Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"kissé"

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Nem, mert ha minden igaz, magyar szinkronnal jön ki, ezért késik kissé.
Elméletileg június...
PREMIERE1
Ha igen, milyen áron?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Megjelent már itthon a játék? (Kapható-e?)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Black krisz
Jahhh... Nagyon gyorsan

splintercellmsk.uw.hu

Lord AnonymouS
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve multizni, akkor jöjjön az #scpt.hu szobába mIRC-en.
De gyorsan!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

bazza
köszi!!!...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rezsofiz
Jah,jol mondja antijedi,nekem most volt ilyen problemam,ki kellett vagni az egesz vidkarit a kukaba,mert rossz volt rajta a hutes,es felmelegedett,ujraindult,fagyott,stbstb...
nem lehet szabalyozni,vegyel jobb hutest.

sazl : c

van és tudtomal ha nagyon tul melegeszik auto ujraindul nem lehet állitani (kb 70 fok asszem) de jóbban is jársz igy mert nagyon rábaszol ha nem igy tesz..., inkább vegyél rendes hûtést a gépbe, vedd le oldalát olajozd meg ventiket stb...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bazza
Nem találtam topicot, bocs hogy ide írok, de segítségre van sükségem, és gondoltam itt okos emberek vannak:

Hogy lehet a BIOS-ban beállítani, hogy a gép ne induljon újra, ha túlmelegedett? Mert sok játéknál azt csinálja, vagy kivág a winfosba...Hõfokszabályzó...Van ilyen?

KÖSZI!!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hykao
katt a banner alá (jobb szél)
kell hozzá valami extra? peccs, vagy valami
de igen... müködik...

mûködik multija? mintha azt hallottam volna, hogy nem
hykao
Itt is:
Breki33
hykao
Nem nem
CSOCSO
miert ti nem???? 😊
Hmuda
Most jó, nemtom mi volt a gond.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nemhiszm. Végig ott volt a kedvencek között. Ma is felnéztem a quakeakármire, próbáltam csatlakozni, de egy töküres szobát adott ki mindenféle üdvözlõszöveg nélkül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hol szünt meg az ircszoba??? valamit elnéztél 😊

Hmuda
bakker, még az irc szoba is megszünt? mivan a multisokkal?

Hmuda
up, bakker több mint fél nap. :-(

0ppika

http://epica.nl

lécci linkeljetek be egy crackot köszi
Black krisz
Franko, nagy nehezen megoldottam hogy belépjek a szobába ott meg senki sem válaszol nekem! NEM TALÁLOK IP-t!!!! 😊

splintercellmsk.uw.hu

ott a serial... help menu register vagy mi és oda pepötyögöd...

Adi
Hát igen nem ártana.... sokan nem tudják használni még annyira se, hogy megtalálják a dolgokat. Én viszont crackelni nem tudom!!.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

quakenet

Black krisz
Vki tényleg segíthetne már vhogy nekem nem jön össze ez a mirces dolog!

splintercellmsk.uw.hu

Black krisz
Nem én vagyok a képen! 😊 Egyik haverom, és õ se tudja hogy mi a francot fogott a kezében 😄DDD! AMugy most használok elõszõr mirc et vki help mer nem igazodok el!

splintercellmsk.uw.hu

Black krisz
quicknet vagy quakenet? 😊 mer én csak ezt a kettõt látom 😊

splintercellmsk.uw.hu

hykao
Mondom én: #2710...
Adi
És ezt hova írjam?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hykao
Tényleg, még mindig nem árultad el, hogy a képeden, mi a lófasz volt a kezedben!?
térj vissza ahoz és ha nagyonszépen megkérsz kapsz hozzá egy serialt tõlem... 😊
sn:
Name: NoCharge Serial: 6112-590902

Adi
Hi!
Tudom, hogy nem ide kapcsolódik de ti itt nagy mircesek vagytok. A következõt szeretném kérdezni:
Leszedtem egy magyar mircet 6.03-as
http://www.cjb.hu/chat/downloads/magyarmirc.exe
Innét és felraktam. Na király, mert az egész magyar viszont nincsenek serverek. Nincsen quakenet meg ilyenek csak amit te beírsz... Vmi megoldás vagy térjek vissza a 6.12-höz ami 20 nap után lejár??😊

hykao
Grat.
Egész kimerítõ lett a multi-howto!
Talán még az aljára lehetne tenni egy irc-el kapcsolatos kiegészítést (nem vicc)
hykao
Banner alatti jobb szélsõ linkre kattintva bejövõ oldal utolsó hatalmas betûs sorai...(nem az aláírások )
oks várj 😊
select servernel mircben kiválasztod irc networks-nél a qnet-et és utána azon belül bármelyik-et azt szoksáso dolgokat kitöltöd és connect 😊

Black krisz
pontos címet a qnet-re 😊

splintercellmsk.uw.hu

mindeki aki multizni akar: alöször is jobb szélsõ link a topic alatt
utána: qnet-re gyertek fel az #scpt.hu szobába
kb ennyi 😊

0ppika
Tudomásom szerint nincsenek szerverek. IRC-n megtudhatod ha valaki indított otthonról.

http://epica.nl

Black krisz
Már csak egy kérdés! IPket honnét szedtek amiken tudtok játszani?

splintercellmsk.uw.hu

Black krisz
alighanem én is megtaláltam a banner alatt 😄

splintercellmsk.uw.hu

Black krisz
Na végignyomtam a gammát, szerintem király volt! Felraktam demot hogy multizzak, nekem rohadtul bejön a multi!A teljes verzió játéknak a multiját is lehet már nyomni? ( ezalatt azt értem, hogy van már hozzá crack?) Esetleg egy cím ahonna le lehetne tölteni azt. 😊

splintercellmsk.uw.hu

hykao
Katt a banner alatti, jobb szélsõ linkre.
SinClaiR
kösz😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
😄D

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Sziasztok, bocs hogy nem olvasok vissza, de merre találom a választ, vagy esetleg tömören leírhatná valaki, hogy lehet e a tört játékkal multizni. 😊
IGEN/NEM a megfelelõ részt beírni sziveskedjenek 😊