4097
-
#1776 Csa tudom már sokan unjatok mostanra szedtem le a játékot, cracket benyomtam kivállasztom singleplayert és a következő uzenettel kihal:
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Nincs kedvem visszakeresni hogy kell-e valami uj crack. Napokkal ezelott ugy lattam mintha lett volna szo még1rol de nemtom. Valaki irja má le hogy mi a teendo -
antijedi #1775 nah megy a dolog nekem is sikerült
valaki még probálja meg rajtam kivül scythevel, nem tom mért nem ment vele... :( -
#1774 Ja, elvileg kellett volna menni nekünk is. Fent van minden protokoll, nincs firewall, router sincsen. Minden passzol elvileg, de valami mégsem... :( HotDog majd probáljátok/próbáljuk ki.
Majd csak ki kell derülnie mi a baj. -
antijedi #1773 nálam tuti nincs és nála se votl elvileg :)
neked már sikerült? -
#1772 nem lehet ,hoyg nálatok fire wall gond volt? -
antijedi #1771 na akko megprobálom veled is mert scythevel nem ment... :(
ráérsz most? -
HoTDoG #1770 Hát ez a Blanos megoldás teljesen jó, csak nagyon macerás.
Én külföldiekkel játszottam, van 1 IRC csatijuk is ahol játékokat szerveznek.
Mért nem megy?
Az a lényeg, h a Blan-ba beírod a hostoló ip-jét, elmented utána start és indítod a játékot. Utána multi,/lan/find a session, és ottlesz.
Ha te csinálod a szervert, akkor ugyanígy, csak mindenkinek be kell írni az IP-jét, aztán save,start, és crate és mehet is a játék.
Szal annyi az egészben a rossz, h nem csak a kliensnek, hanem a hostolónak is be kell írni másik 3 játékos IP-jét.
De ha már 1szer elmentetted utána nem kellesz.
De játszottam vele sokat, tökéletesen megy.
Szvsz mi is csinálhatnánk 1 csatit, aztán ott játékokat szervezni. -
#1769 hy all! tényleg magyar nyelven is kiadják??? vagy mi van? -
#1768 sziasztok!sikerult mar valakinek a battlelanos megoldás?mi probálkozunk de semmi. -
#1767 Na emberek, próbáljuk már ki ezt a BattleLan-os multit! Indítanék servert de még kell várnom 2 napot még, hogy lejöjjön rólam a korlát :) -
#1766 A magyarosítást elvileg ezért hagyták abba, mert kapható lesz magyarul is. -
#1765 Szerintem az sem biztos, hogy magyarul og megjelenni és az sem, hogy ha megjelenik akkor nem-e az ultragagyi minőségben és magyartaln fordítással... Csináltam már olyat. hogy magyarul megjelent game-t inkább angolul játszottam:DDD -
Rusy #1764 Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy megjelenik magyarul
Ja igen akkor nem kéri a 4-es cd-t amikor nem választod ki a pcbt az elején, vagyis aki nem akar neten jáccani nem választja ki tehát nem kell a cd4... -
#1763 Mennyire biztos, hogy magyarul fog megjelenni? -
#1762 Ha még valakit érdekel: már letölthető az egyjátékos demó magyarítása a gamehunter-ről. -
#1761 Na,akkor le is szedem... :) -
#1760 Remélem ez ma délután kipróbálásra is kerül :) -
#1759 Szal akkor mégis lesz a fullal is multi? WEEEE -
#1758 Ok akkor pandora multi howto:
nah szedjétek le innen a battlelan 0.5-öt :
Battlelan 0.5
Aki hostol az játékban lan opción belül create
aki meg csatlakozni kiván hozzá az elindítja a battle lan-t hozzá adja a host ip-jét majd run splinter cell ,ott kiválasztja play on lan majd find a session.ÉS ha midnen igaz voila^.^ -
#1757 na végre, lol -
#1756 jah, de mondom, a crackfix után még be kell mountolni a 3. cd-t, vagy rakd rá a nocd-t is. -
#1755 szopat ez a szar, pedig ugy csinálom ahogy irva vagyon.... -
#1754 szoval ha fen a game, deviance mehet rá egyből? -
#1753 már rányomtam az ösze létező cracket.... -
#1752 dehogynem, már egy párral :D -
#1751 ...a végén lehetett volna egy kicsit hosszabb véganimáció, mint az első részben a Sam és Mittoménhogyhívjákafeleségét. -
#1750 mert még nem nocd-zted le! -
#1749 hi, fenn a játék, crack rá megy, utána crack fix, és mégis kéri a cd-t... ez mi lehet? :) -
antijedi #1748 légyszives nézd már emg privit és válaszolj :) -
Gombocka #1747 Le van irva ott. Eredetileg a warcraft3-hoz csinálták, de úgy néz ki működik a splinter cell 2 -vel is. Amúgy ugyanazt csinálja mint a GIT, csak nem configolható annyira.
De ha ezzel megy, akkor a GIT-et is be lehet állitani, hogy menjen.... -
antijedi #1746 irtam privit, nézd majd meg pls -
antijedi #1745 miez a battle lan? -
antijedi #1744 olvass visza :) -
Gombocka #1743 Van akinek sikerült multizni BattleLAN-al
http://www.epcgaming.com/forums/index.php?showforum=24
-
#1742 valaki most game?multi persze -
#1741 GIT az micsoda? -
Gombocka #1740 Én most próbálkozok ezzel a GIT-el, ha valakinek van kedve segíthetne, mert egyedül nem nagyon lehet tesztelni. -
antijedi #1739 ha enyi időt forditanának tökéletesiteni az egészet mint amit a védelemre forditanak még lehe tmeg is vettem volna , d eigy... -
antijedi #1738 sajnos egyetértek... :/ -
HoTDoG #1737 Áh, bocs, csak már kicsit fáradt vagyok meg hülye.