302
Simpsons funoknak kötelező darab
-
#140 Senkise tud segíteni? -
#139 Valaki tudna nekem egy végigjátszást, vagy valami savegame-t küldeni, mert az utolsó küldi nem megy :( Nem is tudom mit kell csinálni, beálltam a zöld izébe, de nem történt semmi és már tiszta ideg vagyok. Köszi -
#138 hogy oldottad meg ???
ugyan ez van nekem is..
-
#137 Igen, ez szerintem is probléma, de azért az összhatás elég jó, nameg a történet :) UFÓk reality show-ja :) szétröhögtem magam rajta. -
#136 egyébként uninstalláltam a játékot, mert túl egyhangúak a feladatok:( Mindig ugyanaz: üldözd, zúzd le, gyüjtögess... -
#135 ha a levegőben lenyomod mégegyszer az ugrás gombot, akkor nagyobbat ugrik -
#134 És azt tudja valaki, hogy a bowling épület fölött, Lisával hogyan kell megszerezni a kártyát, ami két léc között van? Mert elugrani sehogysem tudok odáig, mindig előtte leesek :( -
#133 Valaki meg tudta csinálni a legutolsó missziót??? Ha igen lécci mongya el. -
#132 Huh Huh I... will... never... sprint... again... :D -
#131 Doooh, Bart did it!
hatalmas szövegek vannak benne -
#130 Nálam kifagy a játék, a menüben nem, de ahogy elindul általában 1 percen belül.
Küzd valaki hasonló problémával? -
#129 jó neked, nekem szerdán lesz meg, de eredetibe, Kanadából! -
#128 na én most installálom:) -
#127 Kösz :) -
#126 7 pályán 7 fő küldetés asszem plusz a mellék küldetések. -
#125 Senki nem tuggya? -
#124 Hány küldetés van ebben a játékban? -
#122 túlzás hogy undorító, inkább csak rajzfilmes és nálam egyáltalán nem szaggat. Én egyedül a kamerakezeléssel vagyok elégedetlen -
#121 na vegre isobusterrel felraktam. ha a grafika egy gyengebb gepen sztem eleg undorito, foleg hogy emg szaggat is egy kicsit, de az elviselhetetlen simpsons maniammal ez irdatlanul jo:) -
#120 kár hogy az irányitás elég nehézkes, egérrel szinte nem is lehet... :( -
#119 magyarról nem tudok, de itt a hivatalos oldala -
#118 nem olyan nagy, mint mondjuk a Vice city, de van 3 különböző térkép, tehát összességében sztem nagyobb. -
#117 nincs vmi magyar leirás az ilyen tudatlanoknak mint én ? vagy ezzel még várjak ? -
#116 wow! :))
ésésésé..
ja igen
a város amibe mész az mekkorácska ? -
#115 lehet. Vannak gagek: pl játszhatsz játékautomatával, buzerálhatsz ezt-azt... ilyenek:) -
#114 na akkor egy kérdés :
vannak ugye a küldetések, de lehet mászkálni csak úgy a városba ?? -
#113 elküldtem -
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Smash
Is anyone here having sound problems while driving? When I drive a car, I'm hearing some kind of loud *TIK* sounds all the time... I have a SB Live Value with the latest official drivers (which are very old... stupid Creative)
--------------------------------------------------------------------------------
Yea Soundblaster Driver sux
try those:
http://kxproject.lugosoft.com/index.php?language=en
I use them and no problem since...
-
#111 Leirnád mi az? -
#109 Nekem is recseg a kocsik hangja. -
Augustus Gigo #107 NA lejött, eddig tetszik, csak az a problémám, hogy minden hang visszhangzik. Tud vki erre vmilyen megoldást? -
#106 [email protected] előre is kössz :) -
#105 mond meg hova és küldöm. -
#104 Én is Marge-al voltam de format c volt.
Majd esetleg egy mentést tudsz küldezni? -
#103 Én most Marge-al vagyok. Nem tudja vki hány szereplő/pálya van még? Pl a Nagypapával meg a kis Maggievel is lehet majd lenni? -
#102 Amikor installalom, es a 2s cd van benn, akkor meghal az install, vmi music.rcf miatt. nem tudtok vmit? -
#101 Arra én is kiváncsi vagyok milyen hosszú. Most épp Barttal vagyok Springfield belvárosában, remélem több ilyen térkép is lesz. -
Augustus Gigo #100 NA #100!C! -
Augustus Gigo #99 Ugye sok küldetés van benne, nem egy 1hétvégés game/vannak bónuszok meg ilyenek?/ -
Augustus Gigo #98 Na elkezdted szdni lefele, reggelre remélem meglesz