
#173 érdekes bugshot:-P -
#172 Emu hiba,ez Fort Dragoniában van ugye? Erre asszem van vmi patch, vagy a videóbeállításoknál a game specifikus beállításoknál be kell pipálni az erre vonatkozót. Ha nem sikerül az se baj, könnyű megtalálni az ajtókat. Egy nagy terem, oldalt vannak az ajtók, fuss körbe állandóan a fal felé menve. Aztán majd ha a 4 ajtóban megcsinálod a logikai feladatokat, kiemelkedik egy bejárat ebben a teremben ( végülis ennek a textúrája látszik most a képen, ez ugye normál esetben el van rejtve, de az emu bezavarodik tőle vmiért. -
#171 Valamit megpróbálok állítani. Amugy itt elvileg 4 ajtónak kell lenni. (1 látszik is)
Na mindegy csak az a gáz, hogy az angol leírás elég érdekesen írja le... majd rajövök? :S -
#170 Nézzétek ezt a fasza kis hibát :D
Vagy az emu miatt van igy vagy nemtom. Gondolom ennek a teremnek nem igy kellene kineznie :D
-
#169 Ez a field effect,és a summonok még arra is jo hogy a new game+,leeht majd elég jo cuccokat kovácsoltatni.
Igaz ahhoz találni kell rainbow cuccokat is,meg ha summonal nyirsz ki valakit azért is járnak "shiny" cumok .
Elvileg lehet majd kapni (vagy találni?) blue-red stbstb field skillt,amivel egyböl adott szinü lesz az a mutato (ill kettö szin kivétel)
Ha jol emléxem hasonlo kovácsolás a crono triggerben is volt -
#168 ehhh...utobbi idöben jatszani sincs idöm, és a PS2 miatt a PS1 hatterbe szorult... de olvasva itt a hozzaszolasokat; ujra beütött a nosztalgia... csak 10orat toltam a game-et, de nagyon bejött... :-| Ujabban meg idöszüke miatt(nyaron szünetem volt, de nem értem rá; most meg indul melo...)... Nahszoval, elszemezgetek itt a hozzaszolasokban+tanulok belölük, hatha vmikor elöszedem a game-et... :-P -
#167 sok tárgyat majd így kell használni. Pl ha vkinek oda kell adnod vmit, vagy csak meg akarod neki mutatni, akkor azt így teheted meg. ( de ha Mojo-t felvetted,akkor már úgy is tudod, mert ha jól emlékszem vmit oda kellett adni abban a házban a halásznak, illetve Poshul-t is így tudod csatlakoztatni -ha még nem csatlakozott Lehnával az elején, hogy odaadod neki a hecran bone vagy micsoda a neve( ahhoz képest hogy egy rózsaszín szőrpamacs elég nagyokat üt a játék elején ^^)) -
#166 jaaa hogy onnan kell használni? deszar... én meg beléptem a menübe és onnan akartam valahogy elérni.. értelmetlen.. :D
Amugy meg most a csapatomban az a tündér van (kurva erős ráadásul tök jó supporter)
Azonkivül serge és kid. -
#165 Ja Tele-Porter a neve, hiszen már az elején megkapod. A négyzet gombbal jön elő ugye a tárgylista(ps1-en legalábbis^^), onnan használd -
#164 A varázslatok az elementjüktől függően "szinezik" a bal felső sarokban a field-et. Ha egyszínű lesz, akkor idézhetsz ( mint a summonok a ff-ekben). Elég nehéz, mert az ellenfelek állandóan belerondítanak, én pl sose használtam. Iletve az adott színhez tartozó varázsok is felerősödnek, illetve ha a szörny pont az ellentét elementálú, akkor csökken a defense-e.
Izé, már nem emlékszem hogy kell karaktert váltani, de később lesz vmi tárgy amit használnod kell a tárgylistából és egyből váltogathatsz -
#163 Nah eszembe jutott Újabb két kérdés...
-Ez a field effect, hogyan is működik?
-Ha fate of recordon vagy world mappon vagyok, hogyan tudok karaktert váltani? (emuval tolom)
Amugy már hidrás rész után vagyok (megmentettem Kid-et) -
#162 Hmm mármint úgy értem Terminába kit vegyek fel :D -
#161 Nem kell sokat cittegni ugyanis kb 2-3 eve jatszottam evvel es akkor az elso cd vegeig vittem el :D PSXen. csak ott kifagyott meg szarakodott.. -
#160 Mojo-t azonnal cseréld le, mond meg neki gyújtsa fel magát, egy tábortűznek biztos jó lesz.
A varázslatost nem egészen értem, arra gondolsz, hogy a saját szintjének megfelelő helyre rakod akkor többet sebez e? Hát egyértelmű, ha magasabb szintű slot-ba rakod akkor többet sebez, ha kisebbe,akkor kevesebbet. Vagy a saját elementálodra gondolsz?? (ami később fekete lesz de csitt ^^). A fehér varázslatok fehér szférájú karakternél kicsit többet sebeznek igen, és ez a többi varázsra is igaz.
