Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sprint az elõre és ugrás..mindezt megismételve? vagy van más gomb rá?
spint az az eéõre és ugrás vgaymi?
Nincs mit, de ne próbáld, hanem csináld!

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Kösz, megpróbálom.

Menj vissza a szellõzõben oda, ahonnan lelõtted a geciket és lõdd ki a gázcsapot, attól eláll a gáz a szellõzõben.

Menj a reflektorok fényében. Mondja is, h az õrnek van éjjellátója, tehát ha erõs fényben vagy, nem lát. Így eljuthatsz a túloldalra és észre sem vesz.

Lámpákkal nem kell foglalkozni, nem segít,ha kilövöd õket, mert éjjellátó van a sniperen is.

Elakadtam.
A "hûtõházban" vagyok. A szellõzõn át eljutottam 1 szobába, ahol beszéltem 1 emberrel, és 1 telefont is mutatott. Visszafelé zárva van az ajtó, és a páncél ajtón sem tudok átmenni.
Valakinek 5lete?

Én a bal oldalon mentem úgy, hogy takarásban legyek az oszlopok mögött, majd sprint a kerítés mellett. Kis szerencsével eljutsz a falig, ott már nem lát. Utána értelemszerû: fel az erkélyre, és szitává lõni a gecit.

rendben😊

és a fullhoz van magyaritás??
ott akadtam el hogy kertes pályarésznél vagyok és pasi az erkélyröl néz...nemtok semmerre menni meert lelõ...lámpák is világitanak (mozognak) mit kéne tenem ? help!!!!
LSC
a drivernél azért van mert frissebbett kell felraknod. A másikat nem tom.

ha csinálok ilyen tesztet vagy mit akkor minden jó csak a videókártyánál van egy kérdõjel
meg annál hogy
Required pixel shader support inadequate pixel shader support detected
És erre azt irja hogy ez enm jó
Namost akkor mit tegyek?
valakinek a teljes játék is ezt csinálja

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

LSC
mert szar a demo. nálam ugyanez volt bár egyszer elindult. Hurrá.

Van egy kis gondom
Nem szedtem le az egésu játékot csak a multi demót de az amikor megnyitom elkezd belépni és de visszadob a desktopra.Miért csinálja ezt?

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

de asszem a sima splinter cellbe volt ilyen, hogy 1.02 patchba kijavították ezt, de a kiegészítõvel ami nemtom hanyas azzal is csinálja...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kandurex
mit hallok? összeakarod hasonlítani a FC grafikáját ezzel?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát nemtom, elég jól szól király kártya, meg csak ennél a két tom clancy gaménél csinálja sc2 rs athena sword, valaki mondta eccer dxdiagba vegyem nullára a hardveres gyorsítást a hangok résznél, de ez sem segít esetleg valami ötlet? vagy másnál is csinálja?

505thZajcev[PT]
Ezt is ki fogom probalni 😉

hykao
kártyacsere...
Szerintem összességében nem olyan rossz a far cry, tény hogy eléggé hájpolt, azé annyira nem, mikor megláttam a demot a röhögés környékezett, de amikor a fullt kipróbáltam, akkor azért nem olyan rossz mondtam, meg nemtom akik itt mondják hogy a víz olyan jó tuti nem játszottak vele, mer azért annyira nem jó, mint pl a pirates of the caribbeanba, inkább szerintem a fû meg a bokrok fák a dúrvák, de tény hogy elég színes

visszatérve sc2, szerintem elég erõs ítt is a gagyi grafika, elég durván néz ki, hangok lehet jobbak a far cry-ba szerintem (fegyverhangok) de itt se rosszak, engem csak a hang kiakadása idegesít, mer régi hangártyám van sb live 4.1 és ott állandóan ilyen sercegõ hangot ad ki, ki kell lépni újra be és jó, mindezt öt percenként, de a raven shild athena sword is csinálja ez a két játék
valaki erre tud megoldást?

