Hogyan tartsam meg a barátomat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Dobj be vmi jó kaját, bömböltess vmi zenét, üvöltsd a szövegét....ez még programnak is jó
Próbáld ki....nekem bejön
Most pl. nem adja a tv a DVSC-Pécs meccset....magam alatt voltam....de egy kis tankcsapda megnyugtatott
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Én is fociõrült vagyok /meg jégkorong, meg kézilaszti, meg vizilaszti/
Ültesd le a tv elé és nézess meg vele egy meccset /nyugi, régen és is utáltam...de ma már nincs élet nélküle...ha zöld pályára tévedek a tv-ben, a csatorna ott marad/
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Az lehet hogy nélküle nem lenne ilyen problémám, de hogy az életem unalmas sivár és érzelemszegény lenne az biztos.
ezt nem tudhatod
már az általad közölt ismeretekbõl fakadóan mondom ezt
viccet félretéve, nem a foci a lényeg, hanem inkább a sport (bármilyen, autó-motor, öttusa akármi), ez valahogy hozzátartozik....
Riszpekk
mondjuk nem tudnék 3 játékost mondani a csapatból, de imádom õket :)
Riszpekk
ismerek pár pasit, akinek nincs kedvenc focicsapata, és még többet, aki számítógépmániás, de hidd el nekem, ezekkel nem sokra mész az ágyban.... génhiba játszhat be asszem :)
Riszpekk
meg egyébként is amit leírtál, tûz és víz lehettek
nah viccet félretéve..sztem halott az ügy...
1)vagy van valakije
2)buzi
3)egyszerûen már sak barátként tekint rád és csak barátként szeret,, nem akar szexet...
mondom.. sztem halott az ügy..:(((
és sajnálom...
Rossz hírem van, te nem egy férfival jársz...
Riszpekk
Nálunk pont fordítva van a dolog én akarom a szexet õ pedig nem. Illetve õ heti 2-3 alkalommal akarja én pedig 5-6.
Kedvenc focicsapata nincsen, ellenben megszállott számítógépmániás. Végül is majdnem mindegy mert mindkettõt unalmasnak találom. A másik probléma pedig a szex mellett, hogy nem képes felfogni hogy (ahogy õ fogalmaz) miért zúdítom rá a családi problémáimat. Nem érti meg hogy én nem akarom ezzel is terhelni, csak olyan szintre jutottam hogy már nem tudom eltitkolni a gondjaimat. A barátomat pedig nem fogom négy év után csak úgy kidobni, pláne hogy iszonyúan szeretem de ezt õ valamiért nem hiszi el. Saját bevallása szerint szeret, de mégis szakítani akar.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

-the invisible-
en azt javaslom, rugja ki meg most a pasijat, ha a pasival is igy banik mint ezzel a topiccal (elfelejtkezett rola), akkor csak a pasit sajnalom
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én például kielégülés után mindig kedvesebb vagyok a csajommal 1-2 napig, mint elõtte. Kicsit erõszakold meg magadat, és utána már te is élvezni fogod.
Ja, és legyél vele mindig kedves, akkor nem is kell annyit dugni :)
-the invisible-