Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a durva, ha még a történetet is el kéne mesélni neked, annak ellenére, hogy UV-tól kizsorváltad a magyar verziót...
Mellesleg az ilyen kérdésbõl, hogy "mennyi van még hátra?" az tûnik ki számomra, hogy téged tényleg "...nem a történet izgat!!!", ahogy írtad is! 😛PP
(mellesleg akkor minek játszol a játékkal, ha a cél, hogy minél elõbb túllegyél rajta, s a történet nem izgat???!!!)
Amúgy lehet még bug is: egyeseknél itt az általam lentebb leírt párbeszéd után nem történik semmi (ha "használják" a madarat a pultnál, akkor sem...), õk újrakezdték a pályát (nem nagy dolog, mert nem hosszú pálya...), aztán már jó lett...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Miért nem olvasod el, hogy mi a feladat??? (vagy legalább olvass vissza a topikban...)
Fel kell hozatni a tengeralattjárót vele, s csak azután szabad leütni!!!
Emlékeim szerint valami ilyesmi lesz:
Fisher: - Milyen az angolod?
Madár: - Szuper!
Fisher: - Szuper! Na akkor hozd fel a tengeralattjárót!
Madár: - De, de, miért?
Fisher: - Mert a kibelezett madarak látványa mindig rossz érzésekkel tölt el...
Madár: - Oké, oké!!!
Duddits, ez neked is ment, mielõtt te is megkérdeznéd ugyanezt 1002.-ként...mert ahogy látom már te is arrafelé jársz...
Tessék odafigyelni jobban! Hihetetlen, hogy úgy játszotok, hogy azt sem tudjátok mi a történet, s mi történik körülettetek, a világ mely pontján is vagytok...
Ha meg nem a full, szinkronos magyar verzió van meg, tessék megvenni! 3-4 ropiért adják, sztem megéri! (persze a feladatokat, jegyzeteket, e-mail-eket a magyar változatban is érdemes elolvasni...)
Bár ahogy emlékszem UV volt olyan kedves, és elkényeztetett a magyar verzióval...
Én már nagyon régen játszottam vele - erre a részre már nem is emlékszem.
Amit írtam, azt egy végigjátszásban olvastam, de abban szó sincs, hogy le kéne ütni a fickót, csak (idézem): "A bázison kérdezzük ki az irányítópultnál lévõ embert, majd rejtsük el, és menjünk tovább."
Ezután már csak annyi van írva, hogy merre visz az út a tengeralattjáróba.
Ha leütöm a csávót az elötérbe, ahol tiszta sötét van, akkor is vége a küldetésnek...
Szóval, bárhól leütöm, miután pisztolyt tartottam a fejihez és kikérdeztem, akkor vége a küldetésnek egybõl... Azért gondoltam, hogy estleg van egy konkrét hely, ahova tennimkéne a manust, vagy ahol le kéne ütni....
Elakadtam a 6. Elhagyatott kikötö pályán.
Ott, hogy az irányitópultnál kikérdezem a kiscsávót, és mikor leütöm kiirja, hogy a mission ower...
Aki tudja az segitsen plz, hogy mit kell csinálni a csávóval?
Elöre is tnx.
Megnyomod a CTRL-t, ott kiválasztott a széljõ jobb oldali fegyvert, utánna fölötte kiad egy még minden féle cuccost. Ott pedig balról a 2. lesz az.
Mert a fegyvereknék, bombáknál, semmi erre alkalmasdolog nincs nálam...
Vagy is nem tudok rola, hogy lenne... 😞
Azért lenne jó, ha vki emlékeznek rá, hogy az meg a mi a fene...
Mert van egy ajtó, ahol Saddano beszélget egy lángóló hordo melett, benyitok, ott beszélgetnek, azt missio ower... vagy micsoda...
És szerintem ott kéne lehalgatnom azt a Saddonot...
De az a baj, hogy mivel és hogyan ?
HELP ME...
Elakadtam az ötödik pályánál (5. Indonéz dzsungel) a játékba, ahol a leirás szerint az lenne a feladatom, hogy:
- megvan, akkor menjünk tovább, az õrtoronyban lévõ emberkére vigyázzunk. Ha elintéztünk mindenkit, akkor az õrtoronyba vezet az utunk, onnan tudunk lecsúszni a táborba.
Szépen végig kell lopózni Saddano után. Lesz egy rész, ahol ragacs kamerával kell kihallgatni a kódot (sûrûn mentsünk).
Na nekem az a bajom, hogy Melyik az a ragacs kamera ?
És azt ha nálam van, hogyan kell elö hozni vagy is mivel, hogy néz ki és hogyan kell azt használni ?
Mert a fegyverek, bonbák melett, nem látok semmi ilyesmit...
Elöre is köszi a segitséget...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A jelölésben az "MX" azt jelenti, hogy butított kártyáról van szó, ami konkrétan azt jelenti, hogy amellett, hogy kisebb a GPU és a graf. memória órajele a full verzióhoz képest, azonkívül néhány fontos üzemmódot nem ismer.
Tehát, ha akárhol bármelyik játékról azt olvasod, hogy MX kártyákon is elindul, az még nem jelenti azt, hogy minden úgy fog mûködni rajta, mint ahogy a játék készítõi eltervezték - hiszen a legtöbb esetben nem is gondolnak rá, hogy valamelyik kis pénzû játékos MX-el próbálja meg nyúzni a játékot.
föltettem a pt-t meg ugye sokan monták h a 45.23-as driverrel még gf4mx440-en is elindul, ezér ezt is föltettem, el is indul a gém, kiszabaditom magam a bilincsbõl, lemegy az intro, aztán betölt a köv pálya és onnantól uazt irja mielõtt még fölraktam volna a régi drivert, mégpedig ezt: a program szabálytalan müveletet hajtott végre balbla... és aztán ad 1 hibaüzit: a "0x1015711b" cimen taálható utasitás "0x00000408" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezehtõ el a következõ müvelet: "written"
Mi lehet a probléma? pls segitstetek, másnál is fordult elõ ien, vagy csak nálam?
Nekem DVD verzió van meg,és azon rajtavan a NOCD patch.
Glory, Glory Man. United!
És nem lehetne DC-n megoldani?
<#help>#help><#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2><#confused>#confused>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
<#help>#help><#help>#help>
Én a wa...o-ról szedtem és ott volt hozzá krekk!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
ezzen a weblapon
15 multi pálya található
Azért kiváncsi leszek a cdgalaxis válaszára mert irtam egy emilt, hogy nem megy, mert náluk vettem a játékot.
kénytelen volt Unreal Tournamentezni <#nyes>#nyes> szerintem jobban járt
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
egy hétig itt héderezett nálunk az unokahúgom...gondoltam azzal ellesz egy darabig
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....