Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
A "hûtõházban" vagyok. A szellõzõn át eljutottam 1 szobába, ahol beszéltem 1 emberrel, és 1 telefont is mutatott. Visszafelé zárva van az ajtó, és a páncél ajtón sem tudok átmenni.
Valakinek 5lete?
meg annál hogy
Required pixel shader support inadequate pixel shader support detected
És erre azt irja hogy ez enm jó
Namost akkor mit tegyek?
valakinek a teljes játék is ezt csinálja
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Nem szedtem le az egésu játékot csak a multi demót de az amikor megnyitom elkezd belépni és de visszadob a desktopra.Miért csinálja ezt?
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
visszatérve sc2, szerintem elég erõs ítt is a gagyi grafika, elég durván néz ki, hangok lehet jobbak a far cry-ba szerintem (fegyverhangok) de itt se rosszak, engem csak a hang kiakadása idegesít, mer régi hangártyám van sb live 4.1 és ott állandóan ilyen sercegõ hangot ad ki, ki kell lépni újra be és jó, mindezt öt percenként, de a raven shild athena sword is csinálja ez a két játék
valaki erre tud megoldást?
mondjuk nem próbáltam, mert asszem nem volt nálam fáklya.
meg egyszerûbb volt gyorsan - felállva - szembeszaladni, ugrálva, majd az emeleten feltöltõdni...
az avi nekem nem indul el.
úgy kell elõrehaladni, hogy végig takarásban legyél, de meg lehet úgy is csinálni, hogy az automatával szembefutsz, ugrálva (kikapcsolod), majd feltöltöd az életerõdet fent.
VÉSZJELZÕ FÁKLYA
Ezek a fáklyák elsõsorban nagy meleget bocsájtanak ki, amivel a fõleg automata géppuskákra szerelt hõérzékelõket téveszthetjük meg.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Túl erõsek a zsoldosok, és egyszerû a dolguk. Rohangászni kell az objektívek környékén és leszedni a lopakodó balekokat.
Itt elakadtam!!!!! Egy kisebb belso udvar van ,fennt sotetben-lato szemuveges csoka figyel, balra ilyen mozgaserzekelos gepagyu. Mindig leszednek, van vki akinek sikerult itt atmenni?
öruljunk hogy a nagy pangás után végre lehet jászani valamivel. béke béke. ^^
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
a vér spricc effekt az valami hihetetlen gagyi a FarCryban.
mindjárt elõkeresem a képet!