4097
-
Garyyyyyyy #3817 hali!
föltettem a pt-t meg ugye sokan monták h a 45.23-as driverrel még gf4mx440-en is elindul, ezér ezt is föltettem, el is indul a gém, kiszabaditom magam a bilincsből, lemegy az intro, aztán betölt a köv pálya és onnantól uazt irja mielőtt még fölraktam volna a régi drivert, mégpedig ezt: a program szabálytalan müveletet hajtott végre balbla... és aztán ad 1 hibaüzit: a "0x1015711b" cimen taálható utasitás "0x00000408" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezehtő el a következő müvelet: "written"
Mi lehet a probléma? pls segitstetek, másnál is fordult elő ien, vagy csak nálam? -
#3816 Vagy inkább torrent. Akkor nekem is kellenne. -
#3815 Amúgy meg létezik ilyen patch!
Nekem DVD verzió van meg,és azon rajtavan a NOCD patch. -
#3814 Biomage:
És nem lehetne DC-n megoldani?
-
#3813 nem létezik ilyen patch -
#3812 a magyar szinkron kb egy cdnyi anyag szoval nem lehet feltölteni -
Bodor Géza #3811 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hól lehet NOCD patch-et találni? -
#3810 Nem tudná valaki feltölteni a magyar szinkront?
-
#3809 mibajod van?
Én a wa...o-ról szedtem és ott volt hozzá krekk! -
#3808 Sziasztok! Kerestem mindenhol a jó crack-et a játékhoz,de nem találom a gamecopyworld-ön sem,vagyis van ott pár dolog,de a sima crack-kel nem ment ugyanúgy... -
#3807 Aki játszik még ezzel a játékkal multin annak van egy jó hirem
ezzen a weblapon
15 multi pálya található
-
zulizka #3806 Nálam a videók nem játszódnak le(mármint a bik fájlok). Splinter cell 1-ben normálissan lemennek, de a 2ben nem(ha már 7000-ért megvettem, ennyit csak megérdemlek:)). A videokártya gefroce fx 5200. a rad tools oldalán van egy linuxos bik lejátszó. mindjárt megnézem. Mást nem tudok írni. -
#3805 Hiába írsz nekik! Nem az ő reszortjuk... Mondjuk látszik, hogy nem túl sok új eredeti játékkal volt eddig dolgod... :) Az újabb játékok közül sok figyeli, hogy van-e fenn valamilyen mountoló progi! Ez a védelmük része! -
titike #3804 Köszi találtam egy nocd-s változatott és igy müködik.
Azért kiváncsi leszek a cdgalaxis válaszára mert irtam egy emilt, hogy nem megy, mert náluk vettem a játékot. -
#3803 Na igen,de egy csomó játékot elront a crack. -
#3802 -
#3801 nem, mert nem működött
kénytelen volt Unreal Tournamentezni szerintem jobban járt -
#3800 Ehh, és végül sikerült megrontani vele? :) -
#3799 hát én se magamnak akartam elhiheted
egy hétig itt héderezett nálunk az unokahúgom...gondoltam azzal ellesz egy darabig -
#3798 Nem tom, szerencsére az olyasmi játékok hidegen hagynak... :) Ne má', hogy kúrni is a gépen kelljen má'... :))) -
#3797 a régi Alcoholok viszont pl. a Sims2 esetében krekkelve is akadályt jelentettek -
#3796 Én csak Daemon-t használok, de mindegy, mert úgyis krekkelek mindent ezerrel! :) -
#3795 egyébként a v1.9.2-build1705 Alcohol 120-al már nincsenek ilyen gondok (legalábbis nálam megszűntek), csak a régebbi verziókkal -
#3794 Nem muszáj így tenni, de ez a legegyszerűbb!!! Azt is tehetted volna, hogy összes mountoló progi uninstall, + regisztrációs bejegyzéseik törlése...de a krekk a legegyszerűbb.
Igen Duddits krekkelje az eredetit!!! Mi a fasznak pörögjön fölöslegesen a CD vagy a DVD a meghajtóban??? Én az összes eredeti játékomat is krekkelni szoktam, és akkor csak egy kattintás az asztalon, nem pedig CD, DVD előkeresgetés, cserélgetés... -
#3793 Crackelje?? Eredetit? -
titike #3792 Köszönöm sikerült!
De szerintem ez nevetséges, hogy egy eredeti játék és igy kell tenni, hogy müködni tudjon. -
#3791 Krekkeld le... -
titike #3790 Segitsetek!
Megvettem az eredeti játékot de nem tudom elinditani mindig azt irja ki, hogy szedjem le az emulátorprogramokat mert nem látja a cd-t.
Nincs is fenn semmi emulátor viszont amin a játék van gép az nincs internetten.
A játék a magyar verzioju.
segitséggggg!!!! -
#3789 Sztem már a boltban is "ésszerű" áron adják (3990,-Ft)...de valszeg fog az még 2500-re is menni... -
koko99 #3788 Üdv !!
Ha van valakinek egy megunt "magyar" változata, akkor vevő lennék rá.
"Ésszerű áron" -
#3787 Meg-meg! :) -
#3786 Hykao! Megérkezett a sráchoz a lemez? -
Vlala #3785 már nézem is -
big boss #3784 MEGVAN ok ! -
big boss #3783 Kikötő eleje.
Nem tudok felmászni a ház melleti sikátor falán.
Gondolom a két falat kéne használnom,ugrálok mint a majom és semmi.
Mivel tudok felmászni? -
#3782 Pandora Tomorrow-hoz miért ne lenne??? -
#3781 még nincs crack? ejnye... -
Somogyi Bence #3780 Császtok, ha valakit érdekel sok infó, érdekesség, letöltések, az látogassa meg a www.splintercellgames.gportal.hu internet címet -
big boss #3779 Megvan ! OK ! -
#3778 Sadono, nem Sodona lol... :)
Amúgy meg figyelj a szövegre! Nem véletlenül mondják, amit mondanak...maradj mozdulatlan feltartott kezekkel...