4097
  • uv
    milyen aranyosak...
  • Tibor
    elküldte az automex kft. a kódot
  • ati2002
    1 CD kb.
  • alph4
    Mennyi lenne az a "nagyon sok"??
  • Tibor
    nagyon sok MB!Sajnos nincs ekkora tárhelyem
  • alph4
    Tibor, megtednéd nekem hogy feltöltöd vhová a magyar szinkron hanokat? Nagyon megköszönném! :) (Vagy bárki más akinek megvan a magyar változat)

Már más is írta hogy neki sem volt cdkey a dobozban! Fel kell venni a kapcsolatot vkivel...(pl forgalmazó)
  • Tibor
    az eredetimhez nem adtak cd-keyt (magyar nyelvű)
  • Danman
    Bocs-bocs már látom!!!
  • Danman
    A Pandora Tomorrow-hoz nincs magyarosítás ugye,mert magyarul jelent meg!!Akkor viszont nem tudná nekem vki elküldeni az ő szövegét(Persze kinek magyarul van meeg)KÖSZI
  • berczy #3688
    Fasza, mindent néztem, de az első oldalt nem.. :-)
    Köszi szépen!
  • ibrik
    Nem kell itt lapozgatni semmit...
  • berczy #3686
    Nem linkelnéd be ismét, ha megkérlek, mert végiglapozgattam a sok hozzászólást, frankón sehol nem tsaláltam!
    Előre is köszi!
  • ibrik
    És ezt miért nekem írod? (én tettem be annakidején)
  • DONGUBA
    lejjebb van a magyarositas csak vissza kene olvasni
  • ibrik
    Bele lehet rakni.
    A teljes magyar verziót még sehol sem láttam letölthető másolatban.
    Viszont az abból kiszedett magyar szöveg+szinkron-t már láttam fent a DC-n egyetlen embernél - de az is csak DSL-es volt, állandó nulla szabad slot-al...
  • berczy #3682
    Hi!

Nem tudjátok véletlenül., hogy ha megvan az angol SC PT akkor valahogyan bele lehet rakni a magyaritást? Vagy csak magyarul lehet leszedni?
  • tigeroo
    mindegy mostmár
    ..
    cracks.am-ről szedtem le egy "natúr" krekket,az megoldotta
  • hykao #3680
    Honnan veszel ilyen baromságokat, hogy rég törölték? :)
    Ott van minden...
  • tigeroo
    jó, rákerestem a fórumon az előbbi hibaüzenetre:D
    szal "normális" krekk kéne..*.*
  • tigeroo
    lehet, hogy fellendül újra ez a topic:DD
    tessék:
    [crackelés után]??
  • kerapa
    Kapcsolódnék tigeroo kolégához ha lessz no cd crack én is számítanék rá!
  • tigeroo
    plz valaki, a CD3-on lévő crack szart se ér!!!
    a gamecopyworld.com-ról meg rég letöröltek minden SC2-vel kapcsolatos cuccot..
  • tigeroo
    kellene egy no-cd crack könyi:D
    msn /e-mail
  • tigeroo
    nem bírom ki a 3-ig:)
    az 1-ben még kiviszem ma /holnap, és install fel PT:))
  • hykao #3673
    valami szar nálad...
  • Sgtfathi
    Ja csak alacsony felbontáson NEM (De az nagyon gagyi).
  • Sgtfathi
    Létezik az hogy Amd 3200+on + Ati 9600-on 800x600-as felbontásnál szaggat mint az állat? Mer nálam ezt müveli
  • hykao #3670
    nm
    (fogalmam sincs, nincs még csak cd íróm se...de sztem bármivel jó, mivel van krekk hozzá)
  • ibrik
    Mindegy, hogy milyen progival csinálsz másolatot a CD-kről, mert van hozzá crack.
  • Maffya
    Hykao! Kösz a szivességet!Végignyomtam és nagyon ott van a toppon! Húsvét után küldöm.Mivel tudok késziteni magamnak 1 másolatot ami müködni is fog? Alcohol 120% ? Clone Cd?

Kellemes Húsvétot mindenkinek ! Este ne felejtsétek a sonkát és elötte 1 pohár vörös borocskát ( csakis a démoni nedüböl)!
  • rorr
    cserélj kártyát!
    hetente valaki felteszi a kérdést!!A gf4 MX Medal of honorozni jó kártya volt de eljárt felette az idő....
  • DONGUBA
  • hykao #3665
    ...végre, hogy váltottál már banyek... :)
  • DONGUBA
    hat nekem is elment mx-460 on es semmi baj nem volt a keppel semmikor.....most sincs bar mostati 8500 van:)
  • hykao #3663
    Nem tudom, hogy csinálta, aki elindította bármilyen MX-en is ezt a játékot, de gyrészről nagy varázsló lehetett, másrészről pedig elég érdekesen nézhetett ki a játék...
    Annó 1000x ki lett itt tárgyalva a téma: elméletileg nem támogatott semmilyen MX (Gef4MX sem...), mint ahogy a játék minimum konfigjában fel is van tűntetve ReadMe-kben meg még a játék honlapján is...
    Pár embernek ugyan sikerült elindítania valahogy a játékot MX-en is, de elég furcsa képi megjelenítéssel, főleg hőképlátó használatánál...

Egyébiránt meg nem értem, hogy kit, mi tud még motiválni, hogy ezekkel az átbaszáskártyákkal (MX-ek...Gef4MX-szel az élen...) szarakodjon?!
    Könyörgöm, ez egy rohadt DirectX 7-et tudó kártya, tessék má' gyorsan megszabadulni tőlük - amíg még lehet - és venni bármilyen DirectX 8-as kártyát minimum (ez egy-két ezer forint rádobásával kivitelezhető...pl: 8500 ATI)...egyre kevesebb játék fog kijönni, ami egyáltalán elindul ezeken az MX-eken...arról már nem is beszélve, hogy milyen minőségben...de megsúgom, hogy az új játékok közül (amik megütnek egy szintet...) 10-ből kb. 1 fogja támogatni...nVidia logó ide, nVidia logó oda a játékokban...
    Szomorú de ez van...
  • ati2002
    A SC PT elmegy MX-en?DE jó, akkor megvan a bátyámnak szánt ajándék!
  • Amse
    Ez még el, de köv rész már nem.
  • DONGUBA
    nekem elment vele
  • Thanatos
    tudtomal nem
  • matyi08
    azt szeretném megkérdezni hogy elmegy-e a játék Geforce4 mx440-es videókártyán?