Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Hajjaj, gyerekek úgy néz ki, hogy aki magyar, és más szolgáltatónál van az nem tud játszani 😄 Szóval chellos chellossal, adsl-es adsl-essel.
Nem.
Töltsd le tedd fel, csak ezt tudom mondani.

hykao
Namost nekem nincs fenn se irc, se ilyesmi.
Azé' valahonnan értesülni tudok az ip-krõl???
hykao
Azt ajánlom rakd fel a demó magyarítását!
bazza
De merre???Bármerre megyek észrevesznek...?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mindjárt adom a bant a csatin ahol egyeduralomra törtem

nem hivatalos és nem is lesz az... 😊
ez max warez csati lehet tekintve a célját 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hopp az elsõben benne maradt a http.
ITT az igazi 😊

Na.
Még nem hivatalos SC😛T MAGYAR csati: #SCPT.HU

Külföldi Splinter Cell csati, ahol játékosokat kereshetsz/találhatsz netes játékhoz:
CSATI

Lehet jönni játszani!!!

megjött akinek még nincs is meg a game és máris rendelkezett..., na midn1 nekem jó 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

quakeneten #scpt.hu

ne az legyen ha nicsn elég akkor átmegyünk max oda is
hazait inkább qneten vagy ircneten kéne csinálni

Kéne 1 magyar SC csati, amit kihíreznénk.
Ott lehetne ezeket megbeszélni.
A külföldieknél nagyon bevállt. Vagy mi is menjünk arra a csatira? Végülis jó ha épp nincs elég játékos a hazánkból éppen 😊.

rezsofiz
Crackfix kell! #1719-ben belinkeltem.

sazl : c

azóta már megodlodott mongyuk 😊
de amugy majd este (vagy msot is ha lennénk 4en) összehozhatnánk egy gamet 😊

ICq-t már nem használok.
IRC nem lehetne?

elõre azt fel a tetõre és futás visza a géphez (helivel ne torogy csak fussss 😛)

bazza
Hogy kell megcsinálni a demó vonatos pályájának végét, már kihallgattam a muksót, és hogy meneküljek? Merre?

Smuggler
ok mar megvan a deviance tores..

bazza
Hogy kell megcsinálni a demó vonatos pályájának végét, már kihallgattam a muksót, és hogy meneküljek? Merre?

Smuggler
Csa tudom már sokan unjatok mostanra szedtem le a játékot, cracket benyomtam kivállasztom singleplayert és a következõ uzenettel kihal:
General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine

Nincs kedvem visszakeresni hogy kell-e valami uj crack. Napokkal ezelott ugy lattam mintha lett volna szo még1rol de nemtom. Valaki irja má le hogy mi a teendo

nah megy a dolog nekem is sikerült
valaki még probálja meg rajtam kivül scythevel, nem tom mért nem ment vele... 😞

Lacc
Ja, elvileg kellett volna menni nekünk is. Fent van minden protokoll, nincs firewall, router sincsen. Minden passzol elvileg, de valami mégsem... 😞 HotDog majd probáljátok/próbáljuk ki.

Majd csak ki kell derülnie mi a baj.
nálam tuti nincs és nála se votl elvileg 😊
neked már sikerült?

Mu*][*h4pHu|{4
nem lehet ,hoyg nálatok fire wall gond volt?

na akko megprobálom veled is mert scythevel nem ment... 😞
ráérsz most?

Hát ez a Blanos megoldás teljesen jó, csak nagyon macerás.
Én külföldiekkel játszottam, van 1 IRC csatijuk is ahol játékokat szerveznek.
Mért nem megy?
Az a lényeg, h a Blan-ba beírod a hostoló ip-jét, elmented utána start és indítod a játékot. Utána multi,/lan/find a session, és ottlesz.
Ha te csinálod a szervert, akkor ugyanígy, csak mindenkinek be kell írni az IP-jét, aztán save,start, és crate és mehet is a játék.
Szal annyi az egészben a rossz, h nem csak a kliensnek, hanem a hostolónak is be kell írni másik 3 játékos IP-jét.
De ha már 1szer elmentetted utána nem kellesz.
De játszottam vele sokat, tökéletesen megy.
Szvsz mi is csinálhatnánk 1 csatit, aztán ott játékokat szervezni.

tigeroo
hy all! tényleg magyar nyelven is kiadják??? vagy mi van?
zoli80
sziasztok!sikerult mar valakinek a battlelanos megoldás?mi probálkozunk de semmi.

Lacc
Na emberek, próbáljuk már ki ezt a BattleLan-os multit! Indítanék servert de még kell várnom 2 napot még, hogy lejöjjön rólam a korlát 😊
Evin
A magyarosítást elvileg ezért hagyták abba, mert kapható lesz magyarul is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Bucser
Szerintem az sem biztos, hogy magyarul og megjelenni és az sem, hogy ha megjelenik akkor nem-e az ultragagyi minõségben és magyartaln fordítással... Csináltam már olyat. hogy magyarul megjelent game-t inkább angolul játszottam😄DD

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy megjelenik magyarul

Ja igen akkor nem kéri a 4-es cd-t amikor nem választod ki a pcbt az elején, vagyis aki nem akar neten jáccani nem választja ki tehát nem kell a cd4...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Evin
Mennyire biztos, hogy magyarul fog megjelenni?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hykao
Ha még valakit érdekel: már letölthetõ az egyjátékos demó magyarítása a gamehunter-rõl.
rezsofiz
Na,akkor le is szedem... 😊

sazl : c

Lacc
Remélem ez ma délután kipróbálásra is kerül 😊
Lacc
Szal akkor mégis lesz a fullal is multi? WEEEE
Mu*][*h4pHu|{4
Ok akkor pandora multi howto:
nah szedjétek le innen a battlelan 0.5-öt :
Battlelan 0.5

Aki hostol az játékban lan opción belül create
aki meg csatlakozni kiván hozzá az elindítja a battle lan-t hozzá adja a host ip-jét majd run splinter cell ,ott kiválasztja play on lan majd find a session.ÉS ha midnen igaz voila^.^

Tikal
na végre, lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hykao
jah, de mondom, a crackfix után még be kell mountolni a 3. cd-t, vagy rakd rá a nocd-t is.
Tikal
szopat ez a szar, pedig ugy csinálom ahogy irva vagyon....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szoval ha fen a game, deviance mehet rá egybõl?

Tikal
már rányomtam az ösze létezõ cracket....

Tikal
dehogynem, már egy párral 😄

hykao
...a végén lehetett volna egy kicsit hosszabb véganimáció, mint az elsõ részben a Sam és Mittoménhogyhívjákafeleségét.
hykao
mert még nem nocd-zted le!
Tikal
hi, fenn a játék, crack rá megy, utána crack fix, és mégis kéri a cd-t... ez mi lehet? 😊

légyszives nézd már emg privit és válaszolj 😊

Le van irva ott. Eredetileg a warcraft3-hoz csinálták, de úgy néz ki mûködik a splinter cell 2 -vel is. Amúgy ugyanazt csinálja mint a GIT, csak nem configolható annyira.
De ha ezzel megy, akkor a GIT-et is be lehet állitani, hogy menjen....