Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Ugyan az mint az elozo. Kb 1perc mulva indul

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

nem kell ts mert van beépitet hangcom...
amugy én megcisnáltam tutorialt d emitn halottnak a csok... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Aha,koszi megprobalom megegyszer...

sazl : c

dikki*yysw
Újabb játék vonult be a multi játékok halhatatlanainak sorába.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lacc
Naa valaki egy servert!
CarajoEsp
Csimnálom

schoma
Felmentem UBIra. (Van accom a Raven Shield révén).
És úgy.

Amúgy tényleg addig nehéz, ameddig csak kavarsz a pályán.
Tutorialt nezte valaki?

Amúgy ehhez a játékhoz szerintem alap a TeamSpeak.
Mindkét félnek, de fõleg a spynak.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

game közben...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

spyok nem tudnak se utni se semit...

rezsofiz
Probaltam jatek kozben,ugy valami nyomott errort irt ki.esetleg ubi.com on csinaljam vagy ti game kozben csinaltatok accountot?

meg szvsz életet feljebb kéne tenni hogy ne legyen egybol vega ha spyokat lemeszaroljak 😊

zoli80
a spyok mért nem törték ki a nyakamat amikor megbénultam,az nagyon jo😊

nah ako nem hostol valaki mégegy hun servert?

Lacc
Na valaki csináljon már servert én is ki szeretném próbálni 😊
egyszerü a trükk: krealj acountot...

dikki*yysw
OMFG ez a játék egyszerûen KURVA JÓ!

oylat énis hallotam egyszer..., nem tom mitl nálam nicns is mic bedugva... 😊

schoma
Igazad van.
Nem volt idõtök elrejtõzni, miután megbénitottatok. 😞

Üzeneteimet láttátok? (3 db volt)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

rezsofiz
Nekem multidemoban ugyanugy accountot ker,ugyanazt csinalja mint teljesben. Ti hogy tudtatok jatszani?

nem szenvedes szvsz csak addig amig az embernek fogalma sincs hogy hogy mit hogy pontosan és nem tudja fejbõl a mapokat 😊

zoli80
az lehet,a spyok tudnak valami communication hacket vagy mit😊

ez igaz..., single rész full jól megy 1600*1400-ben de itt e kellet vennem 1024*768-ra..., bár lehet cska egér miatt oylan az érzés hogy belasul nemtom

CarajoEsp
Jaja. Vannak hibái. De ilyen úgyse volt még. Az tény ,hogy Spyként elég szenvedés😄

Bucser
Hykao!!!! Priviben pls küld el az ICQ számodat ha van olyanod😊 Lenne pár kérdésem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

schoma
Hát nem egy Raven Shield.

De egy hiányzó ûrt tölt be.

Hangok nálam jók. Bár néha olyan volt, mintha ti mikrofonba beszéltetek volna.

zoli80
nálam

zoli80
és belassul nála pedig nem kéne,szebb jatekok jol mennek,nálatok megy jol highon?

schoma
Nekem tetszik.
Van gránát, csapda, akna. Mozgásérzékelõ, elektromagnetikus letapogató.

A spynak viszont megvan az a nagyon nagy elõnye, hogy bárhova fel tud kapaszkodni, el tud rejtõzni az átjárókba, egy dobozba pl.
Szóval szerintem jó. 😊

kicsit? foglamazunk ugy hogy nekik van spynak nincs, amugy szerintem se rossz jol elvan találva csak az a gáz hogy a spy rázoizeje tarthatna picit tobb ideig, legalabb egy par mpvel

zoli80
nem hallom ha a társam mellettem lö,se lépteket se semmit nem hallani csak a saját fegyvered hangját az is szar😞
nálatok is ez van?

schoma
ha átírod az init, akkor sem lesz jobb 😞(
tapasztalat

lehet de atotl meg nem ertelmetlen 😊
amugy eger tenyleg kruvaszar... :/

zoli80
mehet vki,abbahagytam,nem jön be😞

schoma
Hna szóval.
Überfasza a játék.

Kérdések: ti láttátok az üzeneteimet? Mert én a sajátjaimat nem, csak a tieteket.
Nagyon durva, mert a merc-ek átlátnak a vékonyabb falakon. 😊
Meg kicsit jobb a fegyverük is.

Mondjuk szerintem spy oldalról nem is a gyilkolásról kell, hogy szóljon...

nah vege a szervernek ki csinalja kovetkezot? 😊

hat itt sztem egy állandó magyar szerver értelmetlen lenne, ugyis 2vs2-n megy minden..egy mezei ADSL simán elviszi, nálam is tökéletesen ment.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Legalább 1 szerverre fel tudnék menni, de kilép a játék...
Hiába vártam...

Lacc
Teli 😞
dikki*yysw
Eh teli :~

megyek 😊

Serpa
nincs

schoma
én bent vagyok 😊

CarajoEsp
Szerver neve:carajoesp

CarajoEsp
Csinálok egy szervert nézzük meg milyen.
A Game 8-ban van jelszó schun

Lacc
Nagyon loller ez a multi!! 😄D

Csak azt sajnálom, hogy kicsit arcadeos ez a multi rész, más az egész mint a single-ben. Úgyértem a kezelõfelület. Fõleg a mercanarykat dolgohatták volna ki jobban, mert ez az fps nézet ez elég silány grafix szempontjából...

De még csak most fogom kipróbálni élesben, egyébként ezt a kém-merc. dolgot nagyon nagy ötletnek tartom! 😄
zoli80
mi probáltuk vukkal,igaz hogy csak ketten és elég jo volt,az egér télleg szar.

Serpa
van benne tutorial ?

schoma
Hja, mindez a multi demora vonatkozik. 😊

schoma
Játszottam vagy 10 percet, de megfogott.
De kurva lassú az egér, és hiába veszem feljebb, visszalépve a játékba nem változik semmi.

De nagyon ott van...
Mondjuk iszonyat nehéz spy-kén.
Egy olyan pályán játszottam, ahol 3 bombafélét kell hatástalanítani 9 perc alatt.
Hát nem sikerült. Leszedtek mikor szét akartam az egyiket kapni.

De ezt látni kell...

Nha mentem vissza.

amugy adsl-el vajon lehet hostolni? elvégre 4 embert csak elbir azis nem?