Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le tedd fel, csak ezt tudom mondani.

ez max warez csati lehet tekintve a célját 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hazait inkább qneten vagy ircneten kéne csinálni
Ott lehetne ezeket megbeszélni.
A külföldieknél nagyon bevállt. Vagy mi is menjünk arra a csatira? Végülis jó ha épp nincs elég játékos a hazánkból éppen 😊.
de amugy majd este (vagy msot is ha lennénk 4en) összehozhatnánk egy gamet 😊
IRC nem lehetne?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Nincs kedvem visszakeresni hogy kell-e valami uj crack. Napokkal ezelott ugy lattam mintha lett volna szo még1rol de nemtom. Valaki irja má le hogy mi a teendo
valaki még probálja meg rajtam kivül scythevel, nem tom mért nem ment vele... 😞
Majd csak ki kell derülnie mi a baj.
neked már sikerült?
ráérsz most?
Én külföldiekkel játszottam, van 1 IRC csatijuk is ahol játékokat szerveznek.
Mért nem megy?
Az a lényeg, h a Blan-ba beírod a hostoló ip-jét, elmented utána start és indítod a játékot. Utána multi,/lan/find a session, és ottlesz.
Ha te csinálod a szervert, akkor ugyanígy, csak mindenkinek be kell írni az IP-jét, aztán save,start, és crate és mehet is a játék.
Szal annyi az egészben a rossz, h nem csak a kliensnek, hanem a hostolónak is be kell írni másik 3 játékos IP-jét.
De ha már 1szer elmentetted utána nem kellesz.
De játszottam vele sokat, tökéletesen megy.
Szvsz mi is csinálhatnánk 1 csatit, aztán ott játékokat szervezni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja igen akkor nem kéri a 4-es cd-t amikor nem választod ki a pcbt az elején, vagyis aki nem akar neten jáccani nem választja ki tehát nem kell a cd4...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nah szedjétek le innen a battlelan 0.5-öt :
Battlelan 0.5
Aki hostol az játékban lan opción belül create
aki meg csatlakozni kiván hozzá az elindítja a battle lan-t hozzá adja a host ip-jét majd run splinter cell ,ott kiválasztja play on lan majd find a session.ÉS ha midnen igaz voila^.^
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ha ezzel megy, akkor a GIT-et is be lehet állitani, hogy menjen....