Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
A Multyplayer demóval nezetni is lehet?

balcooo
egy nap alatt??? Hát aki 15 órát játszik naponta annak talán lehet.. :p

Nos még1×!

Csati : irc.quakenet.org #scpt.hu

Mar bent vagyok,de sehol senki 😞
Vukodlav
Az unreal ezen motorja eléggé érzékeny mindenféle húzásra, fõleg a memóriák tuningolásánál jöttek elõ ilyen gondok. Tehát ha magasabb órajelen megy bármi a gépben, próbáld meg visszavenni és úgy kipróbálni csinálja-e.

HIP-HOP jön Vuk

hykao
Egyéni probléma lehet, nálam sem csinált ilyet se a demó, se a teljes.
schoma
Nekem pl. az sem...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

bazza
DE azt mondja meg valaki, hogy miért lép ki néha a progi Critical error üzenettel..?Csak a demo csinál ilyet?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
Szünetel a dolog!
Jelenleg azt az infót kaptam, hogy egy nagy költségvetésû hivatalos magyarítás várható, profi színészek szinkronjával.
Ez, ha tényleg így lesz, nagyon üdvözlendõ, mert eddig (UT-t kivéve) én még bizony nem találkoztam profi szinkronos magyarítással.

Ha meg mégse jönne ki magyarul, akkor folytatódnak a munkálatok...
hykao
SPOILER!
Ha már detektáltad Soth-ékat, menj a liftekhez, az egyik már mûködni fog...
Szerintem semmi különös..😊

Sephi
Aszem en meg nem lattam reg olyan jatek introt ami ennyire fasza lett volna mint ennek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Naja,az elsõ rész is tokjo volt....
Én most asszem multizni fogok,majd utána végig nyomom,ha lesz magyaritás.Mivel volt hogy ugy nyomtam végig jatekot,hogy nemnagyon értettem,pedig nagyon fasza volt,erre kijott a magyaritás,és ujra végignyomtam.Csak akkor mar nemvolt olyan jo,végig tudtam mit kell csinalni
Phuuuu,már bezsongtam a multitol,hogy tegnap mégis sikerult.Mar alig varom,hogy nyomassuk,lehet hogy jonne az egyik haverom is.
AKkor 3 után ott leszek #sctp.hu -ba!
nagykispeter
Szia Hykao!
Akkor végleg abbahagytad a magyarítást?!Kár lenne mert az elsõ rész is nagyon faszán sikerült!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

genRob
Ok. Köszi!
De máris van más:-) A reptéren vagyok lent áll a 3 tag (hõképpel látom). Ki kell õket nyírni. De hogyan? Olyan 1 órát rohangaltám de már unom.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

hykao
...nem tûnt az el...LOL...csak sajnos a program nem feliratozik minden párbeszédet!!!
genRob
Sziasztok!
Eltünt a párbeszédeknél a bal felsõ sarokban látszódó ablak. Az amiben a szöveg megy. Biztos kikapcsoltam vhogy. Hogy kell visszahozni? Elõre is kösz.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Lacc
Na azért végre csak sikerült összehozni a multit. Majd holnap toljuk remélem keményen 😊
hykao
aproneten van dögivel.
a múltkor már 10e-ért is láttam.
The Garrett
az lesz csak azt már sehol nem kapni.. majd megpróbálok valahonnan :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hykao
...de ja, cseréld le a kártyát.
...egy 8500-ra alig kéne ráfizetned.
hykao
The Garrett: kevés az esély, hogy elindul, bár volt aki el tudta indítani valamelyik detonator driverrel, win98 alatt...
hykao
"Singlet mar mindenki ki is tolta vagy mivanma'"

sajnos elég rövid az egyjátékos (csakúgy mint az elsõ rész), így egy nap alatt végigtolható.
balcooo
prince, splinta, pandora, XIII, farcry... ubi pooowaaa

balcooo
ezt a multi hype-ot, készen vagytok😊 Singlet mar mindenki ki is tolta vagy mivanma'? 😮 Basszus nem lehet abbahagyni ezta a game-t, má egyhuzamban a harmadik helyszínt csinalom.. (TGV-s mission powa, az valami kész ahogy a vagon oldalan kapaszkodva hirtelen elzug melletted a szembe járat...aszittem befosok)

kb... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
...iiigen, kicsit olyan a fíling, mint egy jobbfajta konzolos átirat esetében...
na pl az iylenek idegesitenek még a progiban, iylenekre szánjanak inkább idõt ne a tetves védelmükre amit valahogy ugyis ki lehet jáccani...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
jah, marad a félmegoldás.
szvsz nekem ugy néz ki hogyha nem totál kilövöd a progit a membõl akor bemegy a menübe gyk a kilépés végére odabigyeszteték a menu emghivokodjat...

még ha ctrl alt del-el lovom ki akkor is ugy lép ki hogy viszamegy oda, csak akkor nem ha a taskmanager 2.fülénél lövöm ki..., de az meg ugy enem tesz jot neki hogy minden alkalomal lefagyásal lép ki...

hykao
...esetleg Alt+F4???
hykao
Hogy jön ez a #1808-ra???
nem mivel ha normálisan akarsz belõle kilépni akkoris abba a rohadt menübe dob vissza..., szal max félmegoldás de azt már énis megcisnáltam... 😊

hykao
az tényleg nagyon gagyi.
az a rohadt desktop átméretezés, meg ide-oda lépegetés...
jobb lett volna két parancsikon a desktopra (hopp, lehet, hogy el is árultam a megoldást???)
Azért grafikailag kicsit bugos. Pl már az elsõ pálya legeslegelején, beleakadtam egy oszlopba, vagyis a részévé válltam, majd beleestem a vízbe, és a csónakokon mentem keresztül... Mondanom sem kell újra kellett kezdenem a játékot, mert onnan nem volt kiút.
Jó kis elsõ benyomás volt 😊.

hykao
jah, értem.
biztos lesz majd patch...

mondjuk sztem a multimódok nagyon egykaptafára mennek.
el tudtam volna képzelni egy fantáziadúsabb (és egymástól több dologban különbözõ) multimódokat is...
amugy nem tudja valaki hogy lehente kilöni ezt a sdingle/multi elött fõmenüt mg hogy kilépéskor is oda menyen vissza? mert kurvára idegesitõ... :/

Sztem ha akarunk multiban játszani, akkor használjuk az IRC-t, mert ez az egyetlen dolog, ahol gyorsan tudjuk közölni az infokat.
Mostmár sikerült mindent összehangolni.

hykao
az biztos nem.
átteszteltem keresztül kasul.
viszont a telepítési útvonal nem jól van megadva a magyarítás telepítõjében (a telepítõt nem én csináltam), úgyhogy azt neked kell jól megadni.
arra hogy a crack müxik csak a game alapvetoen bugos meg neha 😊

bazza
Már megcsináltam az elsõ pályát aztán a második pálya töltésekor kilép a gém egy critical error feliratú hibaüzenettel. A magyarítás a baja?

hykao
milyen kavarásokra gondolsz?
rezsofiz
fuk a magyarba akartam menni,csak rossz linkre mentem LOL😊

sazl : c

rezsofiz

sazl : c

bazza
Honnan lehet leszedni a demo magyaritast?

én meg ezek után a kavarások után akkor se venném meg szerintem ha 20forint lenne 😊

rezso: nem magyar castin ne publicba irogass magyarul hanem privátba...

hykao
...én azért kihagyom egyelõre.
a játékot meg ha megjelenik itthon (fõleg, ha magyar szinkronnal) megveszem.
az IRc lassan kötelezõ lesz a netezéshez 😊