Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
engem egyelõre nagyon zavar ez a sok billentyû
hykao
hát antijediék rendesen elpicsáztak...
dikki*yysw
Amúgy magyar nyelven adnak ki egy játékot, kereskedelmi célból. Gondolom amit lehet megcsinálnak.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Fekete nélkül is megértem nem vagyok nyomorék.

IMYke2.0.0.0
Ilyet sose írj --- > abba a grafika és a video textúrák is beletartoznának. (Értsd: textúrák és nemcsak a betöltõképernyõk)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CarajoEsp
Nemár. Akkor megint rendelnem kell. Ebbe nem való a magyar hang.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
FeLIRAT😄 A Szinkronja isten😄

gyertek emg ket hely

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

antijedi a neve, 8as ban pass schun
hykao: ygere akkor msot hátha ksieb pingel jobblesz 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
gunther73, olyan lag volt, hogy 4x rakott át más csapatba...
Lacc
Oke, majd írd be mi a neve.
ok inditok fél perc

õõõ milyen néven? 😊
amugy szerintem nem lagos csak a multi kb 15ször anyi erõforrást eszik mint single...
singlet 1600*1400ban nyomom high -al és meg se reccen itt meg ha azt akarom hogy teljesen folymaatos legyen akkor low és 1024*768..., no comment... 😞

Lacc
Na sikerült csatlakoznom. Valaki plz indítson már hostot! 😊
hykao
Engem nem dobott ki, de olyan lagos volt, hogy valami iszonyat, ott voltam veled egy pályán egy darabig.
hykao
Remélem jó lesz!
egy ideig nekem is ment...
ezé mondom hogy random, kis mákal elkerülhetõ de a jóisten se mongya meg mi az oka... :/

hykao
Ilyen volt a szinkron benne???
dikki*yysw
hykao: full magyart csinálnak!

dikki*yysw
Nekem nem volt semmi gondom az accokkal, sem a desktopra nem dobált ki.

De nem mondom hogy isten vagyok, más dolgokban meg nekem nem szokott mûködni az, ami az emberek 99%-ának igen.

CarajoEsp
Hehe. Szakértõk.
Aliens. "vasquez éppen szereli az ajtót"
"-Vasquez kész van?
Ott vagyok!"

az is egy verzio, emg a deskredobálás is, ezé modnom hogy teljesen random...

szeritnem full random csinálja már ez a szaros ubi..., nem hiszem el hogy már semmit nem lehet normálisan megcsinálni... 😞

Lacc
Nekem meg NEM IS CSATLAKOZIK. Már vagy 10x próbáltam.
eddig nekemse de msot elkezdte...

hm nekem eccerse volt ilyen..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

najo en msot eg ykcisit feladtam, eléggé felidegelt ez a szar... 😞

nadejo 3szor dobot le azzal hogy a server már nem megy amikor még simán ment..., faszkivan hogy bugos az egész de õk csak a védelemre verik a nyálukat... 😞((

rezsofiz

sazl : c

mindenképp szorítok rá idõt😉

rezsofiz
Aha.
Hát akkor nem unatkozol😄

oke, felõlem mehet, csaktod van itt nekem még FC single+multi, BFVietnam, eza Pandora T. single, UT2004, Raven Shield, stbstb..😛

épp ez a lényeg hogy ubi-t ki kell iktatni.., azt direktipvel csatizni, szerintem nicns kizárva hogy eztis meg lehetne buherálni mint rvs-t...

ATi 9800. 1ébként elindult és frankón megy is .

"vessetek a mókusok közé" :)

rezsofiz
Én is kösz a játékot,jo volt, majd ha holnap itt lesztek folytathatjuk, de akkor lehet picit tovabb is, mert tobb idom lesz.

Vukodlav
vukodlav(hun) szerver, jelszó:schun

HIP-HOP jön Vuk

itt nem lehet tört szervert létrehozni majd sztem, mivel csak a game-ben lehet szobát csinálni, amikor már ubi.com-on fentvagy.. nemtom, sztem nemsok esély lesz rá..

lifeéknak még nem sikerült valamit szakérteniük a full-al?

game kozben kiirta hogy connection lost with ubi vagy mi... 😞

kurva ubi szetkapcsolt, eheh

Vukodlav
Tetves geciláda UBI, pontosan 45 perce próbálok belépni és nem enged!

HIP-HOP jön Vuk

Szar az UBI...:/

hykao
Hmmm, ez érdekes, mondom nekem kérte, és installált is róla!!! Milyen vidkártyád van?
setuphoz nem kellett.

"vessetek a mókusok közé" :)

hykao
DIKKI, akivel beszéltél, mit mondott, szinkron is lesz???
hykao
Egy-két hét alatt kb. meglenne, de nem szeretek fölöslegesen (és párhuzamosan) dolgozni, azért lenne ezer dolog amivel foglalkoznom kéne már.
Remélem jó lesz a fordítás, mert találkoztam már egy-két mûfajidegen játékfordítással (barátok közt jellegû szinkronfordításokról nem is beszélve...), ha elkúrják mérges leszek...lehet alkalmazniuk kéne szakértõket, mint a filmes fordításoknál...
na még van egy hely, ygertek! 😊

ez csak 1 pálya volt😛

Énis köszönöm a játékot.
Sanyii volt a nevem. Sajna az ubi-n már nem maradt HoTDoG semmilyen formában :/.
Egyébként isteni játék, bár ha jobb lenne az egér, meg kicsit több, és biztonságosabb búvohely lenne, még jobb lenne.

dikki*yysw
Beszéltem meg olyannal aki automexnél dolgozik, és õ is mondta.

De hát õk sokára hozzák ki, te meg MAX 1-2 hét még ráérõsen is, inkább kevesebb, nem?