Hogyan tartsam meg a barátomat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már írtam hogy én sem zúdítom rá. Az egész úgy derült ki számára hogy amikor egyszer nála voltam, apám felhívott mobilon és elmondott mindennek (ez kb a 10.000-ik alakalom volt) erre én totál kiborultam és sírtam, õ pedig megkérdezte hogy miért.
I.C.ram
tankcsapda... lol nevetséges!! IDE RAMMSTEIN KELL!!
rushman
Pássz. Engem nem idegesít a barátnõm problémái. Mondjuk nem is zúditja rám

18 éves vagyok. Anyukám és a legjobb barátnõm és a legjobb barátnõm szerint is meg kellene tartanom valahogyan, de nem tudnak mondani semmi konkrétat. Ezért írtam ide.
HuAn82
Ja!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

rushman
mennyi idõs vagy?

rushman
És szerinted itt választ fogsz kapni? Van barátnõd? Jóban vagy anyukáddal, esetleg egy jó társ a munkahelyen/iskolában, velük beszéld ezt meg, ne velünk. Nem akarlak jobban elszomorítani, de nézz lejjebb, milyen értelmes választ kaptál eddíg? Semmilyet! Ez lesz tovább is.

Buddy
Ja....és fõ a jókedv

Dobj be vmi jó kaját, bömböltess vmi zenét, üvöltsd a szövegét....ez még programnak is jó

Próbáld ki....nekem bejön

Most pl. nem adja a tv a DVSC-Pécs meccset....magam alatt voltam....de egy kis tankcsapda megnyugtatott

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Érzem hogy az lenne. Nem tudok nélküle élni és nem is akarok. De ennek a topicnak nem is azt a címet adtam hogy hogyan szakítsak a barátommal hanem hogy hogyan tartsam meg.
Buddy
Foci??...ALAP !!!

Én is fociõrült vagyok /meg jégkorong, meg kézilaszti, meg vizilaszti/

Ültesd le a tv elé és nézess meg vele egy meccset /nyugi, régen és is utáltam...de ma már nincs élet nélküle...ha zöld pályára tévedek a tv-ben, a csatorna ott marad/

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

rushman
Akkor is megértõnek kellene lennie! Mindegy milyen családi körülmények között nõtt fel.
Az lehet hogy nélküle nem lenne ilyen problémám, de hogy az életem unalmas sivár és érzelemszegény lenne az biztos.
ezt nem tudhatod

Nem is értheti meg. Õ nem olyan családban nõtt föl. Pl. Az én apám egy állat, az övé pedig egy kedves értelmes kultúrált férfi. Az lehet hogy nélküle nem lenne ilyen problémám, de hogy az életem unalmas sivár és érzelemszegény lenne az biztos.
I.C.ram
Ezekszerint nem kölcsönös a dolog.
rushman
késõbb mit vársz majd tõle? Munkahelyi gondok, családi gondok, egyéb gondok mindíg lesznek! Mit fog majd akkor csinálni?

rushman
..ládi problémáid

rushman
Talán mert nem érti meg a csa

FREAK
ha õ lenne, nem lennél ilyen helyzetben, nem logikus?

Riszpekk

Guest
Na látod... :)
De miért hagyjam elmenni? Ha már ezt tanácsolod legalább indokold meg! Õ életem nagy szerelme miért kéne szakítanunk?
FREAK
szerintem is félrelógatja a mûszert, olyankor van ez a mûsor

Riszpekk

Dynamic
Kosárlabda,boksz jöhet, meg egy jópár éve nyomogatom a vasat:)
rushman
Most is csak azt tudom mondani, az ilyen "megértõ" embert hagyd elmenni...
már az általad közölt ismeretekbõl fakadóan mondom ezt

Barátként kezel, mert csak néha csókol meg és nagyon ritkán akar velem szeretkezni. Szeret mert lesi minden kívánságomat, szerelmes sms-eket ír, átölel simogat stb...
Tényleg komoly gondjaim vannak. Két hónapja még egyfolytában a házasságról beszélt, most meg amióta gondok vannak a családommal... Nem hinném hogy éjjel-nappal panaszkodom neki.
FREAK
ezt buktad, hiába keresed a tudományos magyarázatot, ez van

Riszpekk

rushman
mit értesz ezalatt:
Azt sem értem hogy miért kezel barátként ha egyszer szeret,[/]
?

Guest
Kosárlabda? Hoki? Boksz? Atlétika? Autóverseny? Golf? :)))
FREAK
az hogy nem panaszkodtak, nem jelenti, hogy minden rendben, csak annyit, hogy eddig megfeleltél :)

viccet félretéve, nem a foci a lényeg, hanem inkább a sport (bármilyen, autó-motor, öttusa akármi), ez valahogy hozzátartozik....

