Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eddig ami hivatalos fordítással találkoztam, bár nem voltak magyartalanok, de néha olyan mûfajidegen volt (szinkronokról nem is beszélve), és a speciális szavak (fegyverek, ill. a történettel kapcs. dolgok) komolyan mondom néha megröhögtettek (pl. gumilövedék, helyett -> szárnyas rakétapisztoly).
Talán egyedüli kivétel (hangsúlyozom, amiket én láttam azok közül) a Black Hawk Down fordítás volt (bár igaz nem volt szinkronos, és nem másztam mélyen bele, mert addigra már végigvittem).
Meglátjuk mi lesz.
Megvárom a hivatalost, és ha valami játékot megalázó, mûfajidegen lesz, akkor megcsinálom az én verziómat is (de csak szerelembõl
)Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Károlyi RRULLZ😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:-)
akkor mégiscsak alternatív, mert ha a liftbõl ölöm meg, akkor gondolom utána már nem kell megölni mégegyszer...
Gyerekek ez a Jeruzsálemi pálya valami hatalmas nagy, és gyönyörû! Mindjárt rakok be képeket.
Más:
Tudja már valaki, hogy a történet módosul e, ha nem nyírjuk ki a zsidó csajt? Mert tovább lehet menni így is, úgy is. Lehet, hogy alternatív történetvezetés lesz???
Nem gáz, nekem nagy X van a nevemben, nem összetéveszthetõ!
Csak vigyázz traxy: mert engem nem mindenki szeret... Jobb ha tudod, mert értelmetlen vitákban fogsz résztvenni!
Ennél a résznél én is egy kissé elméláztam.
Na most két dolog: vagy nem ölöd meg a 3 madarat, és akkor majd meglátod mi lesz, vagy ha megölöd õket, akkor próbáld meg kilõni a rács alatt a hordókat (de inkább ne öld meg a 3 rosszfiút)
amugy azért mission over mert megmondták hogy nem ölhetsz meg senkit...
a megoldás (amit a muki is mond neked, szal elvielg ez a rendes megoldás):
végig a fényszóró fénykörében kell maradni és akkor az éjjellátós csoka nem lát a fény miat..., szépen átérsz igy a tuloldalra és kész is, nincs ugrabugra rohangászás, lesebzõdés, semmi...
figyelni kéne néha a szöveget is amit mondanak nem poénbol mondják 😊
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
mit hova kell másolni?