Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a kártyákról meg csak annyit örüljünk hogy van vetélytárs ez nekünk vásárlóknak kedvez, ne veszekedjünk már ilyeneken
Breki33
a teljes magyarítása mikorra várható?
nem sürgetésképpen csak úgy kérdem P

rezsofiz
Kiraly szedem lefele!!

sazl : c

Vukodlav
Kint a multi demo! Alig megy a splinter oldal és a 3dgamer is, nagyon szar sebességgel döcög, de legalább jön!

HIP-HOP jön Vuk

rezsofiz
" "---->

sazl : c

RelakSfromhome
HTX!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ubi
rossz crack miatt, ezért van deviance crackfix
CarajoEsp
Nem.
#774,778:d

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

RelakSfromhome
Ezt ugye nem nekem mondtad?!?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Akkó megnyugodtam.

steam, origin: ACE_hun

CarajoEsp
Túl nagy kérés lenne egy Spoiler felirat?????

RelakSfromhome
MSN-rõl:
"Dericsd ki miért kapot NUKE-t a Spliter cell"

Tudtok errõl valamit?

hykao
Csak magamat tudom idézni: "Hát a homoszexuálisok legnagyobb bánatára, én egy olyan buzi vagyok, aki leszbikus!!!"
hykao
Nem ott kell variálni, menj az erkély leszakadt részéhez (ahol lent a tûz ég), és mássz fel a csövön.
IMYke2.0.0.0
És nehogy azzal gyere, hogy NVidia éppen ezért jó...
ATI egy csomaggal elintéz több dolgot, míg az NVidia használók törhetik a fejüket, vajon mik a hibák az új driver után...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úristen! Nem akarok flémelni, de csak szerinted... Ati ahvonta ad ki egyet (ezért van pl. most 4.3 ---> 2004. 3. hónap), NVidia van, hogy 2 hetente... szerinted miért?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dikki*yysw
Csak driverekben nem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

1. pályán tartok, az erkélynél. A fõmuki akkor lõ le valakit, dumál aztán elmegy. A katonát nem lõhetem le, a szobába nem tudok bemenni, és semmi más út nincs. Fütyülésre sem jön ki, csak bent mászkál.
Egyébként az ajtó szinte teljesen nyitva van, már üveg sincs benne, mégsem lehet bemenni vagy kinyitni.
Várom az 5leteket 😊. Köszi

ubi
2 exe-t kell felülírni, nincs benne egyértelmûen a deviance.nfo-ban, a shadowstrike_static_retail.exe-t az online/system-be, a splintercell2.exe-t az offline/system-be és a 3.cd-nek meghajtóban kell lennie
IMYke2.0.0.0
Lehet úgyis drivert telepíteni, hogy leveszed a korábbit, restart után pedig teszed az újat, vagy azonnal teszed fel az újat.
Egyik sem teszi instabillá a rendszert.
S néhány éve valóban rosszak voltak az ATI driverei, de tessék már felnõni és észrevenni: manapság az NVidia fut az ATI után ---> teljesítményben, minõségben és szolgáltatásokban is.

épp ezaz hogy nálam csak korábbival indul el, látom figyelsz 😄 de ki tudja lehet ha énis most újra felrakom a 4.3-at, nálam is jó lesz

CarajoEsp
ne is foglalkozz vele😄 Amúgy ,amint kijön a demó, szedem és szép csendben kitekerem a nyakatokat ,valami kis sarokból😄

Hááátt...az agyam elhajintom.A demó faszán futott médiumban ezen a szarkupacon(gef4mx440) a full meg kiakad állandóan.Na elb@sztam 4cd-t.😞

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Azt mondtam! _ha_ buzi vagy. Ezek szerint magadra vetted...

IMYke2.0.0.0
Szerintem gondolkodj el egy kicsit... ha van mivel.
Itt vannak szép számmal ATI kártyát használók és érdekes, csak te rinyálsz itt... #705-ben is jeleztem:
A Játék korábbi driverekkel is elindul!
Annyira nem intelligens, hogy azt mondja, na, nem indulok el ACE gépén, de mindenki másén pedig igen!

4.2-re ráraktad 4.3-at, vagy elõtte leszedted 4.2-t?

Intelligenicia...
Amúgy nemtom akkor minek kérdezõsködhz ha nálad úgy van próbáld ki mindet azt amelyik jó lesz azt hagyd fenn, mer nekem is megy 4.2, meg 4.3-mal is...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

5.Remélem sikerül 😄

IMYke2.0.0.0
1. Pandora T. telepít (full)
2. 3.CD-n lévõ cracket felejtsd el!
3. Letöltöd a Deviance-féle crackfixet és felteszed
4. Örülsz

Hogy kerekkeljem meg?
Ami a 3.cd-n van crack azt felnyomjam rá?

hykao
1. nem anyáztam (még akkor...)
2. nem "ajángattam"
3. anyád a buzi (most anyáztam te szar)
EndreMan
igen,koszonom en is

ubi
atw nem engedi, szépen jobb-click és menni fog
PTW
ok koszi most muxik.. 3 perce ha siman nyomtam ra se jott be az oldal..
koszi

Na álljunk meg egy szóra, én a 4.3-at felraktam zsírújan, amikor beraktam a gépbe 1 héttel ezelõtt a vidkártyát. Most 1 hét után próbálom elindítani a topic_game-t, és nem megy. Namost 4.3-at leszedem, 4.2 fel, és jó. Az hogy nálad mi van engem kurvára nem tud meghatni, nálam ez a helyzet és kész, nem DirectX és nem más. 4.2-es driver megoldotta, ennyi. Nemtom mi a pöcsnek kell itt anyázni, meg beajángatni, hogy leszopjalak, ha buzi vagy menjé' gay fórumba.

Bazz megkrekkeltem ezzel is elinditom single és visszdob asztalra azzal az üzivel mint amikor nem kerekkeltem meg 😞

ubi
ne Save target as-t nyomjal
EndreMan
Nekem is ez a gondom,de a link nem mûködik....

PTW
nem mukodik a link

IMYke2.0.0.0
#750-en megadott Crackfix!!!!!!!!

PTW
hi tud esetleg valaki segiteni?
most installaltam fel.. elinditom
menu.. ranyomok a single playerre es "general protection fault...: hibauzenettel kilep...

ubi
Részemrõl bejefeztem, tudom hogy az én hibám de nem szeretem ha mutogatnak.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Breki33
A crack-et honnan tom leszedni mert itt már nincs : http://imremagdi.freeweb.hu/dev-sptf.part1.exe 😞

Nem vagyok cracker, csak a hálózati részével tudok buherálni Petko barátommal, de a kodokban nem tudunk mélyen beleturkálni mint egy cracker.
Breki33
egyetértek

amúgymeg tökmindegy milyen kártya csak menjen
schoma
Új rész.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

insp
"profi crackerre"

Life, ne legyél ennyire szerény!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"