Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
hát ez valami iszonyat gyenge eresztés. Grafika gyenge, hangok nullák. Uninstall.

schoma
A fullban szerintem is többen lehet menni.
Legalábbis több apró jel erre utal...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
ja ez igaz, de azért gondolom a 2vs2 lesz az általános.
amúgy a fullban mintha növelni lehetne a létszámot (vagy nem jól emlékszem?)
schoma
Nem feltétlenül. Mehet 3vs1 is. 😊

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
...és a multi sokkal gépigényesebb!!! (mintha lenne FSAA is benne)
az egérmozgatás még maxon is nagyon lassú.

a zsoldosoknak kétféle nézetük van még a normálon kívül: elektromágneses nézet, ill. mozgásérzékelõs (a minimális mozgás keltette légturbolenciákat is érzékelve fókuszál a célra)

a lopakodóknak pedig az egyjátékosból ismert éjjellátó, és hõképlátó (kissé sötétített változata)
hykao
mindenképp nézd meg.
nekem mondjuk nagyon szokatlan volt, fõleg, hogy azt se tudtam melyik billentyû micsoda (totál más a kiosztás, mint az egyjátékosban, ráadásul több gomb van).
bele kell szokni a multihoz képest temérdek billenytûbe.
hykao
SHADOWNET TEAM (kémek) eszközei:

Sticky Shocker - A kémek egyetlen eszköze ez a nem halálos fegyver, mivel õk nem ölhetnek meg senkit. Elektromos kisüléssel teszi egy idõre ártalmatlánná az eltalált ellenfelet. Ezen kívül a fegyver - másodlagos funkcióként - el van látva egy univerzális kilövõegységgel is, különbözõ - nem halálos - gránátok, és egyéb kém-eszközök (pl.: ragacs-kamera) célbajuttatására.

Kém Lövedék - Kétfunkciós lövedék: ha eltalál egy ellenfelet, akkor egy ideig láthatóvá válik radaron (és a csapattársén) a meglõtt személy. Falba, vagy egyéb tereptárgyba csapódva, a becsapódás körüli zónában megjelenít a radaron minden ott tartózkodó ellenfelet.

Ragacs Kamera - Lásd egyjátékos mód fegyvereinél.

Zavarógránát - Kilõhetõ gránát. A becsapódás környékén lévõ elektromos eszközöket (pl. biztonsági kamerák, mozgásérzékelõk, aknák) bénítja meg - idõlegesen - elektromágneses részecske kibocsátással.

Zajkeltõ - Ez a kiegészítõ szintén kétfunkciós. A kémek ténykedéséhez hasonlatos zajokat bocsát ki, a zsoldosok megtévesztésének céljából. Biztonsági eszközök (különbözõ kamerák, érzékelõk) közelébe csapódva, képes megtéveszteni ezeket is, szintén félrevezetve ezzel a zsoldosokat.

Villanógránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilõhetõ verziója.

Füstgránát - Robbanáskor füstfelhõbe burkolja a környezetet. Elõsegítve a SHADOWNET kémek észrevértlen mozgását, hátráltatva, akadályozva az ARGUS vállalat zsoldosait.

hykao
ARGUS MERCENARY (zsoldosok) eszközei:

M-160 - Az ARGUS egységek nagy tûzerejû, különleges fegyvere. Három tüzelési módra képes: szimpla, sorozat, és teljesen automata. Kiegészítõ kilövõegysége révén képes - egyebek közt - fény- és repeszgránát kilövésére.

Fénygránát - Erõs fénybe borítja egy másodpercre a becsapódás pár méteres körzetét.

Akna - Ez a halálos eszköz képes megkülönböztetni a lehetséges célpontokat (csak kémek érzékelése esetén lép mûködésbe). Kétféle - lézeres, és mozgás - aktivációs érzékelõje van.

Kémdetektor - Falra tapasztható detektor, mely egy gyenge lézersugár segítségével riasztja a zsoldosokat, amennyiben egy kém kerül a lézersugár vonalába. A sugár által befogott kém helyzete megjelenik a zsoldosok radarkijelzõjén.

Sokkoló - Erõs elektromos kisülést produkálva, pár másodpercre ártalmatlanná tesz bárkit, aki a közelébe kerül.

Repeszgránát - Az egyjátékos mód fegyvereinél ismertetett gránát kilõhetõ verziója.

Foszforgránát - Ha egy kémet eltalál, nehezen lekopó, zöldesen foszforeszkáló anyaggal szennyezi be. Az eltalált személy jól látható nyomokat hagy maga után. Így a zsoldosok könnyen lekövethetik mozgását.

hykao
Amíg a fenti linken nem elérhetõ a teljes behun-os multi cikk, addig szórok be pár adatot.
LSC
hát nem hangzik túl jól de kipróbálom mingyár leér.

