114
-
  • Mike
    sziasztok

van itt vki aki még használja ezt a programot?

utóbbi időben, talán egy hónapja permanensen megjelent a fatal exception error, ha save as-t használok, ha megnyitok egy második file-t, ha kilépek, szinte permanensen ez a hibajelenség.

vmivel nagyon összeakadt, de ahogy nézem nem csak nálam jelentkezett ez a hiba mostanában
  • Ryleh
    hali,,,ékezetkezelést hol tudom beállitani a progiban??a publikált verzion nem kezeli le az ékezeteket,csak ákombákom-hegyek vannak,noha a szerkesztőben normálisan látom a szövegeket,,,,ty
  • Dj Faustus #112
    Az alábbi oldalakon el van magyarázva:
    http://www.mioplanet.com/rsc/embed_mediaplayer.htm
    http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_15777
    http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnwmt/html/adding_windows_media_to_web_pages__etse.asp
    http://support.microsoft.com/kb/285154
  • mcs10
    Hali!

online videolejátszót szeretnék beszúrni a weblapomra! (ami avit is lejátszik)
    hogyan lehetséges ez?
  • kopi82
    Hello!A Kiskapu kiadó 24 órás sorozata biztos, hogy jó, és abból is a Dreamweaver MX, mert egy boltban sem lehet már kapni. Lesz még ugyan, de csak korlátozott számban. Akinek kell az rendeljen neten!
    http://www.kiskapu.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=39002&VISIT=1
  • Csacsi
    Köszi a helpet.
  • Dj Faustus #108
    Minden weblapszerkesztő-programban tudsz ilyesmit elérni.
    Bele kell a tartalmat tenni egy <div>-be aminek jobbról és balról automatikus margót rakni (margin-left: auto; margin-right: auto; CSS tulajdonság).
    Az előbb említett <div>-et tartalmazó elemnek text-align: center; CSS-tulajdonságot kell adni. Ebből kifolyólag minden középre fog pozicionálódni, amit a text-align: left; CSS tulajdonsággal lehet kompenzálni.

Bővebben erről:

• Csacsi
    Sziasztok.

Tudok Dreamweaver Mx-ben olyan oldalt csinálni, ami 1024X768-ban jól néz ki, de nagyobb felbontáson sem csúszik el, hanem középre helyezkedik el.
  • Max7
    itt találtok e-bookokat hozzá és egykét okosságot! ha valakinek van hozzá e-könyve vagy egyébb dolga az keressen meg priviben és felteszem!
  • Dj Faustus #105
    Ha tényleg meg akarod tanulni, ajánlom hogy használj kódszerkesztőt (Akár egy Jegyzettömb is megfelel, de kényelmesebb olyan kódszerkesztő használata, ami kiszinezi a kódot. Ilyesmik: Notepad2, Notepad++, PsPad, JEdit). A Dreamweaver alapvetően grafikus szerkesztő, bár van benne kódszerkesztő rész is.

Néhány ajánlott oldal:
    * - kezdőknek
    * Almási Pál - Hogyan szerkesszünk HTML lapokat?
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
  • CyrSyS
    Sziasztok! melyik HTML szerkesztőt ajánljátok? Megakarom tanulni a html nyelvet, majd később még nemtudom :)
  • arsene
    ha webszerkesztéssel akarsz foglalkozni, akkor előbb-utóbb meg kell tanulnod magát a leíró nyelvet, s nem lesz elég a WYSYWYG. természetesen valahol el kell kezdeni, így nyugodtan megveheted a könyvet is. ajánlom figyelmedbe még Bócz Péter-Szász Péter: A világháló lehetőségei c. könyvet. alapozásnak kitűnő.
    ezeken kívül a web-en is találsz számtalan tutorialt, ami segít különböző trükkök, fogások megtanulásában és megértésében.
    jó tanulást.
  • mataharii
    Sziasztok!

