267
Chrono Cross !
-
#227 Amugy vannak hasonlo tipusu jatekok mint ez? vaygy pl ff8? mert én csak ezeket ismerem sajna. És sry offér -
#226 [email protected] -
Suicune #225 Jah a Chrono Trigger sajna nincsen meg !
Honnan bírnám még megszerezni ? -
Suicune #224 Hát ok, de azért újat nem kezdek !
De nekem kell Turnip !
Jah légyszi az MSN címed -
#223 Kid pedig egyik legjobb karakter szerintem, nekem legtöbbször a csapatomban volt végig
Az égő házba csak akkor kerülsz,ha azt az utat választottad korábban, hogy megmented Kid-et(megölted a Hydrát a mocsárban és a vakcinát odaadtad Doc-nak). Fate legyőzése után lehet megcsinálni, Hermit's Highway-re kell menni és ott beszélni Kid-del (illetve nem tudsz vele beszélni mert éppen elfoglalt, kómában van ^^, de azért próbáld meg^^)
Ekkor majd visszakerülsz Kid múltjába , egy égő házba (ami amúgy a Chrono Trigger beli Luca háza), onnan meg már menni fog.
Persze ha korábban nem mentetted meg Kid-et,akkor buktad ezt a mellékküldetést -
Suicune #222 Nem tetszik Kid se és légyszi írd meg az MSN címedet ! -
Suicune #221 Jah 1 utulsó kérdés !
Az égő ház mikor jön ?
A dragonrelicek megszerzése után vagy előtte ? -
#220 Kid nem tetszik? -
Suicune #219 Jah és mijen varázslatokkal tudok még lopni ?
Mert hát Fargo elég rossz és nem szeretem tehát vele nem akarok menni ! -
Suicune #218 Mert nekem is van MSN-em :D -
Suicune #217 Ok !
Légyszi írd meg az MSN címedet -
#216 Sztori szerint lesz, haladjál
Van ^^ -
Suicune #215 Hol van égő ház ?? (hülye vagyok)
Van MSN-ed?
-
#214 Az égő házban van (szerintem elhagyhatatlan,mert a tüzeket azzal kell kioltani). Viszont Turnip-hoz az Ice Breath is jó, az is elhagyhatatlan,mert a Water Dragon-tól kapod meg ha beszélsz vele
Amúgy Turnip meg semmire nem jó mire megszerezheted, dehát mit is vár az ember egy karalábétól vagy mi az :D -
Suicune #213 És hozzá az Icegun kell -
Suicune #212 Mármint itemet !
Arra nem jöttem rá mert nekem kéne Turnip ! -
Suicune #211 Jah az Icegun-t hol kell megszerezni ? -
Suicune #210 Hát azért mert a Wingpead vagy mi a csoda az elég fura volt nekem, hogy sikerült megszerezni !
Tudod jó volt a kérdésed !
Jah van MSN-ed ?
Szerinted a sárkányok is sikerülhetnek Spriggnek (sztem kb. 5% esélyem van rá) -
#209 Most hogy jön a Chrono Cross megszerzéséhez Sprigg , a Wingapede és a Beeba ?? Nem értem ezt miért írtad -
Suicune #208 Jah a kritikáért bocs, de nekem elég jó befejezés volt, hogy kijátszottam ! :D
Jah van MSN-ed ? -
Suicune #207 Kösz, de én Spriggel megszereztem a Wingpeadot !
Úgy, hogy a testcserélés előtt nemcsináltam ki és benéztem + Beebám is van !
És kösz a helpet !
Jah az Icegun nevű cuccot hol kell megszerezni ?
Mert Turnip megszerzéséhez az kell ! Neofio megvan, de nem teszteltem -
#206 Lehet rossz időben, rossz csapattal próbáltad? Lavos előtt biztos hogy működnie kell -
#205 na ez nekem sose jött össze,nem rakja be nekem a cuccokat a helyére -
#204 Ezek szerint még soha nem láttad a jó befejezést :)
FATE legyőzése után. Home World--> Divine Dragon Falls-->Steena legyen a csapatban--> Odabent két tartó, egyikre Tear of Hate, másikra Tear of Love. Ennyi -
Suicune #203 Hali valaki tud nekem segíteni ?
