Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah emberek mit találtam, lehet ez beválna csak már valami hozzáértõ kellene 😊
ezt a honlapot nézegessétek meg

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

egy pár link hátha valaki tud valami okosabbat:
http://www.warppipe.com
a cikk ahol ráakadtam erre a progira (google rulz)
nah iyg elsõre enyi, valaki hozzáértõ megkuksizhatná 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nah találtam egy érdekes progit igaz arr anem jo elvielg amit én elgondoltam de hátha kilehet valahogyan herélni hogy jolegyen 😊
szal van egy warp pipe nevü progi ami elvielg azt cisnálja hogy ha a game cube-ot hozákapcsolod pchez akkor tudsz a game cub-al neten jáccani mert megeteti vele hogy õ lanon van és azt már szereti a gamercube... namost ki kéne találni hogy hogy lehetne megodlani hogy egy progit etesen meg ezzel ne pedig gamecube-ot, jelen esetben pl a sc-t etethetné meg vele 😊

nagykispeter
Akkor jó!Teljesen végigvitted?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

bon
Nekem se kérte a 4.cd-t de nem is érdel. Gond nélkül végigtuttam játszani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nagykispeter
A 4. cd-t nem kéri a telepítéskor,de a játék crackkelés után elindul!Ilyenkor mi van eggyáltalán akkor minek kellett a 4.CD.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nem is kell, a WC-ben a mosdóról mássz fel a szellõzõjáratba.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

8. pályán vagyok, ahol Soth-ot kell elkapni. Az elsõ duci rendõrnek öltözött terrort, már lekaptam. Az ablaktisztító lányt is, meg a kövér rendõrt. De utána "kódos ajtó" van, persze a kódot nemtudom.
5let?

Matthewpamer
az van.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hykao
...ja, hát remélem a multi demóról beszélünk...
hykao
Csinálj egy accountot, amivel ezen túl be tudsz login-olni.
Ha sikerült, akkor ált. a 8-as szobában szokott lenni magyar szerver (de te is indíthatsz, feltéve, hogy nem lassú a neted), a jelszó ált.: schun.
schoma
Vazz!

EGYELÕRE CSAK A MULTIPLAYER DEMOVAL LEHET AZ INTERNETEN JÁTSZANI!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Matthewpamer
inkább segíts

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

hykao
Ááááááá.
Te és a másik focis barátod, azt kell, hogy mondjam: páratlan párost alkottok.
Matthewpamer
kér felhasználó nevet meg jelszót.

Matthewpamer
és hova connectoljak?nem kell ip vagy valami?

Lacc
Utána Start, Plax, Connect és lõ! 😄
Matthewpamer
hogy kell neten hálozni?felraktam a multplayt és utána?

Kaplan
Bocsika.
Fáradt vagyok 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

esetleg valaki mailben egy menstéssel megtudna dobni vagy dc...
van egy nagy baj...ott vagyok a tv házában...és épp nézem hogy a fõmufti dumál..sajnos nem löttem ki a stick camet..ezáltal mission over...sajnos ugy mentettem el hogy nemtudom korrigálni mert overwriteoltal és igy elég nagy gázba vagyok...help!!!
Lacc
A verziószámra gondolt...
Kaplan
2.5 mi?
Óra játékidõ?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hykao
Nem rövidebb, mint az elsõ rész (sajnos az is elég rövid volt)!!! Ha ehhez hozzáteszed még a multit, akkor inkább 2.5...
Kaplan
Mindenhol hallom , hogy nagyon rövid.
Ezáltal olyan mintha csak egy kiegészítõ lenne.

Én benne vagyok.

Nem hiszem el. Vegigvittem, de miert ilyen rovid? Bar a tortenetet figyelve mar az uccso palyanal sejtettem hogy itt a veg. NAGYON ROVID LETT!!! 😞

Lacc
Egy kis multi? 😊
nah igy hangzik dekodolva:

elõször igy volt..., a mostani 1.5akárhánynál már asszem nemtom hogy csinálták de 1.0-nál igy volt megcsinálva, ha nem hiszed kérdezd meg life-ot 😊

nem csak kicsit elgépeltem, mso tünt fel hogy szoltál, sorry 😄DD

dikki*yysw
Iltáél?