Tök kezdő vagyok, életemben nem foglalkoztam honlapkészítéssel. Tudnátok segíteni, hogy érdemes és lehet elindulni a DW-ben? Érdemes megvenni az MX könyvet?
    Köszi
  • Raho
  • hikjma
    Pont ez a gond, hogy hiába vagyok adminként bejelentkezve, nem tart nyilván mint regisztrált felhasználó és így bele se tudok nyúlni. Na mindegy nyitottam egy másikat !
  • Raho
    Bejelentkezel adminként és valahol kell lennie egy szerkesztés gombnak.
  • hikjma
    Hogy tudom törölni vagy javítani az SG fórumon a téma kezdés szövegét ? Én indítottam a fórumot, saját oldalhoz, csak belebarmoltam egy helyesírási hibát és nem tudom módosítani.
  • Raho
    Szerintem ilyen SG ingyen fórumot csinálj.
    SG ingyen fórum
  • clayman
    Hello!

Ki tud nekem segteni fórumot készíteni oldalmra amit DW-ben készítek???
    Előre is köszi!

Clayman
  • HentmaN
    Hali nem tudja valaki honnan lehet letöltenni egy részletes tanfolyam könyvet a dreamweaver-hez magyar nyelven?
  • Danee
    2 dolgot nem tudok megcsinálni Dreamweaverrel:
    -Hogy kell videót beszúrni
    -Hogyan kell lejelszavazni az oldalt
  • wudy86
    Sziasztok! Ha valakinek van Dreamweaver MX 2004-hez magyar nyelvű leírása /használata, tippek stb./ az írja már meg itt a fórumban nekem! Köszönöm!
  • hikjma
    groove : üzi ment
  • Csacsi
    Sziasztok. Ciril karakterket, hogy tudok bemásolni a programba, mert ha be akarom őket illeszteni, akkor csak kérdőjeleket ad ki.
  • flashX
    Meg kell őket kérdezni, úgy tudom...
  • groove
    vagy ha ti nem tudjátok hol érdeklődjek az erre vonatkozó törvényeket iránt? kösssz
  • groove
    lenne egy kédésem!
    legális e egy külföldi oldal leírásait magyarra fordítva felrakni a honlapomra,akkor hogyha odirom mellé hogy melyik oldal alapján fordítottam!
  • skate punk
    öhhh, vki tudna segiteni, h honan leht dreamweavert letötleni entről ingyen?
  • Darkboy
    1 óra alatt meg lehet tanulni, ehhez nem kell könyv!
  • Danee
    jaja
  • hikjma
    Úgy néz ki, hogy ez egy halott fórum! /?? /
  • Danee
    valaaaaaaaaakiiii
  • Danee
    És zenét hogy lehet berakni? Lehetőleg gyorsan bejöjjön
  • Danee
    SZIASZTOK!
    Hogy kell megcsinálni ezzel a programmal, hogy ha jobb gombbal kattintanak, akkor kiirjon valami hibaüzenetet???
  • hikjma
    Ha ez segít : http://htmlspec.web.elte.hu/
  • oroy_
    www.libri.hu
    ra keresel a macromedia szora es talalsz konyvet.
  • Tigerson
    vki egy nagyon jó magyra leírást tudna adni e progihoz?
  • KáZé
    Sziasztok! MAgyarítást honnan tudok letölteni a programhoz? (Lehet hogy ezt már kérdezte vki leljebb,nem olvastam el azt a sok hozzászólást mert nincs időm! bocs)!
  • Csacsi
    Hogy érthetőbb legyen, mint a galériánál.
  • Csacsi
    Vki tudja, hogy hol leht azt beállítani, ha rákkattintok vmire, amire egy képre mutat, azt egy külön oldalként akkorában hozza be mint a kép mérete, és ne legyen az oldalon eszköztár, csak sima kép.Mármint IE eszköztár, meg semmi ilyesmi.