Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új zene, és szinkron infók netszerte, pl: HC GAMER
a pandora tomorrow asszem önálló gamma lesz de errõl hykaot kérdezd. a kiegészitõ egy un. collector's edition rész, +3 pálya. meg lehet venni az eredeti játékkal is, de promo akciokban is adják, lsd pl 10db-os sony cd-k (párral lejjebb) de ez csak az eredetivel fog mûködni (természetesen kell hozzá a Splinter cell alap gama)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
van ilyen mission pack, warezos verzióhoz warezos mission pack kell amit pl a hdc warezrõl is leszedhetsz (hdc.atw.hu) ez mûxeni fog, mer van rajta crackes exe
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Segítésetek már nekem plz. Most akkor van ez a SCell Mission pack, ami 1 cd, rakta van az 1.3-as patch meg +3 küldi. Meg akkor van külön még ez a Pandora Tomorrow?
Egyébként ebbe a mission packba a 2. missionben mikor leállítom a komresszort, hogy feljöjjenek a tengeralattjáróval, hogy jussak ki abból a szobából, ahonnan leállítottam a kompresszort?
Egyébként ebbe a mission packba a 2. missionben mikor leállítom a komresszort, hogy feljöjjenek a tengeralattjáróval, hogy jussak ki abból a szobából, ahonnan leállítottam a kompresszort?
Nem sürgetlek de a Pandora elõtt meglessz7?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hát elég szar minõségû volt, de jobban lehetett látni az ellenséget. A kiegészítõt nem tudtam feltenni, valami verziószám nem tetszett neki. Ahhoz is van magyarítás?
http://epica.nl
Ez egy homályos szar! Ez még Gforce2 szintû kártya, le van butítva a grafika!
Amúgy dobd rá a magyarítást a játékra!
Amúgy dobd rá a magyarítást a játékra!
Bocs majd legközelebb oda írok. Ezeket nézd meg, ez MX400-al készült, tök messzirõl is vörös a testhõ, az elõzõn meg épphogy csak zöld.

Na mondom elõszedem a régi Splintert és játszogatok egy kicsit, meg felteszem a kiegészítõt. Sajnos a hõkép elég szar a videókártyámmal (FX 5600), még annak idején geForce 2 MX-el is szebb volt 😞 Csak nagyon közelrõl látszik igazán a meleg szín. Esetleg van valakinek FX 5600-osa?

Hehe, késik a játék...
...de csak PS2-õn, és GameCube-on!!!
Remélem ezt nem fogja "megenni" az Xbox, mint a Deus Ex 2-t...
...de csak PS2-õn, és GameCube-on!!!
Remélem ezt nem fogja "megenni" az Xbox, mint a Deus Ex 2-t...
Új multi videó a játékról. Én spec most töltöm, 110 mega, de ez mind a multijátékról szól. Állítólag érdemes leszedni...
INNEN
INNEN
ehhh, ugy látom ez az arc 2-vel alattam ARGUS szemekkel figyel 😊) (hu de gyenge, már szégyellem is magam)
GenGamers-en!!!
Van valami különbség az eredetihez képest a pályákon kívül?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"