Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Elõtte!!!
A váróterem az nem az eleje! Az elején a garázsban vagy!!! Onnan mész tovább a poggyász csoportosítóba.
Evin
Egy váróteremben kezdõdik, ahol a nagy ablakon keresztül látszik egy utaszállító. Ezelõtt volt a raktár. Vagy ezután is lesz?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hykao
Há' figyelj, má' nem emlékszem pontosan, de asszem 4-nél többet kell megölni a liftig!
Az biztos, hogy a csomag-raktárban is van vagy kettõ!
Evin
Ezt tudom. De én csak 2-t találtam.
Írd már le, hogy hol az utolsó 2 fószer.
1.Információs pultnál
2.A telefonáló csávó szobájában
3.?
4.?

hykao
Nem!!! Meg kell ölni az összes terroristát!!! (melegebbek)
A jegyzetek között írja, hogy mennyi van még hátra! Lehet, nem ölted meg az összeset! Nem elég leütni õket, biztosra kell menni!
Evin
Valószínûleg újrakezdem az a pályát.
Akkor a lift elõtt, csak azt a 2 embert kell elkapni?

hykao
Utána már biztos mûködni fog az egyik lift!!!
hykao
Azokat én is elgázosítottam egyszer, és vártam...de azt hiszem ha a rács mögül belelõsz a hordóba (amit amúgy fel akartak robbantani), akkor a kívánt hatás elérhetõ!
Evin
Majd utánnanézek.
Mondjuk egyszer már volt olyan, hogy 3 férfi felakart robbantani egy ajtót, azokat én elgázosítottam, így a robbanás hiánya miatt nem tudtam továbbmenni. Megoldhatták volna, hogy ne lehessen õket túl korán kivonni a forgalomból.

hykao
Mondom, ha megnézed a hõképlátóval a 3 muksót (köztük van Soth is), azután egy kis szöveg Lamberttõl, majd irány a lift!!! (ami ezek után jó - mármint az egyik a három közül)
Evin
Nálam nem.

hykao
Már jó a lift akkorra!
Evin
Elakadásjelzõ!
Reptér
Egy aulaszerûségben vagyok, ahol a plafonról lóg egy utasszállító makettja, és a szakasz végén van 3 kikapcsolt lift. A vakcinálval beoltott embereket kell megölni. Már mindenkit megöltem, vagy leütöttem, de elvileg még vannak ketten.De hol?
Lenéztem a földszintre, ahol találtam 3 beoltott embert. De 3, és nem 2.(Azonkívül nem lehet õket lelõni a tetõ miatt.
Segítsetek.

oke koszi
maradj a reflektorok fénykörében és ugy meny át

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

sziasztok.sikerult elakadni.ott jarok hogy kint vagyok a szabadba szembe van ket ablak az egyikbe egy terrorista van a masikba egy no akit gondolom meg kell menteni.jobbra megyek ott egy zsakutca van.balra meg a metal gear solidogkbol ismert lovoldozos kamera.a stabadba ket reflektor.ha ott megyek akkor kinyirnak.valahol latam hogy ebbe a jatekba is van chaff granat mint a metal gear solidba.azt lehet ezen a palyan felvenni?vagy rossz fele indultam.az viszont kelemetlen hogy nem lehett lonni.koszi akki segitt
nem szabad leütni elöbb még egyszer vissza kel igazolnia nekik 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shep
nyomorgasd még egy kicsit a figurát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsoltiHunGames
Elakadtam! Egy csávót fenyegettem meg, hogy használja a számítógépet, ezután jött egy kis animácíó és feljött a felszínre egy tengeralattjáró. Ezután ha leütöm a csávót, mindíg vége lesz a küldetésnek! Hogy kell itt tovább jutni?

Fúbazz, ezér' kéne jobban tudni angolul, mert a hapi is ezt mondja, hogy menjek a fényben, de nem fordítottam le eléggé...

steam, origin: ACE_hun

rezsofiz
Nézd meg alaposan a falat, fel fogsz tudni mászni oda az egyik asztalrol.

sazl : c

Mennyél a fényben! A hapinak éjjel látó cuuca van de ha a fényben mész akkor nem fog észrevenni téged!

