Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki nem szánna meg és elmagyarázná a fullal a multit???

Next PC upgrade: 2022

hykao
Mellesleg az egyjátékos módban tapasztalt valaki változást az AI-ben???
...én azért nem éreztem egetverõ különbséget az elsõ részhez képest, pedig nagy csindadrattával harangozták be az úgynevezett AMBIENT AI-t, amire azt írták, hogy ebben a játékukban fog debütálni.
Fel is raktam.De akkor itt hogy mit kell?Beállitottam amit a képeken volt,de akkor alapjábavéve ez olyan a blan,csak jobb?Itt is lanmodba kell kreállni,és ott is kell keresni a jatekot?
Mindjart megnézem hogy is muxik ez!
hykao
Nem véletlenül, és nem viccbõl írtam ám!
A te kártyád nem támogatott ebben a játékban (sem)!!!

Ha másra nincs is pénzed, akkor add el a mostanit, és majd ugyanannyiért vehetsz egy 8500-as ATI-t, amin már vígan elszaladgál a játék (max. egy-két ezrest kell rádobnod)!!!

Minél tovább vársz a cserével, annál nehezebb lesz, mert egyre kevesebb játék fog elindulni rajta, következésképp gyors 0-ra értékelõdés várható...
Eljutok az introig + profilet elkészítem, de amikor a játék betöltene kilép...ez mitõl lehet? Mi az ami kellhet még hozzá?
Help pls!
Kérlek segítsetek!
Most raktam fel a játékot és single player módban kidob, el sem tudom indítani.
Vagy a crackem rossz vagy valami még kellene a Geforce MX 440 kártyámhoz?
Valaki help kérem!

(Kártyacserére nincs pénzem most, így más megoldás kéne!)
sztem az agya 😛
hykao
Beraktalak a Fórumozók Fényképei-hez.

...má' csak egy kérdésem van: mi a fasz van a kezedben???
hykao
LLLOOOLLL!!!!
Ecsém, mekkora plakát!!!
Kissé topikot tévesztettél.
...azért berakom a helyére...csak kissé lekicsinyítve...
Bucser
Most ezt banyek miért ide??????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Black krisz

splintercellmsk.uw.hu

Lacc
Grebber talán ha utánanéznél a dolgoknak...
hykao
Kártyacsere!!!
Kérlek segítsetek!
Most raktam fel a játékot és single player módban kidob, el sem tudom indítani.
Vagy a crackem rossz vagy valami még kellene a Geforce MX 440 kártyámhoz?
Valaki help kérem!
pffff, akkor feladtam... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Nem tudja, mi az az irc, az elõbb írta.
meny fel majd holnap ircre biztos lesz valaki aki elmondja 8ma már nincs ott senki szvsz)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
kösz azért majd talán megszán vlaki 😞

hagyuk, most nicns erõm elmagyarázni...,addig játsz a demoval amig valaki el nem tudja jól magyarázni

hykao
...ez így elég nehéz lesz...
grebber
felmennék ha tudnám mi az!! 😞
és azokat a cuccokat csak be kell másolni és kész??

elöbb linkeltem be dolgokat, amugy felmész ircre ott biztos lesz aki elmondja

grebber
hogy kell a fullal multizni??

Lacc
És már mindenki a fullal nyomja nem a demoval.
-capslock...

grebber
LESZEDTEM A MULTI DEMOT HOVA KELL mennem hogy tudjak nyomni és ha ott van mi a kod??

valaki pls jöjjön még fel csatirea kéne még egy ember 😊

adv conf mindenkinél állandó, a server is állandó asszem, csak a kliens confignál kell mindig uj ipt beirni ha más a host...
ezek kellenek netes gamehoz:
advenced conf
kliens conf
server conf
git eltöltése

The Garrett
megoldjuk... csak induljon el a szervergépen a gamme...
apropó a fullhoz nincs még valami ubi.com ot kikerülõ törés?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kaplan
Két alaplap van benne , mert nem tom melyik a jobb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Szerintetek ez jó konfig?
Ezen elfut a game?
Ház:Midi ATX ház CODEGEN 6066-c10, 4x5,25",USB, 300w P4,ezüst+ ventilátoe 9,350ft bruttó-
Abit V17 , VIA800, 800FSB, 8xAGP,U133+SATA150,5.1 Sound, 3xDDR400,LAN 17.400ft bruttó
Intel Pentium 4 Northwood 3000MHz/800Mhz, 20/512kB cache
54.770ft bruttó
Alaplap:Abit KD7-RAID , Via400, 333FSB, 8xAGP,U133+RAID, 3xDDR400, 5.1ch sound, Lan 20.870ft bruttó
Hûtõventilátor:Speeze OwlStream-FCPGA/Socket- A csapágyas XP3200 + Halk 3070 ft bruttó
Memória:512 MB DDR SDRAM 400MHz PC3200 Brand-Minõségi 20.660ft bruttó
Merevlemez: 80 GB IBM-Hitachi Deskstra UDMA100 7200rpm
18.660ft bruttó
Hangkártya: Sound Blaster Live! 5.1 Out, Digital-Out PCI EAX OEM 8.920ft bruttó
Videókártya:
Geforce-FX 5200, 128MB DDR, TV, 8xAGP 15.450ft bruttó

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mikor van neked "este" ? 😛

Szuper! Tehát mostmár csak a host ip-t kell tudni, és állítólag ez sokkal kompatibilisebb!
Ma este csekk IRC-n!

egy kis ovlasnivaló:
git beállitások
hátha jobban fog menni mit battlelan-al 😊

Lacc
Dedikált servert itt asszem nem lehet idnítani. Vagy tévedek?
hykao
"villa/nyaraló"...LOL
The Garrett
jövõhétre szerzek 1 radeon 8500 at és jövök végre játszani meg multiszerver is lesz 😄 kitartás!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nagykispeter
Kössz!De azért kár!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Lacc
Na nem multizik senki se?
A mozgó reflektorok fényében menj, mert a snipernek éjjellátója van és a fény elvakítja.

amradj a fényszórók fénykörében akkor nem lát meg a manus és igy átjuthatsz a szemközti oldalra...

Black krisz
Szevasztok! Kéne egy kis help! Én még nagyon az elején vagyok, már most elakadtam! Ugye a játék elején látott videón van a villa/nyaraló, Na most én már bejutottam kiszabadítottam a hapsit, most lenn vagyok az alsó szinten és ott van egy kis fás, füves rész ahol reflektorokkal van megvilágítva, és fellülrõl figyelnek az erkélyen! Namost gondolom fel kéne mászni az erkélyre(mer egy pillanatra mutatta) , csak az a baj hogy mindig észrevesznek és lelõnek! Please segítsetek!

splintercellmsk.uw.hu

rezsofiz
Ja meg meg lehet LAN-ban is jatszani csak ugy megjegyzem. 😊

sazl : c

Adam5
akkor jó 😊

rezsofiz
Ja... 😊

multi demoval cask azt lehet.... 😊

Adam5
oops
nezetni=netezni

rezsofiz
Én fenntvagyok!😊

hykao
"nezetni"??? az mi??? LOL