Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
SPOILER!
Ez az elsõ pálya, és ha még nem lenne egyértelmû számodra, helyszín: Kelet-Timor, Dili, Amerikai Nagykövetség

Te visszamentél DS-hez, ahelyett, hogy kimentél volna, átvágtál volna az udvaron, és megkefélted volna INGRIDET.
Arra figyelj majd, hogy úgy kell kefélni, hogy a jobb alsó sarokban lévõ csúszka, minél jobban kilengjen jobbra-balra, mert csak akkor enged tovább!!! Ha már kiírta, hogy: "Ja, ja spritz...", akkor teljesítetted a küldetést.
Matthewpamer
ugy kezdõdött hogy kihallgattál egy beszélgetést.az elsõ páyla 2.része akkor így mondom.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
itt:

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hykao
SPOILER!
Pontosan mondjad, hol vagy! Milyen ország, stb.
Második pályán már nincs Ingrid, a 2. pálya Franciaországban játszódik LOL.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthewpamer
és hol van?

hykao
Hogy lenne már Ingrid egy csákó, te...te...agysebész, te elmeharcos...LOL.
Ingrid az egy bazzeg...
...és mit kell csinálni???
Hát meg kell baszni bazz.
hykao
Köszönöm a bizalmat. Egyelõre úgy néz ki, hogy Peter is leáll (miután informáltam a full magyar kijövetelrõl).
Mondom, megpróbálom felvenni a kapcsolatot az AUTOMEX-el (de csak kedd után, mert keddre el kell készülnöm egy közhasznú beszámolóval), meglátjuk mi lesz.
Azt megigérhetem, hogyha mégse jelenik meg magyarul, vagy gagyi lesz, akkor mindenképp megcsinálom!!!
Matthewpamer
tényleg egy csáko?nem mondod?de mit kell csinálni.

hykao
Gratulálok: neked Ingrid az egy csákó...LOL
Az ilyen kérdésekhez írjátok már oda, hogy:
SPOILER!!!
hykao
Mit nem értek??? NoCD-t felraktad barátom??? (nem a crackfixet!!!)
Breki33
tudom bocsi olvastam de igazából a te munkádban jobban bíznék
Matthewpamer
amikor megtaláltam a 2.pályán azt a csákot,valami ingrid,és leütöttem mindenkit,akkor mit kell csinálni?

Matthewpamer
guba figyelj.letöltötted a játékot,volt hozzá egy rar fájl,amiben volt 2 exe.már ha a hdc-rõl szedted.és azt a 2 exét berakod a az ofline/system mappába.ott felülírod õket és indítod.

DONGUBA
Te most mit nem ertesz?????NEM MEGY SEHOGY

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hykao
*lényeges
hykao
A vastagbetûs rész neked szól!
hykao
Bazzeg mountold már be azt a kurva harmadik cd-t!!! Vagy rakd fel a NOCD-t is, különben ha még százszor próbálod elindítani, akkor se fog!!!

Hihetetlen, hogy ilyen faszságok miatt teleszemetelõdik a topik, a kényeges dolgok meg legördülnek, és ugyanazok a kérdések érkeznek kb. 50 hozzászólásonként.

Más: már írtam, Peter is elkezdte a magyarítást gõzerõvel.
Bõvebben kukk: #1332
Tikal
nekem már ravenel is voltak gondjaim akoriban, sõt ghost reconnal is, köcsög ubi szopatott rendesen már akkor is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DONGUBA
Nekem is fasz kivan mert nem megy a jatek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tikal
multiban miért nincs nekem anitaliasing? 😊
elég idegesitõ hogy fps is leesik multiban... pff ..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoli80
nemis faszkivan akárhányat csináltam,sima volt már akkoriban is.

zoli80
faszkivant én csináltam még a ravenhez😊

DONGUBA
Egyszeruen nem megy.MIndent ugy csinaltam ahogy mondtatok ujratelepitettem meg stb de nem megy.

Tikal
nekem vmi immersion féle verzio jön, ahhoz is jo a deviance crackfix? 😊

Tikal
ez az ubi.com egy otvaras szar, nem tudok bejelentkezni azaccountommal... nem tudok uj nevet csinálni mert mindegyikre azt irja hogy létezik. Szerintetek létezik péyan név hogy faszkivan, meg bazdmeg? mert ezeket beirom, az se jo neki.... szoval vagy nem tud csatlakozni vagylétezik a user név.
Mektek is ilyen fos?

Lacc
Na srácok nem tolunk egy multit? Inditanék én servert de korlátozott chelloval nem lenne sok értelme... 😞
IMYke2.0.0.0
Ha úgy csináltad volna, akkor nem kellett volna ennyit írkálnunk a témában!
Még egy 13 éves is tudja, hogy ha az elsõ oldalon nem találja meg a megoldást, de látszik, hogy a többi hozzászóló már nem küzd az õ problémájával, akkor valahol, korábban már megtalálható a megoldás...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Nem ordibált. Irt 😛
DONGUBA
Nem vok lusta de azert koszi a segitseget...Csak nemtom mit ordibalsz?Azert kerdezek ennyit mert ugy csinaltam ahogy mondtad de megse megy.

IMYke2.0.0.0
Ha lusta vagy, akkor magadra vess!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mi lesz a többi pályán?😄

LOL elsõ pálya 😄

LOL elsõ pálya 😄

IMYke2.0.0.0
Talán eröltesd meg magad és olvass vissza ebbena topikban! Még linket is fogsz találni hozzá, hogy csak rá kelljen klikkelned...

Többiek: bocs, de mérges vagyok... Azt hiszem, érthetõ módon.

DONGUBA
pontosan melyik hozzaszolas mert van egy par.koszi

dikki*yysw
Egy oldalt visszaolvasol és megtalálod.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

DONGUBA
de hol van?

IMYke2.0.0.0
Az egyetlen mûködõ!

Breki33
én még nem kezdtem el játszani, de úgy látom kedves hykao nagy szükség lenne arra a magyarosításra
bon
Segítség kléne a játékhoz. Repteres pályán vagyok egy több szintes épület egyik emeletén az emeleten van egy mozgollépcsõ ami a liftekhez vezet a lifteket (3db) két kamera figyeli a liftek nem müködnek. ha lenézek az emeletrõl látom, hogy a földszinten emberek sétálnak ha hõérzékelõvel nézek elfelé látok 3db embert egymás melett Na itt vagyok elakadva nem tudom mit kell csinálni már mindenkit leütüttem vagy megöltem (csak a teroristákat lehet megölni). A segítséget köszönöm.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

dikki*yysw
😊)

DONGUBA
A deviances az melyik pontosan?

IMYke2.0.0.0

1. Telepíted a SC: Pandora Tomorrow-t (4CD);
2. Letöltöd és felteszed a DEViANCE-féle Crackfixet!
(a benne lévõ fájlokat az "offline / online" könyvtárakba másolod és fleülírod az ott lévõket!)
3. Elindítod a Játékot és játszol!

DONGUBA
Akkor legyszives ird le lepesrol lepesre hogy hogy kell?KOSZI

zaki
hehe

na bocs az offért, de ez jó vót

dikki*yysw
Még mindig nem tudja senki, mi a screenshot gomb? Már csak emiatt késik az MP cikk 😊

zaki
aha. a baj csak az, hogy ez neked normális, másnak nem

IMYke2.0.0.0
"Kabbe inkabb segits ird le pontosan hogy telepites utan mit csinaljak lepesrol lepesre.Koszi"

EZ NEM NORMÁLIS KÉRÉS!