114
-
-
hikjma #74 Ha nekem írtad, akkor nem tudom, hogy mire gondolsz, arra már rá jöttem, hogy ha van borda akkor csak úgy menti, hogy az mozgatható, ha nem jelölök ki bordát, akkor marad a megosztás mozgatás nélkül. Bocs, hogy ilyen amatőr módon írom, de most kaptam a progit és próbálkozom vele. -
nenad #73 nem emlekszem pontosan de noresize-ra tippelek.
-
hikjma #72 Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a három részre osztott / frame / oldal mentésekor a böngészőben ne lehessen a bordákat tologatni. Az istennek sem jövök rá, hogy mentsem. Ha valakinek esetleg van magyar cucca a progihoz / olvastam lejjebb / szivesen átvenném. -
#71 megvan.. -
#70 hogyan kell pop up ablakot csinálni? köszesz! -
#69 Köszönöm a segítségedet. Az oldalt módosítottam ;). -
Jackson #68 Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint az 58. üzenet tulajdonosának! valami javascript probléma miatt nem működik rendesen a dreamweaver.Tudna valaki segíteni?
-
Sherad #67 ezt ird at azert:
charset=iso-8859-1
erre: charset=iso-8859-2
kalapaosak az o meg u betuk ( firefox alatt neztem magyar ie-ben lehet megjelenik rendesen ) -
#66 vmi baja van az mx 2004-nek, mert a dreamweaver 4-ben simán működik. azért thx! -
#65 köszi,de Background image-ként nem jelenik meg a kép, se szerkesztéskor a dreamweaverben,se a weblap megnyitásakor. tracing image esetén vmivel jobb a szitu,az legalább szerkesztésnél látszik,de megnyitásnál már nem.
a kódot maj letesztelem, köszi mégeccer.. -
#64 - a dreamweaverben nyomsz a megnyitott lapon egy jobb klikket
- a kinyílo menü alján találod a "Page Properties" menüpontot klikk egyet rá
- megjelenő ablakban találod a "Background Image" sort
itt megadhatod a háttérkép elérési útvonalát
ennyi az egész
vagy
egy egyszerű szerkesztővel (jegyzettömb) nyisd meg a szerkesztendő lapod és illeszd be a következő sort
<body background="file:///******">
(a csillagok helyére a kép elérésicímét add meg)
-
#63 plz hlp me! -
#62 igen így! beteszem a képet, de explorerben nem jelenik meg háttérként, csak a weblap szerkesztésekor a dreamweaverben :( -
#61 Így gondoltad, mint az enyémen? -
#60 hali..jár még erre vki?
mx 2004-ben nem tudok háttérképet beilleszteni a szövegek, gombok, képek mögé. tehát egy hátteret,amit pl sokszoroz,hogy ne legyen egyhangú, egyszínű az alap amin a cuccos van. tracing image még meg is jelenik a szerkesztésnél,de hiába mentem el az oldalt, explorerben nem látszik a háttér.
help! köszi -
#59 Sziasztok!
Elég régi a fórum, de hátha nézi még valaki. Az a gondom, hogy Dev mx 2004-et használok és szeretnék egy nagyon alap megrendelőlapot összeütni vele. Ez tartalmazná a termék nevét, kódját, árát. Majd a végém a teljes összeget összeadja.Amikor megnyomják a "megrendelem" gombot, a form-ot elküldené egy adott e-mail cimre.
Tud valaki segiteni?
Üdv,
Magnetic -
#58 Hella!
Tudnátok segíteni? az van, h ha megpróbálok vmi bemásolni a code részbe akor kiad vmi hibaüzit, h hiányzik vmi javascript... mitől van ez?
jah... itt a hibaüzi: While executing DWShortcuts_HTMLSource_Paste command in menus.xml, the folowing JavaScript error(s) occurred:
TypeError: MM.event has no properties -
#57 Csinálsz egy táblázatot, középre igazítod, és abba rakod a tartalmat. A táblázatnak fix szélességet állítasz be, 780px-nél nagyobb értéket ne addj meg. -
#56 Remélem értitek mni a gondom, ja és ezt a programot használom. -
#55 Sziasztok.
Szeretnék helpet kérni.
Csinálok egy oldalt, 800X600-as felbontásra optimalizálva. Viszont emiatt 1024-ben teljesen elcsúszik, szerintetek hogy tudnám összehozni a kettőt, hogy mint 800X600-ba, és mind 1024X768-ba jól mutasson. Van vmi olyan parancs, ami tartja az oldalt, csak maximum ha nagyobb az ablak, akkor középre rendezi? -
pauly #54 Nekem is kellene a dreamweaverhez.
Pszihoapu,szoktál még dc-n lenni?mert irtad régebben hogy neked van valamid. -
#53 hi,nincs a dreamweaver mx 2004-hez valami magyar help hogy honnét kéne elindulni? -
#52 Hi!
Dreamweaver és photoshop ebookra lenne szükségem,ha lehet akkor magyarul.
Ha vki tudna segiteni...
Köxi. -
#51 GOOGLE! -
#50 Dreamweaverhez kellenének különbözö flash gombok ! Honnan tudnék letölteni ? -
#49 ebook formában ? hol? hol ? hol ? -
#48 na megvettem, thx, bye :) -
#47 tehát akkor érdemes? na még belelapozgatok, meg megkérdezek pár embert -
#46 jobban szeretem a papírt, és 8 rugó még mindig sokkal olcsóbb, mint egy tanfolyam... -
Sherad #45 eleg jo konyv, de van ez mar ebook formaban is:) -
Darkboy #44 wennyi pénzért semmiképp sem! -
#43 hi
Érdemes ebbe befektetni?
Alap szinten értek a témához, de a Frontpage-et kinőttem, és szélesebb körben szeretnék fejlődni.
THX! -
#42 Dreamweaverhez kellenének különbözö flash gombok ! Honnan tudnék letölteni ? -
#41 akinek esetleg megvan a dream 44 mb-os könyv az lécci dobjon 1 privit,dc-n nem láttam......köszi.. -
#40 Köszi szépen. -
Sherad #39 tobb modszer is van a legegyszerubb
behavior/open Browser Window/ beallitod a meretet hogy melyik lapot nyissa meg az events legyen onLoad es kesz -
#38 Sziasztok. hogy lehet beállítani Dreamweaverbe, hogyha megnyitok agy lapot, az autómatikusan új ablakban nyisson meg egy másik, magyarul popup ablakoT?
-
PszihoApu #36 nem tudnál valamikor feljönni dc++ ra ha ismered mert az egész összegyűjtott anyag hozzá 44 mb
Ha megmondod a cd melyik hubra menjek fel kivétel a mátrisz akkor felmék és letöltheted -
PszihoApu #32 na hali itt egy kis segítség
http://www.trefort.elte.hu/~adamy/dcfaq/
a 2 pontba a dowonlods PUBLIC HUBS LIST URL NÉL van egy cím azt töröld ki és másold be ezt
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config -
PszihoApu #29 kolin leszek ok