Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis több apró jel erre utal...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
amúgy a fullban mintha növelni lehetne a létszámot (vagy nem jól emlékszem?)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
az egérmozgatás még maxon is nagyon lassú.
a zsoldosoknak kétféle nézetük van még a normálon kívül: elektromágneses nézet, ill. mozgásérzékelõs (a minimális mozgás keltette légturbolenciákat is érzékelve fókuszál a célra)
a lopakodóknak pedig az egyjátékosból ismert éjjellátó, és hõképlátó (kissé sötétített változata)
nekem mondjuk nagyon szokatlan volt, fõleg, hogy azt se tudtam melyik billentyû micsoda (totál más a kiosztás, mint az egyjátékosban, ráadásul több gomb van).
bele kell szokni a multihoz képest temérdek billenytûbe.
Sticky Shocker - A kémek egyetlen eszköze ez a nem halálos fegyver, mivel õk nem ölhetnek meg senkit. Elektromos kisüléssel teszi egy idõre ártalmatlánná az eltalált ellenfelet. Ezen kívül a fegyver - másodlagos funkcióként - el van látva egy univerzális kilövõegységgel is, különbözõ - nem halálos - gránátok, és egyéb kém-eszközök (pl.: ragacs-kamera) célbajuttatására.
Kém Lövedék - Kétfunkciós lövedék: ha eltalál egy ellenfelet, akkor egy ideig láthatóvá válik radaron (és a csapattársén) a meglõtt személy. Falba, vagy egyéb tereptárgyba csapódva, a becsapódás körüli zónában megjelenít a radaron minden ott tartózkodó ellenfelet.
Ragacs Kamera - Lásd egyjátékos mód fegyvereinél.
Zavarógránát - Kilõhetõ gránát. A becsapódás környékén lévõ elektromos eszközöket (pl. biztonsági kamerák, mozgásérzékelõk, aknák) bénítja meg - idõlegesen - elektromágneses részecske kibocsátással.
Zajkeltõ - Ez a kiegészítõ szintén kétfunkciós. A kémek ténykedéséhez hasonlatos zajokat bocsát ki, a zsoldosok megtévesztésének céljából. Biztonsági eszközök (különbözõ kamerák, érzékelõk) közelébe csapódva, képes megtéveszteni ezeket is, szintén félrevezetve ezzel a zsoldosokat.
Villanógránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilõhetõ verziója.
Füstgránát - Robbanáskor füstfelhõbe burkolja a környezetet. Elõsegítve a SHADOWNET kémek észrevértlen mozgását, hátráltatva, akadályozva az ARGUS vállalat zsoldosait.
M-160 - Az ARGUS egységek nagy tûzerejû, különleges fegyvere. Három tüzelési módra képes: szimpla, sorozat, és teljesen automata. Kiegészítõ kilövõegysége révén képes - egyebek közt - fény- és repeszgránát kilövésére.
Fénygránát - Erõs fénybe borítja egy másodpercre a becsapódás pár méteres körzetét.
Akna - Ez a halálos eszköz képes megkülönböztetni a lehetséges célpontokat (csak kémek érzékelése esetén lép mûködésbe). Kétféle - lézeres, és mozgás - aktivációs érzékelõje van.
Kémdetektor - Falra tapasztható detektor, mely egy gyenge lézersugár segítségével riasztja a zsoldosokat, amennyiben egy kém kerül a lézersugár vonalába. A sugár által befogott kém helyzete megjelenik a zsoldosok radarkijelzõjén.
Sokkoló - Erõs elektromos kisülést produkálva, pár másodpercre ártalmatlanná tesz bárkit, aki a közelébe kerül.
Repeszgránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilõhetõ verziója.
Foszforgránát - Ha egy kémet eltalál, nehezen lekopó, zöldesen foszforeszkáló anyaggal szennyezi be. Az eltalált személy jól látható nyomokat hagy maga után. Így a zsoldosok könnyen lekövethetik mozgását.
telepít, crackfix, játszik...(multival még nem)
Egyébként a demó magyarítása - elméletileg - rámegy a fullra.
Én is félek egy kissé, mert az elsõ részt ugyan nem magyarul adták ki (bár volt róla szó, hogy átvennék az általam készítettet), de a magyar kézikönyvben azért voltak életveszélyes dolgok: pl: gumilövedékre -> szárnyas rakétapiszoly (v.valami ilyesmi)
Na de azt hiszem komolyabban utánajárok ennek a dolognak, mert a magyar XIII-at is még karácsony elõttre ígérték, és aztán olyan példányok kerültek a polcokra, amin az állt, hogy magyar, de valójában angol nyelvû volt (a dobozokat már legyártották, csak a fordítás nem készült el...), és nem tudom, hogy egyáltalán kijött-e már magyarul.
Na ezen kívül, annó az érdeklõdésemre nekem is azt mondta egy kedves nõi hang az Automexnél, hogy szinkron is lesz a XIII-ban (2x is rákérdeztem), aztán kiderült, hogy csak felirat.
Ezen kívül a szinkron a másik félelmem tárgya: én eddig amilyen szinkronos játékokkal találkoztam (kivéve UT), mindegyiknél számomra ismeretlen (valószínûleg színházi) színészek szinkronizáltak...és hát, hogy is mondjam csak...az egész valahogy olyan hatású volt, mintha prózát szavalnának (kivéve Ganxsta, mert õ meg a szokásos unott vonalat nyomta).
Mi is a multiplayer demoval játszunk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)