Tesztelik a halálközeli élményeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Szerintem, ha a lélek kiszáll a testbõl és emlékszünk halálon túli dolgokra, akkor az azt bizonyítja, hogy az emlékeink nem az agyban, hanem a lélekben tárolódnak. Ezen kívül valószínûnek tartom, hogy a lélek valójában egy szimbionta.
Velem is volt, hogy elõre megálmodtam dolgokat, csak az a probléma, hogy sokszor elfelejtem, hogy mit álmodok. Egyszer olyan deja vu érzésem támadt, amikor a lottószámokat húzták... Csak akkor döbbenek rá ilyen dolgokra, amikor meg is történnek.
Ha ez az egész nem valóság, akkor az "alagút a fénnyel a végén" biztos csak egy töltõképernyõ (Loading Heaven.bsp...) :)))
Az a gond, hogy az emberek már kísérleteznek az élet meghosszabbításával, de a cél az örökélet. Ha ez bekövetkezik, nagyon nagy túlszaporulat lesz a földön... bár õk nem fognak a mennybe kerülni, itt fognak megrohadni a pokolban

megszuletsz, az eleted elso szakasza boldogsagbol es fejlodesbol all
masodik szakasz: kuzdesz, hogy ne legyel boldogtalan (ne a hid alatt vacogj...)
harmadik: megdoglesz egy nyugdijas otthonban, elhagyatottan, mint egy leragott csont a sivatagban
negyedik szakasz: ?????
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
azonkivul minden nap, minden het, honap es ev egy murphy nevu emberke torvenyei szerint halad, aki siman megerdemelne a fizikai nobel dijat, mert egy fizikus se fedezett fel tobb mukodo torvenyt, mint a jo oreg murphy....
szoval itt valami allat modra nem stimmel...
egyszer egyebkent velem is elofordult, hogy elore megalmodtam egy napomat, koztuk olyan dolgokat is, amirol nem is almodtam volna.... (pl ismeretlen embereket ismertem fel, mert elozo ejszaka mar almodtam veluk, es szinte tudtam, hogy megy vegig az egesz napom...) azota se sikerult igy megalmodnom semmit, marpedig jo lenne mar valami elonyhoz is jutni ezen a vilagon...
nna, ez lehet kicsit skizon hangzott, de sokat akartam mondani egyszerre:)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktõl a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe elõtt.
Egyszerüen vannak olyan dolgok, amit ma még nem értünk, nem tudunk mérni, vagy egyáltalán nem is tudunk a létezésükröl, csak vannak és kész. Idövel minden kiderül.
Azt meg ki mondta, hogy ha meghalunk akkor vége, vagy hogy újratábla jön? Szerintem csak az tudja az igazat, aki már rendesen átment.
Kísérletezzenek csak, kárt nem okozhat, mex tényleg megborul a tudomány/társadalom...
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Bár akkor is marad a kérdés: miért pont ez? A téma örökre misztikus marad, de mindenki választ kap rá... addig is maradunk a kárpit innensõ oldalán, csodálatos gépeink között.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
elvileg nem is voltam eszmeletemnel.... megis lattam a gyerexobat.... szal errol ennyit
bye: bonewerkz
es egy tarsadalomban, ahol az elmulasnak, az eldobhato dobozoknak, eldobhato telefonoknak, eldobhato parkapcsolatoknak, ilyesmiknek van kultusza, ez nem fer bele a vilagkepbe, ezert manipulalva lesz a cucc
mellesleg: 7 eves koromban 41 fokos lazzal agyban fekve talalkoztam valakivek aki azt mondta, ha vele megyek, jo lesz, de nem lathatom a csaladomat, de ha nem megyek vele, lathatom oket, viszont eleg siralmas eletem lesz... hat bejott, eleg kemenyen a dolog
anyam pedig hazajott, mert tudta, hogy valami nem stimmel... (es a 80as evek elejen meg magyarorszagon nem sok telefon volt, nekunk meg plane nem...)
szoval nekem ez eleg bizonyitek (hany fokos a halalos laz? 41, nem? feherjekicsapodas, stb...)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Nem tök mind1 nekik??? 1szer úgyis megtapasztalják!
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun