4097
-
#975 Hehe. Szakértők.
Aliens. "vasquez éppen szereli az ajtót"
"-Vasquez kész van?
Ott vagyok!" -
antijedi #974 az is egy verzio, emg a deskredobálás is, ezé modnom hogy teljesen random... -
antijedi #973 szeritnem full random csinálja már ez a szaros ubi..., nem hiszem el hogy már semmit nem lehet normálisan megcsinálni... :( -
#972 Nekem meg NEM IS CSATLAKOZIK. Már vagy 10x próbáltam. -
antijedi #971 eddig nekemse de msot elkezdte... -
Corey #970 hm nekem eccerse volt ilyen.. -
antijedi #969 najo en msot eg ykcisit feladtam, eléggé felidegelt ez a szar... :( -
antijedi #968 nadejo 3szor dobot le azzal hogy a server már nem megy amikor még simán ment..., faszkivan hogy bugos az egész de ők csak a védelemre verik a nyálukat... :((( -
#967 -
Corey #966 mindenképp szorítok rá időt;) -
#965 Aha.
Hát akkor nem unatkozol:D -
Corey #964 oke, felőlem mehet, csaktod van itt nekem még FC single+multi, BFVietnam, eza Pandora T. single, UT2004, Raven Shield, stbstb..:P -
antijedi #963 épp ez a lényeg hogy ubi-t ki kell iktatni.., azt direktipvel csatizni, szerintem nicns kizárva hogy eztis meg lehetne buherálni mint rvs-t... -
Gear #962 ATi 9800. 1ébként elindult és frankón megy is . -
#961 Én is kösz a játékot,jo volt, majd ha holnap itt lesztek folytathatjuk, de akkor lehet picit tovabb is, mert tobb idom lesz. -
#960 vukodlav(hun) szerver, jelszó:schun -
Corey #959 itt nem lehet tört szervert létrehozni majd sztem, mivel csak a game-ben lehet szobát csinálni, amikor már ubi.com-on fentvagy.. nemtom, sztem nemsok esély lesz rá.. -
antijedi #957 lifeéknak még nem sikerült valamit szakérteniük a full-al? -
antijedi #956 game kozben kiirta hogy connection lost with ubi vagy mi... :( -
antijedi #955 kurva ubi szetkapcsolt, eheh -
#954 Tetves geciláda UBI, pontosan 45 perce próbálok belépni és nem enged! -
HoTDoG #953 Szar az UBI...:/ -
#952 Hmmm, ez érdekes, mondom nekem kérte, és installált is róla!!! Milyen vidkártyád van? -
Gear #951 setuphoz nem kellett. -
#950 DIKKI, akivel beszéltél, mit mondott, szinkron is lesz??? -
#949 Egy-két hét alatt kb. meglenne, de nem szeretek fölöslegesen (és párhuzamosan) dolgozni, azért lenne ezer dolog amivel foglalkoznom kéne már.
Remélem jó lesz a fordítás, mert találkoztam már egy-két műfajidegen játékfordítással (barátok közt jellegű szinkronfordításokról nem is beszélve...), ha elkúrják mérges leszek...lehet alkalmazniuk kéne szakértőket, mint a filmes fordításoknál... -
antijedi #948 na még van egy hely, ygertek! :) -
Corey #947 ez csak 1 pálya volt:P -
HoTDoG #946 Énis köszönöm a játékot.
Sanyii volt a nevem. Sajna az ubi-n már nem maradt HoTDoG semmilyen formában :/.
Egyébként isteni játék, bár ha jobb lenne az egér, meg kicsit több, és biztonságosabb búvohely lenne, még jobb lenne. -
#945 Beszéltem meg olyannal aki automexnél dolgozik, és ő is mondta.
De hát ők sokára hozzák ki, te meg MAX 1-2 hét még ráérősen is, inkább kevesebb, nem? -
Corey #944 ahh thx a gamet skacok, jók voltatok.. 1 kérdés, hogy lehet grabbelni spy-jal? -
#943 Corey meg sanyi, a végén azért nem írtam semmit, mert nem tudtam :) hiába ütöttem bármelyik entert, nem írt semmit.
Amúgy meg vadállat volt :) -
#942 Mennék ha tudnék loginolni :) -
#941 Hmmm, ha kijön magyarul, akkor én azonnal leállok!
(remélem ez nem az az automexes hölgy volt, aki nekem meg azt mondta, hogy a XIII szinkronosan fog kijönni...) -
#940 A 4.cd az a 4. cd! miért nálad nem kérte??? (nálam kérte a vége felé, és rakott is róla fel vmit) -
antijedi #939 egyenlőre igen :( azért bizzunk benne hogy sikerül megodlani full-t is :) -
#938 tehát akkor most a fullal nem lehet multizni? csak a demóval? -
antijedi #937 itt meg van 2hely megint :) -
Gear #936 Hi all. Miarossebfene a 4.cd???? -
#935 8-as demóban. Na már!