Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
já ljubljú!
hykao
Hát igen ez egy dilemma.
Én eddig ami hivatalos fordítással találkoztam, bár nem voltak magyartalanok, de néha olyan mûfajidegen volt (szinkronokról nem is beszélve), és a speciális szavak (fegyverek, ill. a történettel kapcs. dolgok) komolyan mondom néha megröhögtettek (pl. gumilövedék, helyett -> szárnyas rakétapisztoly).
Talán egyedüli kivétel (hangsúlyozom, amiket én láttam azok közül) a Black Hawk Down fordítás volt (bár igaz nem volt szinkronos, és nem másztam mélyen bele, mert addigra már végigvittem).

Meglátjuk mi lesz.
Megvárom a hivatalost, és ha valami játékot megalázó, mûfajidegen lesz, akkor megcsinálom az én verziómat is (de csak szerelembõl )
Persze, hogy kamuzok. Minden adatom kamu. :-)

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

honnét tod hogy nem 4 évesen doktorált hm? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CarajoEsp
Te lubis eta game?😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
kamuzol: vagy az adataid között az életkorodban, vagy a kötelezõ nyelvben (nekem tényleg az orosz volt a köt.)
CarajoEsp
Jé. Én csak 18 vagyok és nekem is az a kötelezõ😄
Károlyi RRULLZ😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Nekem még az orosz volt a kötelezõ nyelv olyan régi vagyok.

SPOILER az, hogyha nem ölöd meg a liftben, akkor utána ölöd meg. Egyszóval nem sok.

ThugEdge
hali!Hykao-most akkor lefogod fordítani a stuffot,mert pl én qrvára meg voltam elégedve az elsõ és kiegészítõ résszel is,ellenben nyomtam(egy darabig)a gorky zero magyar változatát és bár tudom nyilván az sem volt egyszerû,de vmi botrány sz*r volt a szinkron,azé ezt a mega isten gámát nem kéne megalázni,aztán lehet jó lesz,nem tom.

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

szóismétlés! hát miylen forditó vagy te?? 😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
SPOILER
Na akkor most mi a különbség, ha a liftben, vagy ha késõbb ölöm meg???
hykao
Ne a hülyeség menjen már...
és? énis 2es vagyok angolbol..., az más kérdés hogy ennek sok valóság alapja nincs mert kiseb öszetüzéseim votlak a tanáral de akkoris 😊

hová? meghivod magadhoz házibulira? 😄

Figyelek én vazz, mint a kisnyúl, csak my english gyenge és nem nagyon értem, hiába van feliratozva az eltûnik. Szomorú, de ez van. Néha az objektíveket is csak szótárral értem. De legalább sok hasznosat tanulok: kill them all, open fire, dont shoot, supressing fire és hasonlók.
:-)

Rincewind
LOL 😄
hykao
Ne a hülyeség menjen már...
traXion
KOMOLYAN! 😄

traXion
A TRAXION az le van copyrightolva, és registered trademark is.

majd ha eccer ilyesmiért beperelnek és a gatyád is elmegy rá na majd akkor szard le 😛

traXion
Nem haragszom, van ilyen...

Rincewind
Nem mert én spec. lesz*arom.
mért? te honnét tudod hogy még nem védették le? utánajártál? 😊

hykao
SPOILER!!!-t írjál te is.
akkor mégiscsak alternatív, mert ha a liftbõl ölöm meg, akkor gondolom utána már nem kell megölni mégegyszer...
Rincewind
Nehogymár bocsánatot kérj azért mert hasonló néven futsz. Nincs copyright-olva... 😛
hykao
Hmmmm, mirõl is volt szó az elõbb....hogy szar a grafika??? Hmmm...
mert te se figyelsz mivel miután beszélsz a csajal mondja is hogy msotmár megölhetsz bárkit de elött NEM!... 😊

hykao

nem akartam elvenni a neved bocs.de engem már kiskorom óta igy becéznek a nevembõl adódoan ami:TRAXLER.ja és még annyit hogy én lány vagyok.

Nem, a zsidó csajt mindenképpem megölöd késõbb.

Persze. Miután beszéltem a csajjal simán szitává lõttem a snipert.

hykao
...de persze, most a helyzet megváltozott, hogy kiderült: itthon full magyarul jön ki...
hykao
SPOILER!!!
Gyerekek ez a Jeruzsálemi pálya valami hatalmas nagy, és gyönyörû! Mindjárt rakok be képeket.

Más:
Tudja már valaki, hogy a történet módosul e, ha nem nyírjuk ki a zsidó csajt? Mert tovább lehet menni így is, úgy is. Lehet, hogy alternatív történetvezetés lesz???
hykao
LLLOOOLLL, ezt a részt este hang nélkül vittem, úgyis még végigviszem párszor! Elsõre csak végigrohanok, majd a magyarítás tesztelésével párhuzamosan másodszorra szép lassan mindent megnézve, meghallgatva, elbóklászva, minden eshetõséget kipróbálva tolom végig.
Rincewind
Arcok! Bele lehet botlani a neten más magyarokba egy kis multi móka erejéig?
megvan köszönöm
traXion
Most látom! 😊 Pedig csak SS-at néztem... 😊
Nem gáz, nekem nagy X van a nevemben, nem összetéveszthetõ!

Csak vigyázz traxy: mert engem nem mindenki szeret... Jobb ha tudod, mert értelmetlen vitákban fogsz résztvenni!

hykao
SPOILER!!!
Ennél a résznél én is egy kissé elméláztam.
Na most két dolog: vagy nem ölöd meg a 3 madarat, és akkor majd meglátod mi lesz, vagy ha megölöd õket, akkor próbáld meg kilõni a rács alatt a hordókat (de inkább ne öld meg a 3 rosszfiút)
neked is a 1155 a válasz... 😊
amugy azért mission over mert megmondták hogy nem ölhetsz meg senkit...

insp
Offline könyvtárban keresd.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

azért durva hogy már a magyaritók se halgatják végig az instrukciókat... 😊
a megoldás (amit a muki is mond neked, szal elvielg ez a rendes megoldás):
végig a fényszóró fénykörében kell maradni és akkor az éjjellátós csoka nem lát a fény miat..., szépen átérsz igy a tuloldalra és kész is, nincs ugrabugra rohangászás, lesebzõdés, semmi...
figyelni kéne néha a szöveget is amit mondanak nem poénbol mondják 😊

amikor lelövön a pasi akkor missoin over...méé 2 golyot a fejébe eresztettem...
hykao
akkor nézelõdjél még, mert megvan mindkét fájlnak a helye (azért elérulom: offline, online...)
insp
Keress rá, ekkora láma nem lehetsz.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

a system alkönyvtárban találtam shadowstrikedolgot, de splinrer cell 2.exe-t sehol
na emberek harci helyzet van. megvan a game, de nem tudom hova másoljam a crackfix alatti 2 filet mert hasonló nevü fileok(splinter cell2.exe , és shadowstrike...) nincs a játék könyvtárában csak pandora.exe és pandoratomorrow.exe.

mit hova kell másolni?
Az egér görgöje a gyorsaságállítás default. Persze, ha nincs görgõd akkor más. Setup menü, keyboard config.

rezsofiz
Demoval.

sazl : c

grebber
Lehet már vele multizni?

Next PC upgrade: 2022