Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csati : irc.quakenet.org #scpt.hu
Mar bent vagyok,de sehol senki 😞
HIP-HOP jön Vuk
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Jelenleg azt az infót kaptam, hogy egy nagy költségvetésû hivatalos magyarítás várható, profi színészek szinkronjával.
Ez, ha tényleg így lesz, nagyon üdvözlendõ, mert eddig (UT-t kivéve) én még bizony nem találkoztam profi szinkronos magyarítással.
Ha meg mégse jönne ki magyarul, akkor folytatódnak a munkálatok...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én most asszem multizni fogok,majd utána végig nyomom,ha lesz magyaritás.Mivel volt hogy ugy nyomtam végig jatekot,hogy nemnagyon értettem,pedig nagyon fasza volt,erre kijott a magyaritás,és ujra végignyomtam.Csak akkor mar nemvolt olyan jo,végig tudtam mit kell csinalni

AKkor 3 után ott leszek #sctp.hu -ba!
Akkor végleg abbahagytad a magyarítást?!Kár lenne mert az elsõ rész is nagyon faszán sikerült!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De máris van más:-) A reptéren vagyok lent áll a 3 tag (hõképpel látom). Ki kell õket nyírni. De hogyan? Olyan 1 órát rohangaltám de már unom.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Eltünt a párbeszédeknél a bal felsõ sarokban látszódó ablak. Az amiben a szöveg megy. Biztos kikapcsoltam vhogy. Hogy kell visszahozni? Elõre is kösz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
sajnos elég rövid az egyjátékos (csakúgy mint az elsõ rész), így egy nap alatt végigtolható.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
az a rohadt desktop átméretezés, meg ide-oda lépegetés...
jobb lett volna két parancsikon a desktopra (hopp, lehet, hogy el is árultam a megoldást???)
Jó kis elsõ benyomás volt 😊.
biztos lesz majd patch...
mondjuk sztem a multimódok nagyon egykaptafára mennek.
el tudtam volna képzelni egy fantáziadúsabb (és egymástól több dologban különbözõ) multimódokat is...
Mostmár sikerült mindent összehangolni.
átteszteltem keresztül kasul.
viszont a telepítési útvonal nem jól van megadva a magyarítás telepítõjében (a telepítõt nem én csináltam), úgyhogy azt neked kell jól megadni.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
a játékot meg ha megjelenik itthon (fõleg, ha magyar szinkronnal) megveszem.
Hát aki 15 órát játszik naponta annak talán lehet.. :p