4097
-
antijedi #2057 bazz mit beállitásokal? nem tart az semeddig... -
#2056 Ma már nincs kedvem tökölni a beállításokkal, de holnap ráfekszem arra is. ;) -
#2055 MOST! :D -
antijedi #2054 gyere multizni! most! :D -
#2053 Na megcsináltam a single-t. Sajna ez a rész is baromi rövidre sikeredett. :((
De azért jó volt! :) -
antijedi #2052 bazz gondolkozz már mielött irsz..., én nem azt modntam hogy engedi csak azt hogy xp-s és nem me-s a driver, ettől persze még nem fog menni emrt neked pont a me-s kéne... :D -
badoer #2051 én elhiszem de te is hid el hogy kiprobaltam es nem engete feltelepiteni -
antijedi #2050 mert NEM milenneum... -
badoer #2049 kibropaltam.a gep irta szozerint:a telepetes nem lehetseges mert nem millenium 2000.szerinted magamtol talatam ki? -
antijedi #2048 msot nem azrt mondom de ez a driver nem ME hez van hanem xphez és 2khoz... :D -
antijedi #2047 nincs kedve valakinek msot multizni? 2 ember kéne még... :/
akinek van az jöjjön ircre (vagy irjon ide és elmondjuk neki hogy jöjjön ircre :P) -
#2046 ME kernel ugyanaz mint a 98 szal tök mindegy mihez való tudtommal.. de ha ki sem próbálod akkor nem fogod soha sem megtudni... -
badoer #2045 koszi.az baj hogy ez milleniumhoz valo nekem windos 98 am van.ne haragudj hofy ilyenekel zaklatlak -
#2044 Itt a fajl. Innen le tudod szedni. -
Christian #2043 badoernek mondom -
Christian #2042 ottvan 10 mb os alatt hogy mirror site 1, arra menj rá, is ott alul hogy accept. -
badoer #2041 koszi.de fogalmam nics hogy mit kell onnan letolteni. -
#2040 Valami olyasmi:DItt egy link ni. -
badoer #2039 es az micsoda es hol talalhato?videkartyanak a frisitese? -
Christian #2038 ja nem badoernek bocs:D -
#2037 ...gondolom ezt nem nekem szántad -
Christian #2036 Tedd fel a legújabb detonátort mondjuk a 52 -est! -
#2035 Ez a #2030-ra ment. -
badoer #2034 szia.nvidia geaforce fx 5200.meg mindig mosodik.nem tudok rajoni mert.at ut 2004 hibatlanul szakatas nelkul megy -
#2033 LOL, motion blur-re gondolsz??? -
Christian #2032 Milyen videókártyád van? -
Corey #2031 eddig is erről volt szó, csomószór beirtuk hoyg hogyan kell... gyere fel irc-re majd (#2006), és ha még most sem vágod, majd ott elmondjuk -
badoer #2030 hiaba csinalnék format c hogyan ugy mosodna.a gta3 vath city is ugyan ilyen.mosodik.es nem tudok rajono mert? -
#2029 HOgy lehet multiban interneten játszani ?? Ubi soft-os regisztrácio nélkül. -
#2028 Kicsit pontosabban!
SPOILER!!!
...de ha jól értem, hogy hol vagy, ott a "távcsöves manus" mindenképp kimegy a szobából! A következő üveges, félig nyitott ajtóknál kicsit hallgatózol, mit is mond Sadono, majd végignézed, ahogy kinyír egy túszt...
A lényeg -> menj tovább a balkon végéig, ahol lent a tűz ég, és mássz fel az ereszcsatornán. -
Mr. Perfect #2027 :-))) Az a bizonyos halálos erő azt jelenti, hogy valakit kinyírni. Ezt szokta ott alul kiíírni, hogy megengedett-e avagy nem... -
Christian #2026 format c:
:D -
badoer #2025 tenyleg nem tudjatok mert mosodik a grafika?ilyen egybefuggo az egesz.valami kodek a tetes?
-
Christian #2024 mitkell akkor csinálni(még a játék eleje),amikor felmentem az álvány tetejére, és mikor tovább akarok menni, az ablakból a távcsöves manus mindig észrevesz. Valamilyen halálós erőt ír, de nemtok angolul....valaki help pls!
Előre is kösz! -
#2023 Előbb fel kell töltened a net-re a képet hogy mi is lássuk!
Mert így nem látjuk!Képet feltölteni itt tudsz. -
#2022 na itt van itt segítsetek -
#2021 -
#2020 ja bocs nem tettem be képet -
#2019 Ennél a résznél segítsetek amikor a eggyik és a másik oldalon is van egy camera és nem tudok továbbmenni mert vagy észrevesz vagy nem müködik a lift! mit kell tenni?
-
Rain1 #2018 Hello! Nem indul el a Multi demó! Elindítom de visszadob a Wondowsba!Valaki segítsen...PLZ