Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Egyébként 3 orosz helyszín, és az alapjáték sztorija után játszódik...
insp
Most már aztán tényleg jóiccakát!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
Hopp, 3 pálya sem rossz. Elindult...

hykao
Az NFOrce fórumába kicsit beleolvastam.
Ez a Mission Pack az amire gondoltam: a 3 bónusz pálya...
hykao
Jó éjt, neked is!
insp
Mentem aludni, dolgozni is kell holnap. 😉
Jó éjszakát!

hykao
...de, plusz 99 990,-ért
insp
Éjjellátó nincs hozzá?

hykao
Hát igen, már hallottunk volna róla!
hykao
9990,-
Kapsz hozzá egy Splinter Cell táskaszerûséget is.
insp
Remélem jó sok új küldetés 😊 -bár erre elég halovány az esély...

insp
Mennyi most az a boltban?

hykao
Még várjuk meg, hogy mi is ez valójában...
Ha a CE lesz, akkor aki szerette a Splinti-t, érdekes lehet a 3 pálya is, ameddig nincs Pandora T.

(Pár képet, meg infót benyomtam a Splinter Cell topicba anno a CE-rõl9
hykao
Mondjuk érdekes, mert beraktam a bónusz cd-t, és megnéztem a méretét: 700 mega alatt van,
viszont az NFOrce-on lévõ stuff 55x15mega...
...esetleg a méretkülönbség lehet az image formátum miatt is

Majd kiderül mi is ez valójában...
insp
Szerinted érdemes foglalkozni vele?

hykao
+XIII és PoP tréler, valamint valami olaszos hangzású névvel büszkélkedõ úriember által készített Splinti video betét
hykao
Collectors Edition:
- alapjáték
- 1.3-as patch
- 3 új pálya (lásd: Splinter Cell topic)
insp
Vagyis?

hykao
Hmmm...mission pack???
Ez szerintem inkább a CE bónusz cd-je lesz...
insp
Kijött vazze.

hykao
Nem tudok róla.
Herold
Van valami infó arról, hogy hány küldetést tartalmaz majd?

hykao
Hmm, új képek (nem a legjobb minõségûek), amibõl még valószínûbb, hogy a fegyver a kézben már full FPS nézetû lesz: GAMESTAR
grebber
Én is megnéztem a videot!!!A mozgás eléggé überkirályra megcsinálták!!!

Next PC upgrade: 2022

0ppika
Zsír nagyon!

http://epica.nl

Jaja remélem így is lesz!
Ha a HL2-vel, meg a többivel 1ütt jön ki, akkor nem fogja érdekelni az embereket.

Megnéztem a videót...lekommentálnám : OOOOBAZEGH !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nemis a graffal volt probléma... 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

grebber
Szerintem nem nagyon változtattak a grafikán de jo lesz az biztos!!!!!! _______S.T.A.L.K.E.R______

hykao
Hát emberek, nem tartom kizártnak, hogy a DOOM3-ak, STALKER-ek, meg Half Life 2-k mellett Sam Fisher barátunk szép csendben az élre lopózzon a sötétben...
...már csak azért se, mert ez már márciusban kijön, akkor pedig még a többieknek se híre se hamva...
(tudom, tudom nehezen lehet összehasonlítani õket, de amíg várjuk az ászokat, lehet, hogy beüt a royalflös...)
Kandurex
Hangulatos a videó, sõt, nagyon ütõs 😊 Fog tetszeni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az új videót INNEN leszedhetitek!
Eszméletlen jó a videó, és sztem a játék is az lesz 😊.

hykao
Új, 60 megás trailer, mindjárt leszedem, és ha van valami új infó benne, írok róla.
hykao
inó=infó
hykao
Érdekes inó magyarul az új AI tervekrõl a HC Gamer-en.
Hát, nem pont erre gondoltam..... bár nekem már az egy kihívás volt (amit jónak is találtam a simában) hogy nem kell feltétlenül megölni az embereket.. szerintem, ha én csinálnám, beleirnám hogy itt ha leütök vkit berakhassam a szekrénybe... vagy egy fiókba

hykao
Lehet. A lentebbi vonatos képek alapján mehetünk majd alul, a kocsikon keresztül, a tetõn, és a szegélyen függeszkedve...
Átírják az egész AI-t vagy csak módositják ? Engem a pályák érdekelnek, birnám ha a pályák végigvitelére lennének alternativ megoldási módok is, nem csak egy útvonal 😞(

hykao
Kiváncsi leszek az új AI-ra!
Bõvebb infó: MegaGames
igen... a multi érdekes lesz, mert az AI néha csomó nyilvánvaló dolgot ne vett észre (pl ott állok az árnyékban és a éjjellátom világit mint atom...stb.) De a Multi része tényleg a hangtalanságról és lopakodásról fog szólni 😛P

hykao
Há ja.
Azt már most kijelentem, hogy ha olyan könnyen magyarítható, mint a Splinti, akkor nekiesek a "megjelenést" követõen...
Már nagyon várom!
De leginkább a multira leszek kíváncsi.

hykao
március
grebber
Mikor jön a game???

hykao
Új AI-n munkálkodnak az UBI-s mókusok.
A Pandora-ban már benne lesz.

Egyre inkább úgy tûnik, ez egy kerek 2. rész lesz, nem pedig egyfajta kiegészítõ.
viszont a bouncera 500 ér felteszik 😊

hykao
Breki:
A sima Splinti topicban épp most tárgyaltuk ki ezt az üres cd-s ügyet, néha oda is nézzetek be.

Oppika:
Valóban le lehet tölteni a Splintit, pl a gamespot-ról is, de korántsem ingyen: 49.9$-ért!!!

Splinti ügyben inkább a Splinter Cell topicba írjatok, még új képekkel is kedveskedtem a 3 új pályáról...
Amse
Az a Sima Splinter Cell reklámfogása.Csak a Traininget és két missziót foglal magába.

Amse
Nagyon cool!😊

Breki33
itt valami csaj van a videoban