Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
nincsmit

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nagyon kösz
Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Adj egy linket pls.!
Matthewpamer
ez egy program,amivel más szerverekre tudsz kapcsolodni.

Soory, mirõl beszélsz.
ezekhez én nem értek.
Matthewpamer
dc++

Hi!
Ha lehet egy olyan helyet, amely nem fizetõs!
Kösz!
rezsofiz
Matthewpamer
és honnét lehet?

még van egy hely jöjjön valaki!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Ha Netes halot kerdezed,akkor le kell szedned a multidemo-t.

sazl : c

Lacc
ÁÁáááá lekéstem a serverrõl megint 😞 Már tele van.
rezsofiz
Na ez jo meccs volt, nalam semmi lag nem volt.

Matthewpamer
hogy lehet hálozni?

na megy emgint gyertek!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
okes,megvarjuk.

nah ujra indul minyá mert acsodapatchel fagyott pandora egy kruvanagyot...

rezsofiz
koszi,én megyek 1körre.

szokásos:
8as részlegben
antijedi_HUN
pass: schun

rezsofiz
Szerver neve?Jelszo? 😛

rezsofiz
Nincs mit!

nah megy a szerver szokás paraméterekel , lehet jönni 😊

Thanks!
rezsofiz

akkor csinálok szervert mert volt egy hun szerver és arr azt irta nem kompatible... :/
amugy már énis patchaltem azé nem értettem

reklám rulz 😛

hykao
*nem, patch-eltem
rezsofiz
mondjuk HDC.

hykao
nem patch-eltem, és sokkal stabilabb!!!
hykao
Há' mer' ott szobroztam 20 percig, azt nem jött senki.
még alap multival nyomjátok?? mert nekem azt irta hogy nem jo a verziom hozzá... 😞

rezsofiz

sehonnét, vedd meg boltban...

PLS. valaki válaszoljon!!!!!!!!!!!!!!
ja má látom visszaolvasás rulz 😊

van most multi server? 😊

Lacc
Én meg nem találom a servered 😞
Szevasz.

En kiprobálnám neten,de kéri a cd-keyt.Hogy tudnék en csatlakozni a te szerveredre schun jelszoval?
HI!
Honnan lehet letölteni egy angol mûködõ verziót?
Lehetõleg ISO-t. Köszi!
hykao
demóval multizunk egyelõre!
Szevasz.

En kiprobálnám neten,de kéri a cd-keyt.Hogy tudnék en csatlakozni a te szerveredre schun jelszoval?
Mikiller
Hi!
Most én is leírom,hogy én mit szívok ezzel a játékkal az elejétõl fogva. Az elsõ telepítéskor meglepõdtem,mert nem kérte a 4.CD-t!!, mondom ok, biztos csak valami DX 9.0b van rajta, meg talán GameSpy, estleg még néhány driver.Bemásoltam mindent ahogy kell,de amint indítom a játékot nem csinál semmit,csak a logo képet rakja ki a desktpon.Megnézem mi van a 4. CD-n, hát látom, hogy data.cab file.Leszedtem vissza a game-et, majd újra installáltam, és ekkor már kérte a 4.CD-t(ez érdekes).
Crack-ek a helyükre, game indít, és megy is.Játszok kb. 5 percet, amikor egy auto save-nél kifagy a játék a szokásos protection failed...szöveggel.Indítanám újra,de megint a logo kép fogad fagyással.Restartolom a gépet, újra megy a játék, kb a 3. auto save után újabb fagyás, procedúra imétlõdik.Configom:ABIT TH7II,768Mb RDRAM,Saphire ATI 9500 Catalyst 4.2,de már a 4.3-at is felraktam(ezzel is ua.),Intel P4 [email protected] proci,Audigy hangkártya.
Én így játszok, és nem érdekel, hogy így szívat a gamma,de akkor is végigviszem.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hykao
Na indítok egyet, ha van kedve jönni valakinek (meglátjuk nem-e lesz lagos, nem egy szupergyors a netem)
jelszó a szokásos: schun
hykao
Los Angeles-i Nemzetközi Repülõtér.
Segíteni nem tudok, mert még nem tartok ott.
hykao
Má' ne haragudj, de nincs igazad.
A történet, erõssége ennek is, és az elsõ résznek is az volt.
Nem véletlenül díszeleg ott Tom Clancy neve!
A szöveg valóban gyorsan gördül, még a magyarítással is kapkodva lehet elolvasni.
Viszont ennél nagyobb baj, hogy egy csomó párbeszédet nem feliratozik a játék.
bon
Nos akkor pontosítok hátha így már tud segítenni valaki LAX International Airport nevû pálya elsõ részével már végeztem bejutás a reptére a csomag szállító egység kitakarítása. A pálya második részén vagyok elakadva bejutokk egy vároterem szerüségbe ott megölök mindenki tmajd a compuerbõl megszerezem a vele szembelévõ ajtó kódját ott lemegyek majd egy irodába juttok ott egy faszi telefonál az õr meg kinyirja én meg az õrt õltem meg. A szomszéd terembe egy elõadás éppen végetér ott is helyreraktam mindenki. Ettõl kezdve nem tudom mit kell csinálni. Köszi a segítséget

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Lacc
A történek nem az erõssége ennek a résznek sem, de az elsõnek se nagyon. Kicsit túl gyorsan vezetik, alig tudom elolvasni hogy most mi van. Mindegy, attól függetlenül nagyon tetszik a játék 😊

Gyerekek multizzunk már! 😊 Valaki akinek van kedve nyomhatna egy servert.
hykao
valamilyen reptéren...LOL
látom te is vágod, hogy mi a történet...
bon
Üdv a 8. pályán valamilyen repteren vagyok, egy több szintes épület egyik emeletén az emeleten van egy mozgollépcsõ ami a liftekhez vezet a lifteket (3db) két kamera figyeli a liftek nem müködnek. ha lenézek az emeletrõl látom, hogy a földszinten emberek sétálnak ha hõérzékelõvel nézek elfelé látok 3db embert egymás melett de nem tudok semmit csinálni velük. Na itt vagyok elakadva nem tudom mit kell csinálni már mindenkit leütüttem vagy megöltem (csak a teroristákat lehet megölni). A segítséget köszönöm.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P