Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armani
<#falbav><#falbav><#falbav>Sziasztok én ott elakadtam hogy meg kell találnom dali talt vagy kit és én felmásztam a csõre a templomnál és átereszkedtem a másik oldalra oda ahol figyel a pali, kilõttem a lámpát hogy ne vegyen észre de a csaj nincseen sehol plz help me<#help><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Semper Fidelis

Köszönöm. Amint hazaérek megpróbálom.

ibrik
Elõször tömörítsd ki valahová, nézd meg a mappaszerkezetet és ahhoz igazodva másold be az egészet a játék mappájába a megfelelõ helyre, mindent felülírva vele.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Letöltöttem a scpthutext.zip -et. Ezt csak be kell másolni a játék könyvtárába és kész?

DONGUBA
Nem akadtam el egyenlore de ha elakadok azert kell majd...es koszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ibrik
Na lásd, hogy jószívû vagyok, feltöltöttem ide neked: SC😛T magyar nyelvû végigjátszás

De ha leírod, hol akadtál el, talán én is tudok segíteni, mert nemrég játszottam végig.

Megjegyzés: Ha létezik, akkor általában mindig beszerzem minden eshetõségre az általam játszott játékok végigjátszását, de a Pandora Tomorrow-hoz most nem volt szükségem rá.

DONGUBA
Egy vegigjatszas nincs hozza valahol hatha majd elakadok valahol?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Amse
nm

DONGUBA
fasza sikerult kocc

DONGUBA
ja lehet az volt a baj kocce kiproba holnap

Amse
Amikor bemész abba a vagonba ahova bemegy a csóka a másik hapival akkor jobbra van 1 üres, sötét bár.Oda bemész.Kihallgatod.Aztán megvárod ott míg elmennek vissza, te meg tovébbmész, nem vissza.

DONGUBA
en araszolnek visszafele hogy ne vegyen eszre akit lehallgatok de egyszercsak vege hogy elbasztam😞

Amse
Hmm.Én úgy emléxem, hogy utána már csak ki kell menni a tetõre és vége a missziónak.

DONGUBA
aha es azutan makog a fonok

Amse
Távmikrofonnal hallgatod ki?

DONGUBA
Ennel a rohadt vonatos resznel szivok az elejen megyek beszelek a madarral utana kimegy en utana lehallgatom utana kozli a fonok hogy kifutottam az idobol.HMMMM

DONGUBA
koszi szepen

ibrik
Tegnapelõtt is kellett valakinek (a Játékmagyarításról tudtok-e? topikban), neki töltöttem fel, még mindig itt van: scpthutext.zip

Ez a magyar kiadásból van kiszedve. A tartalma:
- a magyar szöveg
- a magyar karakterkészletek
- a betöltõképernyõk "magyarosított" képei

DONGUBA
jo de nekem angol van meg

hykao
Magyarul jelent meg...
DONGUBA
magyaritas nincs hozzá?

Rash87
Sziasztok.
Kinek van meg DVD-sen a játék??
Nekem 1 kérdésem lenne,vagyis 2 <#wink>
1., Hogy én most DVD verzióban töltöm,és ez a fájl:
Splinter Cell 2- Pandora Tomorrow (DVD eng - fra - ger - ita - spa)
Ez jó fajta??

2., Hogy a játékohz nincs vamamilyen magyarosítás??

Elõre is köszi a válaszokat!

<#worship>

Bye!

Glory, Glory Man. United!

Na akkor már ezt is tudom.
De sajnos még mindig nem megy a multi. "Az én verzióm nem egyezik meg a szerver verziójával" Ez pedig nagyon zavar, nem ezért vettem meg.<#schmoll2>

Amse
😊ok.szerintem nincs is forgalomban 4cd-s magyar változat.

Kösz a válaszokat, szerencsére rendelkezem aggyal így nem jelszavas szerverre akartam csatlakozni.<#smile>Kód pedig kell (bele volt ragasztva a dobozba egy matrica , azon volt) az elsõ multis menü indításakor kérte. Van itt olyan ember akinek a magyar verzió van meg és 4 cd-t kapott?
Akinek van még ötlete arra, hogy mi lehet a gond az írjon! Köszönöm.

Amse
Hmmm...Ennyire buta lenne?Meglehet😊

hykao
Aztán az is lehet, hogy csak egy jelszavas szerverre akart felcsatlakozni...mert én nem emlékszem CD kulcsra a multinál végülis... 😊
Amse
Szerintem utána kéne nézni a cd-kulcs szerzésnek.Lejjebb lybrahu írta, hogy neki azt kér, de nincs a tokban.Szóval ezt valahogy neten keresztül kell beszerezni.

