Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A liftekkel szemben lenézel, és a hõképlátóval detektálod a három "meleg" madarat, az egyik a féllábú Soth lesz...
splintercellmsk.uw.hu
Cleric az a megoldás!!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én is pont ott akadtam el, és nagyon sokan mások is. Ez egy bug és a patch nem segít. Találtam egy megoldást (én most fogom kipróbálni) ami több embernél mûködött.
Kezd el a pályát elõrrõl és ne ûss vagy lõjj le senki és észre se vegyenek, tehát az elsõ ember akit megérintesz a technikus legyen, utánna beszolnak rádión.
Sok sikert. Ha nekem összejöt megírom, ha nem azt is.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

amugy nemhiszem hogy a gyakolro palyan vagyok.. ki mondta hogy ottvagyok?????????
sazl : c
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
splintercellmsk.uw.hu
!
Ha tudtok akkor megadhatnátok címet(eket) ahonnan letölthetném.
THX
Nemtom elindítani a gamet.Ezt a hibaüzenetet írja ki:
"General protection fault
History:ConfigUI <- InitEngine"
Már drivert is frissítettem...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
sazl : c
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amugy emg azt nem tagadhatod hogy a nyomod a tüzgombot és az elõrét elvü játékok melegágya a konzol... 😊 kivételek persze mindenhol vannak, ahogy pcn is... 😄