Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a honlapot nézegessétek meg
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://www.warppipe.com
a cikk ahol ráakadtam erre a progira (google rulz)
nah iyg elsõre enyi, valaki hozzáértõ megkuksizhatná 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
szal van egy warp pipe nevü progi ami elvielg azt cisnálja hogy ha a game cube-ot hozákapcsolod pchez akkor tudsz a game cub-al neten jáccani mert megeteti vele hogy õ lanon van és azt már szereti a gamercube... namost ki kéne találni hogy hogy lehetne megodlani hogy egy progit etesen meg ezzel ne pedig gamecube-ot, jelen esetben pl a sc-t etethetné meg vele 😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
5let?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ha sikerült, akkor ált. a 8-as szobában szokott lenni magyar szerver (de te is indíthatsz, feltéve, hogy nem lassú a neted), a jelszó ált.: schun.
EGYELÕRE CSAK A MULTIPLAYER DEMOVAL LEHET AZ INTERNETEN JÁTSZANI!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Fáradt vagyok 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Óra játékidõ?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezáltal olyan mintha csak egy kiegészítõ lenne.
elõször igy volt..., a mostani 1.5akárhánynál már asszem nemtom hogy csinálták de 1.0-nál igy volt megcsinálva, ha nem hiszed kérdezd meg life-ot 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Miért kell mindenkit kinyirni? (Hna mindegy, a te dolgod.)
A bambusz folyosóra (vízbõl jön ki egy fa rámpa) menj be!
Ugorj fel úgy, hogy megtámaszkodsz. Jobbra fent van az átjáró...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Dzsungel. Sövényben indulok, leszedem a fickót. A turretet hatástalanítom, továbbmegyek, leszedem a másik 2 fickót, de úgy h ne menjek bele a lézersugárba. Továbbmegyek, asztalnál 2 ember, de mellettük elmegyek elõbb kinyírom azt aki az ágyban fekszik, majd akik az asztalnál voltak. A DEMO-ban egy "bambusz" folyosó volt a kiút, de ha ide bemegyek, zsákutcába érek.
Szerintem ilyet nem kértek...
A tengeralatjáró kikötõt kell megtalálni.
Esetleg szúrj be egy képet...
6. pálya. Azt írja öljek meg mindenkit, így is tettem, de semerre nem tudok továbbmenni.
Bár még a toronyban van 1 lézeres fickó, de csak annyit lehet látni h a toronyból a lézer világít, kiszedni lehetetlen, próbáltam div camerával, de az nem tapad oda.
5let?
wehát az egyetlen megodlás az hogy valahogyan kiiktatni ezt a cdkulcs ellenörzést, ez van ahol egyszerübb van ahol bonyolultabb...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF