Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Most megint átirtam a belsõ ip-t,lehet hogy most jo,ki tudja.Valamikor majd kikéne probálni,de légyszi majd ird már le pontosan mi a te belsõ ip-d,csak kiváncsi vagyok,milyen számokbol áll!
Valaki legyenszives mondja meg, hogy a 4-ik CD-ét miért nem kérte telepitéskór.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
SPOLER!
El kell kapnod.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Nektek mûködik a nocd crack?
Bármit telepítek fel akkor is bekéri a 3as cd-t 😞
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
elõre is köszönet a segítségért.
Mindkettõ tetszik, így cserélgetem õket bizonyos idõközönként.
épp most ment tönkre az internet d meghajtója...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
splintercellmsk.uw.hu
Kell hozzá két exe fájl, és azok javítják (Deviance féle törés). Én azt mondjuk ftprõl szedtem le, mert az itteni linkrõl nem sikerült, de azzal tényleg mûködött. (Míg nálunk nem lehet majd kapni ...) Úgy tudom a gamecopyworldön rajta van ...

A medve nem játék.
History: ConfigUI <- InitEngine
Ezzel kidob desktop-ra? Ilyenkor most mi van? System check-nél minden jó. GfTi4200-as kártya.
sazl : c

sazl : c
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Ja és azt kéne elmagyarázni hogyan kell a fullal multizni.
Next PC upgrade: 2022

(viccen kívül, tényleg cseréld ki az MX-et, mert egyre kevesebb játék fog elindulni rajta)
KAPJA BE
Minden kibaszott geforce jó neki csak az MX nem
FUckdat
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...