Hello!
Kötelességemnek éreztem, hogy játszak ennek a játéknak a magyar verziójával is. Meg is vettem. Mivel már ezelõtt kétszer kijátszottam meglehetõsen kördülékenyen mennek a dolgok, ezért is gondoltam arra, hogy a multit is kipróbálnám.
De itt ütköztem a problémába, ugyanis a meglévõ szerverek közül egyikre sem tudtam csatlakozni, mert azt írja, hogy nem megfelelõ az én verzióm. Pedig feltettem a legfrisseb patchet is. Mi lehet a megoldás? (én is csak 3 cd-t kaptam)

Sgtfathi
köszi! Akkor már csak ki kell szoritanom 7000-et.<#zavart2>

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Herold
Elõfordult már valakivel, hogy a PT telepítõje lefagyott 80%-nál? Utána egyet sípol a speaker, és csak a reset segít.
(XP Pro, 256 MB RAM, Gf FX 5700V 128 M😎

hykao
Szerintem van! Plusz az elsõ részhez képest ugye ott van még a multi is...valamint immáron full magyar! 😊
hykao
A 4. cd-t - ha jól emlékszem - a nemzetközi verzió esetén is csak akkor kérte, ha a telepítés elején kérted a PB-t...én nem kértem, szal a 4. cd-t tõlem sem kérte... 😊
hykao
Ha jól emlékszem akkor online kap az ember kulcsot valahogy...persze csak ha nem krekkelt verzió van fenn...vagy valami ilyesmi...már nem emlékszem pontosan...de nyilvánvaló, hogy vagy a leírásból vagy a játékból ez kiderül, csak venni kéne a fáradtságot...
Sgtfathi
Helo! Agyalok hogy megvegyem -e a Pandorát!Kérdésem: Van e olyan jo mint az elsö rész?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Amse
Nem is tudom mi van a 4. cd-n.Sose használta a játék még installkor se.

Amse
Nem hiányosság???<#guluszem1><#conf>Ha kéri a netes játékhoz akkor az bizony hiányosság.

hykao
Valószínûleg a többi lokációt hagyták ki...mert a 4 cd-s nemzetközi verzióban nem csak angol fájlok voltak, ha jól emlékszem... 😊
ati2002
De akkor ez érdekes. Vajon mit hagytak ki belõle? Mondjuk a 4-ik cd nem nagy, csak 258 MB, de akkor is. Amúgy mindegy.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Ha jól emlékszem, a magyar változat 3 cd-s. Sajna nem tudom megnézni, mert kölcsönadtam. Valamint az enyémben sem volt CD kulcs, de ez nem hiányosság...
ati2002
hmmm, szerintem sürgõsen vidd vissza, és reklamálj. Nézzetek meg egy másik, orig dobozt, abban van-e 4-ik cd, és kulcs. Szvsz tuti, hogy 4 cd-nek kell lennie.

lybrahu
Szevasztok! Lenne egy kérdésem.Ma vettem meg a gémet (magyar nyelvû), és gondoltam kipróbálom milyen lehet legálisan multizni 😊. Amikor viszont kérték tõlem a cd-key-t 1 csöppet meglepõdtem.Ugyanis nem találtam semmi efféle dolgot a tokban.A Panzer-t is megvettem anno és ott a tokba volt ragsztva a számsor.Most mehetek vissza reklamálni vagy esetleg jobban el van dugva a cucc??? Hááát vazze..Nesze neked!Vegyél legális játékot!! <#mf3>. A másik dolog pedig az hogy pár sorral lejjebb azt olvastam hogy 4 cd-és a gém.Én 3-at kaptam.Aki esetleg szintén áldozott erre a játékra,homályosítson már fel engem ezügyben,mert kissé bizonytalan lettem. <#confused> Thanx!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Máe megy multi, állítólag ha lopakodóval vagy ki lehet magadon kapcsolni az elektronikus merendezéseket, én még nemjöttem rá hogy.

ati2002
De kérni fogja,csak az install legelején valamit be kell jelölni, amire rákérdez. Hogy mi pontosan, arra már nem emlékszem.

Mégsem kell Ati,mert megtaláltam tegnap😄 Kösz azért.

A 4. cd nemtom hogy kell felrakni instalba nem kéri.

ati2002
Fel van mind a 4 cd telepítve?

Én mikor elindítom a multipalyert, a multi menüje be is jön de már mikor indítom a szervert akkor kilép.

Akkor küldd már el mégeccer lécci,mert kioffoltam<#szomoru1> a fájlt.
Ha igen,akkor kösz.

ati2002
De ki lehet választani a pályákat is külön. A betöltési menüben.