Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sétálgasssatok már el az #scpt.hu csatira a quakeneten (irc.quakenet.hu), mert már kezd rohadni, olyan kevesen vagyunk ...
Nem mertek bejönni ?! 😊
Megvárod míg arréb megy a kutyás majd a terroristát lelövöd.
Nem nehéz,nekem elsõre sikerült...

Köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és segit.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
az elsõ pálya második felén vagyok, amikor Sam beszélt azzal a manussal akit vallattak, aztán Lteszem láb alól a 2 õrt (1 az erkélyen watchol, a másik egy ablak elõtt gyönyörködik az éjjeli tájban), és van 1 hels, ahol le kell menni egy terembe, (van ott egy bárpult, rajta egy üveg) és ott van 3-4 fegyveres....azokat sehogy nem tudom elintézni....
eéõre is köszi...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
P.S.:Szuper az elsõ rész és a mission pack magyarítása, nagyon-nagyon köszi a munkát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Az, hogy mennyire játszató a játék angol nyelven, attól függ mennyire tudsz angolul... 😊))
A Spliti 1-et annak idején nagy nehézségek árán Hykaoo segítségével tudtam végignyomni. Elsõre nagyon nem tetszett a játék, aztán késõbb annál inkább megtetszett.
Úgy néz ki pár nap múlva sikerül hozzájutnom a Spliti 2-höz is, de az angol verzióhoz. Legjobb tudomásom szerint azonban a gamma kijött full magyar nyelven is.
Kérdésem az lenne, hogy mit tudtok arról, készül-e ettõl függetlenül magyarítás a játékhoz?
Ti melyiket nyomjátok (magyar/angol)?
Nagy hátrány-e a játék játszahtósága és végigjátszhatóságát illetõen az angol nyelvû verzió?
Köszi: KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
nah, megvan a krekk, és mostmá mindig vissza fogok olvasni 😛
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Critical Exception
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
U.I.: Juhééééééééééééé!
Ha valaki tudna segiteni nekem, nagyon megköszöném
, kellene a Splinter Cell: Pandora Tomorrow játékhoz magyar nyelvû forditás, vagy magyar nyelvû végigjátszás!
Elõre is köszönöm...
[email protected]
Szoktatok még multizni ? lehet benézek 1 csihipuhira vagy full game vagy demoban 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Viszont egyértelmûen elmondják, hogy a mozgólépcsõ aljáról (a liftekkel szemben) kell.
attól még mért üzennénk mert te az angolt használod? mi is azt használtuk jó az bõven...
Vagy valaki más?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
. Amugy van egy scpt klán oldal, még elég kezdetleges, de azért nézzétek meg. JA és szavazzatok!!!
splintercellmsk.uw.husplintercellmsk.uw.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
unable to open the packet device. please select a different one under Advanced Configuration Options.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
elvielg persze, és gondolom isdnel nem tanácsos hosotlni
Elõre is kösz.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000