Breki33
és tulajdonképp milyen a multi?
konkrétan érdekelne nem a jelzõk :-)
hykao
aha, 2 lopakodó, két vadász.
a lopakodók tps nézettel, min a játékban, a vadászok fps nézettel
LSC
4 ember?

hykao
tegnap indítottak páran, mivel pályánként 4 emberrel érdemes, így bárki indíthat.
LSC
magyar Demo multi szerver van?

hykao
a fullal még nem, de a demóval igen, és csak 60mega.
LSC
az ubi rászokott erre a loginos marhaságra.

hykao
8500-höz legújabb catalyst (4.3), ajánlom az OMEGA féle verziót.
telepít, crackfix, játszik...(multival még nem)
LSC
helló all lehet ezzel multizni ha ne akarom megvenni? Mert állítólag forradalmi a multija.

friver=driver 😛
ha=hi 😛
ha! tudom hogy 1-2 napja téma volt, de mivel rengeteg a beírás így nem tekergetek vissza lapokat mert úgyse találnám meg. sszal kérdésem hogy az 53.03-as detonator jó - e a progihoz, és egy radeon 8500höz milyen friver kell hogy fusson? szal kell -e valami extra ügy hogy fusson rendesen vagy csak sima install kell, és utána a crackfix? fél óra mulva érkezik vinyón a cucc...köszi
hykao
Ja, az jó lenne, ha minden szinkronos magyarítást olyan színészekkel csinálnának...
Breki33
UT magyarítás volt
hykao
Breki33
hentes vagyok darabolok :-)
Breki33
majd szólj ha számithatok rád

és egy kalappal :-)
hykao
Kb. két hét alatt meglenne a magyarítás, ahogy néztem.
Egyébként a demó magyarítása - elméletileg - rámegy a fullra.
Én is félek egy kissé, mert az elsõ részt ugyan nem magyarul adták ki (bár volt róla szó, hogy átvennék az általam készítettet), de a magyar kézikönyvben azért voltak életveszélyes dolgok: pl: gumilövedékre -> szárnyas rakétapiszoly (v.valami ilyesmi)

Na de azt hiszem komolyabban utánajárok ennek a dolognak, mert a magyar XIII-at is még karácsony elõttre ígérték, és aztán olyan példányok kerültek a polcokra, amin az állt, hogy magyar, de valójában angol nyelvû volt (a dobozokat már legyártották, csak a fordítás nem készült el...), és nem tudom, hogy egyáltalán kijött-e már magyarul.
Na ezen kívül, annó az érdeklõdésemre nekem is azt mondta egy kedves nõi hang az Automexnél, hogy szinkron is lesz a XIII-ban (2x is rákérdeztem), aztán kiderült, hogy csak felirat.

Ezen kívül a szinkron a másik félelmem tárgya: én eddig amilyen szinkronos játékokkal találkoztam (kivéve UT), mindegyiknél számomra ismeretlen (valószínûleg színházi) színészek szinkronizáltak...és hát, hogy is mondjam csak...az egész valahogy olyan hatású volt, mintha prózát szavalnának (kivéve Ganxsta, mert õ meg a szokásos unott vonalat nyomta).
Igen Traxion és 6 éve ezt használja...
én már nagyon régen ezt a nicket haszálom.miért van még valaki ilyen névvel?

oké.köszi

Hozzátenném nagyon örülnifog az illetõ akinek a nicjét felvetted...
schoma
NINCS! (Remélem ez csak átmeneti állapot. 😊

Mi is a multiplayer demoval játszunk.

hát igen, de mostanában többre ne is számíts😊csak kiváncsi vagyok a demora és beleolvastam egy kicsit ebbe a forumba.

hellosztok!tudna valaki adni a pandora tomorrowhoz egy cd kulcsot mert azt kér ha felakarok menni multizni.köszi

Breki33
most tényleg nem magyarosítoooooooool????

a tiedében valahogy jobban bíztam volna
Breki33
szia
schoma
Szép jó reggelt.

hykao
hykao
hykao
Mert nem olvastad el az ismertetõjét a ragacs-kamerának: CO2-vel töltött kis tartály van hozzá...egyébként fütyülni is tud a kamera, ekkor odacsalja az ellenfeleket, majd gáz...
zoli80
hmm,nem tudtam pedig végignyomtam.

Tikal
elsõben is volt már ilyen....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoli80
tudtátok hogy a kis kiloheto kamera tud altatni is?ha a kozelébe ér a merc akkor shift és gázt nyomat ki magabol.

zoli80
na ez ku*va jo volt,eddig toltuk és megváltozott a véleményem,király a jatek!csak torjék már fel!!!

meg kell egy adag mák is, mert hiába árny vagy akármenyire ha egyik sarkon full véletlen sembejönveled egy merc 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah, bele lehet jönni, spy-jal mint az árny, ugy lehet tevékenykedni😊 Csak gyakszizni kell

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

jah...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bele kell szokni..., amugy miutánléptél corey-ék meg engem picsáztak el 😊

Lacc
Jó volt Antijedi a játék 😊 Mondjuk én csak egyszer nyertem, mikor Corkey-el voltam 😄

De egyébként jó kis game ez multiban is. Bár jobb lenne a többi pálya 😞