Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
nekem sem, a torrentes link érdekel???
zaki
egyelõre nem indult el a letöltés

hykao
nm
zaki
köszi

hykao
Próbáld meg ezt: KATT IDE
zaki
hát a bittorent-et én nem csípom, inkább várok akkor egy kicsit, estére úgyis fent lesz mindenhol

hykao
Ehh, még én is kutakodok, mert úgy tûnik elbaszták a linket a honlapon.
Eddig csak egy torrenteset találtam.
zaki
linket tudsz adni? 😊

zaki
végre

hykao
Kijött az egyjátékos demó bazzeg, 123MB, és a kedvenc pályámat tartalmazza: Párizs-Nizza vasútvonalon haladó TGV
hykao
Tegnap rendeztek egy összecsapást két nagy amerikai város között (sajna asszem Xboxon)
Breki33
ja láttam a hiradóban
Adam II
Nem tegnap mutatták egy mitom milyen fesztiválon?
Már nagyon várom ,hogy pukkantgassak az fn öthetessel
meg hogy lopakodjak

hykao
Kiküldtünk pár SHADOWNET egységet, akik az ARGUS zsoldosok minden erõfeszítése ellenére megszerezték a kívánt információkat...
zaki
majd a 7en

tigeroo
sajna nincs😞
grebber
Van már demó???

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
én is 😄

sazl : c

Dikkma
Sokaknak volt, ez pont elég.
Breki33
a cikk mi alapján íródódott?

tudom a játék
de van játszható elõzetesetek?
Dikkma
hykaoval elkészültünk nagyszabású Splinter Cell: Pandora Tomorrow cikkünk singleplayer részével. Az altopicban megtalálja mindenki.
Hétvégén reményeink szerint jön a multi cikk, addigra talán a demó is a kezünkben lesz.
Breki33
és?
kommentáltam
grrrrrrr

zaki

Breki33
A héten jön két demó (SP, MP - de király!), v. jövõ héten jön a full

március 26.

Charm of War Oxygen
Far Cry Ubisoft
Splinter Cell Pandora Tomorrow Ubisoft
Dead Man's Hand Atari
Colin McRae Rally 4 Codemasters
Cold War Conflicts GMX Media

hykao
Hmmm, megmondom õszintén, egy dolog nem tetszik: az egyjátékos mód képernyõjén a különbözõ jelzések: egészség-szint, láthatóság kijelzõ, aktuális fegyver stb.
Ez valahogy rikítóbb lett, mintha többet takarna a képernyõbõl, és valahogy olyan gagyibb látványra, mint az elõdben volt...(rohadt konzolok...)
Egy reménység maradt ezügyben -> talán nagyobb felbontásokban kisebbek lesznek az ikonok...talán...
semo1
Jönne MÁR

Még nem tetted meg vazze ? Eddig hol volt neked ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zaki
be is teszem a kedvenceim közé a topicot

zaki
jeee, már alig várom

hykao
Demó, még ezen a héten!!! Single, és Multiplayer is!!!
rezsofiz
forrás:gameronline

"Elkészült a Pandora Tomorrow
2004. Március 08. | Napi hírcsokor - Grusi

Sam Fisher rajongóinak, valamint a lopakodás és rejtõzködés mestereinek minden bizonnyal szép nap ez a mai, hiszen végre elkészült a Splinter Cell: Pandora Tomorrow, s március 25-ik napjától a boltok polcairól köszön majd vissza a vásárlókra. A játékkal kapcsolatos információkért érdemes ellátogatni a hivatalos honlapra, mely - a produktumhoz hasonlóan - igencsak attraktív darab!"

zaki
jaja

hykao
Arany
zaki
Pandora Tomorrow Demo hamarosan
PC - 2004-03-05 09:26:00
Ha minden igaz még megjelenése elõtt ismerkedhetünk Sam Fisher bácsi legújabb kalandjaival, ugyanis az Ubisoft a Pandora Tomorrow boltokba kerülése elõtt szándákozik publikálni a játék demonstrációját, melynek pontos paraméterei egyelõre ismeretlenek. Az összes platformra érkezõ produktum egyébként már a hónap végén a boltok polcain fog díszelegni, így az uraknak sietüniük kell, ha még idõben szélnek szeretnék ereszteni a demót.

Info: 576 Online

hykao
két új videó jött ki, a multiplayer rész bemutatására (érdekes, az már egyszer biztos)
hykao
Ahogy nézem a mi idõzónánk szerint este 6-kor kezdõdik a kérdezz-felelek.
hykao
Holnap - március 4-én csütörtökön - a játék producere irc chat-en élõben válaszol minden kérdésre!!!
Akit érdekel kukkolja meg: link
hykao
Ha tartják magukat az eredeti elképzelésekhez - és egyelõre nagyon úgy tûnik - akkor kb. két héten belül ki kell jönnie.
grebber
Ja tényleg jöhetne már!

Next PC upgrade: 2022

hykao
Jöjjön má' a demó kifele, minél elõbb!
Dikkma
Én is szétnéztem, de én tök véletlenül 😊
Ténleg nagyon szupi az új oldal.

hykao
Kicsit szétnéztem az új hivatalos oldalon.
Dícséretes! Bõvelkedik az információkban.
A multiról is elég sokminden kiderül.
Írnak az összes helyszínrõl (még webcam is van), szereplõrõl, a sztoriról.
Pár nap múlva elérhetõ lesz egy online tréning is az oldalon.
hykao
ja, hogy arra gondolsz.
ha lassan mentél utána, nem fordult meg a tag, és akkor elég volt egy ütés is.
vagy elõbb kábítólövedék (amitõl amolyan mortal kombatos kivégzés elõtti hullahopp karikázós mozdulatokat ír le a tag...LOL), majd egy állas...
semo1
Amikor lopakodtál valakihez az megfordult te + megprobáltad könyökkel álba verni.Ez 10-böl neked hányszor sikerült?Amire SAM felált a másik már lõtt is.

hykao
"ugyan olyan lassan üt mint az alap GAME-ban"

ezt, hogy érted?
semo1
Megnéztem.KIRÁLY (nekem úgy tünt,hogy ugyan olyan lassan üt mint az alap GAME-ban.)

hykao
Ja, és mostmár szinte 100%-ra vehetõ, hogy márciusban újfent lopakodhatunk...
hykao
Megújult a hivatalos honlap. Új képek, háttérképek, videók. A történetrõl is olvashatunk.
rezsofiz
bizony.