Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Légyszives valaki nyisson egy szervert most csak pár percre hogy kiprobáljam!!

Next PC upgrade: 2022

én erre már kidolgoztasm egy taktikát majd elmesélem 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Aknákat shogy nem lehet újakat szerezni? Csak, ha meghalok? Legközelebb, ha elfogy az aknám, külön kérem, hogy öljenek meg a kémek 😊
jah nem is kicsit dehát ez van, szelõzõbe bedobok granatot nem hal meg tõle és még a nyakamba is potyog, no comment... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Naja azt antijedi baszta el! 😄DD
Rincewind
Hehe. 😊
Mindig belefutok IC hülye aknáiba. 😄
A legjobb mégis az volt, amikor Scythe-vel voltunk ketten Spy-ok (asszem Hospital-on) és zsír egyszerre hack-eltük meg a cuccokat és be is bírtuk fejezni mind a ketten. 😄
rince amugy kurvajól tudsz elterelni volt amikor olyan jól megoldottad mintha direkt csináltad volna 😊

http://www.mirc.co.uk ...
quakenet -es szerver bármelyik random (én eu rnadomot használok pl) alapbol benne a serverlistben a csati neve meg #scpt.hu

I.C.ram
Tuti én voltam, emlékszem ra, hogy néztem a lépcsõházat, és aztán mindig lefelé világítok, hogy ne legyen annyira feltünõ 😊
I.C.ram
Nincs ircem 😞 Nem is nagyon raknák fel, de ha megmondod a szerver címét illetve a channel címet, akkor talán felrakom.
Rincewind
Ja vagy te vagy Scy, de olyan mákom volt. Vártam, hogy bármelyik pillanatban kaphataok egy kis ólombetétet, és erre elhúzott mellõlem. Fülig ért a szám utána! 😄
Rincewind
Nekem nemsokára el kell mennem, de sztem olyan 10-11 felé leszek. Ha akkor még lesz kedvetek nyomni, akkor jövök! 😊
Akkor addig marad a multi demó...viszont az nem indul el. Elindítom, de rögtön kidob a Windowsba. Lehet, hogy a videókártyámmal van gond? (A játéknak 64mb kell, de az enyém csak 32mb)
a bolt polcárol tudod leszedni... 8persze mo-n még nincs tehát valahonét nyugatabbról... 😛)

megkönyiten amugy szervezés tha veled nem külön kéne mindig tárgyalni hanem jönnél fel néha ircre teis... 😄

Hol tudom leszedni a Pandora Tomorrow-ot? Már nagyon ki szeretném probálni a multit😊
I.C.ram
Rince, Scythe, antijedi: Ma is nyomjunk már egyet 😊 A tegnapi marhajó volt 😊
I.C.ram
Ez asszem én voltam, mert én néztem mindig a földet a spotlighttal 😊
grebber
Nem csinál valaki most egy proba szervert??

Malakai
Én egyenlõrre letöltök, de este szerintem leszek.
GIT problémákra továbbra is:
scptonlinw.fw.hu 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
oké

Lacc
Grebber le van írva minden azon az oldalon. Servert meg majd más csinál, elõször talán majd a csatlakozást kellene megpróbálnod.
grebber
Majd este probálok szenvedek szervert csinálni.
Ha abban a GIT programban beállítottam a cuccost el kell inditani a gamet multi azt kész???

amugy valakivel én aztis megcsináltam hogy elbujtam egy ND133 mögött amikor riaszto megszolalt gyerek odajött nem vett eszre elfordult aztán csak egy reccsenés és minden probléma megoldodott 😄

vagy énis lehettem akár bár ezen a mapon asszem pont nem voltam merc 😄

Lacc
Lol Rince mekkora mákod volt 😄 De ki volt a merc? Mert én nem emlékszem arra, hogy abban a sarokban kutattam, de lehet. Szerintem IC volt 😄
irc rulez... 😊

Malakai
Ma este lesz géjm? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

még fel se raktad a játékot de mr sikeres 2. rész... LOL 😄

grebber
A sikeres 2 .rész után feltenném a kérdést vajon lesz-e 3?

nah antijedi.uw.hu -t lehet felejteni ittvan a jevitott emészthetõbb kiadás multijoz:
http://scptonline.fw.hu/
akinek még ez sem elég az döcögjön fel ircre...

semo1
Ez jobb mint az elsõ rész
Pedig csak az elsõ pályán vagyok túl

grebber
Éljen Deviance!!

Ezzel már megy a game!
SPLINTER.CELL.PANDORA.TOMORROW.V1.0.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP (1.6M😎 😊

hykao
ha nem nocd-zi le, akkor bizony kéri a cd-t -> mountolni kell...
hykao
nem jól rakod fel a crackfixet és/vagy a nocd-t, és/vagy nem megfelelõ verziószámú nocd-t raksz fel.
Malakai
Csak a crackfix kell.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Feltettem a gamet.
feltettem a crackfixet
utánna a no cd-t de nem megy igy sem bejön a game arra megyek single player visszadob a windows-ba és kkirja hogy press cd...

hykao
Valamit nem jól csinálsz! De, hogy mit, azt nem tudom, nehéz látatlanban segíteni...
grebber
onnan szedtem le mind a kettöt de nem megy igy sem MIÉRT?????

hykao
grebber
Van valahol müködö NOCD patch????
Mert feltettem kettöt de mind a kettönél kidob az asztalra és kéri a cd-t😞

Rincewind
http://antijedi.uw.hu/
De irc-en szivesen elmagyarázzák, engem is vagy fél óráig okítottak. 😛
hykao
Már a teljes.
hykao
Már sokszor, sokan beírták, hogy irc-en elmagyarázzák, fel kell menni!!!
Ez a teljes vagy a multi demó? Ha a teljes akkor honnan tudom leszedni(ingyenesen ha lehet), és hány CD-s?
Hogy tudjak multizni kell a eredeti vagy nem?
jo asszm megvasn😊
Hmuda
Akkro szedd le mégegyszer és ha akkor se jó, akkor keress rá máshol.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

0ppika
Ja, légyszi mondja el valaki, hogy hogyan lehet multizni.

http://epica.nl

leszedtem a két fájlt de amikor kiakaorom csomizni a másodikat kiirjja hogy crc-s
kösszi megprobálom