Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schoma
Nekem is van sok képem a játékból. Majd felteszem valahova. (Csak a tar.hu-t ismerem jelenleg. Egyéb ötlet?)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

insp
Hykao b+, legalább jelezted volna, hogy SPOILER!!!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

hykao
LOL, a falon a kép!!! -> "Heej úh nyem, heej úh nyem, ísó ráz..."
hykao
hykao
hykao
hykao
Hmmm, mi van itt???

Aggyá' egy csíkot bazz...:
hykao
A készítõk azért megtalálták a módját, hogy belecsempésszék a fényképeiket a játékba.

reaper4
köszi akkor azért elviszem neki hátha....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hykao
Elméletileg az MX kártyák nem támogatottak, de volt már akinek elindult vele a játék valamelyik korábbi detonator driverrel, win98 alatt.
hykao
LOL.
Úgy tûnik ugyanaz az orosz cég gondoskodik az elsõ rész küldetéslemezén található Orosz Haditengerészeti Karbantartó Üzem, és az Indonéz dzsungelben található heroin elõállító üzem étkeztetésérõl...(legalábbis a menü ugyanaz)

grebber
Még nem jött rá senki hogy lehetne a full-al multizni??

Next PC upgrade: 2022

reaper4
Sziasztok!

a haveromnak gef2 mx 400 a van. fent van a splinter, ma viszem a crackfixet neki, de érdemes? megy egyáltalán azon a karin? tudtommal nem tudja a pixel shadert a kártya az meg alap lenne nem?

köszi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Breki33
megoldás sorry
Breki33
soroljam a játékokat ahol ez volt a hangra a megoldád?

ami persze nem azt jelenti, hogy itt ez lesz
csak tipp
amúgy ha basic-ra átállítod az nem nagy módosítás
Kipróbálom, köszi. Bár akkor a játék rossz, ha módosítani kell a beállításokat ilyen szinten, nem? Másutt nem tapasztaltam hasonlót.
Breki33
hát vedd le P
pl basic-re
Ott biztosan be van kapcsolva fullon, mással nem is volt bajom eddig.
Breki33
directx
Oprendszerben, vagy játékon belül?
Breki33
hardveres gyorsitás be van kapcsolva?
hykao
Hmmm, most próbáltam.
Szerintem meg lehet oldani, hogy Dhalia megölése nélkül jussunk el a kivonási ponthoz...
Egen, csak itt mindkettõ idõre ment. Próbálom életben hagyni a népeket, mert az nem túl életszerû, hogy likvidálok egy városnyi katonát és nem tûnik fel senkinek 😊
rezsofiz
Szép a víz is... 😊

sazl : c

hykao
Attól függ mi van nálad.
Gumilövedékkel, sokkolóval, gázzal töltött ragacs-kamerával, gázgránáttal ártalmatlanná teheted õket, de ha nincs nálad ilyesmi, akkor marad a gyilok. (mert két embernek nem tudsz pusztakézzel úgy nekimenni, hogy túléld)

Egyébként úgy nem tudod végigvinni, hogy senkit nem ölsz meg. (az elsõ részben, és ebben is, mindig parancsba kapsz egy-két gyilkosságot...)
Eddig 4 embert öltem meg, Jeruzsálemben vagyok. Azt a két manust lõttem le, akik a számítógépeket nyírják egy üvegablakos helyiségben, illetve a bomba hatástalanítása elõtt a folyosón van szintén két muksó. Az a kérdésem, hogy ezt meg lehet úgy is csinálni, hogy életben maradjanak?
Pattogás hallatszik a hangszóróból, kábé a lépésem ütemére. Valaki tapasztalt hasonlót? Nem mindig, nem mindenhol, nem minden lépésnél, csak ez így nagyon gáz.
schoma
OK.
neve: soma.
jelszó: schun

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zoli80
vagyok!intits egyett,nekem legkakibb dsl-em van.a demo 8ba ha lehet.

crackfix..., ovlass kicsit vissza...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

qval lehet gurulni/vetõdni vagy mit bár nemtom ezzel fel lehet e lökni enemyt

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Black krisz
Szevasztok! Meg van a játék de nem akar elindulni, az indításkor behoz egy Critical Error ablakot ami ezt tartalmazza:

General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine

Tudna nekem vki segíteni? HEEEEELP PLEASEEEEE!

splintercellmsk.uw.hu

Lacc
Kibuktatott úgy hogy aládcsúszott??? Azt meg hogy?
õõõ hát füzd meg a tobbi embereket itt, pl hotdog biztos bennelenne 😊

schoma
És kivel nyomjam? 😊
Egyedül vagyok...

én lehet benézek majd minyá, midnenesetre nyomjátok azt majd csak befutok ha tudok 😊

jah egyetértek, ezen ügyeskedünk épp, vagyis tulzás az ünk mert life ügyeskedik, én csak az alap5letet hoztam fel 😊

schoma
Egy kis multi hókamóka?
Mert akkor csinálok szervert. 😊

Asszem az elõbb megtapasztaltam milyen is ez az új multiplayer.
Valami fantasztikus!
Külföldiekkel játszottam, merc voltam. Az egyik kém annyira tudott, h csak néztem.
Komolyan néha arra kényszerített, h a gránátommal meg a fegyveremmel én meneküljek.
Hiába vannak a merceknek ilyen látásmódjaik, könnyû kicselezni.
Pl ha meglátott, kikapcsolta a látásmódokat, és egy helyben megállt. Ilyenkor szinte semmi esély nincs észrevenni.
Arról nem is beszélve hányször törte ki a nyakam, meg a társamnak, sõt volt olyan is, h elõttem volt a társam a kém kezében, és még így is sikerült kitörnie a nyakát és elmenekülnie.
Volt olyan is h csak leütött, akkor kiírta h sleeping...😊
Aztán kibuktatott, úgy h alámcsúszott, stb.
Szal jó lesz az. Csak a törés lenne már meg a fullhoz 😞.

rorr
ne haragudj de én gf3-al játszom mirõl beszélsz?elég érthetetlen amit írtál!

pfff 😊

schoma
CSI2

hmm, mekkroa pangás van itten, hova tünt mindenki? 😊

Mu*][*h4pHu|{4
Hõ sziasztok!Megoldható vhogy hogy esetleg a cfg file módosításával ,hogy ne követelje az 1.1es pixel shadert?Haver szeretné kipróbállni és gef3 suxor van szal erõsen mellõznénk a pixel shadert😉!Elõre is thx😉

akkor már icq azt joban csipem, csak msot nincs onlány 😊

Elolvastam, de sajna kicsit sem értek ehhez 😞.
Sztem dobd meg 1 maillel Life-ot.

olvasgasd amit elöbb irtam, hátha te jobban vágod 😊

Na én is végigvittem.
Jó volt, tetszett. Még bõven tehettek volna bele pályákat, ahol a mozgásokat, meg a fegyvereket jobban kilehet használni. A fegyverarzenál felét nem is volt szükséges használni, és a spárga mozdulat is lemaradt 😞.
2 új mozdulatot is beletettek, de a játék folyamán 2-3-szor volt rájuk szükség.
Na de mind1, mostmár jöhet a multi!

hahó nincs itt senki? pufff 😛

hát olvasgatva az oldalt meg a forumot ez akár még müködhet is..., hmm 😊