267
Chrono Cross !
  • wordsworth
    Amugy vannak hasonlo tipusu jatekok mint ez? vaygy pl ff8? mert én csak ezeket ismerem sajna. És sry offér
  • Seth
    [email protected]
  • Suicune
    Jah a Chrono Trigger sajna nincsen meg !
    Honnan bírnám még megszerezni ?
  • Suicune
    Hát ok, de azért újat nem kezdek !
    De nekem kell Turnip !
    Jah légyszi az MSN címed
  • Seth
    Kid pedig egyik legjobb karakter szerintem, nekem legtöbbször a csapatomban volt végig
    Az égő házba csak akkor kerülsz,ha azt az utat választottad korábban, hogy megmented Kid-et(megölted a Hydrát a mocsárban és a vakcinát odaadtad Doc-nak). Fate legyőzése után lehet megcsinálni, Hermit's Highway-re kell menni és ott beszélni Kid-del (illetve nem tudsz vele beszélni mert éppen elfoglalt, kómában van ^^, de azért próbáld meg^^)
    Ekkor majd visszakerülsz Kid múltjába , egy égő házba (ami amúgy a Chrono Trigger beli Luca háza), onnan meg már menni fog.
    Persze ha korábban nem mentetted meg Kid-et,akkor buktad ezt a mellékküldetést
  • Suicune
    Nem tetszik Kid se és légyszi írd meg az MSN címedet !
  • Suicune
    Jah 1 utulsó kérdés !
    Az égő ház mikor jön ?
    A dragonrelicek megszerzése után vagy előtte ?
  • Seth
    Kid nem tetszik?
  • Suicune
    Jah és mijen varázslatokkal tudok még lopni ?
    Mert hát Fargo elég rossz és nem szeretem tehát vele nem akarok menni !
  • Suicune
    Mert nekem is van MSN-em :D
  • Suicune
    Ok !
    Légyszi írd meg az MSN címedet
  • Seth
    Sztori szerint lesz, haladjál
    Van ^^
  • Suicune
    Hol van égő ház ?? (hülye vagyok)
    Van MSN-ed?
  • Seth
    Az égő házban van (szerintem elhagyhatatlan,mert a tüzeket azzal kell kioltani). Viszont Turnip-hoz az Ice Breath is jó, az is elhagyhatatlan,mert a Water Dragon-tól kapod meg ha beszélsz vele

Amúgy Turnip meg semmire nem jó mire megszerezheted, dehát mit is vár az ember egy karalábétól vagy mi az :D
  • Suicune
    És hozzá az Icegun kell
  • Suicune
    Mármint itemet !
    Arra nem jöttem rá mert nekem kéne Turnip !
  • Suicune
    Jah az Icegun-t hol kell megszerezni ?
  • Suicune
    Hát azért mert a Wingpead vagy mi a csoda az elég fura volt nekem, hogy sikerült megszerezni !
    Tudod jó volt a kérdésed !
    Jah van MSN-ed ?
    Szerinted a sárkányok is sikerülhetnek Spriggnek (sztem kb. 5% esélyem van rá)
  • Seth
    Most hogy jön a Chrono Cross megszerzéséhez Sprigg , a Wingapede és a Beeba ?? Nem értem ezt miért írtad
  • Suicune
    Jah a kritikáért bocs, de nekem elég jó befejezés volt, hogy kijátszottam ! :D
    Jah van MSN-ed ?
  • Suicune
    Kösz, de én Spriggel megszereztem a Wingpeadot !
    Úgy, hogy a testcserélés előtt nemcsináltam ki és benéztem + Beebám is van !
    És kösz a helpet !
    Jah az Icegun nevű cuccot hol kell megszerezni ?
    Mert Turnip megszerzéséhez az kell ! Neofio megvan, de nem teszteltem
  • Seth
    Lehet rossz időben, rossz csapattal próbáltad? Lavos előtt biztos hogy működnie kell
  • Banyapapa
    na ez nekem sose jött össze,nem rakja be nekem a cuccokat a helyére
  • Seth
    Ezek szerint még soha nem láttad a jó befejezést :)

