Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Egyébként ahelyett ,hogy ócsárolnátok mondjátok már meg ,hogy vane valami amivel javíthatok ezen az árnyék izén.

Adam II
Szerintem az összes viedo kártya a kukába való mert az egyik nem tud valamit amit a másik tud de az tudja amit a másik nem vagy egy másik drágább tudja de az elavul pár hónap múlva és így tovább...

Tibor
az kukába való

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Adam II
És ATI kártya csak szarul tidja megjeleníteni az árnyékokat vagy mi?

ibrik
Mint azt már én tegnap írtam a #3738-as hozzászólásban:
"Amúgy elõbb beszélgetni kell Dhalia-val..."

Tehát sok újat nem mondtál...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Adam II
Ja Ati kártyám van<#szomoru2>

alph4
Nem hiszem hogy BUG lenne, mivel mikor elsõre játszottam én sem értettem mikor mit kell csinálni, de ezt a részt egy csomószor már végig vittem gond nélkül!

Ezt kell csinálni amúgy:

Mikor odaér a csaj a lift elé és megáll, akkor beszélni kell vele!
Majd utánna bemenni a liftbe, a csaj elkezd feléd jönni és a lift elõtt megáll.
Ilyenkor újra kell beszélni vele, majd csukodik a lift, és kapjuk az infót hogy gyors le kell lõni! (van rá már mp-ünk 😊

Szóval csak egy kicsit körülményes...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hykao
Ez a Dhalia-as dolog az egyik lehetséges bug...játszd újra a pályát elejétõl vagy az utolsó autómentési ponttól...
de akkor sem mozdul
you can follow me from the shadow
i dont wanted to be talked here
ibrik
Amúgy elõbb beszélgetni kell Dhalia-val...

Sil3nt
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#eplus2><#eplus2><#eplus2> újregecske

ibrik
Ejnye...
A saját gépedrõl nem fogsz tudni képeket belinkelni.
Elõbb fel kell töltened valahová (valamilyen ingyenes tárhelyre például)

hello
Õ majd továbbvezet minket, egészen egy romos épületig, ahol bemegyünk egy liftbe, ott hirtelen az a parancsot kapjuk, hogy öljük meg, tegyünk így... Lejutunk egy laborszerûségbe, öljük meg a katonákat, egy vírusmintát kell megtalálnunk, ha megvan, akkor a kifele vezetõ lift lesz a cél... Kint még el kell intézni pár rendõrt és máris mehetünk...(ezt írja a végigjátszás)

de nekem a csaj nem megy sehova, ez különben a 4. pálya a jeruzsálemben

mit kell csinálni, hogy megmozduljon? pls segítsetek (már minden rengõrt kiiktattam)
alph4
Gyorsan vidd végig a játékot, és utánna el fognak tünni hidd el! <#hehe>
Amúgy fogadjunk hogy Ati kártyád van...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Adam II
Újra felraktam a játékot és az árnyékok darabosak és rondák😞
Tudja valaki miért? Mit lehet tenni ellene?

andriska
Én tervezem,csak elõtte végigtolom a single-t.

grebber
Játszik ezzel még valaki neten??

Next PC upgrade: 2022

Herold
Létezik az, hogy a magyar kiadással nem lehet az ubi.com-on multiban játszani? Nekem azt írja ki, hogy a játék verziója nem egyezik a szerverével. Az 1.31-es EMEA patch fenn van. A szervert v72-nek jelzi és a játék is 1.31. v72-es és mégsem enged fel.

Duddits
Ok.

uv
amint megkapom!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Duddits
Ok. El is küldöd nekem?

uv
hozzák, lehet, hogy ma

Duddits
uv. Elkérted már?

hykao
nm
andriska
htx

hykao
Már ezerszer kitárgyaltuk ezt...
NINCS! Csupán az anticsíter progi...ha nem választod, akkor a 4cd-s verzióból is csak 3-at fog kérni...a magyar verzió pedig eleve csak 3 cd-s, gondolom azért, mivel ezen csak magyar nyelv van, a 4 cd-s verzió pedig multilang.-es...
andriska
Van valami különbség a 3 ill. a 4 cd-s változat között?

hykao
Na látod! 😊
Herold
Megvan, a ház melletti beugrón kellett felkapaszkodni, csak eddig nem láttam, hogy ott fenn van egy nyílás.

hykao
Nem...lol...az a demóra vonatkozott! ...és nem bugos volt, hanem ott lehetett meghekkelni a demót, hogy tovább tudj játszani, mint amúgy engedné...

(mondom, ne csak két dimenzióban gondolkodj...és mássz...ha már Sam Fisher vagy...)
Herold
A 2D-n már túlvagyok, de ez akkor is kifogott rajtam. Viszont kicsit visszaolvastam. Igaz, hogy a kutyaketrec melletti kunyhó ajtaján noclippel kell átmenni mert bugos a pálya?

hykao
Hát ha jól emlékszem...akkor csak annyi, hogy ne csak 2D-ben gondolkozz... 😊
(amúgy hajó nem lesz, ne is keresd...legalábbis nem olyan...és nem a felszínen...😄DD)
Herold
Elakadtam a 6. küldetésnél, a tengeralattjárósnál. Illetve a hajónak még nyoma sincs, egyelõre nádkunyhók közt bolyongok, mert be kell hatolni a dokkba. De nem jutok tovább. Van egy hely, ahol egy kutya van bezárva, alatta egy vízzel teli csatorna fut, körbe meg kerítések vannak és nem tudok továbbmenni. Nem messze meg lézeres keresõvel ellátott automata puska egy toronyban (legalábbis embert nem látni benne).

Hogy kell továbbmenni innen?

Kerestem hozzá cracket, de ahol néztem onnan lejött egy elég kemény vírus, egy órába telt mire mindent leírtottam!

Nagyon köszi, tartozom eggyel!

DayWalker
nekem asszem deviance-s crackem van
innen leszedheted

ne csináld már... ha tudja valaki segítsen

cdgalaxis.hu

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ja és daemon tools-al olvastam be a cdképeket, ha számít valamit

Helló, azt szeretném kérdezni, hogy hogy kell elindítani a tört Pandora Tomorrow-t? Bemásolom a cracket, és aztán azt írja ki, hogy valami general (protection) error, vagy valami ilyesmi, nektek hogy megy, hogy csináltátok meg?! Ez valami Immersion crack, nektek esetleg másik van?

Segítsetek!!!

Nagyon köszönöm!!!!

uv
ja, sehol

Tibor
de serveren?

uv
én otthon

Tibor
ti hol jáccotok?

tigeroo
akiknek megvan eredetibe: sokan multiznak vele? multizik valaki vele 1általán..? ha sokan, akkor megvenném..
Duddits
Ok, megvárom. ;-)

hykao
Jelenleg 3-4 ezer forintba kerül a játék a CD Galaxisnál...
Miért nem veszitek meg - páran összedobva a pénzt - akik annyira szeretnétek magyarul???
Ok, hogy nem ad ki mindenki 10 ropit egy játékért...de azért 3-4 ropi nem nagy pénz érte...ha 10-en összedobjátok (tuti lenne 10 ember aki szeretné magyar szinkronnal) akkor fejenként 3-4 százas...nekem ne mondja senki, hogy ezt nem bírja kiszenvedni...nem kell mindig a sültgalamra várni...
uv
még mindig nem kaptam meg bazzzz....pedig ne hidd hogy elfeledkeztem róla.
de ha mázlim van jövõ hétfõn saját lábúlag cammogok el érte

Duddits
Tényleg uv. Te mikor küldöd el nekem a Pandora Tomorrow-t?