340
HOGYAN TARTSAM MEG A BARÁTOMAT?
-
Cat #158 nem konkrétan a BMEre vonatkozott a megjegyzése, hanem általánosságban véve - elég kemény az első félév, 50% feletti bukási aránnyal -
Catherine #157 Hová ment volna ha villamosmérnök akar lenni? -
Catherine #156 Csak a szerelemben. Amúgy az élet más terén realista vagyok. Legalább is annak mondanak és én is így érzem. -
#155 26
(sok csaj topikot se tudna itt nyitni, szal ne aggódj...) -
Catherine #154 Te. (Mondom hogy nem vagyok egy számítógépes zseni) -
Cat #153 tökéletesen normálisan idealista és naiv vagy (én meg cinikus és kiábrándult ) -
#152 A villanykar elég gáz....de ha akarod, szólok neki, én is bme-s vagyok :) -
Catherine #151 Tettekben is bizonyított.
Remélem most az egyszer nem lesz igazad. -
#150 Mármint én, vagy Cat?
(ha válaszolni szeretnél valakinek, akkor a válaszod elött bökj rá az üzenet JOBB szélén levő "VÁLASZ ERRE" gombra és utána írd az üzidet) -
Catherine #149 Bocsi de lenne még egy személyeskedő kérdésem. Hány éves vagy? -
#148 -
Catherine #147 Én is úgy gondoltam. Mármint hogy a Christina rövidítéseként. -
Cat #146 még két dolog
1. a fiukat nem a szavaik, hanem csak és kizárólag a tetteik/cselekedeteik alapján szabad megitélni - ne foglalkozz vele hogy mit mondd, az lényegtelen, ha az ellenkezőjét/vagy semmit nem tesz
2. az ilyen diákszerelmek szvsz nem tartanak örökké
15 éves korotok óta együtt vagytok, tudomásul kell venni hogy ez véget ér egyszer
a legrosszabb lenne ha hozzá mennél feleségül, és az egész életedet mellette kéne leélned - de ez más téma, és most erősen OFF -
#145 Az nekem is, de leginkább így:
CHRIStina....
-
#144 Bazzeg faszkivan...
Márbocs.
Összekeverem a neveket, helyesen se tudok írni!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tökre kész vagyok!
Szal ELNÉZÉST KÉREK CATHERINE! -
Catherine #143 Nincs gond. Amúgy a Chris név is tetszik. -
Catherine #142 Amúgy az az igazság hogy igazából fogalmam sincs a női praktikákról, és a csábítási trükkökről, de eddig nem is hiányoltam az effajta tudást. Most viszont... -
#141 Őőőőőőőő.............izé!
:-DDDDDDDDDd
Chris=Cathrene :-DDDD
Bocsi -
Cat #140 ezt vallatásnak fogja venni, mintha te lennél a felügyelő, ő meg a vádlott
az ilyet nem szeretik a fiuk -
#139 Hidd el, hogy ez max pár hétre elegendő!
Utána visszaesik ebbe az állapotba!
Szerintem a srácnak most minden fontosabb mint Chris.
És ezt kell vele észrevetetni, mégpedig úgy, hogy hiányolja a barátnőjét!
-
Catherine #138 Az lehet hogy 22-24 éves fiú illene hozzám, de akkor is őt szeretném ha nálam fiatalabb lenne.
Ezzel a szex problémával azért is voltam egyedül, mert ahogy észrevettem inkább lányok szoktak panaszkodni a túlságosan szexmániás csak azt akaró fiúkra nem pedig fordítva. -
#136 Nincs mit, remélem Te szerencsésebb leszel mint én...
-
Cat #135 az utobbiak fényében nembiztos hogy hiba lenne vele
egyébként szvsz egy 18 éves lánynak 22-24 éves fiu való
catherine, hidd el hogy a 1-2 éven belül drámai mértékben nőni fog a szexuális éhsége :D -
Catherine #134 Köszi mindenkinek a segítséget. Végre nem vagyok teljesen tanácstalan. Majd írok hogy mi lett a vége. -
#133 Ugyan, hagyd.... -
#132 Hát igen, kicsit hagyni kell most.
Nehéz, tudom.
De hagyni kell. Hátha megjön a jobbik esze és rájön, hogy egy igen értékes kincset dob ki az ablakon éppen.
(nekem is megjött, csak sajnos későn, de erre ne figyelj oda :-DDDDD) -
Catherine #131 Bocsi de ezek szerint erősen romlik a látásom. Csak most vettem észre. Igazad van hülye kérdés volt. -
#130 vazze, akkor megvan a sorrend miértje -
Cat #129 akkor egyértelmű
uj élmények, uj ismerösök, uj tananyag, és ráadásul az első félév a legnehezebb
hagyd békén, az egyetemmel foglalkozik, hadd tanuljon -
#128 Mégis mire gondolsz????? :-))))))))))))))))))))
Egy táncoló pókember van a logómban....
SZERINTED? :-DDDDDDDDDDD -
Catherine #127 19 éves. Első éves egyetemista a BME villamosmérnöki karán. -
#126 Ezaz!
Pihentesd, de finoman!
Aztán kiderül minden! Reménykedni azt lehet, sőt kötelező, de fel kell készülnöd, hogy már nem azt érzi mint régen.
Kétesélyes játszma, de ebben a játékban nincs tutibiztos!
Ez tutibiztos :-) -
Catherine #125 Blasta megkérdezhetem hogy te fiú vagy-e vagy lány? -
Cat #124 hány éves, hova jár, mit csinál stb.? -
#123 Akkor itt az ideje, hogy meglásd még ő is így érez irántad mint Te őiránta!
Azt meg felejtsd el, hogy akkor is vele akarsz lenni, ha nem szeret!
Ez egy baromság! Ez soha de soha nem fog működni!
Összetörik a szíved, de legalább a büszkeséged maradjon meg!
Én már mindekettőt megértem mostanában...
(büszkeség a sárban, szív ripityáratörve...:-)))) -
Catherine #122 Azt hiszem tényleg jobb lesz egy kicsit pihentetni a kapcsolatot, és utána is kevésbé kimutatni az érzelmeimet. Remélem bejön. -
Cat #121 akkor viszont rádunt vagy csak simán hullámvölgyben van
elkezdődött az iskola, az uj élmények foglalják le, és nem a többéve meglévő dolgok vannak nála előtérben - talonba kerültél, majd idővel kijössz onnan
ha most cseszegeted, akkor később se fogsz neki hiányozni -
#120 Tudja meg, hogy szereted, de ÉSSZEL!
Amíg ilyen ingoványos a talaj, addig meg pláne ésszel szeresd, ne úgy mint egy LÓ :-DDD
Hanyagold egy kicsit, és kiderül mennyire szeret téged!
Az ideális kapcsolatban a férfi szerzi meg a nőt, és nem fordítva! A férfi rajong a nőért, és a nő megjutalmazza őt ezért ezzel azzal :-DDDDD
stb... -
Catherine #119 Eddig három és háromnegyed éven keresztül mindent ugyanúgy csináltam mint most (kivéve a családi problémás dolgot) mégis rendszeresen felhívott foglalkozott velem, és ha együtt voltunk nem ült le a gép elé. Szóval ő is kimutatta a szerelmét. -
#118 Erről van itt NAGYBASZÓ :-D