(ittál?) 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

wlõször igy volt..., a msotani 1.5akárhánynál már asszem nemtom hogy cisnálták de 1.0-nál igy volt megcsinálva, ha nem hiszed kérdezd meg life-ot 😊

zoli80
ha jol tudom nem igy volt megoldva,valami mas modszer volt de lehet.

hát rvs-el igen ezzel nem tom hogy menyit mert ide egyszer irta be hogy eddig nemmegy majd még megnéznek valmait és azóta se kép sehang... 😞

de sok sikerel mivel 1.0-nál meg amikor még volt tört szerver igy volt megoldva hogy lehessen neten jáccani...

zoli80
ha jol tudom foglalkozott eleget😊

igen ezt cisnálták rvs-el is, csak life-ék ugytünik ezel a gameval nem foglalkoznak már nagyon más meg nem nagyon tudja/akarja megcsinálni sajna..., de ha te megtudod hajrá , ha tudok valamiben segitek 😊

zoli80
asszem volt már probálkozás ez ugyben,még a raven shieldnél ugyanis ugyan igy mukodik annál is a védelem de nem sok sikerrel.

Bucser
Antijedi: Egy olyan megoldás viszont lehetne, hogy egy fake key ip checker-t szerkeszteni, indítani egy dedicated serveren és adott népek progiját átirni egy patchel, hogy ne az UBI masterserveren keresse a helyes key-t hanem a fake serveren. ÉS a fake serveren a checkert pedig úgy megírni, hogy csak névlegesen ellenõrizze a keyt és ne valójában.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lacc
Hát a bambuszfolyosón énis gondolkodtam vagy fél percet, hogy most mi van 😊)
Áh, kösz. Néha annyira nem veszem észre a dolgokat...

schoma
Te vadista szandál.
Miért kell mindenkit kinyirni? (Hna mindegy, a te dolgod.)

A bambusz folyosóra (vízbõl jön ki egy fa rámpa) menj be!
Ugorj fel úgy, hogy megtámaszkodsz. Jobbra fent van az átjáró...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Inflrate the caves...
Dzsungel. Sövényben indulok, leszedem a fickót. A turretet hatástalanítom, továbbmegyek, leszedem a másik 2 fickót, de úgy h ne menjek bele a lézersugárba. Továbbmegyek, asztalnál 2 ember, de mellettük elmegyek elõbb kinyírom azt aki az ágyban fekszik, majd akik az asztalnál voltak. A DEMO-ban egy "bambusz" folyosó volt a kiút, de ha ide bemegyek, zsákutcába érek.

schoma
Öljél meg mindenkit?
Szerintem ilyet nem kértek...

A tengeralatjáró kikötõt kell megtalálni.
Esetleg szúrj be egy képet...

Megint elakadtam :/.
6. pálya. Azt írja öljek meg mindenkit, így is tettem, de semerre nem tudok továbbmenni.
Bár még a toronyban van 1 lézeres fickó, de csak annyit lehet látni h a toronyból a lézer világít, kiszedni lehetetlen, próbáltam div camerával, de az nem tapad oda.
5let?

amugy errõl jutott eszembe az az 5let hogy ki kéne találni valami megodlást hogy software-sen lant emulálni egy vagy több ip között a neten, hogy ezzel megetese a gamet és akkor ugye elég ha nem egyeznek a kulcsok, és ez gyk az összes iylen elvü játékal menne, csak azt nem tom hogy lehetne ezt megcsinálni, enyire azért nem vágom a dolgot 😊

ez sajnos nem igy müködik mivel a serial generator nem valodikulcsokat general, és ezel egy telepitõt át is lehet verni, de az ubi masterserverét nem mert az elenörzi midnen egyes kulcs valódiságát
wehát az egyetlen megodlás az hogy valahogyan kiiktatni ezt a cdkulcs ellenörzést, ez van ahol egyszerübb van ahol bonyolultabb...

Bucser
antijedi ha nem vetted volna észre a probléma az (legalábbis szerintem), hogy a gamespy bekéri a serialnumbert a gametól és megnézi, hogy a jelenlevõ usereknek ugyanaz van-e. Szerintem baromság, de ezzel megy a szívás.😞 Ubi minden játékával ez volt. Egy serial generator kellene csak hozzá, csak azt meg is kell írni😊 meg az is gáz, ha valakinek ugyanolyan serialt geeral mint az igaz😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez így van.

amugy én még mindig azt modnom hogy tévedés hogy nem lehet feltörni a gamet mert mindent fel lehetne valahogy, csak sajnos a kutya nem foglalkozik vele azokbol a körökbõl akik meg is tudnák cisnálni... 😞