4097
-
#3137 -
#3136 Na átvittem azt a rész most onnan nem tok tovább menni ahol vannak azok a poggyász-fútószalagok meg emberek!
A két fenti őrt kiiktattam és nem tom mit csináljak.
Van egy ajtó de zárva van. Mit kel csinálni??? -
#3135 Akkor nyírd ki amikor távol van, egyfolytában mászkál.
Vagy lődd ki a lámpákat, akkor nem veszi észre. -
#3134 Lelövöm hangtompitossal de a másik őr feszt odajön.
Az ajtó meg zárva.
Oppika: Amint felmászok a tetejére észrevesz a kinti őr :( -
Prince007 #3133 A fülkében lévő őrt lődd le mert terrorista.Utána pedig menj be az ajtón. -
#3132 Én felmásztam a kis őrbódé tetejére, ott van egy tetőablak... -
#3131 Valaki tudna segíteni elakadtam a 7. pálya elején amikor bevísz a kamion és van egy őr aki kutyával mászkál és van egy irányító kishelység amiben szintén van egy őr és melete egy ajtó ami zárva van.Na engem ezen a részem mindig észrevesznek.
Valami ötlet hogy hogyan kéne megcsinálni ez a részt?
-
#3130 Köszi másik crack-kel megoldodott. -
#3129 az, hogy nem a bolti verziód van, és nem jól crackelted. -
#3128 Crack? -
#3127 Hali!
A Splinter Cell Pandora Tomorrow elinditásánál egy ilyen hibát ir ki:
Critical Error
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Nem tudjátok mi lehet a baj? -
#3126 mondjuk én is :D De remélem jó lesz.... -
#3125 hát, majd kiderül, hogy tök jó-e...láttam már pár elcseszett magyar szinkronos játékot... -
#3124 wow , az tök jó!!! -
#3123 magyar szinkron -
#3122 tényleg mit értenek a magyar verzió alatt? magyarúl beszél vagy csak magyar felirat? -
#3121 3-4-5 héten belül lesz magyar verzió is!! -
#3120 Kellemest a hasznossal. -
#3119 jaaaaaa, az elébb még csak kiveretni akartad, mosmá' szopatni akarnád? :))) -
#3118 Nagyon szarul lát. Mi van ha bekapja és rajta marad a protkója. -
#3117 Inkább kérd meg a nagymamit, neki biztos jobban remeg a keze... :)) -
#3116 Az a bajom, hogy kicsi a tv képátmérője és nem látom jól a betűket, hogy mi micsoda. Így próbálkozva sokkal nehezebb. Egyébként a faszomat kiverheted, ha akarod. De semmi buzulás! -
#3115 Na ettől féltem. Ott csak 2 várakozik nálam. -
#3114 mindenképp hőképlátóval kell detektálnod őket!!!
nem mondod, hogy eddig úgy jutottál el, hogy azt sem tudtad van éjjellátód, hőképlátód meg sima távcsöved??? -
#3113 azt, hogy nem ártana próbálkozni kicsit, kis kreatívitás miegymás...és nem lassan már azt is elvárni, hogy más verje ki a farkadat... :) -
#3112 Itt vannak lent:
De mondom csak miután rádszólnak rádión utána jelennek meg ott! Van sima távcsőd is ugyan azzal jön elő, mint a fegyveren a zoom. -
#3111 Távcsövem nincs, csak a fegyver, amivel zoomolhatok. Ez a baj? Ha igen, hol a távcső? Fel kell venni valahol? -
#3110 Akkor meg mit bazmegolsz? -
#3109 Te szerinted én több hónap távlatából emlékszem, hogy az álmenyezeten keresztül pontosan hol láttam meg a 3 madarat a hőképlátóval? -
#3108 Szerintem előtte próbáld ki a liftet, csak utána szólnak rád rádión hogy előbb keresd meg a 3 terroroistát! Valami olyat mondanak hogy menj a balkonra és használd a távcsövet és a thermo izét! -
#3107 Lenézek hőlátóval és zoomolok is, de nem találom őket. Azért kérdezem, hogy balra, jobbra, oszlop mögött elbújva? Míg itt szórakozol, már rég leírhattad volna. -
#3106 MIT OLVASSAK EZEN MÉG -> "Ugyanitt akadtam el. Egyszerűen nem találom a 3 gonoszt. Merre vannak?"
...VAGY NETÁN EZ VALAMI TITKOSÍRÁS??? LOL!
és a #3094-ben leírtam, hogy hol találod a 3 gonoszt. LOL!
Ha meg már nem ott vagy, akkor vedd a fárdtságot, hogy bővebben kifejted bazeg! -
#3105 Olvasd el újra, hogy mit kérdeztem! Mindent tudok, de nem találom őket. Azt kérdeztem: MERRE VANNAK? Okos gyerek a Hykao, csak bunkó. -
#3104 mé' nem olvasod a hozzászólásokat?
csak a képeket nézed?
má' az elébb taglalva lett, hogy mi a faszt kell csinálni. -
#3103 Ezt olvastam ,de akkor elhúzhatják bármeddig -
#3102 Ugyanitt akadtam el. Egyszerűen nem találom a 3 gonoszt. Merre vannak? Légyszi segítsetek! PS2-őn játszom, de nem hiszem, hogy ez véltoztatna a megoldáson.
-
#3101 #3053 -
#3100 Egyáltalán kifog jönni,már rég ígérik! -
#3099 mintha úgy rémlene, hogy az egyik ablak nyitva van, de lehet, hogy csak belőttem valami kábítót az ablakon, már régen játszottam vele sajnos.
majd ha kijön a magyar szinkronnal, megint nekiesek. -
#3098 Az első átvilágítónál bújj a magas csomag mögé, így nem lát meg a bácsi. Viszont a következőnél elakadtam. A futószalag mozgásával ellentétes irányba kell haladnom, de egy őr állandóan vagy a futószalagot figyeli vagy a monitorokat. Mi a teendő?