4097
-
#1576 Srácok, érdemes leszedni a gémet?
Csak egy küldetéslemez lett, vagy esetleg érdemi változások, jó ötletek is kerültek bele? -
#1575 Az milyen komoly, hogy a jeruzsálemi pályán a két ortodox pajeszos zsidó valamilyen héber dialektusban sugdolózik.
Az ilyen kis többletek nagyon sokat dobnak a játék hangulatán. -
#1574 SPOILER!
Ottvagy, hogy:
Fisher - Milyen az angoltudásod?
Technikus - Szuper.
Fisher - Hát ez szuper, na akkor hozd fel a tengeralattjárót!
Technikus - Miért?
Fisher - Mert az agyonvert emberek látványa mindig elszomorít...
Technikus - ahh, jó, jó, azonnal...
LOL -
#1573 De egyszer mar elindult a jatek kiszabadultam valami bilioncsbol. -
#1572 LLLOOOLLL: #1560 -
Atiii #1571 megvan..oda kell vinnni a géphez... -
#1570 Te HÜLYE nézd már meg a readme-t hogy mi a minimum requirements!
Te ZSÍRLÁMA! -
Atiii #1569 itt vagyok a gépházba és a nigger fickot szoritom hogy mondjon infot...erre azt kéri hogy engedjem el és ne öljem meg...ésha leütöm akkor mission is over -
#1568 De geforce4-mx 460-am van. -
#1567 sehogy -
#1566 donguba be lehet fejezni, senki sem kíváncsi rátok itt, nem tudom nem tűnt volna fel. nekem sem megy a far cry, mégsem sír a szám, és nem anyázok miatta, játszál mással és jó lenne, ha elgondolkoznál egy kicsit magadon -
Atiii #1565 melyik gombal lehet elengedni akit fogok?? tod amikor a nyakánál fogva lehet leütni..hogy lehet elengedni? -
#1564 Milyen kártyád is van??? Nehogy aztán kiderüljön, hogy MX... -
#1563 Na mégegyszer utoljára:
Uninstalláld le. Töröld ki a maradék mappákat stb., majd regcleanerrel is törölj.
Ezután indítsd újra a gépet, majd install. Utána rakd fel jól a crackfixet. (mindkét fájl eredetijét keresd meg, és írd felül).
Ezután rakd rá a nocd-t.
(bár sztem nálad inkább egy új directx install, meg drivercsere kéne...) -
#1562 Hat beszarok leszedtem felraktam ujra 4-es cd-t nem kerte telepitesnel...megkrekkeltem elinditom profilt beirom kivalasztom tolt es kilep a windowsba. -
Grusi #1561 Maris kivegeztetek? Joeg, en meg csak izraelben bohockodom ;] -
#1560 "...ha előrelátó csecsemő lettél volna, felkötöd magad a köldökzsinórodra..." - sziámi -
#1559 Kinyirom magam -
#1558 Mármint a multiban? -
#1557 Mert csak akkor telepítetted fel jól! Viszont akkor meg a crackelést basztad el... -
#1556 De megkrekkeltem.Hat azert olvasas alapjan meg csak megtom csinalni meg ha ki se nezitek belolem.Es 3 telepitesbol miert csak egyszer kerte a 4-es cd-t????? -
#1555 Akkor talán veled van baj Guba nem? Szvsz nem crackelted fel normálisan. -
#1554 Nna én is kivégeztem. Szerintem is elég rövid, de az első résztől jobb :) -
#1553 Nem tudok mert a splinter egy is istenkiraly volt es jaccani akarok ezzelis.Meg erdekes hogy mindenm megy a gepemen csak ez nem. -
#1552 -
#1551 Ez van. Egy évben egy lopott játék nem megy el a gépeden, szerintem ez tök jó arány. Ha mindent meg kéne venned, akkor évi 1 játékod se lenne.
Ez most nem megy, nem fizettél érte így kár sem ért, a holnap megjelenő játékokat majd lelophatod és mennek, lépj már túl a dolgon. -
#1550 Haha.Amikor el is indult akkor az elso palya toltese kozben kileppett a gamebol. -
#1549 Format C:
-
#1548 Egezsegedre. -
#1547 Olyan jól elszórakozom :) -
#1546 -
#1545 -
#1544 Ember kapjal mar a fejedhez.Mit kepzelsz???Az lehet hogy sokat kerdeztem de te egy ertetlen ember vagy.MERT NEM ERTED MEG HOGY SEHOGY SE MEGY EZ A JATEK..PEDIG UGY CSINALTAM AHOGY IRTAD. -
#1543 Nincs képlopó gomb. Ennyi. -
#1542 Menjen el a p***ába az ilyen ember, baszeg. -
#1541 Hm.
Végigjátszottam.
Kicsit rövid volt.
De a hangulata az valami iszonyat jó.. -
#1540 Aha. Hát akkor nem tudom. Én is levettem a házam falát,ez is segített. De ha te is levetted,akkor végképp nemtudom. -
bazsi123 #1539 de nekem zalmann passzív hűtésem van, abban nincs venti, csak 2 db tenyérnyi hűtőborda + egy réz hővezető cső, az egész vga van vagy fél kilo. nyitott a házam, van tehát légáramlás is.
nekem is csak az ubis játékokkal van gond. de amíg a pandora fel nem ment, a far cry rendesen zakatolt, most az is fagy. -
#1538 Nekem pont ez volt a bajom,aztan kicsereltek a cooleremet,felraktam az 56.64-et,és utana ment. A hűtés miatt csinálja. Érdekes nekem ezt a képszétesést minden uj UBI jatekoknal eljatszotta,de mashol sehol:) -
#1537 Cvd: köszi a segítséget. Már végesztem is a játékkal.