Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Ha nem tetszik minek foglalkozol vele? Töröld le, dobd el, hagyd itt a topicot. Nem kötelezõ. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hykao
De, mi az, ami nem tetszik benne??? Olyannyira, hogy még a SuperMario-nál is rosszabb szerinted??? Tényleg érdekelne!
0ppika
Pár oldallal elõrébb ott van pár link.

http://epica.nl

CSOCSO
a multi lehet hogy cool.. nah mindjart neki esek es tovabbnyomom...de ideig rakas fos... es nem e megertessel van a baj
helló lécci valaki segíccsen nekem mer kéne valami használható crack a gammához köszi heló
Nem segít senki a 2632-ben? 😞
I.C.ram
Én utálom a lopakodós játékokat, de ez mégis megfogott, persze csak a multit próbáltam/fogom próbálni.
rezsofiz

sazl : c

hykao
...inkább segítsünk CSOCSO-nak megérteni a játékot...
lol 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Megvanmár,mindednki jol el volt dugva sotetbe,azzal nem volt gond,hanem amikor beleptem a helysegben,akkor be volt kapcsolva a nightvision,elvakitott a feny,és nem lattam a ravasz kamerat a falon lol... 😊

rezsofiz
Okk koszz

hykao
sötét helyre mindenkit
rezsofiz
7. pályán(amikor sadonot el kell kapni) leereszkedtem a csatornakba es amikor mennek tovabb 2 or leutese utan,kiirja hogy tul sok riadot csinaltam(mert ugye 2/3 volt...)és hiaba varok nem mulik el...ha tovabb megyek,mission failed.es nem akarom elorol kezdeni a palyat.mit csinaljak? rakjam a kifektetett embereket jobb helyre?

Rincewind
a legjobb lopakodós game, amit valaha csináltak! És a multi része mindent überel. 😊
Na hiába heggesztettem, nem sikerül továbbmennem a tengeralattjáró felhozatala után. Ha valakinek vagy egy mûködõ mentése, megköszönném, ha feltenné valahová. Szeretném innen folytatni, nem akarok a következõ pályára menni. Köszi!
Lacc
Hát Csocso nem tudom mi nem tetszik benne neked, nekem nagyon bejön 😄
kinek a pap kinek a papné... én midnenesetre a lányokat jobban kedvelem 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Nem szar😊

hykao
LOL CSOCSO...inkább ússz egyet akkor a fûben!
Hmuda
N/C

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSOCSO
ez a gamez ugy szar ahogy van!!😊 viccen kivul!!!remelem nemsokara tortenik valami mert ennel a mario is jobb jatek
Shep
á a szellõzõt nem vettem észre.

A sony sokat fizethetett a srácoknak, hogy mindenhol mutogatják a sony telókat

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Párizsban maz a feladat, hogy jussak be a chop shopba, vmi hûtõházban vagy miben vagyok vannak kisérleti egerek is, van egy szoba fagysztó tartályokkal meg hullákkal az egyik tartályon matat egy figura, továbbmenve van 2 figura ködbe burkolózva, aztán van az egerek + 1 wallmine és végül a szoba pár géppel, de semmi, gondolom itt kellene vmit csinálni de mit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Á megvan nem vettem észre szgépet.

hykao
Csak azt tudom mondani, amit már valaki válaszolt neked: F1 lenyomására férhetsz hozzá a kódokhoz is, amennyiben már megmondták, vagy más úton-módon hozzájutottál.
Valamint hangsúlyozom mégegyszer!!! -> a pandora tomorrow a HUD alsó kijelzõsorában (ahol a feladatokra is figyelmeztet) megjeleníti a kódokat is, épp azért - az elsõ rész hibájából tanulva - hogy ne kelljen megjegyezni.
Nincsenek valahova leírva?Mert az elsõ résznél volt egy oldal ahol le voltak írva.

