Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék vége fele van egy olyan rész ahol a pálya elején felkell másznod kamion hátuljára.Az levisz egy garázsba ahol van egy ajtó ami nem nyilik ki ,viszont másfele nem lehet menni.ott mit kell csinálni?
A warehouse-nál amikor Dahliát kell követni, ugye vele kell összefutni a warehouse bejárata elõtt? Mert akkor vmi eszméletlen rohadt bug következtében a csaj elakadt félúton és képtelen egy lépést is tovább menni...

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

antijedi :
Most megint átirtam a belsõ ip-t,lehet hogy most jo,ki tudja.Valamikor majd kikéne probálni,de légyszi majd ird már le pontosan mi a te belsõ ip-d,csak kiváncsi vagyok,milyen számokbol áll!
Köszi.
most olvastam vissza ott azt irtak hogy ha a telepitesnel nem valasztod a halozatot akkor nem keri a 4 cd et.en most huzom lefele kivancsi leszek ra elindul e
Sziasztok!
Valaki legyenszives mondja meg, hogy a 4-ik CD-ét miért nem kérte telepitéskór.
hykao
*spoiler
AMD Norbee

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
köszi thx

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

hykao
Hmm, hogy sikerült odáig eljutnod, ha nem egyértelmû, hogy mit kell csinálnod ennél a résznél???

SPOLER!
El kell kapnod.
schoma
Élve el kell kapni és felvinni a tetõre a helikofferhez.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

AMD Norbee
Segítsetek !! Ott mit kell csinálni amikor Sadono valami beszédet mond a tv-nek, és egy idö mulva kimegy az ajton és kiírja hogy mission faild

hykao
Valami nem stimmel nálad, én nem találkoztam lefagyott õrökkel, csak a demóban, amikor átghostoltam a falon, hogy tovább tudjak jutni.
hykao
Nekem mûködött, nem kért utána semmit.
schoma
Akkor add oda neki.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Srácok!

Nektek mûködik a nocd crack?
Bármit telepítek fel akkor is bekéri a 3as cd-t 😞

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

lwb
nem tudja véletlenül valaki, hogy az utolsó (körüli) pályán, ahol Sadonot kell elkapni és valami TV épületbe kell bejutni, na ott merrefelé menjek? a fõkapun (ezer õr) vagy a csatornán (ott mindtha meg lenne egy befreezelt õr, aki nem reagál és lelõni sem lehet, mintha valami scriptre várna).
elõre is köszönet a segítségért.

Lacc
Leírom privátba.
Rincewind
Nem nagyon vágom hogy kell. Nálam crack fix-el sem mûködik a multi. Meg nem tudom merre vagytok, stb. 😊
hykao
Nem, mert kettõt kaptam a logómûhelyben.
Mindkettõ tetszik, így cserélgetem õket bizonyos idõközönként.
rezsofiz
Jah!

sazl : c

Lacc
Ejj Rince bátyó gyere multizni! 😊
vajh miért?!
épp most ment tönkre az internet d meghajtója...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Nekem nem jelenik meg a kép.

AMD Norbee
mit kell csinálni??

ehhh, LOL....

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

AMD Norbee
Valaki mondja meg hogy ennél a résznél mit kell csinálni!! Itt szivok mint gép

multizni nem akarsz majd? 😊

követni kell miután beszéltél vele és lehalgatni a telefonbeszélgetést...

Rincewind
Many thanks! Most már müxik. 😛
Black krisz
SZevasztok! Megmondanátok hogy a vonatos pályán mi a fenét kell csinálni mikor beszélek a hapsival! Mikor vége a beszélgetésnek akkor mindig vége a játéknak! Már nem tudom hogy mit kell csinálni! Valaki HELP!

splintercellmsk.uw.hu

a.carkey
Rince!

Kell hozzá két exe fájl, és azok javítják (Deviance féle törés). Én azt mondjuk ftprõl szedtem le, mert az itteni linkrõl nem sikerült, de azzal tényleg mûködött. (Míg nálunk nem lehet majd kapni ...) Úgy tudom a gamecopyworldön rajta van ...

A medve nem játék.

rezsofiz
#1719 alatt van link a crackfixhez...

crackfix..., olvas vissza valahol van link

Rincewind
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine

Ezzel kidob desktop-ra? Ilyenkor most mi van? System check-nél minden jó. GfTi4200-as kártya.
rezsofiz
Koszike😄 mar vegigneztem falat night vision-nel,latom nem alaposan,start splinter cell2 lol.....

hehe ez vicces egy hely, ha benyomod a night vision-t, és végigpásztázod a plafont, meglácc majd egy helyet ahol feltucc menni.. sok sikert

rezsofiz
nem tudok ebben a teremben tovabb menni,visszafele meg nincs semmi,legalabbis en nem lattam,ez a 2. pálya Párizsban,amikor valami cell phone-t kell megtalálnom.

irc.quakenet.org és azonbelül #scpt.hu -> itt vagyunk mindig amikor gamelünk, este keress meg, lehet most nincs senki

hát azt vetterm észre

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

grebber
Valaki feljönne arra a világmegváltó MIRC-re és ha igen akkor irja meg hogy melyik szerverre!!!
Ja és azt kéne elmagyarázni hogyan kell a fullal multizni.

Next PC upgrade: 2022

Cseréld ki a kártyát, mielõtt még a honvéd pálya mellett szotyit áruló cigány se adna érte egy lyukas garast se...
(viccen kívül, tényleg cseréld ki az MX-et, mert egyre kevesebb játék fog elindulni rajta)

te megy gyere fel icq-ra néha... 😊

sajnos nem véletlen...

dikki*yysw
Nem, GF3, GF4, GFFX jó neki.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

És akkor én most mit csináljak?
KAPJA BE
Minden kibaszott geforce jó neki csak az MX nem
FUckdat

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

dikki*yysw
😊

dikki*yysw
Ezzel most ugye de. 😊

a.carkey
Még jó, hogy be kellett hoznom a sört és feltûnt.

A medve nem játék.

a.carkey
Sohasem figyeltem ! Csak most, és most is csak véletlenül ...

A medve nem játék.