18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelem!!! Kérek minden WMH TeaM Portál admin-t, hogy regisztráljon egy ugyanolyan nicknevet sima userként!!! Köszönöm!!!

Taranov
Gyermekek, segítség!!!
Én ezzel a játékkal nem tudok játszani 😊)
Ma játszottam 3 órát, utolsó voltam végig, pedig tepertem mint állat, a presztízsem is rossz volt, nem tudom hogy kell felvenni alkalmazottat, vettem egy másik kamiont kölcsönbõl, de a régi eltûnt meg ilyesmi.
A megtett km is a legkisebb volt nekem és a begyûjtött pénz is, pedig tepertem mint állat, végig 90-100-zal.

Segítsetek pls!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

: - )

Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!!

Mégsem kell újra regelni!!! Megoldottuk a problémát!!!

Figyelem!!! A WMH TeaM Portálon most folyik az átalakítás legnagyobb része, ezért ne csodálkozzatok, ha hülyeségeket találtok!!! És a régi regisztrációk kitörlõdtek!!! Úgyhogy lehet újra regelni majd!!!

Lurdy... Elvileg...

WiZZaRD
koszike😊)), mindjart be is pakolom😊)))
es a campona lesz vasarnap?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Ha kell, akkor itt a WMH TeaM-es logód!!!

Nem volt tali, de vasárnap ha minden jól megy lesz...

WiZZaRD
hi! ujra itt! latom sokmindenrol lemaradtam😊 mikor lesz az az ujabb tali pontosan? es hol?😊)))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Met
Hogy lehet boltom? Már van 2 alkalmazottam.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Carlos
Oksa...

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
Reméljük majd jó lesz :-DDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Figyelem!!! Ha valaki hibát észlel a WMH TeaM Portálon az ne csodálkozzon, mert jelenleg átalakítás folyik!!!

Ok... : - )

Carlos
Ahova a magyarítást raktátok, Music könyvtár!!!
Azért egy ogg konverter sem árt, mert csak ogg-ot játszik le, mp3-at nem!

Þór vígi þessi rúnar

Vagyis XP-nél: C:/Documents and settings/"felhasználónév"/Dokumentumok/18 WoS Across America

M@TriX
a lényeg az, hogy oda legyen betéve a magyarosítás ahol a savegamet és screenshotot tárolja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Milyen op rendszered van?

Hmmm... Tényleg... Lehet hogy visszavonták... Molt már erre példa pont náluk!!! Azt tudom, hogy mûködött...

Danny
En nem akarlak idegesiteni de ez nem mukodik

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Mi a tényleges problémád?

Szóval...
Itt van az 1.8-as Patch!!!

Én sem szoktam megtalálni, csak próbálkozok, hogy most éppen melyik az aktuális patch... Errõl beszélek:
http://www.scssoft.com/patch_1_1.zip
És ezt a linket végigpróbálom minden fajta patchhel!!! ( www.scssoft.com/patch_1_8.zip , stb. )

Szerintem ez nem a te hibád, bugos még egy kicsit az oldal, de nagy erõket mozdítok arra, hogy végre hibátlan, perfekt legyen!!! Szóval még tesztelés alatt van... Félig...

Danny
Aruljatok mar el hogy milyen patchek ezek mert en meg a hivatalos oldalon sem talaltam nemhogy 1.8-ast de meg 1.1-est sem.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Charly
Kijött a 1.8-as patch!!!

Mi van? Angollal nyomatod? Nem szép dolog!!! : - )

Figyelem chatesek!!! Ide is beírom ami a WMH TeaM Portál jobb oldali részében szerepel!!!
Host: irc.irchat.tv ; Port: 6667 ; Szoba: #wmh_team

M@TriX
érdekes. Olyan fájlokhoz nem lett nyúlva és én találkozok velük, szóval ..háátt... phh 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
köszi 😉
Mi volt a kérdés?

M@TriX
nem. Ha megtalálod õket. Pl.: Miaminál (Lugoj) van 2 dealer is, Dallasnál, Los Angelesnél, Seattle-nél.. stb...
Ha behajtasz egyszer abba az árudába, akkortól fog látszódni a térképen...

M@TriX
😉 Híresek leszünk. 😉
Ha lehet, akkor miértne. Ha valakinek kell, akkor legalább találja meg, ha mi meg már dolgoztunk vele. 😉 Köszi!

Met
Jé, tényleg megnéztem és lehet kapcsolgatni, igaz a dealer-ekbõl csak azt látom ahol vásároltam idáig és nem látom a mérõ állomásokat. Gondolom ha több csillagom lesz akkor lesznek láthatóak.

M@TriX
majd ha lesz zseton meg boltod, akkor aztán lehet venni 200ezerért is kamiont 😉

Zeenoo
De van :

Zeenoo
Hi!

Engem már töbször üldöztek és bizton állitom hogy le is lehet rázni öket. Egyszer már sikerült. Kb 100-ból

Danny
Engem meg soha sem uldozott zsaru. Mindig csak kapom a cedulat, de zsaru meg a kornyeken sem volt.

Ha gondolod én is feltolom majd a Gamestar CD/DVD szimulátoros rovatába :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Most egy Kinetic 9K9-em van de 60nál nem megy gyorsabban.
Van ennél gyorsabb kamion vagy nálam nem jó valami?

M@TriX
"Nincs olyan térkép amin rajta vannak a kamionkupecek és a mérõ pontok?"
nincs, vagy nem tudok róla, de meg lehet találni õket.

"Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?"
Meg kell nézni, hogy melyik kerül többe. A büntetés vagy a zsarubírság. Vagy szerezz egy gyors kamiont. Amúgy ha éppen nagy a forgalom akkor lehet szlalomozni is vagy beállni egy benzinkúthoz és lerázható a zsaru.

"Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?"
Töröld a "Dokumentumok" alkönyvtárdban lévõ "18 WoS Across America\defs\" könyvtárban lévõ "cities\" könyvárat. 😉

"Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?"
Nem, ezt bizton állíthatom.

Met
Hitelbõl vettem mind a 2 kamiont😊
Hány embernek kell lenni ahhoz, hogy ne essenek vissza a csillagok?
Nincs olyan térkép amin rajta vannak a kamionkupecek és a mérõ pontok?
Ha olyan árút viszek ami túlsúlyos (egy kis súly van az "adatlapján") akkor ne is álljak meg méreckedni?
Lehet úgy magyarítani, hogy a városneveket nem írja át?
Nem fagy vagy lépeget ki a játék a magyarítástól?

Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe de majd gondolkozom

M@TriX
ja töltsd le a magyarítást 😉

Amúgy az akkor talán a "Tartozás", azaz vehetsz fel hitelt a banktól az elején, aztán a 10.000-esenként visszafizetheted, max 100e-et tudsz felvenni...

Met
Nyomst egy n betüt és azon az oldalon ahol a pénzügyi dolgaid vannak leírva.
Pirossal van írva és most asszem 250000$ van ott, tudok 10000$okat befizetni a pénzembõl és akkor csökken.

M@TriX
PC Guru:
"Sziasztok!
Wow! 😊
Köszi szépen, felrakom a köv.utáni mellékletre! Gratu a munkátokhoz!

Andy"

Szóval még egy újság mellékletén is fenn leszünk. 😉

M@TriX
hol?

Met
Mi az a Load Debth?

Jól tetted!!! ; - )

M@TriX
Gondoltam csinálok egy kis reklámot a cuccnak 😉