rezsofiz

amugy egy cd-t amin cirka 310mega van én nem hivnék full cd-nek 😄

igen, iylen okosak arrafelé az emberek... 😊

Lacc
De egy egész cd van csak a pnukbusternek? Az egy full cd...
4. cd csak punkbuster miatt kell, ami nem tul elgális játéknál full fölsöleges mert csak szarakodik

Régebben nem kérte, de most újratelepítésnél igen és tett is fel valamit.
Új telepítésnél 2 dolog változott ami miatt kérhette: 1. feltetettem vele a PunkBustert; 2. Radeon 9800 Pro-ra telepítette a 9100 helyett - bár szerintem inkább az 1. miatt kérte.
Nekem a második CD után törölte az egészet. Megpróbáltam újra és akkor már nem kért semmit felment egybõl.

Kérdés: nektek kérte a 4 CD-t?
Nekem nem, és látszólag korrektul feltette. Még utánna kérdezte is hogy ikont kirakjone meg hogy finish-elt. Akkor mi van a 4 CD-n.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

netán ha vki idegen idetéved és nemlátná hogy lehet multizni akkor vesse bele magát, mert nagyon jópofa.. jelentkezõket az irc->quakenet->scpt.hu csatira várjuk, thx

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Shep
hát lehet azért emlékszem másképpen, mert akkor 4200asom volt és azon ment élsimítással a program, atin meg hiábai próbálom nem megy, de hát ez van.

hykao
ugyanilyen volt...sõt valamivel szarabb...amennyivel a gépigény nõtt, annyival bõvült a graf, meg az egyéb járulékos tényezõk...
Shep
na de az elõzõ részben nem ilyen volt, vagy tévedek? A másik ami fura, hogy grafikailag ugyanazt kaptuk, a gépigény viszont nõtt, vagy ebben is tévednék?

hykao
igen
hykao
Ez vicces! Szerinted van valaki, aki fejbõl emlékszik rá??? ...vagy játtszunk vele, hogy megtudjuk, és írjuk be neked???
hykao
Mellesleg az ajtókodokat - az elsõ résszel ellentétben - ez, alul az aktuális feladatok üzenetmezõjében is feltûnteti!!!
Shep
nektek is olyan recés a fõhõs árnyéka?

grebber
szerintem az a game ott lesz a kategoriájában az elsõ 3-ban a 2004-es év legjobb játékai között.

Next PC upgrade: 2022

A Paris pályán az elsõ ajtúnak a kódját valaki!

0ppika
F1

Hogy tudom behozni azt ahova a az ajtókódot gyüjti?
Van magyar oldala a játéknak?

shaba23
akkor ez egy geciek cd

köszi még próbálkozom akkor 😊
0ppika
A 2. után nekem is kérte az 1.-t, de utána a többi rendesen felment.

shaba23
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem ezt a verziót Splinter_Cell_Pandora_Tomorrow-iMMERSiON. Kiírtam CD-re és kölcsönadtam a haveromnak. Õ jelezte, hogy amikor telepíteni próbálta és felment a cd1, akkor kérte a cd2-õt. Amikor kicserélte, kapott egy Windows hibaüzenetet hogy rakja vissza az 1es cd-t mer így nem ok. Visszarakta majd kivette és berakta a 2est. Ettõl a windows bekussolt és felment a 2cd is. most kérte a telepítõ a 3as cd-t de amikor kicserélte a windows megint kérte az 1es cd-t...ekkor megint a fentiekben járt el, és így felment a 3as is, de amikor az készlett, megkérdezte, hogy törli e a mentett állásokat is és bármit nyomott a srác, a telepítés abbamaradt és az addig felrakott adat is ugrott. Ezt elmondta nekem és en daemonnal megpróbáltam... na nekem is ugyanígy járt el.
A kérdés, hogy akkor most a letöltés ba***szott el vmit, vagy van valami trük és ez így "természetes"
köszi
Lacc
up