Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs kedve valakinek msot multizni? 2 ember kéne még... :/
akinek van az jöjjön ircre (vagy irjon ide és elmondjuk neki hogy jöjjön ircre 😛)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
ME kernel ugyanaz mint a 98 szal tök mindegy mihez való tudtommal.. de ha ki sem próbálod akkor nem fogod soha sem megtudni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

koszi.az baj hogy ez milleniumhoz valo nekem windos 98 am van.ne haragudj hofy ilyenekel zaklatlak
rezsofiz
Itt a fajl. Innen le tudod szedni.

sazl : c

badoernek mondom

ottvan 10 mb os alatt hogy mirror site 1, arra menj rá, is ott alul hogy accept.

koszi.de fogalmam nics hogy mit kell onnan letolteni.
rezsofiz
Valami olyasmi😄Itt egy link ni.

es az micsoda es hol talalhato?videkartyanak a frisitese?
ja nem badoernek bocs😄

hykao
...gondolom ezt nem nekem szántad
Tedd fel a legújabb detonátort mondjuk a 52 -est!

hykao
Ez a #2030-ra ment.
szia.nvidia geaforce fx 5200.meg mindig mosodik.nem tudok rajoni mert.at ut 2004 hibatlanul szakatas nelkul megy
hykao
LOL, motion blur-re gondolsz???
Milyen videókártyád van?

eddig is errõl volt szó, csomószór beirtuk hoyg hogyan kell... gyere fel irc-re majd (#2006), és ha még most sem vágod, majd ott elmondjuk

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hiaba csinalnék format c hogyan ugy mosodna.a gta3 vath city is ugyan ilyen.mosodik.es nem tudok rajono mert?
AMD Norbee
HOgy lehet multiban interneten játszani ?? Ubi soft-os regisztrácio nélkül.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

hykao
Kicsit pontosabban!

SPOILER!!!

...de ha jól értem, hogy hol vagy, ott a "távcsöves manus" mindenképp kimegy a szobából! A következõ üveges, félig nyitott ajtóknál kicsit hallgatózol, mit is mond Sadono, majd végignézed, ahogy kinyír egy túszt...
A lényeg -> menj tovább a balkon végéig, ahol lent a tûz ég, és mássz fel az ereszcsatornán.
:-))) Az a bizonyos halálos erõ azt jelenti, hogy valakit kinyírni. Ezt szokta ott alul kiíírni, hogy megengedett-e avagy nem...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

format c:
😄

tenyleg nem tudjatok mert mosodik a grafika?ilyen egybefuggo az egesz.valami kodek a tetes?
mitkell akkor csinálni(még a játék eleje),amikor felmentem az álvány tetejére, és mikor tovább akarok menni, az ablakból a távcsöves manus mindig észrevesz. Valamilyen halálós erõt ír, de nemtok angolul....valaki help pls!
Elõre is kösz!

rezsofiz
Elõbb fel kell töltened a net-re a képet hogy mi is lássuk!
Mert így nem látjuk!Képet feltölteni itt tudsz.

AMD Norbee
na itt van itt segítsetek

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee

AMD Norbee
ja bocs nem tettem be képet

AMD Norbee
Ennél a résznél segítsetek amikor a eggyik és a másik oldalon is van egy camera és nem tudok továbbmenni mert vagy észrevesz vagy nem müködik a lift! mit kell tenni?

Hello! Nem indul el a Multi demó! Elindítom de visszadob a Wondowsba!Valaki segítsen...PLZ
rezsofiz

koszi
dikki*yysw
Törölgesd meg a monitorod. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

az az egy gond van hogy elvan mosodva a grafika.nem tudja valaki hogy mért?
igen nem kerte 4 cd igy nem szedtem le.nagy nehezen eltudtam inditani.
lwb
ha nem teszed fel a Punkbustert (nem akarsz multizni), akkor nem fogja kérni a 4. cdt.

lwb
továbbmentem már. a fickó eccerûen nem mozgott, de azért grabbelni lehetett és elvileg le is feküdt (bár valójában állva maradt, csak a hangok alapján gondolom). mostmár bent vagyok az épületben. azért kösz.

azt kitalalta ki hogy magyarul is kiadjak?most nem zudom hogy letoltsem a 4 cd vagy sem?legfeljebb az lesz hogy feltelepitem es ha keri letoltom.
schoma
Akit netán érdekel, az talál itt pár képet a játékból: Képek

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Lacc
Nah tehát +1 ember multihoz 😊
hykao
danke, azt hiszem benn vagyok.
ize elinditod mircet, ott megadod neved, emailed ha akarod meg minden, majd nicked, valamint egy alter nicket. Az Options->Connect->Servers-en belül az IRC server alatt kikeresed a Quakenet Random Servert, vagy az ADD-ban az IRC server mellé beirod: irc.quakenet.org (majd utána keresed ki a nagy listában), majd Connect To Server.. bejön 1 kicsi ablak, abba van egy csomó #es csati.. felülre beirod: #scpt.hu, enter, vagy Join, és bent is vagy.

hykao
Rászántam magam, és felaktam valami mIRC 6.14-es lószart.
Most akkó' mi van, mert nincs kedvem túl sok idõt az ügy felderítésével tölteni...
...szóval, hogy jutok el az irc.quakenet.org #scpt.hu végállomásig???
akinek multizni van kedve a fullal, az mircen megtalál minket (most nem nagyon) irc.quakenet.org címen a #scpt.hu csatin.. elég kevesen nyomják a multit, pedig van egyfajta hangulata. 4esével kéne gyûlnünk, mert 1 game-ben csak 4 résztvevõ lehet. tehát ha 8 fõ összegyûlne, akkor 2 szerver máris lenne, és igy tovább.. további jó napot😛

Hello! Nem indul el a Multi demó! Elindítom de visszadob a Wondowsba!Valaki segítsen...PLZ
hykao
Hmmm, kétlem, hogy kinyírtál mindenkit! Ugyanis akkor -> MISSION OVER!!!

Az ajtó meg ki fog nyílni, amint kinyírod a terroristát!!!

A LEÜTÉS AZ NEM KINYÍRÁS!!!

Másrészt a leírásodból ("...van egy olyan rész ahol a pálya elején felkell másznod kamion hátuljára.Az levisz egy garázsba...") számomra az derült ki, hogy még azt sem tudod, milyen országban vagy egyáltalán...
Aztmondjátok h merre menjek tovább azt h mit kell csinálni azt én eltudtam olvasni.
Kinyirtam mindenkit akkor sem nyilik az ajtó.
hykao
*van szó
hykao
SPOILER!
Elõször is el kéne olvasni, hogy mirõl is vanszó a játékban...

Amúgy meg meg kell ölnöd az összes terroristát (akik az eredeti reptéralkalmazottak ruháit öltötték magukra), a hõképlátóval detektálhatod, hogy ki a terrorista, és ki nem az (a terroristák melegebbek, az ellenanyag miatt)