Norris-t vedd fel -
#159 Jah igen még annyi. Melyik karit érdemes felvenni majd Terminában? ami erős is? mert nekem most Kid van meg Mojo. Kid nemrossz de Mojo nulla viszont a szövege oltári :D
Amugy ha egy saját színű varazslatot hasznalok akkor az erosebbet ut? -
#158 Ohh köszike :) Azthiszem így hirtelen elfogyott minden kérdésem, de még biztos lesz :P -
#157 cure-ból annyit használhatsz ,amennyi be van rakva a slotokba ( ha nem használod el mindet akkor ajánlja fel a gép hogy felgyógyít csata után)
Tablet melletti szám asszem a darabszám -
#156 Hmm és pl akkor csak a gyógyítást is egyszer használhatom? (pl cure)
És a tablet mellett mindig van egy szám az mi?
Valamint harc végén mindig megkérdezi, hogy felgyógyítson-e. azt érdemes? vagy azt honnan szedi el? -
#155 Nevezzük a 7 pontot akciópontnak, továbbiakban AP. Van egy gyenge,közepes, és erős támadás. Mindegyik bizonyos mennyiséget vesz le AP-ből, teszemazt a gyorsból 3-at is be tudsz vinni ( de ugye nem túl erős). Viszont vannak ugye a %-ok a pontok mellett. AZ azt jelenti, hogy mennyi az esélye annak, hogy a támadás betalál. A gyenge szinte 100%, hogy mindíg betalál, az erős már nem biztos.
Az elementek soha nem fogynak el, viszont mindegyiket csak egyetlen egyszer tudod felhasználni az adott csatában, többször nem(később majd lesz varázslat ami visszatermeli őket)
Ugye szintlépéskor (amikor csillagot is kapsz) mindíg nő a varázslathelyek,slotok száma és szintje. Minden varázslatnak van egy alap szintje, teszemazt egy fireball 2. szintű. Namost ha ezt a varázslatot berakod egy 1-es szintű helyre akkor az ereje gyengül (oda lesz írva hogy -1), de ha mondjuk egy 7-es szintre rakod,akkor +5 erősségű lesz.(ami persze később már nem ér semmit) -
#154 Sziasztok!
Lehetne pár kérdésem a harcrendszerrel kapcsolatban?
Először is:
-Elementsen belül van több szint is. ez mit határoz meg és ezek a szintek mire jók? (és ezek az elementek elfogynak idő után? pl.: Cure)
-Arra már rájöttem hogy alul van a STA (nekem most 7) Három támadásom van ami a STA-bol vesznek le. És akkor evvel kapcsolatosan mi az a csík oldalt mikor ütsz?
Ennyi lenne hírtelen :) -
OiBear #153 hát az hogy izé felakarta támasztani a chrono cross csak nem sikerült mert a 7. sárkány is van vagy mi a rák -
#152 mi a baj steenanal?
-
OiBear #151 már megvan -
#150 Ha megvan mind a 6 relikvia,menj (otthoni világ) Guldove.
Steena beáll a bandába,meg ad egy dragon tear tárgyat.
Most mehecc fort dragoniába.
Eröd bejáratánál dragon teart berakni,ajto kinyilik,liftel fel,menteni,és fight!
Amugy elvileg ez elött má megszerezhetö a masamune,szal meg is probálhatod megszerezni. -
OiBear #149 csháb banyapapa a relicekkel mit kell csinálni???? -
#148 ja még valami.
Ha leverve a összes dragon,jön egy bossbox egy ismerös elen:P,na attol lopni ezerrel (rainbow shell van nála,ami ha ujrajáccod a gamet,marhajol jön a prizm fegyverekhez,meg amugy is asszem 11 féle befejezése van a játéknak).
De nemis ez a lényeg,hanem még az egyes CD-n meg lehet szerezni (meg ajánlott is), a Masamune-t (Serge bazikemény fegyvere,a best:).
A következöt kell tenni ezért:
Karsh-t a bandába rakni,elmenni a Isle of damned-re (másik világ), menj fel a csucsra.
Kis blabla,és harc,ha sikerül nyerni,kapsz egy tárgyat (memento pendant)
El a szigetröl,és változik a világtérkép,kis füst száll a Mount Pyre melleti kis szigetröl,menj be.
Beszélges akivel tudsz.
Most menj az otthoni világba,és tedd Riddelt a csapatba,és menj a szigetre ahol az elöbb voltál,menj a kunyhoba.
És jön egy elég kemény harc:o
ugy emléxem minden szinnek a ellentetjét küldi rád a csoka majd:P (ergo soksok piros mágiát rakj magadra elötte,mer arra kék szinü gyogyitásal válaszol).
Ja és, a fekete sárkánytol lophato black plate lejen rajtad (asszem rajtam nem volt,de simán levertem),a csapattársaidat kinyirja pikkpakk majd,velük ne törödj nem kellenek,és ha nem tudsz varázsolni mer nincs pontod,mindig védekezz.
És ha nyersz tied a Masamune,alapfegyvered helyett az lesz a listán,bazikomolyakat üt majd:)