FATE legyőzése után. Home World--> Divine Dragon Falls-->Steena legyen a csapatban--> Odabent két tartó, egyikre Tear of Hate, másikra Tear of Love. Ennyi
  • Suicune
    Hali valaki tud nekem segíteni ?
    Egy párszor kijátszottam a játékot, de a Chrono Vross varázslatot sose szereztem meg !Valaki megírná hol találom meg ?
  • JohnnyP
    Yasunori Mitsuda - Chrono Cross ~ Time's Scar
  • KiDracula
    http://gh.ffshrine.org/soundtracks/c

Én ezt ajánlom, chronon kivül még ezermillio játék/anime ost van fenn:D
  • Janey
    egy másik link:
    http://www.emuparadise.org/soundtracks

van itt jópár más OST is
  • dinomano
    megkegyelmezek rajtatok:

http://www.ffinsider.net/

soundtarck-s mp3resznel letölhetö http connectben, legalabbis az volt nyar elejen, en akkor szedtem le...
  • Seth
    Az nekem is nagyon tetszik, meg a végén a stáblistában lévő is. Nemtom honnan lehetne letölteni, régebben megvolt egy "megnemnevezett" animés ftp szerveren ^^. Torrenten, dc-n, irc-n keress rá hogy chrono cross ost, lesz pár1000 találatod
  • wordsworth
    Amugy megvan valakinek a chrono cross introjanak a zeneje? mert az nagyon kellene es eleg kenyelmetlen mindig emubol meghallgatni.. :D
  • csepmen
    Hali!
    Közben már sikerült, de azért köszi a tippet!
    Sya-sztok!
  • Banyapapa
    felrakod az emule-t,beirod a keresöjébe hogy chrono cross,és má dobja is a zeredményt
  • csepmen
    Hali!
    Köszi, de épp hibás volt az oldal, így amikor beléptem a PSX Rom-ba, amikor lefelé akartam görgetni, bepusztúlt az oldal és kék fehér minden!(ez nem egy drogos látomás volt
    Azért köszi!Még próbálkozom!
    Ha esetleg más verzió?....
    Na hali!
    Várok...
  • dinomano
    Mi sem egyszerübb; töltsd le az emuparadise.org-rol a PSX roms szekcioban (be kell jelentkezni elötte, de a jelszot+belepesi nevet irja az oldal)...fent van mind2 disc...ftp connect, viszonylag gyors, hamar lent lesz...sokan ezt a verziot nyomjak; tökeletesen müxik...
  • csepmen
    Ja!
    Előre is köszi per valaki!
    Halihelló!
    Egyébként már vagy két éve nem nyúltam "hozzá", és nem ugranak be a nevek, de szerintem az egyik legerősebb segítőtárs az az "őskiscsaj" a hatalmas baltájával...
    Na hali!
    Cs.
  • csepmen
    Hali Haverek!
    Csorog a nyálam, ahogy látom a beszédtémátokat(a világ legkirályosabb rpg.jét).
    Nekem is megvan a játék, csak az a baj, hogy a fele!
    Ugyanis a helyen, ahol írattam, nem volt meg a többi. Így lelkesen végignyomtam kétszer is az első CD-t.
    Meg tudná nekem valaki szervírozni a komplett játékot? Odaadnám érte a hugom egyik karját, meg az egyik keresztfiamat!
    Már évek óta keresem! Help me, please!
  • wordsworth
    egyre jobb.. mostmar en vagyok Lynx.. grat.. :D
    Mondjuk erre még emléxem régebbről..
    Na de az a legbosszantóbb, hogy két beszédhibás fogyatékost raktak mellém...
    (harlem vagy ki meg a kis törpe.. egyik franciat nyomat alig értem mirol karattyol a masik meg szimplan szlengel.. BLAH)
  • Seth
    Ennél idegesítőbb már csak a Lavos elleni csata lesz, ha a Chrono Cross-ot akarod használni hogy a jó megnyerést lásd
  • wordsworth
    nah mar megvan.. de remelem tobb ilyen ocska resz nem lesz...