Egy párszor kijátszottam a játékot, de a Chrono Vross varázslatot sose szereztem meg !Valaki megírná hol találom meg ? -
JohnnyP #202 Yasunori Mitsuda - Chrono Cross ~ Time's Scar -
#201 http://gh.ffshrine.org/soundtracks/c
Én ezt ajánlom, chronon kivül még ezermillio játék/anime ost van fenn:D -
#200 egy másik link:
http://www.emuparadise.org/soundtracks
van itt jópár más OST is
-
#199 megkegyelmezek rajtatok:
http://www.ffinsider.net/
soundtarck-s mp3resznel letölhetö http connectben, legalabbis az volt nyar elejen, en akkor szedtem le... -
#198 Az nekem is nagyon tetszik, meg a végén a stáblistában lévő is. Nemtom honnan lehetne letölteni, régebben megvolt egy "megnemnevezett" animés ftp szerveren ^^. Torrenten, dc-n, irc-n keress rá hogy chrono cross ost, lesz pár1000 találatod -
#197 Amugy megvan valakinek a chrono cross introjanak a zeneje? mert az nagyon kellene es eleg kenyelmetlen mindig emubol meghallgatni.. :D -
csepmen #196 Hali!
Közben már sikerült, de azért köszi a tippet!
Sya-sztok!
-
#195 felrakod az emule-t,beirod a keresöjébe hogy chrono cross,és má dobja is a zeredményt -
csepmen #194 Hali!
Köszi, de épp hibás volt az oldal, így amikor beléptem a PSX Rom-ba, amikor lefelé akartam görgetni, bepusztúlt az oldal és kék fehér minden!(ez nem egy drogos látomás volt
Azért köszi!Még próbálkozom!
Ha esetleg más verzió?....
Na hali!
Várok... -
#193 Mi sem egyszerübb; töltsd le az emuparadise.org-rol a PSX roms szekcioban (be kell jelentkezni elötte, de a jelszot+belepesi nevet irja az oldal)...fent van mind2 disc...ftp connect, viszonylag gyors, hamar lent lesz...sokan ezt a verziot nyomjak; tökeletesen müxik... -
csepmen #192 Ja!
Előre is köszi per valaki!
Halihelló!
Egyébként már vagy két éve nem nyúltam "hozzá", és nem ugranak be a nevek, de szerintem az egyik legerősebb segítőtárs az az "őskiscsaj" a hatalmas baltájával...
Na hali!
Cs. -
csepmen #191 Hali Haverek!
Csorog a nyálam, ahogy látom a beszédtémátokat(a világ legkirályosabb rpg.jét).
Nekem is megvan a játék, csak az a baj, hogy a fele!
Ugyanis a helyen, ahol írattam, nem volt meg a többi. Így lelkesen végignyomtam kétszer is az első CD-t.
Meg tudná nekem valaki szervírozni a komplett játékot? Odaadnám érte a hugom egyik karját, meg az egyik keresztfiamat!
Már évek óta keresem! Help me, please! -
#190 egyre jobb.. mostmar en vagyok Lynx.. grat.. :D
Mondjuk erre még emléxem régebbről..
Na de az a legbosszantóbb, hogy két beszédhibás fogyatékost raktak mellém...
(harlem vagy ki meg a kis törpe.. egyik franciat nyomat alig értem mirol karattyol a masik meg szimplan szlengel.. BLAH) -
#189 Ennél idegesítőbb már csak a Lavos elleni csata lesz, ha a Chrono Cross-ot akarod használni hogy a jó megnyerést lásd -
#188 nah mar megvan.. de remelem tobb ilyen ocska resz nem lesz...