The Simpsons: Hit & Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
És még játszhatok is majd vele
Alig várom

Egyébként nem értem, hogy "Gta3 klón ( nak tünik )".Ha játszottál vele, akkor csak tudod, hogy az vagy nem az😊
Én is berakok 1-2 képet, mert nagyon jónak tûnik(bár a képek elég kaki minõségûek)
ITT és ITT videok is vannak.
gamertag: kenobita
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor lesz?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gta3 klón ( nak tünik ). nekem nagyon bejött, ( ps2 verziót nyomtam le ) nagyon ot van a szeren. Homer miatt elcsesztem par kuldetest mert rohognom kellett tole. Megjelenes nov 11 pc-re ha jol lattam.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------