4097
-
antijedi #1656 pfff :) -
#1655 CSI2 -
antijedi #1654 hmm, mekkroa pangás van itten, hova tünt mindenki? :) -
#1653 Hő sziasztok!Megoldható vhogy hogy esetleg a cfg file módosításával ,hogy ne követelje az 1.1es pixel shadert?Haver szeretné kipróbállni és gef3 suxor van szal erősen mellőznénk a pixel shadert;)!Előre is thx;) -
antijedi #1652 akkor már icq azt joban csipem, csak msot nincs onlány :) -
HoTDoG #1651 Elolvastam, de sajna kicsit sem értek ehhez :(.
Sztem dobd meg 1 maillel Life-ot. -
antijedi #1650 olvasgasd amit elöbb irtam, hátha te jobban vágod :) -
HoTDoG #1649 Na én is végigvittem.
Jó volt, tetszett. Még bőven tehettek volna bele pályákat, ahol a mozgásokat, meg a fegyvereket jobban kilehet használni. A fegyverarzenál felét nem is volt szükséges használni, és a spárga mozdulat is lemaradt :(.
2 új mozdulatot is beletettek, de a játék folyamán 2-3-szor volt rájuk szükség.
Na de mind1, mostmár jöhet a multi! -
antijedi #1648 hahó nincs itt senki? pufff :P -
antijedi #1647 hát olvasgatva az oldalt meg a forumot ez akár még müködhet is..., hmm :) -
antijedi #1646 nah emberek mit találtam, lehet ez beválna csak már valami hozzáértő kellene :)
ezt a honlapot nézegessétek meg -
antijedi #1645 egy pár link hátha valaki tud valami okosabbat:
http://www.warppipe.com
a cikk ahol ráakadtam erre a progira (google rulz)
nah iyg elsőre enyi, valaki hozzáértő megkuksizhatná :) -
antijedi #1644 nah találtam egy érdekes progit igaz arr anem jo elvielg amit én elgondoltam de hátha kilehet valahogyan herélni hogy jolegyen :)
szal van egy warp pipe nevü progi ami elvielg azt cisnálja hogy ha a game cube-ot hozákapcsolod pchez akkor tudsz a game cub-al neten jáccani mert megeteti vele hogy ő lanon van és azt már szereti a gamercube... namost ki kéne találni hogy hogy lehetne megodlani hogy egy progit etesen meg ezzel ne pedig gamecube-ot, jelen esetben pl a sc-t etethetné meg vele :) -
#1643 Akkor jó!Teljesen végigvitted? -
#1642 Nekem se kérte a 4.cd-t de nem is érdel. Gond nélkül végigtuttam játszani. -
#1641 A 4. cd-t nem kéri a telepítéskor,de a játék crackkelés után elindul!Ilyenkor mi van eggyáltalán akkor minek kellett a 4.CD. -
Cvd #1640 Nem is kell, a WC-ben a mosdóról mássz fel a szellőzőjáratba. -
HoTDoG #1639 8. pályán vagyok, ahol Soth-ot kell elkapni. Az első duci rendőrnek öltözött terrort, már lekaptam. Az ablaktisztító lányt is, meg a kövér rendőrt. De utána "kódos ajtó" van, persze a kódot nemtudom.
5let? -
#1638 az van. -
#1637 ...ja, hát remélem a multi demóról beszélünk... -
#1636 Csinálj egy accountot, amivel ezen túl be tudsz login-olni.
Ha sikerült, akkor ált. a 8-as szobában szokott lenni magyar szerver (de te is indíthatsz, feltéve, hogy nem lassú a neted), a jelszó ált.: schun. -
#1635 Vazz!
EGYELŐRE CSAK A MULTIPLAYER DEMOVAL LEHET AZ INTERNETEN JÁTSZANI! -
#1634 inkább segíts -
#1633 Ááááááá.
Te és a másik focis barátod, azt kell, hogy mondjam: páratlan párost alkottok. -
#1632 kér felhasználó nevet meg jelszót. -
#1631 és hova connectoljak?nem kell ip vagy valami? -
#1630 Utána Start, Plax, Connect és lő! :D -
#1629 hogy kell neten hálozni?felraktam a multplayt és utána? -
#1628 Bocsika.
Fáradt vagyok :D -
Atiii #1627 esetleg valaki mailben egy menstéssel megtudna dobni vagy dc... -
Atiii #1626 van egy nagy baj...ott vagyok a tv házában...és épp nézem hogy a főmufti dumál..sajnos nem löttem ki a stick camet..ezáltal mission over...sajnos ugy mentettem el hogy nemtudom korrigálni mert overwriteoltal és igy elég nagy gázba vagyok...help!!! -
#1625 A verziószámra gondolt... -
#1624 2.5 mi?
Óra játékidő? -
#1623 Nem rövidebb, mint az első rész (sajnos az is elég rövid volt)!!! Ha ehhez hozzáteszed még a multit, akkor inkább 2.5... -
#1622 Mindenhol hallom , hogy nagyon rövid.
Ezáltal olyan mintha csak egy kiegészítő lenne.
-
HoTDoG #1621 Én benne vagyok. -
Nyiri #1620 Nem hiszem el. Vegigvittem, de miert ilyen rovid? Bar a tortenetet figyelve mar az uccso palyanal sejtettem hogy itt a veg. NAGYON ROVID LETT!!! :(
-
#1619 Egy kis multi? :) -
antijedi #1618 nah igy hangzik dekodolva:
először igy volt..., a mostani 1.5akárhánynál már asszem nemtom hogy csinálták de 1.0-nál igy volt megcsinálva, ha nem hiszed kérdezd meg life-ot :) -
antijedi #1617 nem csak kicsit elgépeltem, mso tünt fel hogy szoltál, sorry :DDD