Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Úgy tûnik ugyanaz az orosz cég gondoskodik az elsõ rész küldetéslemezén található Orosz Haditengerészeti Karbantartó Üzem, és az Indonéz dzsungelben található heroin elõállító üzem étkeztetésérõl...(legalábbis a menü ugyanaz)

a haveromnak gef2 mx 400 a van. fent van a splinter, ma viszem a crackfixet neki, de érdemes? megy egyáltalán azon a karin? tudtommal nem tudja a pixel shadert a kártya az meg alap lenne nem?
köszi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ami persze nem azt jelenti, hogy itt ez lesz
csak tipp
amúgy ha basic-ra átállítod az nem nagy módosítás
Szerintem meg lehet oldani, hogy Dhalia megölése nélkül jussunk el a kivonási ponthoz...
Gumilövedékkel, sokkolóval, gázzal töltött ragacs-kamerával, gázgránáttal ártalmatlanná teheted õket, de ha nincs nálad ilyesmi, akkor marad a gyilok. (mert két embernek nem tudsz pusztakézzel úgy nekimenni, hogy túléld)
Egyébként úgy nem tudod végigvinni, hogy senkit nem ölsz meg. (az elsõ részben, és ebben is, mindig parancsba kapsz egy-két gyilkosságot...)
neve: soma.
jelszó: schun
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Tudna nekem vki segíteni? HEEEEELP PLEASEEEEE!
splintercellmsk.uw.hu
Egyedül vagyok...
Mert akkor csinálok szervert. 😊
Valami fantasztikus!
Külföldiekkel játszottam, merc voltam. Az egyik kém annyira tudott, h csak néztem.
Komolyan néha arra kényszerített, h a gránátommal meg a fegyveremmel én meneküljek.
Hiába vannak a merceknek ilyen látásmódjaik, könnyû kicselezni.
Pl ha meglátott, kikapcsolta a látásmódokat, és egy helyben megállt. Ilyenkor szinte semmi esély nincs észrevenni.
Arról nem is beszélve hányször törte ki a nyakam, meg a társamnak, sõt volt olyan is, h elõttem volt a társam a kém kezében, és még így is sikerült kitörnie a nyakát és elmenekülnie.
Volt olyan is h csak leütött, akkor kiírta h sleeping...😊
Aztán kibuktatott, úgy h alámcsúszott, stb.
Szal jó lesz az. Csak a törés lenne már meg a fullhoz 😞.
Sztem dobd meg 1 maillel Life-ot.
Jó volt, tetszett. Még bõven tehettek volna bele pályákat, ahol a mozgásokat, meg a fegyvereket jobban kilehet használni. A fegyverarzenál felét nem is volt szükséges használni, és a spárga mozdulat is lemaradt 😞.
2 új mozdulatot is beletettek, de a játék folyamán 2-3-szor volt rájuk szükség.
Na de mind1, mostmár jöhet a multi!