4097
-
Corey #934 jah vki johet Corey-ba, pass: schun -
#933 Egy slot szabad, vki jöhet! -
#932 Ehh akkor nem bír csatlakozni az ubihoz amikor kéne... -
antijedi #931 hmm hmmm... :P -
antijedi #930 nah nem jon megvalaki?? meg van 2 hely ygertek mán :P -
antijedi #929 nah ygere erről csak nem maradsz le :) -
antijedi #928 amugy a tévhitel ellentétben szerintem nem 2v2 a max csak a demo van lekorlátozva ennyire... -
antijedi #927 nah megy, gyertek :) -
antijedi #926 nah ako inditok egyet énis, aki akar jöjjön :) 8asba lesz antijedi vagy hasonlo neven :) pass szokasos -
antijedi #925 amugy idegesito ez az asztalra kidobálás meg hogy nem enged neha connectolni ubihoz..., emg hasonlok, jo lenne ha ubi inkább a netkodra forditaná a figyelmet nem pedig a tetves védelmeikre... :P -
antijedi #924 nah tele... -
#923 Bazzz mindig lekésem :( -
Corey #922 jah telleg, legközelebb ara is ráfigyelek hogy meikben nyomassam.. nah most 8asban vok -
#921 Nah. A Spy "enyhen" erosebb ,mint a Merc. nemtom ki járta be a pályát ,de a mercek az 10"-át látják be pályának:D -
#920 hahó! 8-as game, Corey's server, passs schun -
antijedi #919 jah melyikben? figy minden magyar a 8asban inditson ezentul ok? :) -
Corey #918 elvileg 8 -
#917 melyikben? demo1,2,3,4,5....? -
#916 Ide gyertek, még van két hely! -
Corey #915 aki akar jöjjön, egyedül uncsizok:P -
#914 Huh na kiprobaltam,igaz rovid ideig,szerintem kegyetlen jo,ezzel biztos sokaig fogunk meg jaccani! -
#913 Én amíg játszottam, egyetlenegyszer sem néztem fel. Pedig egy profi simán kihasználhatta volna a pályának az ilyen jellegű adottságait.
Sztem nem biztos, hogy ha vki már nagyon jó lesz, a Spy lesz az egyértelműen gyengébb oldal. Elvileg CS-ben is gyengébb a terror, versenyeken meg már szinte nincs aki veszít T-ként. Csak meg kell tanulni. -
Torry #912 Gef 2 akkor nem megy ugye? -
#911 feltelepitettem a game-t daemon tools-rol mutolva de amikor a jo crackfixet is feltettem és elinditomm a játékot azt irja hogy kapcsoljam ki a cd-dvd emulálo szoftvert. Lehet hogy csak cd-röl müködik?? -
Corey #910 én is nyomok egy szervert egy kis ideig, Corey's Game, pass: schun -
#909 Demo-val toljátok akkor? Akkor meg nem tudom miért nem láttam a host-ot...
Mindegy, kipróbáltam egy másik serveren! Merc voltam egyedül, és elpicsáztam 2 kémet, szerintem enyhén erősebb a merc oldal. A mozgásérzékelő-mód nagyon über náluk. Az elektromágneses érzékelés nem egészen tudom mire jó. Az elektronikus cuccokat lehet vele látni, de az embereket nem. A kémek meg alig dobálnak le ilyen szarokat a falra, szóval nem sok értelmét látom. De a zseblámpájuk is király :D -
#908 Na jot jatszottatok? :) -
#907 Megyek is vissza! -
#906 Tehát. A GAME8ban:CARAJOESP
Jelszó:schun
-
#905 Bazmeg lenyelte az üzimet!
Szal: a játék kibebaszott jó
a hangulat, a játékmenet nagggyon ott van a topon
a pálya zseniális
kicsit javíthatnának a balance-on de én merc voltam szal ilyenkor nem gáz ha azzal nehéz :)
egér: kicsit lejjebb venném a sensit ha tehetném, mert ez nekem nagy
acc: nem volt vele gondom, elsőre ment minden
kidobálás: nem volt gondom
Überfasza. -
Corey #904 de épp ezaz hogy a DEMOval nyomjuk mert full NEM megy, le CDkulcsozták... -
#903 De a demoval toljuk. :) -
#902 Ja hoppá, én vagyok a hülye. Ti nem is a demo-val toljátok, hanem a full-al... Akkor azért nem látom. Pedig az előbb megtaláltam a Carajoesp hostot, csak tele volt... -
Corey #901 egy kérdés.. hogy lehet spy-jal zsoldost grabbelni? tehát hátulról elkapni... -
#900 Nem találoom :( -
#899 Game 8-ban van. -
#898 tehát a spy is tud olni! -
#897 Nahh, kipróbáltuk multiban.
Számomra elég felejtős...
Single-ben viszont továbbra is KIRÁLY! -
#896 vuk spyként a hátam mögé kerult elkapta anyakamat és eltörte miután végigvonszolt a pályán... -
#895 Hol van?