302
Simpsons funoknak kötelező darab
  • Davidka
    Senkise tud segíteni?
  • Davidka
    Valaki tudna nekem egy végigjátszást, vagy valami savegame-t küldeni, mert az utolsó küldi nem megy :( Nem is tudom mit kell csinálni, beálltam a zöld izébe, de nem történt semmi és már tiszta ideg vagyok. Köszi
  • hen-tes
    hogy oldottad meg ???
    ugyan ez van nekem is..
  • Davidka
    Igen, ez szerintem is probléma, de azért az összhatás elég jó, nameg a történet :) UFÓk reality show-ja :) szétröhögtem magam rajta.
  • KG21
    egyébként uninstalláltam a játékot, mert túl egyhangúak a feladatok:( Mindig ugyanaz: üldözd, zúzd le, gyüjtögess...
  • KG21
    ha a levegőben lenyomod mégegyszer az ugrás gombot, akkor nagyobbat ugrik
  • Davidka
    És azt tudja valaki, hogy a bowling épület fölött, Lisával hogyan kell megszerezni a kártyát, ami két léc között van? Mert elugrani sehogysem tudok odáig, mindig előtte leesek :(
  • Davidka
    Valaki meg tudta csinálni a legutolsó missziót??? Ha igen lécci mongya el.
  • KG21
    Huh Huh I... will... never... sprint... again... :D
  • Tikal #131
    Doooh, Bart did it!

hatalmas szövegek vannak benne
  • hykao #130
    Nálam kifagy a játék, a menüben nem, de ahogy elindul általában 1 percen belül.

Küzd valaki hasonló problémával?
  • Davidka
    jó neked, nekem szerdán lesz meg, de eredetibe, Kanadából!
  • kisficege
    na én most installálom:)
  • Davidka
    Kösz :)
  • KG21
    7 pályán 7 fő küldetés asszem plusz a mellék küldetések.
  • Davidka
    Senki nem tuggya?
  • Davidka
    Hány küldetés van ebben a játékban?
  • KG21
    túlzás hogy undorító, inkább csak rajzfilmes és nálam egyáltalán nem szaggat. Én egyedül a kamerakezeléssel vagyok elégedetlen
  • magus
    na vegre isobusterrel felraktam. ha a grafika egy gyengebb gepen sztem eleg undorito, foleg hogy emg szaggat is egy kicsit, de az elviselhetetlen simpsons maniammal ez irdatlanul jo:)
  • Tikal #120
    kár hogy az irányitás elég nehézkes, egérrel szinte nem is lehet... :(
  • KG21
    magyarról nem tudok, de itt a hivatalos oldala
  • KG21
    nem olyan nagy, mint mondjuk a Vice city, de van 3 különböző térkép, tehát összességében sztem nagyobb.
  • hen-tes
    nincs vmi magyar leirás az ilyen tudatlanoknak mint én ? vagy ezzel még várjak ?
  • hen-tes
    wow! :))
    ésésésé..
    ja igen
    a város amibe mész az mekkorácska ?
  • KG21
    lehet. Vannak gagek: pl játszhatsz játékautomatával, buzerálhatsz ezt-azt... ilyenek:)
  • hen-tes
    na akkor egy kérdés :
    vannak ugye a küldetések, de lehet mászkálni csak úgy a városba ??
  • KG21
    elküldtem
  • magus

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Originally posted by Smash
    Is anyone here having sound problems while driving? When I drive a car, I'm hearing some kind of loud *TIK* sounds all the time... I have a SB Live Value with the latest official drivers (which are very old... stupid Creative)
    --------------------------------------------------------------------------------

Yea Soundblaster Driver sux
    try those:
    http://kxproject.lugosoft.com/index.php?language=en
    I use them and no problem since...

• CELL StormBird
    Leirnád mi az?
  • CELL StormBird
    Nekem is recseg a kocsik hangja.
  • Augustus Gigo
    NA lejött, eddig tetszik, csak az a problémám, hogy minden hang visszhangzik. Tud vki erre vmilyen megoldást?
  • CELL StormBird
    [email protected] előre is kössz :)
  • KG21
    mond meg hova és küldöm.
  • CELL StormBird
    Én is Marge-al voltam de format c volt.
    Majd esetleg egy mentést tudsz küldezni?
  • KG21
    Én most Marge-al vagyok. Nem tudja vki hány szereplő/pálya van még? Pl a Nagypapával meg a kis Maggievel is lehet majd lenni?
  • magus
    Amikor installalom, es a 2s cd van benn, akkor meghal az install, vmi music.rcf miatt. nem tudtok vmit?
  • KG21
    Arra én is kiváncsi vagyok milyen hosszú. Most épp Barttal vagyok Springfield belvárosában, remélem több ilyen térkép is lesz.
  • Augustus Gigo
    NA #100!C!
  • Augustus Gigo
    Ugye sok küldetés van benne, nem egy 1hétvégés game/vannak bónuszok meg ilyenek?/
  • Augustus Gigo
    Na elkezdted szdni lefele, reggelre remélem meglesz