4097
-
#3697 milyen aranyosak... -
#3696 elküldte az automex kft. a kódot -
#3695 1 CD kb. -
#3694 Mennyi lenne az a "nagyon sok"?? -
#3693 nagyon sok MB!Sajnos nincs ekkora tárhelyem -
#3692 Tibor, megtednéd nekem hogy feltöltöd vhová a magyar szinkron hanokat? Nagyon megköszönném! :) (Vagy bárki más akinek megvan a magyar változat)
Már más is írta hogy neki sem volt cdkey a dobozban! Fel kell venni a kapcsolatot vkivel...(pl forgalmazó) -
#3691 az eredetimhez nem adtak cd-keyt (magyar nyelvű) -
#3690 Bocs-bocs már látom!!! -
#3689 A Pandora Tomorrow-hoz nincs magyarosítás ugye,mert magyarul jelent meg!!Akkor viszont nem tudná nekem vki elküldeni az ő szövegét(Persze kinek magyarul van meeg)KÖSZI -
#3688 Fasza, mindent néztem, de az első oldalt nem.. :-)
Köszi szépen! -
#3687 Nem kell itt lapozgatni semmit...
#3630 -
#3686 Nem linkelnéd be ismét, ha megkérlek, mert végiglapozgattam a sok hozzászólást, frankón sehol nem tsaláltam!
Előre is köszi! -
#3685 És ezt miért nekem írod? (én tettem be annakidején) -
#3684 lejjebb van a magyarositas csak vissza kene olvasni -
#3683 Bele lehet rakni.
A teljes magyar verziót még sehol sem láttam letölthető másolatban.
Viszont az abból kiszedett magyar szöveg+szinkron-t már láttam fent a DC-n egyetlen embernél - de az is csak DSL-es volt, állandó nulla szabad slot-al... -
#3682 Hi!
Nem tudjátok véletlenül., hogy ha megvan az angol SC PT akkor valahogyan bele lehet rakni a magyaritást? Vagy csak magyarul lehet leszedni? -
#3681 mindegy mostmár
..
cracks.am-ről szedtem le egy "natúr" krekket,az megoldotta -
#3680 Honnan veszel ilyen baromságokat, hogy rég törölték? :)
Ott van minden... -
#3679 jó, rákerestem a fórumon az előbbi hibaüzenetre:D
szal "normális" krekk kéne..*.* -
#3678 lehet, hogy fellendül újra ez a topic:DD
tessék:
[crackelés után]?? -
kerapa #3677 Kapcsolódnék tigeroo kolégához ha lessz no cd crack én is számítanék rá! -
#3676 plz valaki, a CD3-on lévő crack szart se ér!!!
a gamecopyworld.com-ról meg rég letöröltek minden SC2-vel kapcsolatos cuccot.. -
#3675 kellene egy no-cd crack könyi:D
msn /e-mail -
#3674 nem bírom ki a 3-ig:)
az 1-ben még kiviszem ma /holnap, és install fel PT:)) -
#3673 valami szar nálad... -
#3672 Ja csak alacsony felbontáson NEM (De az nagyon gagyi). -
#3671 Létezik az hogy Amd 3200+on + Ati 9600-on 800x600-as felbontásnál szaggat mint az állat? Mer nálam ezt müveli -
#3670 nm
(fogalmam sincs, nincs még csak cd íróm se...de sztem bármivel jó, mivel van krekk hozzá) -
#3669 Mindegy, hogy milyen progival csinálsz másolatot a CD-kről, mert van hozzá crack. -
#3668 Hykao! Kösz a szivességet!Végignyomtam és nagyon ott van a toppon! Húsvét után küldöm.Mivel tudok késziteni magamnak 1 másolatot ami müködni is fog? Alcohol 120% ? Clone Cd?
Kellemes Húsvétot mindenkinek ! Este ne felejtsétek a sonkát és elötte 1 pohár vörös borocskát ( csakis a démoni nedüböl)! -
#3667 cserélj kártyát!
hetente valaki felteszi a kérdést!!A gf4 MX Medal of honorozni jó kártya volt de eljárt felette az idő.... -
#3666 -
#3665 ...végre, hogy váltottál már banyek... :) -
#3664 hat nekem is elment mx-460 on es semmi baj nem volt a keppel semmikor.....most sincs bar mostati 8500 van:) -
#3663 Nem tudom, hogy csinálta, aki elindította bármilyen MX-en is ezt a játékot, de gyrészről nagy varázsló lehetett, másrészről pedig elég érdekesen nézhetett ki a játék...
Annó 1000x ki lett itt tárgyalva a téma: elméletileg nem támogatott semmilyen MX (Gef4MX sem...), mint ahogy a játék minimum konfigjában fel is van tűntetve ReadMe-kben meg még a játék honlapján is...
Pár embernek ugyan sikerült elindítania valahogy a játékot MX-en is, de elég furcsa képi megjelenítéssel, főleg hőképlátó használatánál...
Egyébiránt meg nem értem, hogy kit, mi tud még motiválni, hogy ezekkel az átbaszáskártyákkal (MX-ek...Gef4MX-szel az élen...) szarakodjon?!
Könyörgöm, ez egy rohadt DirectX 7-et tudó kártya, tessék má' gyorsan megszabadulni tőlük - amíg még lehet - és venni bármilyen DirectX 8-as kártyát minimum (ez egy-két ezer forint rádobásával kivitelezhető...pl: 8500 ATI)...egyre kevesebb játék fog kijönni, ami egyáltalán elindul ezeken az MX-eken...arról már nem is beszélve, hogy milyen minőségben...de megsúgom, hogy az új játékok közül (amik megütnek egy szintet...) 10-ből kb. 1 fogja támogatni...nVidia logó ide, nVidia logó oda a játékokban...
Szomorú de ez van... -
#3662 A SC PT elmegy MX-en?DE jó, akkor megvan a bátyámnak szánt ajándék! -
#3661 Ez még el, de köv rész már nem. -
#3660 nekem elment vele -
Thanatos #3659 tudtomal nem -
#3658 azt szeretném megkérdezni hogy elmegy-e a játék Geforce4 mx440-es videókártyán?