4097
-
HoTDoG #1736 Amúgy én ezt az egész multit úgy képzeltem el, h lesz 2-3 (vagy x ) számú spy, és ennél 2-3-szor több merc.
Bár ez kicsit olyan alienes lett volna, de sztem jó. A merceknek együtt kell mozogniuk, a csapatmunka elengedhetetlen, a kémeknek is kellett volna csapatmunka, de inkább az, h a háttérben szép halkan kiktatni egyesével a merceket.
2vs2. Hát, sztem nem fog sokáig tartani.
Ráadásul ezt az egészet úgy csinálták meg mint a jojatek.hu -t, vagy mint 1 atlagos chat-et.
Szal mire találsz 1 jó pingű, normális játékot, addig... sok idő eltellik :P.
Ezekután még valaki aztmondja h örüljek a fejemnek, mert meg sem veszem. Persze h nem veszem meg, a single rövid(2-4 nap alatt könnyedén végig lehet vinn), scriptelt, 1 másik ruhába bújtatott átlagos single-player. Mellesleg a történet... A legtöbb hűha szuper akció film erről szól. Egy világhatalomra törő fazon, aki pár bombával akarja elérni a célját. Sztem már minden ovis kisujjából fújja az ilyen sztorikat.
A fegyverek. Hiába beletettek annyit, a felére nincs is szükség, könnyedén végig lehet vinni azok nélkül is.
Szal 3-4 nap single játékmódért, ami 1 kicsit másabb mint az eddigi játékoknál, és egy ilyen 4 játékos multiiért(alias chat.hu), nem fogok 10e-t fizetni.
Bocs, csak ez a véleményem. Amúgy maga a multi jó, de sztem inkább a védelem érdekelte őket. Valszeg ezért nem is lesz még 1 jóideig crack. -
#1735 Siman jobb. -
antijedi #1734 amugy most cask az én 5letem nem jött be, ha valakinek van jobb/életképesebb az ne tartsa magában, tudniillik több szem többet lát :) -
antijedi #1733 még nemtudni, amig élünk remélünk... :) -
#1732 A fullal akkor soha nem lehet majd nyomni??? :( -
antijedi #1731 jobb... :) -
#1730 Jo a játék amugy? Jobb mint a sima SplinterCell ? -
klastrom #1729 Nektek a legújabb driver van fenn, vagy azt telepítettétek ami a Cd-n van? -
antijedi #1728 eddig ugytünik nem megy... -
antijedi #1727 nézd meg van e hozzá dedicated rész, vagy kérdezd meg life-ot -
cyrus #1726 csáákó !!
ujra ittt :PPPP
leszedtem a demót végigvittem, áááááá....
7végén leszedem a fullt... nem tudtok ingyenes gyors helyet ? vagy marad a DC-s tökölődés ? -
Corey #1725 njah emberek volt egy kis kimaradásom, akadt vmi megoldás a full multi megoldására? (sry tul fáratt vagyok a topic visszaolvasására:P) -
#1724 Amúgy szervert csak úgy tudok csinálni a demoban, ha én is bemegyek rá?
Mert ha nem, akkor tudnék egy mindig müködő szervert futtatni. :) -
#1723 Ez mind szép és jó, de ezzel töltsek fel 150 képet?
Ezzel csak egyesével lehet, nem? -
#1722 Ezt a kamut megint elnyomták, csak most a Budapest címer helyére beraktak egy (elütő) Jakarta feliratot...
-
#1721 Nincs mit. -
klastrom #1720 Nagyon szépen köszönöm, remélem ezután OK lesz minden... -
#1719 Crackfix kell neked. Innen le tudod szedni:
part1
part2 -
klastrom #1718 Most feltelepült de a következő üzit írja ki:
General Protection fault!
History:ConfigUI < InitEngine
Ez mi a rák? -
#1717 Hát bocs,nemtom mi volt,valami nem stimm nalam ugy latom... :) -
klastrom #1716 Nektek kérte telepítésnél a 4. Cd-t mert nekem nem.Ráadásul az 1.Cd telepítése után újra kéri az 2.Cd-t elindul szépen majd újra az 1.Cd-t kéri és begajdul az egész.Ez micsoda, mert kicsomagolásnál minden tök jól ment elsőre kicsomagolta ...? -
#1715 Ez a rulez. -
#1714 Schoma: Lazarus képfeltöltője, én is ezt használom. -
#1713 LOL
1. egy darabig írkáltam, de aztán én is leszoktam, mert senki sem írta.
2. amire elolvasod, hogy SPOILER, már látod is a képet...LOL -
#1712 Hát ilyen nincs beszarok. Na hagyom akkor. Fuk egyébként mit irt ki? -
antijedi #1711 nem megy igyse, én feladtam :) -
#1710 itt a szerver baze,kesz van,le alt-taboltam,lehet azert.akkor bennt leszek mostmar lol. -
#1709 keverem farcry-al,ott van hu,itt meg hun akkor.de mind1,nem?:Dlegkozelebb akkor hun lesz,mostmar nem csinalom meg megegyszer lol:D -
antijedi #1708 mostmeg session no longer avaible..., komolyan mondom nem tudom mit tudsz igy megkavarni :) -
antijedi #1707 miért nem schun? mert mindenki azt használja? :) -
#1706 Ja igen,elirtam. a passal nemtom mi baja van.ujracsinalom.
AKKOR 8-BA ÉS SCHU -
antijedi #1705 csak ugy modnom hogy az 5ösbe tetted nem a 8asba és wrong passcode... -
antijedi #1704 nem megy a dolog sajna... :( vagyis a lan-t összehozza a progi meg minden csak connectnél kivág adesktopra, na mso tkérdés hogy mitöl, ua mint alap demoban és lesz patch vagy mi? mindenesetre life azt mondja ez is a védelem része... :(
ettől függetlenül aki tud és akar még probálkozhat vele hátha mások szerencsésebbek lesznek (bár még énse probáltam cask life-ék :) ) -
#1703 demo8ban rezsofiz szerver.pass: schu -
#1702 okés,inditom. -
klastrom #1701 Én megyek... -
#1700 De mi? :) -
#1699 Elkéne gondolkodnia mindenkinek antijedi hozzászólásain, mert lehet meglehetne így oldani a dolgot. Please tényleg segítsetek neki, ha tudtok! Kössz -
#1698 Na valaki jon multizni?inditok egy szervert.
ha jon valaki akkor mondom az adatokat. -
antijedi #1697 bármi más :)
tar.hu nem a legmegbizhatóbb :)