hykao
#1119, hát hiába koptatom a billentyûzetet???
hykao
ezen a helyen, ahol vannak nem biztos, hogy célravezetõ, mert egy szûk folyosón van az automata.
mondjuk nem próbáltam, mert asszem nem volt nálam fáklya.
meg egyszerûbb volt gyorsan - felállva - szembeszaladni, ugrálva, majd az emeleten feltöltõdni...
505thZajcev[PT]
Hmm nincs olyan az inventoryban ,de 2 csokat eletben hagytam elotte ,lehet lecsapom oket aztan naluk van olyan.... 😄

hykao
LLLOOOLLL!!! Kimaradt az O betûûûû. LLLOOOLLL: SPILER...
hykao
LOL, látom érted, hogy mi történik a játékban...(két emberke, valamelyik mindig leszed...LOL) az egyik az a nagykövetségi csaj, akit meg kell találnod, õ biztos nem lõ le, csak fényjeleket ad le!!!
hykao
SPILER!!!

az avi nekem nem indul el.
úgy kell elõrehaladni, hogy végig takarásban legyél, de meg lehet úgy is csinálni, hogy az automatával szembefutsz, ugrálva (kikapcsolod), majd feltöltöd az életerõdet fent.
dikki*yysw
Elég sux fogalmazás, majd átszerkesztem 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Altopic cikkébõl idézek:

VÉSZJELZÕ FÁKLYA

Ezek a fáklyák elsõsorban nagy meleget bocsájtanak ki, amivel a fõleg automata géppuskákra szerelt hõérzékelõket téveszthetjük meg.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

505thZajcev[PT]
Ehh detto itt vagyok en is, lasd video!!! 😄D

LSC
ott már ott van a SLIKK meg ZAPP is

Nagy szar ez a multi, legalábbis elsõ blikkre.
Túl erõsek a zsoldosok, és egyszerû a dolguk. Rohangászni kell az objektívek környékén és leszedni a lopakodó balekokat.

Scout
Valaki help pls pandorában mág elején kijövök a házból egy udvarra jobb oldalt a terasz végén vmi kamera van ami lelö és szemben az erkélyen van két emberke de mozdulni se bírok mert vmelyik pöcs örökké lelö aki már tuljotott rajta pls help 😊

505thZajcev[PT]
Aki mar a fullost tolja segitsen please!!!
Itt elakadtam!!!!! Egy kisebb belso udvar van ,fennt sotetben-lato szemuveges csoka figyel, balra ilyen mozgaserzekelos gepagyu. Mindig leszednek, van vki akinek sikerult itt atmenni?

LSC
ez a demo vazz gondoltam hogy erre a képre gondolsz. A fullban nem ilyen már.

hykao
valahol lejjebb már belinkeltek többen is.
hykao
...már csak a Slikk...ZAAPPP...meg ilyen kiírások hiányoznak a képernyõrõl...
hykao
hykao
hykao
Itt a gyönyörû FAR(T) CRY-otok:

lwb
igazán jó vérspriccelést eddig csak a doom 3 bétában láttam.

Merre találni hozzá crackfix-et?
LSC
a fullban is? mert a demo-ban télleg szar volt.

LSC
ez a baj. Mert az ubi mostanában rendszeresen elba*a a multirészét a játékoknak kezdve a raven shield-el és itt most nem a játék menetre gondolok.

grayfox
persze amugy végig fogom játszani csak ne bántsatok, amugy tényleg nem egy kategória a ketto, szerintem a célközönség sem ugyanaz, bár a kiado igen 😊) tök lol.
öruljunk hogy a nagy pangás után végre lehet jászani valamivel. béke béke. ^^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

hykao
dehogynem, mindkettõ UBI
grayfox
^^

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

hykao
jaaaaa, most jut csak eszembe!!!
a vér spricc effekt az valami hihetetlen gagyi a FarCryban.
mindjárt elõkeresem a képet!
LSC
nyissunk egy FC vs. SCPT topikot igaz a kettõnek semmi köze egymáshoz😊