Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
sazl : c
sazl : c
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A sony sokat fizethetett a srácoknak, hogy mindenhol mutogatják a sony telókat
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valamint hangsúlyozom mégegyszer!!! -> a pandora tomorrow a HUD alsó kijelzõsorában (ahol a feladatokra is figyelmeztet) megjeleníti a kódokat is, épp azért - az elsõ rész hibájából tanulva - hogy ne kelljen megjegyezni.
Új telepítésnél 2 dolog változott ami miatt kérhette: 1. feltetettem vele a PunkBustert; 2. Radeon 9800 Pro-ra telepítette a 9100 helyett - bár szerintem inkább az 1. miatt kérte.
Kérdés: nektek kérte a 4 CD-t?
Nekem nem, és látszólag korrektul feltette. Még utánna kérdezte is hogy ikont kirakjone meg hogy finish-elt. Akkor mi van a 4 CD-n.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Next PC upgrade: 2022
Van magyar oldala a játéknak?
Olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem ezt a verziót Splinter_Cell_Pandora_Tomorrow-iMMERSiON. Kiírtam CD-re és kölcsönadtam a haveromnak. Õ jelezte, hogy amikor telepíteni próbálta és felment a cd1, akkor kérte a cd2-õt. Amikor kicserélte, kapott egy Windows hibaüzenetet hogy rakja vissza az 1es cd-t mer így nem ok. Visszarakta majd kivette és berakta a 2est. Ettõl a windows bekussolt és felment a 2cd is. most kérte a telepítõ a 3as cd-t de amikor kicserélte a windows megint kérte az 1es cd-t...ekkor megint a fentiekben járt el, és így felment a 3as is, de amikor az készlett, megkérdezte, hogy törli e a mentett állásokat is és bármit nyomott a srác, a telepítés abbamaradt és az addig felrakott adat is ugrott. Ezt elmondta nekem és en daemonnal megpróbáltam... na nekem is ugyanígy járt el.
A kérdés, hogy akkor most a letöltés ba***szott el vmit, vagy van valami trük és ez így "természetes"
köszi