Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy 5let multival kapcsolatban, hátha 😊
ra2-t anno gamespy valahogy ugy inditotta multiban hogy lan-t szimulált a gamenak valahogy, namost ennél a gamenel nem lehetne valahogy megoldani hogy a game azt higye lanon van és akkor menne neten is?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
hykao
schoma
Vazz. Nem a te szemedet kell, hogy megvizsgálja. Olvasod te egyáltalán, hogy mit írók?

A tengeralattjárón nem szabad senkit sem leütni. Legalábbis addig nem, ameddig nem jutottál be az irányítóterembe. De oda csak a paracsnok retina-azonosítójával lehet.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

nem ütöttem le...mögötte elmentem..ott vagyok a retina scannél....ott megvizsgálja a szemem de az ajtonál ott áll a pasi...
schoma
De nem szabad senkit leütni!!!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

kicsalogatom a pasit a fülkéböl..ebédlöbe ütöm le de akkor is mission over...
schoma
Íme a kapitány:

És már bent az irányítóteremben:

schoma
Kicsit homályos, de gondolom itt jársz:
Az udvaron két teherautó, és és a tábortûz.

hykao
ja, aha (még nem tartok ott...)
schoma
A tengeralattjárón nem szabad senkit sem leütni. Legalábbis addig nem, ameddig nem jutottál be az irányítóterembe. De oda csak a paracsnok retina-azonosítójával lehet.
Az étkezõ (egy faszi éppen eszik az asztalnál) utáni szobából nyílik egy folyosó. Maradj itt. Majd jön a parancsnok és akkor kapd el -> irány a retinaszkenner!

schoma
Az ott nincs nálad!

Sticky cammel rá kell zoomolni. Lõdd a lábához, és közelíts rá a szájára.

hykao
nem inkább a lézeres lehallgatóval???
bon
Hát talán használni kéne a sticky cam-et, hogy felvedd a beszélgetést

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tengeralatttjáron vagyok ..már fél orája ott bojongok és láto az ajto mögött hogy jön egy õr...erre ha leütöm vagy meglát akkor misson over...missed your objective...mi lehet a gáz?

dikki*yysw
Amúgy csekk altopic 😊 nem hiszem hogy lenne benn bármi új >>az írásban<< annak, aki kipróbálta, inkább kedvcsinálónak szántam a newbie-knak; ugyanakkor a 6-7-8-9 -edik oldalt mindenkinek javaslom tanulmányozásra.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

dikki*yysw
Mármint ezt mondom, nem kérdem, de direkt van a ? -jel, szal ez meggyõzõ, hümm?😊

dikki*yysw
Van benn multi?

Elakadtam az 5. pályán :/.
Sadono-t kell követni, meg sticky cam-el felvenni a beszélgetést. Felmászok 1 rúdon, 1 magasabb folyosóra, kilövöm az összes lámpát, majd látom h Sadono, a testõre meg 2 katona ott áll és beszélget, majd miután az 1ik katona ezt mondja: "...én nem nézek tv-t...", mission is over... Pedig teljesen sötétben, teljesen kussban voltam.
5let?

Lacc
Jó lett nagyon szedd le szvsz.
Blasta
Srácok, érdemes leszedni a gémet?
Csak egy küldetéslemez lett, vagy esetleg érdemi változások, jó ötletek is kerültek bele?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Az milyen komoly, hogy a jeruzsálemi pályán a két ortodox pajeszos zsidó valamilyen héber dialektusban sugdolózik.

Az ilyen kis többletek nagyon sokat dobnak a játék hangulatán.
hykao
SPOILER!

Ottvagy, hogy:
Fisher - Milyen az angoltudásod?
Technikus - Szuper.
Fisher - Hát ez szuper, na akkor hozd fel a tengeralattjárót!
Technikus - Miért?
Fisher - Mert az agyonvert emberek látványa mindig elszomorít...
Technikus - ahh, jó, jó, azonnal...

LOL
DONGUBA
De egyszer mar elindult a jatek kiszabadultam valami bilioncsbol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hykao
LLLOOOLLL: #1560
megvan..oda kell vinnni a géphez...
dikki*yysw
Te HÜLYE nézd már meg a readme-t hogy mi a minimum requirements!

Te ZSÍRLÁMA!

itt vagyok a gépházba és a nigger fickot szoritom hogy mondjon infot...erre azt kéri hogy engedjem el és ne öljem meg...ésha leütöm akkor mission is over
DONGUBA
De geforce4-mx 460-am van.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hykao
sehogy
zaki
donguba be lehet fejezni, senki sem kíváncsi rátok itt, nem tudom nem tûnt volna fel. nekem sem megy a far cry, mégsem sír a szám, és nem anyázok miatta, játszál mással és jó lenne, ha elgondolkoznál egy kicsit magadon

melyik gombal lehet elengedni akit fogok?? tod amikor a nyakánál fogva lehet leütni..hogy lehet elengedni?
hykao
Milyen kártyád is van??? Nehogy aztán kiderüljön, hogy MX...
hykao
Na mégegyszer utoljára:
Uninstalláld le. Töröld ki a maradék mappákat stb., majd regcleanerrel is törölj.
Ezután indítsd újra a gépet, majd install. Utána rakd fel jól a crackfixet. (mindkét fájl eredetijét keresd meg, és írd felül).
Ezután rakd rá a nocd-t.

(bár sztem nálad inkább egy új directx install, meg drivercsere kéne...)
DONGUBA
Hat beszarok leszedtem felraktam ujra 4-es cd-t nem kerte telepitesnel...megkrekkeltem elinditom profilt beirom kivalasztom tolt es kilep a windowsba.

Maris kivegeztetek? Joeg, en meg csak izraelben bohockodom ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

hykao
"...ha elõrelátó csecsemõ lettél volna, felkötöd magad a köldökzsinórodra..." - sziámi
DONGUBA
Kinyirom magam

hykao
Mármint a multiban?
hykao
Mert csak akkor telepítetted fel jól! Viszont akkor meg a crackelést basztad el...
DONGUBA
De megkrekkeltem.Hat azert olvasas alapjan meg csak megtom csinalni meg ha ki se nezitek belolem.Es 3 telepitesbol miert csak egyszer kerte a 4-es cd-t?????

Lacc
Akkor talán veled van baj Guba nem? Szvsz nem crackelted fel normálisan.
Lacc
Nna én is kivégeztem. Szerintem is elég rövid, de az elsõ résztõl jobb 😊
DONGUBA
Nem tudok mert a splinter egy is istenkiraly volt es jaccani akarok ezzelis.Meg erdekes hogy mindenm megy a gepemen csak ez nem.

rezsofiz

sazl : c

dikki*yysw
Ez van. Egy évben egy lopott játék nem megy el a gépeden, szerintem ez tök jó arány. Ha mindent meg kéne venned, akkor évi 1 játékod se lenne.
Ez most nem megy, nem fizettél érte így kár sem ért, a holnap megjelenõ játékokat majd lelophatod és mennek, lépj már túl a dolgon.

DONGUBA
Haha.Amikor el is indult akkor az elso palya toltese kozben kileppett a gamebol.

Gunner
Format C:

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

DONGUBA
Egezsegedre.

dikki*yysw
Olyan jól elszórakozom 😊