Én egy olyan helyen vagyok, egy kisebb kert, ahol felül két ember van egy teraszon, az egyik mintha egy nõ lenne, és villogtat, aszondja az emberem, hogy van nekik night vision-juk, de akkor most merre menjek, mindig lelõ a buzi bármerre megyek.

steam, origin: ACE_hun

Hali!
Kérdésem: ott vagyok a Párizs pályán. Van ott egy ködös szoba. Azt megcsináltam. Kimentem egy hosszú platformra és elintéztem a két csákót. Bemegyek az ajtón és bejutok egy szobába. Merre kell továbbmenni???? HELP!

hykao
Nálam az uw-s dolgok nem jönnek be.
hykao
A zubbonya bal zsebére van rávarrva!!!
Végigvittem a játékot,megnéztem a fenti-howtot,mindent leszedtem hozzá,de a menüben rámegyek a multira bejõn egy fekete képernyõ és lefagy minden.
Crack+peccs fenn van.
Mi lehet?

ZsoltiHunGames
Hykao, itt is segíthetnél, ha tudod a választ!
Mert én még itt nem tartok!
http://hungames.uw.hu/forum_viewtopic.php?8.38
Elõtte regisztráld magad, ha még nem tetted meg!

ZsoltiHunGames
Mert hol van a kód pontosan?? a lábán

hykao
Ja.
Sadono lába elé kell lõni, hogy megtudd a kódot.
hykao
Kaptatok választási lehetõséget! ...már rég letölthettétek!!! 😊
ZsoltiHunGames
Az írja hogy ragasszam fel a stiki kamerát a falra hogy le tudjam olvasni a kódot!

Rincewind
Pedig szerintem igaza van. Nekem sem kéne a magyar (bár minden tiszteletem az övék, hogy megcsinálják). Legalább választási lehetõséget adhatnának...
hykao
Akkó' diszidájjá akkó'!!!
hykao
Mi a feladat?
ZsoltiHunGames
Elakadtam! Kundang Camp, Indonesia pályán. A Végénél tartok, bennt vagyok az házaknál és már minden embert megöltem, kivéve azt a 2-t amelyik egy háznál álldogálnak egymással szemben! Mit kellene itt pontosan csinálni?

a görgös egerek majdnem mind 3gombosak... (a görgö lenyomása a 3. gomb...)

Megnyomom a görgöt bejön.Kösz!

2 gombos egerem van,megpróbálom a B-t

multiban B gomb singleben középsõ egérgomb asszem

Hogy tudom elõhivni a távcsövet?

Vukodlav
No, nekem már megvan... angolul, mert sikerült hoznom egyet Bécsbõl! Ottan ilyen csomagolásban adják!

HIP-HOP jön Vuk

multi amugy meg ysimán a töröttel is... már ha neked elég a jó magyar honfitársak társasága... 😊

jah mo-n csak maygar lesz...

PREMIERE1
De nekem nem kell magyar, elég az angol. Nem is lesz itthon angol? 😞 Baz ...

Csak a multi miatt akarom megvenni. "Irtózom" minden játék magyarosításától. 😊 Egyszerûen zavar. Lehessen választani, mint a DVD-ken és úgy a szinkron. Amúgy szerintem tök felesleges is ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

hykao
szarnak szar, ja
igaz rosszul fogalmaztam tény de ettõl még szar a helyzet 😊

hykao
Épp ez az, hogy Magyarországon nincsenek kiadók...csak forgalmazók, terjesztõk...
Ha lenne UBISOFT Magyarország, lehet már kint lenne a játék - magyarul.

De mint tudjuk: "kis pénz, kis foci..."
végülis nézõpont kérdése... szvsz az is gáz hogy hiv megjelenéstõl számitva egy két héten belül nem jön ki... mo-n már kcisit fejükhözkaphatnának a kiadok, csodálkoznak hogy sok a warez amikor amire valamit kihoznak már rég megunta az ember... :/

hykao
A XIII hivatalos magyarításhoz képest, igen, egyelõre "kissé" 😄DD