Riszpekk

Guest
OK, csak nem igazán tudtalak elképzelni, amint lelkesen drukkolsz... :D
Nem buzi és nincs senkije. Mind a kettõben ezer százalékig biztos vagyok. Azt sem értem hogy miért kezel barátként ha egyszer szeret, és ezt nem csak mondja hanem érezteti is?
Dynamic
Hát ezzel azért vitatkoznék.Életemben nem néztem végig egy futball mérkõzést sem, de ddig még nem panaszkodott senki a teljesítményemre;)Na szóval nem hinném, hogy van összefüggés a foci szeretete és a szex között.
FREAK
14 éve vazzeg :D

mondjuk nem tudnék 3 játékost mondani a csapatból, de imádom õket :)

Riszpekk

Guest
Neked is van kedvenc focicsapatod, Freak? :)))
rushman
Komoly gondjaid lehetnek, ha ilyen fórumon kérsz tanácsot

FREAK
ki mesélte ezt a baromságot?

ismerek pár pasit, akinek nincs kedvenc focicsapata, és még többet, aki számítógépmániás, de hidd el nekem, ezekkel nem sokra mész az ágyban.... génhiba játszhat be asszem :)

Riszpekk

rushman
tévedsz, én imádom a sportot is és a számítástechnikát is. De nem vagyok egyedül

rushman
hát ha ér valamit a tanácsom, hagyd elmenni. ha nem érti meg a problémáidat (már ha a zúdítás nem effektíve folyamatos panaszkodást jelent), hát menjen...
meg egyébként is amit leírtál, tûz és víz lehettek

De igen férfival. (Külsõleg legalább is biztosan, szerintem belsõleg is) Csak tudod a pasiknak három fajtája van. A sport megszállott a számítógépmániás és az egyéb kategória.
CSOCSO
huhh.. ez nagyon gáz...küldj egy képet magadrpl, garantálom a napi 6 szexet.. vagy hogy is akartad:)))
nah viccet félretéve..sztem halott az ügy...
1)vagy van valakije
2)buzi
3)egyszerûen már sak barátként tekint rád és csak barátként szeret,, nem akar szexet...
mondom.. sztem halott az ügy..:(((
és sajnálom...
FREAK
"Kedvenc focicsapata nincsen, ellenben megszállott számítógépmániás"

Rossz hírem van, te nem egy férfival jársz...

Riszpekk

Most már lesz hozzászólásom, eddig is csak azért nem írtam mert tönkrement a billentyûzetem és vennem kellett másikat.
Nálunk pont fordítva van a dolog én akarom a szexet õ pedig nem. Illetve õ heti 2-3 alkalommal akarja én pedig 5-6.
Kedvenc focicsapata nincsen, ellenben megszállott számítógépmániás. Végül is majdnem mindegy mert mindkettõt unalmasnak találom. A másik probléma pedig a szex mellett, hogy nem képes felfogni hogy (ahogy õ fogalmaz) miért zúdítom rá a családi problémáimat. Nem érti meg hogy én nem akarom ezzel is terhelni, csak olyan szintre jutottam hogy már nem tudom eltitkolni a gondjaimat. A barátomat pedig nem fogom négy év után csak úgy kidobni, pláne hogy iszonyúan szeretem de ezt õ valamiért nem hiszi el. Saját bevallása szerint szeret, de mégis szakítani akar.
Lazarus
A topik indítónak még 1 hozzászólása sincs az egész SGn
rushman
a #14-es hozzászólás a legtalálóbb ide, ajánlom kérdésként a topic indítójának figyelmébe!

zakika
jo van na, volt nekem is elvonasom (meg is voltak a tunetek)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Hát mit csináljak, magamból indultam ki... (most sajnáljatok)

-the invisible-

zakika
plane, ha az indito nem is irja ide mi a francot akart ezzel mondani...

en azt javaslom, rugja ki meg most a pasijat, ha a pasival is igy banik mint ezzel a topiccal (elfelejtkezett rola), akkor csak a pasit sajnalom

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

rushman
csodálkoztam volna, ha a topic címe hallatán nem elsõsorban a sexre apellált volna mindenki. Nem azt mondom, hogy nem fontos, hisz számos kapcsolat bukik bele. Azonban elég lamerság fórumon kérni tanácsot ilyen témában, hisz fogalmunk sincs kit kell megtartani kinek. A lehetséges okok és megoldások száma végtelen. De azért jó próbálkozásokat.....

zakika
ez csak akkor jon be, ha nem minden masnap van sexnap...

Tényleg általában bejön az, hogy több szexet adsz neki.
Én például kielégülés után mindig kedvesebb vagyok a csajommal 1-2 napig, mint elõtte. Kicsit erõszakold meg magadat, és utána már te is élvezni fogod.
Ja, és legyél vele mindig kedves, akkor nem is kell annyit dugni :)

-the invisible-

zakika
biztos inkab o rugta ki