18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezzel a játékkal nem tudok játszani 😊)
Ma játszottam 3 órát, utolsó voltam végig, pedig tepertem mint állat, a presztízsem is rossz volt, nem tudom hogy kell felvenni alkalmazottat, vettem egy másik kamiont kölcsönbõl, de a régi eltûnt meg ilyesmi.
A megtett km is a legkisebb volt nekem és a begyûjtött pénz is, pedig tepertem mint állat, végig 90-100-zal.
Segítsetek pls!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
es a campona lesz vasarnap?
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azért egy ogg konverter sem árt, mert csak ogg-ot játszik le, mp3-at nem!
Þór vígi þessi rúnar
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Itt van az 1.8-as Patch!!!
http://www.scssoft.com/patch_1_1.zip
És ezt a linket végigpróbálom minden fajta patchhel!!! ( www.scssoft.com/patch_1_8.zip , stb. )
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Host: irc.irchat.tv ; Port: 6667 ; Szoba: #wmh_team
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mi volt a kérdés?
Ha behajtasz egyszer abba az árudába, akkortól fog látszódni a térképen...
Ha lehet, akkor miértne. Ha valakinek kell, akkor legalább találja meg, ha mi meg már dolgoztunk vele. 😉 Köszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Engem már töbször üldöztek és bizton állitom hogy le is lehet rázni öket. Egyszer már sikerült. Kb 100-ból

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Van ennél gyorsabb kamion vagy nálam nem jó valami?
nincs, vagy nem tudok róla, de meg lehet találni õket.
"Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?"
Meg kell nézni, hogy melyik kerül többe. A büntetés vagy a zsarubírság. Vagy szerezz egy gyors kamiont. Amúgy ha éppen nagy a forgalom akkor lehet szlalomozni is vagy beállni egy benzinkúthoz és lerázható a zsaru.
"Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?"
Töröld a "Dokumentumok" alkönyvtárdban lévõ "18 WoS Across America\defs\" könyvtárban lévõ "cities\" könyvárat. 😉
"Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?"
Nem, ezt bizton állíthatom.
Hány embernek kell lenni ahhoz, hogy ne essenek vissza a csillagok?
Nincs olyan térkép amin rajta vannak a kamionkupecek és a mérõ pontok?
Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?
Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?
Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe de majd gondolkozom

Amúgy az akkor talán a "Tartozás", azaz vehetsz fel hitelt a banktól az elején, aztán a 10.000-esenként visszafizetheted, max 100e-et tudsz felvenni...
Pirossal van írva és most asszem 250000$ van ott, tudok 10000$okat befizetni a pénzembõl és akkor csökken.
"Sziasztok!
Wow! 😊
Köszi szépen, felrakom a köv.utáni mellékletre! Gratu a munkátokhoz!
Andy"
Szóval még egy újság mellékletén is fenn leszünk. 😉