4097
-
big boss #3777 A Sodona házából nem tudok kimenni.
A benti hátsó ajtónál az őr mindig észrevesz.
A másik hátsó ajt. nál (ahol-freeez-t mondanak )meg kinyírnak.
Próbálkozom,de melyik a frankó kijárat ? -
#3776 bocsi már nem fontos megtaláltam a problémát -
#3775 Hát megoldtam egy problémát most az enyémet oldjátok meg van headsetem és bevan kapcsolva a mic de a játékban nem hallnak engem segitsetek -
#3774 nekem megvan az angol file (GUIFont.utx) -
#3773 Ha ez komoly akkor vki csinálja már meg! -
#3772 ugy van az ubi.com os probléma csak ezt kell ki cserélni -
#3771 Milyen problémás file? A multi problémára? -
#3770 Hello mindenki megtaláltam a problémás file itt találhato online\Packages\TexturesXBOX\GUIFont.utx kb 700 KB -
#3769 Én lelőttem nem szórakoztam sokéig.
jött a parancs oszt a csaj már feküdt is!! -
Vlala #3768 de szép emlékeim vannak erről a játékról...
Amikor a csaj elkísér minket a liftig, és kapjuk az ukázt, hogy le kell lőni, ott mit csináltatok? Ha nenm lövitek le, akkor a pálya végén találkoztok vele - immár ellenségként... -
#3767 Nem, még föl se raktam. Annyira nincs időm, se helyem nem volt, de mostmár helyem is van... Szóval majd fölrakom. -
#3766 miért? gond van vele?
-
#3765 uv!
Mit érdemes leszednem hozzá, ami javíthat a játékon? Gondolom az összes patch, és azon kívűl még valami? -
#3764 nm.
használd egészséggel -
#3763 Köszi Szépen uv! Megjött a játék. -
#3762 elnézést rosszul irtam kb 350MB vagyis az teljs online és a főkönyvtár összes fájlja kell hogy elinduljom az internet angol modra -
#3761 Hali tudok egy megoldást erre a problémára kéne pár file az angol verziobol kb
max 40MB nyi fájl -
#3760 a fenébe -
#3759 Hello mindenkinek van egy jó és egy rossz hirem azoknak akiknek magyar szinkronu játékkal rendelkezik csak magyar szinkronuhoz tud csatlakozni az interneten de a patchek jók (emea )1.31 ez a patch kilett probálva -
#3758 de már kértem és kaptam is -
#3757 nekem nem adtak hozzá -
#3756 Nekem van cd-key a dobozban egy matricán, nem ez a baj, hanem az ubi szervere nem enged fel, valami eltérő verzióra hivatkozva. -
#3755 nekem már nincs, mert nem adtak hozzá kódot a magyar változatokhoz -
#3754 Mert mi baj van? -
#3753 hja én küldtem az automexnek egy üzenetet, hogy nincs CD-KEYem és küldtek -
#3752 Nem a te hozzászólásodra... -
#3751 Mire gondolsz? -
#3750 Gyerekek egyre több hülyeség kerül a topikba...nem is tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... -
#3749 Van itt valaki, aki a magyar verzióval képes volt multiban játszani az ubi.com-on??? -
#3748 Nem tudom, de nekem is ati kártyám van, és szar az árnyék mint állat!
Nyáron mindenesetre lecserélem a kártyám és újra Nvidia-s leszek, mert elég sok bajom van az ATi kártyával... -
#3747 Egyébként ahelyett ,hogy ócsárolnátok mondjátok már meg ,hogy vane valami amivel javíthatok ezen az árnyék izén. -
#3746 Szerintem az összes viedo kártya a kukába való mert az egyik nem tud valamit amit a másik tud de az tudja amit a másik nem vagy egy másik drágább tudja de az elavul pár hónap múlva és így tovább... -
#3745 az kukába való -
#3744 És ATI kártya csak szarul tidja megjeleníteni az árnyékokat vagy mi? -
#3743 Mint azt már én tegnap írtam a #3738-as hozzászólásban:
"Amúgy előbb beszélgetni kell Dhalia-val..."
Tehát sok újat nem mondtál... -
#3742 Ja Ati kártyám van -
#3741 Nem hiszem hogy BUG lenne, mivel mikor elsőre játszottam én sem értettem mikor mit kell csinálni, de ezt a részt egy csomószor már végig vittem gond nélkül!
Ezt kell csinálni amúgy:
Mikor odaér a csaj a lift elé és megáll, akkor beszélni kell vele!
Majd utánna bemenni a liftbe, a csaj elkezd feléd jönni és a lift előtt megáll.
Ilyenkor újra kell beszélni vele, majd csukodik a lift, és kapjuk az infót hogy gyors le kell lőni! (van rá már mp-ünk :)
Szóval csak egy kicsit körülményes... -
#3740 Ez a Dhalia-as dolog az egyik lehetséges bug...játszd újra a pályát elejétől vagy az utolsó autómentési ponttól... -
Ricsike90 #3739 de akkor sem mozdul
you can follow me from the shadow
i dont wanted to be talked here
-
#3738 Amúgy előbb beszélgetni kell Dhalia-val...