340
HOGYAN TARTSAM MEG A BARÁTOMAT?
  • Blasta
    Nézd velem is az volt, hogy a csajom rajongott értem!
    Teljesen természetes volt, hogy bármit teszek, annak túl komoly következménye nem lesz! (tévedtem :-DDDD)
    Nem is nyomultam. Nem tettem túl sokat a kapcsolatomért!

Ha Te is nyomulsz, akkor a barátod nem fog megbecsülni, nem fog vigyázni rád, nem fogsz hiányozni neki!
    Akkor más fogja érdekelni! Ez így működik...
  • Cat #116
    mert akkor szarni fog rád, mondván hogy ugyis ott vagy amikor csak akarja, és nem fog hivogatni, foglalkozni veled, hanem lusta modon beül a gép elé, és ha el akar menni moziba/buliba akárhova akkor nagy kegyesen felhív, tudván hogy ugrani fogsz és ráadásul örülni is hogy elhivott
  • Blasta
    Inkább megkomolyodtam...
    Csak most nincs senki mellett megmaradni :-DDDD
  • Catherine
    Tényleg ilyen felvilágosulatlan lennék a fiúk terén? A barátomnak nem szabad tudnia hogy szeretem? De hát miért nem?
  • Cat #113
    igen
  • Catherine
    Nem tukmálom rá magam. Nem hívom óránként, nem is írok percenként sms-t és nem találkozunk minden nap. Az hogy érzékeltetem vele hogy szeretem egyenlő azzal hogy a nyakába varrom magam?
  • Cat #111
    de azt 1 hét nem felhivás/nem jelentkezés/nem találkozás után is megteheted
  • rushman
    szeretem hát. A kedvenecem a babgulyástészta! (vicc)
  • rushman
    kigyógyultál?
  • Catherine
    Kérni kérhetsz de nem tudom hogy fog hozzád eljtni. Ha szereted a tésztaételeket nem is csalódnál.
    Akkor is vele akarok lenni ha nem szeret. De ha ő azt mondja hogy szeret és én is úgy érzem...
  • Blasta
    Én is ilyen VOLTAM :-DD
  • FREAK
    hát ja, ki küzdene egy olyan nőért, akiért nem kell küzdeni, mert nyomul mint a meszes??
  • rushman
    csatlakozom, én is ilyen vagyok. Ösztönösen menekülök, csak nem tudom hova, minek és kitől?!?!?!?
  • Cat #104
    most nem rólad van szó, hanem a barátodrol - mindenképpen rá akarod tukmálni magad erőszakosan? ha rosszat akarsz magadnak tedd, de az ilyen ellenreakciót vált ki a fiukból, ösztönösen menekülnek
    ha tetszel neki, nem az foglalkoztatja hogy elhagytad vagy nem, hanem hogy megszerezzen magának
  • rushman
    kérhetek kóstolót emailon?
  • Blasta
    Hogy fogod kibírni:
    KURVÁRA NEHEZEN!!!! El kell terelni a figyelmed róla valahogy.

Ha azt hiszi, hogy nem szereted és nem próbál visszaszerezni:

A választ már leírtam: akkor TÉNYLEG NEM Ő AZ IGAZI!!!!!!!!
  • Cat #101
    teljes mértékben egyetértek
    ne csinálj semmit, hagyd békén!
  • FREAK
    na igen, próbálkozom, ahogy tudok :D
  • rushman
    fú,akkor sokat főzöl
  • Catherine
    Én nem tudok főzni, ő viszont megtanult a kedvemért. És ha nem is lett mesterszakács, de egész jó kajákat csinál.
  • FREAK
    akkor az van, hogy egyértelműen kiderül: NEM SZERET

mit nem lehet ezen megérteni?

ha meg nem bírod nélküle, íme: www.intimshop.hu, 3 napon belül szállítanak, próbáld ki!
  • Blasta
    De nem érdekli a csávót a szex!
    Ez max rád lenne nagy hatással :-DDDDD

(meg rám, of kóz)
    Pláne, ha te fotóznád :-DDDDDD

• FREAK
    hát az elég gáz lenne, ha mindenki azt az újrafelhasznált szemetet enné

én inkább nem is találgatok, hogy mi van a tányérban, amikor nem én csináltam a vacsorát :D
  • Catherine
    Lehet hogy ez a kicsit békénhagyni dolog bejön. Ezzel csak két gond van: az egyik hogy hogy fogom kibírni nélküle, a másik pedig hogy mi van ha azt hiszi hogy már nem szeretem ezért is hagytam el, és emiatt nem is próbál visszaszerezni?
  • FREAK
    ja ez is bejöhet, de hatásosabb lenne, ha csináltatna magáról pár fotót egy leszbi kokainpartin :D
  • rushman
    az ideális család étteremben eszik:))
  • traXion
    Igaz...
  • FREAK
    az gáz, hogy nem tudsz főzni, bár bizonyos szempontból jobb is

az ideális nő tud főzni, viszont az ideális pasi nem engedi a tűzhely közelébe :)
  • rushman
    tehát nő vagy...
  • Blasta
    Úgy tartsd meg, hogy hagyd békén!
    Ha időt akar, akkor engedd.
    Ne zaklasd, ne nyomulj rá, ne keresd! Pár szerelmes sms-re ne is válaszolj, ha ilyet küld.
    Had kezdjen el gondolkozni, had kezdjél el neki hiányozni.
    Legyél passzív kicsit Te is!

Hidd el, ha rádöbben, hogy kezd elvesziteni téged, akkor elkezd nyomulni!
    Ha nem kezd el nyomulni, akkor ott komoly baj van és akkor TÉNYLEG NEM Ő AZ IGAZI!!!!!!!!

Akkor hagyni kell elmenni!

Sajna, ez van.
  • FREAK
    te mit néznél szívesen? :D

egy jó kis Fred Astaire filmet? :)))))
  • Catherine
    Hát nem hinném hogy mindenki ilyen lányt akar. Ugyanis nem vagyok egy olyan igazi szépség (180 centi magas ehhez hatvan kiló hosszú szőke hajú kék szemű lány)bár sokan mondták már hogy csinos vagyok. Emellett kicsit karrierista/jelenleg tanulásmániás vagyok, és nem tudok főzni. Ja és elég makacs is vagyok.
  • rushman
    Vigyázz, lehet az 100kilós is!
    Catherine: nem rád gondoltam
  • rushman
    lehet hogy "kiégett", nemtom, nemtom. Ha anyukád se tudja, akkor itt ki fogja megmondani? Vállalkozik valaki?
  • Cat #83
    anyám akkor ez a csávó nagyon hülye - mindenki egy ilyen csajra vagyik :D
  • Cat #82
    nekem nem hogy kedvenc focicsapatom nincsen, de gyülölöm a focimeccseket - rendes müsorok helyett ilyen szarokat adnak a tévében...
  • Catherine
    Biztos hogy nincs másik lány. Nem is olyan típus aki csak úgy egyik kapcsolatból a másikba ugrál. Nem is nőfaló. Ha csak arra kellettem volna neki, már rég elhagyhatott vagy megcsalhatott volna de nem tette. Ismerem őt.
  • rushman
    sokan mondták már, haverom már háromszor, hidd el
  • rushman
    Biztos unja, vagy egy ideig elege van belőle, ez még nem is lenne gond. De az, hogy kevesebb találkozásra kér, hát, biztos nincs senkije, mert rohadtúl összeáll a kép!
  • Catherine
    Ha rajtam múlik nem lesz még egy igazi! Ő az igazi.